bişi değill balımmmkız sen çok fena hamilesin farkındasın dimi...
farkındamısın diye soruyorum çünkü hala değerinle ilgili güzel artış değilmi demişin
hayır çok kötü bi artış olmuş hiç beğenmedim
açıklama için teşekürler şekerim
kız nolacak beyimin istekleri bitmiii sayfalar da ilerlemii yeniliyom yeniliyom aynı sayfadayım tam bişey yazacam ..beyefendiii bakıyo melül melüll kalkıyorum biraz onunla meşgul oluyorumm bir saatir dizimde yatıp işler güçleri seyrediyor kendisi...neyse bir vedalaşııım arkadaşlarımla dedim kalktımmm..demirbaşlar neden sesiniz çıkmıyooooooo hayden harekete geçin:118:
ne skandal ama benim naptığım malum saat 9 da gelen kocaya ilgi alaka gstermekle meşgulummgecenin bu saati 12 kullanıcı var bi ben yazıyom iyimiiiiiii
skandallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Cnm dr buzim minik cabavar icin bir surup verdi gece yatirmadn 1 saat once verin dedi bugun bulduk surup day & night bizimkini attik 1 saat ince kuvetine icini ilik sucaksu vucut sampuani ile doldurduk yikadik yogurduk resmen guluyordu bize yikanirkensudan cikinca agliyor sonra bir 90 lik keci mamasi ohh ustune surup bayildi azince ciyakladi annemin ayaginda gittim kokladim optum gozlerini acti gozler dondu hoppp tekrar bayildi coook komik bakam ne kadar surucek bu bayginlik tik yok ev cok sesiz oldu ayol aliskanlik yapmis carsaf bende de el kadar bebeye kiziyorum ama cadi sallanmaya alisti diye ben bilem alismisim allah bu surubu cikarandn razi olsun sanada tavsiye ederim dr una sir elifin
bi cadı anası daha gelmiş hoşgelmiş.....
İyi geceler fistiklarrrrr
Cnm hosbulduk walla bugun anami aradim cabukgel diye kendimi oglen disari attim bak yazdim yaa yasasin day night surup
Esim aldi aksam ustu zorbulduk surubu her evzanede yok geldi kizim sana 35 lik getirdim cek bu gece kafayi diyorsen nasilsin buarada akadyacim sut nasil senin mama veriyormusun
cadının beşiğini sallayıp geldim:)))
3 saattir uyuyo cadı birazdan kalkar ve kaçta uyruz allah bilir... ben milipanın gece çayını aldım ama etkisi tarttışılır:)) şurubun adı ne??
Cnm hosbulduk walla bugun anami aradim cabukgel diye kendimi oglen disari attim bak yazdim yaa yasasin day night surup
Esim aldi aksam ustu zorbulduk surubu her evzanede yok geldi kizim sana 35 lik getirdim cek bu gece kafayi diyorsen nasilsin buarada akadyacim sut nasil senin mama veriyormusun
İyi geceler fistiklarrrrr
bende alayım bari çok zorladığı gecelerde veririm. ben şimdilik sadece emziriyorum. bana gelince kör topal yuvarlanıp gidiyorum
bişi değill balımmm
kız nolacak beyimin istekleri bitmiii sayfalar da ilerlemii yeniliyom yeniliyom aynı sayfadayım tam bişey yazacam ..beyefendiii bakıyo melül melüll kalkıyorum biraz onunla meşgul oluyorumm bir saatir dizimde yatıp işler güçleri seyrediyor kendisi...neyse bir vedalaşııım arkadaşlarımla dedim kalktımmm..
ne skandal ama benim naptığım malum saat 9 da gelen kocaya ilgi alaka gstermekle meşgulumm
yaaa ne istiyonuz meleklerden cadı diyosunuz prenseslerimeeee uyutmayı beceremiyosunuz suçlu onlar oluyoooo
uzaktan konuşmasıda pek kolay oluyooo
canımcım bugün seninle görüşmedik doğru dürüst eksikliğini hissettim biliyomusun
iyi akşamlarr kızlaarr nasılsınızzz bakalııımmm biz geldik oğlumla bugün kayınvalide güünüydü ordaydım gün boyu
Cadi melek kuzim bunlar 3 aylik bebe kafa tutuyor bize rabbim sana da versinde sende cadi de insallh
iyi akşamlarr kızlaarr nasılsınızzz bakalııımmm biz geldik oğlumla bugün kayınvalide güünüydü ordaydım gün boyu
ben burdaydım kuzumda hemen hemen,
sen yoktun bu gün valla ben bu mesajı çoooookkkkk beğendim
Şampiyon FENERBAHÇE
heee yoktum bugün havam yoktu ondan
bu arada hani kız nerde şampiyon fenevbahçe
en son biz pençelerimizle kanaryayı aldık hopppppp altımıza ittiriverdik bakınız puan cetveli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?