Tüp Bebek Günlüğümüz !

bişi değill balımmm
demirbaşlar neden sesiniz çıkmıyooooooo hayden harekete geçin:118:
kız nolacak beyimin istekleri bitmiii sayfalar da ilerlemii yeniliyom yeniliyom aynı sayfadayım tam bişey yazacam ..beyefendiii bakıyo melül melüll kalkıyorum biraz onunla meşgul oluyorumm bir saatir dizimde yatıp işler güçleri seyrediyor kendisi...neyse bir vedalaşııım arkadaşlarımla dedim kalktımmm..
gecenin bu saati 12 kullanıcı var bi ben yazıyom iyimiiiiiii
skandallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ne skandal ama benim naptığım malum saat 9 da gelen kocaya ilgi alaka gstermekle meşgulumm

3 saattir uyuyo cadı birazdan kalkar ve kaçta uyruz allah bilir... ben milipanın gece çayını aldım ama etkisi tarttışılır:)) şurubun adı ne??

bi cadı anası daha gelmiş hoşgelmiş.....

Cnm hosbulduk walla bugun anami aradim cabukgel diye kendimi oglen disari attim bak yazdim yaa yasasin day night surup
Esim aldi aksam ustu zorbulduk surubu her evzanede yok geldi kizim sana 35 lik getirdim cek bu gece kafayi diyor sen nasilsin buarada akadyacim sut nasil senin mama veriyormusun

bende alayım bari çok zorladığı gecelerde veririm. ben şimdilik sadece emziriyorum. bana gelince kör topal yuvarlanıp gidiyorum

3 saattir uyuyo cadı birazdan kalkar ve kaçta uyruz allah bilir... ben milipanın gece çayını aldım ama etkisi tarttışılır:)) şurubun adı ne??

O caydn ben esram 3 haftalikkkn aldim icirdik gece icirirken dalga geciyrduk iyi geceler kizim diye hatun iki saat sonra gunaydin dedi bize resmen dalga gecti bizimle canavar hic ise yaramiyr o cay cnm adi day& night birde actisom verdi biz day& night bulunca almadik digerini simdi baygin akadyacim gece uykumuz hic yok dun gece yanima yatrdim sak sak suratima vuruyrdu gece resmn dalga geciyr benimle kahkaha atiyr aguuuu buuu diyrda cok hosta gecenin 3 unde hic hos olmuyr bana odum kopuyr walla carsaftan elimden dusurucem diyee sen onu kaldir saydin keske be vakitsin uyuyr bizimki 6 da kalkmisti 10 a dogru yikadik

ben mama vermiyorum emziriyorum halaaaa

bende alayım bari çok zorladığı gecelerde veririm. ben şimdilik sadece emziriyorum. bana gelince kör topal yuvarlanıp gidiyorum

Cnm bende gun icinde emdiriyorum gece mama veriyorum eger uyursa hic uyanmadn 4 saat gece uyuyor dur ben bi iceriye bakim hic sesi yok annemde sallarken uyudu galiba

oyyy seninkide pek nazlı beee...
dizinde yatmış dizi izliyomuş çok ormantiksiniz maşallahhh

iyi akşamlarr kızlaarr nasılsınızzz bakalııımmm biz geldik oğlumla bugün kayınvalide güünüydü ordaydım gün boyu

orkide zekk
taze hamislerimiz:)
hayirli ugurlu olsun insallah bebisiniz cnm gozunuz aydin cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
arkadnas
seni cok iyi anliyorum cnm ama iste Allahin takdiri buymus bise diyemiyorum.uzulme cnm olucak insallah hepimizin bebisi zamani gelince hakkimizda hayirlisi (

kizlar
moonsherose cikmis soramadim kendisine degeri mi dusmus ? nolmus?

iyi akşamlarr kızlaarr nasılsınızzz bakalııımmm biz geldik oğlumla bugün kayınvalide güünüydü ordaydım gün boyu

iyi akşamlardan iyi gecelere geçiş yapacaktım ki geldin
kayınvalide günlerinizde var demek e ne diyim

Cadi melek kuzim bunlar 3 aylik bebe kafa tutuyor bize rabbim sana da versinde sende cadi de insallh

tüp bebek şekerim sizinkinler nazlı geldiler nazlı devam ediyorlar...
ve inşallahhhhhhh anne olmayan kalmayacak aramızda...
ama ben cadı demicemmm işteeee

ben burdaydım kuzumda hemen hemen,
sen yoktun bu gün valla ben bu mesajı çoooookkkkk beğendim
Şampiyon FENERBAHÇE

heee yoktum bugün havam yoktu ondan
bu arada hani kız nerde şampiyon fenevbahçe
en son biz pençelerimizle kanaryayı aldık hopppppp altımıza ittiriverdik bakınız puan cetveli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…