iyi akşamlardan iyi gecelere geçiş yapacaktım ki geldin
kayınvalide günlerinizde var demek e ne diyim
tüp bebek şekerim sizinkinler nazlı geldiler nazlı devam ediyorlar...
ve inşallahhhhhhh anne olmayan kalmayacak aramızda...
ama ben cadı demicemmm işteeee
iyi akşamlardan iyi gecelere geçiş yapacaktım ki geldin
kayınvalide günlerinizde var demek e ne diyim
tüp bebek şekerim sizinkinler nazlı geldiler nazlı devam ediyorlar...
ve inşallahhhhhhh anne olmayan kalmayacak aramızda...
ama ben cadı demicemmm işteeee
orkide zekk
taze hamislerimiz:)
hayirli ugurlu olsun insallah bebisiniz cnm gozunuz aydin cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
arkadnas
seni cok iyi anliyorum cnm ama iste Allahin takdiri buymus bise diyemiyorum.uzulme cnm olucak insallah hepimizin bebisi zamani gelince hakkimizda hayirlisi(
kizlar
moonsherose cikmis soramadim kendisine degeri mi dusmus ? nolmus?
valla bende pek havalıydım pırtlatmadan önce.. modern anne olucaktım kucağa alıştırmıcaak ayakta sallamıcakdım koycaktım beşiğğine hergün aynı satte uyutcaktım... falan falan... peki ne oldu el kadar çocuğun elinde oyuncak oldum maymun etti bizi sıpa:)))))yaaa ne istiyonuz meleklerden cadı diyosunuz prenseslerimeeee uyutmayı beceremiyosunuz suçlu onlar oluyoooo
uzaktan konuşmasıda pek kolay oluyooo
O caydn ben esram 3 haftalikkkn aldim icirdik gece icirirken dalga geciyrduk iyi geceler kizim diye hatun iki saat sonra gunaydin dedi bize resmen dalga gecti bizimle canavar hic ise yaramiyr o cay cnm adi day& night birde actisom verdi biz day& night bulunca almadik digerini simdi baygin akadyacim gece uykumuz hic yok dun gece yanima yatrdim sak sak suratima vuruyrdu gece resmn dalga geciyr benimle kahkaha atiyr aguuuu buuu diyrda cok hosta gecenin 3 unde hic hos olmuyr bana odum kopuyr walla carsaftan elimden dusurucem diyee sen onu kaldir saydin keske be vakitsin uyuyr bizimki 6 da kalkmisti 10 a dogru yikadik
iyi geceler oldu artık doğru evet malesef canımcım k.valideeye dip dipe dairen olursa böle olurr
İnsallh cnm hetkes anne olucak tabiki deme sen cadi deme bakalim bende oyle diyordum da bu kiz ne buyuk konustu ise bana afiyetle yedirdi
Simdi gittim annemin kucagindn aldim yatrdim yerine anneme dedim tut elimi kaldirayim seni yataktn anam bi cektim kadini annem kaydi gitti besigin altina emekleyerek cikti odadan kadin isicektim altimahepimizin odunu kopardi bukiz uyanmasin diye parmak ucunda yuruyoruz
havanı yesinler senin nooldu ki havana..
bişi değill balımmmkız sen çok fena hamilesin farkındasın dimi...
farkındamısın diye soruyorum çünkü hala değerinle ilgili güzel artış değilmi demişin
hayır çok kötü bi artış olmuş hiç beğenmedim
açıklama için teşekürler şekerim
kız nolacak beyimin istekleri bitmiii sayfalar da ilerlemii yeniliyom yeniliyom aynı sayfadayım tam bişey yazacam ..beyefendiii bakıyo melül melüll kalkıyorum biraz onunla meşgul oluyorumm bir saatir dizimde yatıp işler güçleri seyrediyor kendisi...neyse bir vedalaşııım arkadaşlarımla dedim kalktımmm..demirbaşlar neden sesiniz çıkmıyooooooo hayden harekete geçin:118:
ne skandal ama benim naptığım malum saat 9 da gelen kocaya ilgi alaka gstermekle meşgulummgecenin bu saati 12 kullanıcı var bi ben yazıyom iyimiiiiiii
skandallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
aynen öyle ve zor gerçekten nefes alsan duyar sıkıcı hemde çookkk..
ha ha haayyyyy yazık kadına ayol neden kibarca tutmadın kadını o kadar nazik bi hanımefendi senin annen o ses tonundan başka bişi beklemiyorum çok tatlı bi hatun...
ama kızına bak tutmuş kolundan savurmuş kadını beşiğin altına
kendime zaman ayırdım manikürdü vs...
kişisel bakım diyelim sonra ufak tefek evle ilgilendim az bişi komşuma gittim derkene bugün topike gelemedim..
aynen öyle ve zor gerçekten nefes alsan duyar sıkıcı hemde çookkk..
ha ha haayyyyy yazık kadına ayol neden kibarca tutmadın kadını o kadar nazik bi hanımefendi senin annen o ses tonundan başka bişi beklemiyorum çok tatlı bi hatun...
ama kızına bak tutmuş kolundan savurmuş kadını beşiğin altına
kişisel bakım diyelim sonra ufak tefek evle ilgilendim az bişi komşuma gittim derkene bugün topike gelemedim..
valla bende pek havalıydım pırtlatmadan önce.. modern anne olucaktım kucağa alıştırmıcaak ayakta sallamıcakdım koycaktım beşiğğine hergün aynı satte uyutcaktım... falan falan... peki ne oldu el kadar çocuğun elinde oyuncak oldum maymun etti bizi sıpa:)))))
karasucum artık uyusunda ne zaman uyursa uyusun diyorum... bende alıyom yanıma emerken dalsın sütün kokusuyla uyusun diye ama uykusu yoksa karnı doyunca başlıyo şımarmaya yorganı tepiklemekten yoruluyo:)) esra gibi elini suratıma çarpıyo bi süre sonrada bağırmaya başlıyo kalkalım diye...
Canlarim ben cikiyorum Minigim uykuya dalmisken pardon benim tarafimdn bayiltilmiskenyataga kosuyorummmm Siseviyorum
insallah oyledir cnm ben yanlis gormus de olabilirim belki birinin alintisidir.aaaa ne değeri düşmesi keseyi gördü ooo dün bugün başka bişeymi oldu ben onu bilmiyorum ama maşallah herşey yolundaydı
hımmm bende fernandese üzüldünde o yüsden topiğe gelemeddin sandım.
devreyi kapatmış diolar ya.
Aman bunun için olsun tek topikden ayrı kalman..
5 ARALIKK bugün evlilik yıldönümümüz bizim rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallahhh
insallah oyledir cnm ben yanlis gormus de olabilirim belki birinin alintisidir.
5 ARALIKK bugün evlilik yıldönümümüz bizim rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?