Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallh cnm hetkes anne olucak tabiki deme sen cadi deme bakalim bende oyle diyordum da bu kiz ne buyuk konustu ise bana afiyetle yedirdi
Simdi gittim annemin kucagindn aldim yatrdim yerine anneme dedim tut elimi kaldirayim seni yataktn anam bi cektim kadini annem kaydi gitti besigin altina emekleyerek cikti odadan kadin isicektim altima hepimizin odunu kopardi bukiz uyanmasin diye parmak ucunda yuruyoruz

iyi geceler oldu artık doğru evet malesef canımcım k.valideeye dip dipe dairen olursa böle olurr

aaaa ne değeri düşmesi keseyi gördü ooo dün bugün başka bişeymi oldu ben onu bilmiyorum ama maşallah herşey yolundaydı

yaaa ne istiyonuz meleklerden cadı diyosunuz prenseslerimeeee uyutmayı beceremiyosunuz suçlu onlar oluyoooo
uzaktan konuşmasıda pek kolay oluyooo
valla bende pek havalıydım pırtlatmadan önce.. modern anne olucaktım kucağa alıştırmıcaak ayakta sallamıcakdım koycaktım beşiğğine hergün aynı satte uyutcaktım... falan falan... peki ne oldu el kadar çocuğun elinde oyuncak oldum maymun etti bizi sıpa:)))))

karasucum artık uyusunda ne zaman uyursa uyusun diyorum... bende alıyom yanıma emerken dalsın sütün kokusuyla uyusun diye ama uykusu yoksa karnı doyunca başlıyo şımarmaya yorganı tepiklemekten yoruluyo:)) esra gibi elini suratıma çarpıyo bi süre sonrada bağırmaya başlıyo kalkalım diye...

iyi geceler oldu artık doğru evet malesef canımcım k.valideeye dip dipe dairen olursa böle olurr

aynen öyle ve zor gerçekten nefes alsan duyar sıkıcı hemde çookkk..

ha ha haayyyyy yazık kadına ayol neden kibarca tutmadın kadını o kadar nazik bi hanımefendi senin annen o ses tonundan başka bişi beklemiyorum çok tatlı bi hatun...
ama kızına bak tutmuş kolundan savurmuş kadını beşiğin altına

havanı yesinler senin nooldu ki havana..

kendime zaman ayırdım manikürdü vs...
kişisel bakım diyelim sonra ufak tefek evle ilgilendim az bişi komşuma gittim derkene bugün topike gelemedim..

bişi değill balımmm
demirbaşlar neden sesiniz çıkmıyooooooo hayden harekete geçin:118:
kız nolacak beyimin istekleri bitmiii sayfalar da ilerlemii yeniliyom yeniliyom aynı sayfadayım tam bişey yazacam ..beyefendiii bakıyo melül melüll kalkıyorum biraz onunla meşgul oluyorumm bir saatir dizimde yatıp işler güçleri seyrediyor kendisi...neyse bir vedalaşııım arkadaşlarımla dedim kalktımmm..
gecenin bu saati 12 kullanıcı var bi ben yazıyom iyimiiiiiii
skandallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ne skandal ama benim naptığım malum saat 9 da gelen kocaya ilgi alaka gstermekle meşgulumm

yarama tuz bastıınn bazen çok bunaltıcı oluyorr ama ne yapalımm dua ediom sadece

canım nasılsınn nasıl oldun özledıim seni elifnaz anlattığın kadarıyla aynı galiba cadı kızım benimm

Walla cok kibar kadin acidimi diyorum kalcasini tutuyr yok kizim yok acimadi diyor ehhh ayip beee bana elime dusenin cani cikiyor

5 ARALIKK bugün evlilik yıldönümümüz bizim rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallahhh

kendime zaman ayırdım manikürdü vs...
kişisel bakım diyelim sonra ufak tefek evle ilgilendim az bişi komşuma gittim derkene bugün topike gelemedim..

hımmm bende fernandese üzüldünde o yüsden topiğe gelemeddin sandım.
devreyi kapatmış diolar ya.
Aman bunun için olsun tek topikden ayrı kalman..

ooo bebek plana gelirmi şekerim ben paşalarım doğunca yaşadım bizzat..
hadi ilkinde tecrübesizdik dedik ikinci gelmeden bi sürü şey söyledik bu kez şunu yapmayalım bak öncekinde çok zorlandırdık alıştırmayalım vs...
anaaammm bi baktık doğdu bu da uyumuyoooo
ve her zamanki nöbetleşe bakmalar vs...
ilk oyuncakları anneleri oluyor meleklerin..

Canlarim ben cikiyorum Minigim uykuya dalmisken pardon benim tarafimdn bayiltilmisken yataga kosuyorummmmSiseviyorum

haydi kooşşşşşşşşş bende gidiyoomm arkandan

hımmm bende fernandese üzüldünde o yüsden topiğe gelemeddin sandım.
devreyi kapatmış diolar ya.
Aman bunun için olsun tek topikden ayrı kalman..

neeyyyyy şu an yıkıldığım andırr...
fernandes sezonumu kapatmış akşama kadar lig tv açıktı ama ben bunu duymadım iyimi
iyikide duymamışım tv de izlemedim aslında bugün yalandan tv açıktı işte..
ama çok üzüldüm gerçekten şimdi havam kaçtı...

5 ARALIKK bugün evlilik yıldönümümüz bizim rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallahhh

nice seneleriniz olsun inşallah sağlıkla bebelerinizle...
özel bişi yapcakmısınız paşa izin verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…