Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün topiğe çok takılmadım ama öyle bişey olsa sanırım kızlardan öğrenirdim..
inşallah herşey yolundadır
insallah cnm ben buyuk ihtimal yanlis anladim.ben de bugun kendime zaman ayirdim ve aynen senin gibi komsuya gittim:))sacima masa yaptim manikur yaptim simdide oje surdum kurusun yaticam
ama bunlarin tamamen oncesinde evi sildim supurdum banyolar tuvalet 6 makina camasir attim makinaya astim 2 gunde kurumaz artik(

amin bitanem eşinle ve oğluşunla bir ömür mutluluklar dilerim.... cadı gece uyumuyo ama gündüz uyuyodu dünden beri gaz problemi var o yüzden çok mızmızdı

egunal canım birlikte yemeğe çıkmayı planlıyoruz ama üşütürmü paşam acaba çıksakmıki sizcee

akasyacım çok teşekkür ederiim . gaz sancısı çok fena oluyo ya biz atlattık galiba inşallah sizde atlatırsınz bian önce valla biizde gündüz uyuyoz gece ayaktayız ne zamana kadar böle olcak bilmiom

Canım sana bişi sorcam ultrasonda kızın kaç kilo gözüküodu kaç kilo doğdu?irenbe de kaç gr fark edio merak ediorum ölçümler.malum bnmde haftaya doğumum var.küveze girermiyiz die korkuyorum.

güzel kadınlar ben kaçıyorum...
hemencecik beyimin yanına kıvrılıyorum...
hepimize iyi geceler olsun...

Canım sana bişi sorcam ultrasonda kızın kaç kilo gözüküodu kaç kilo doğdu?irenbe de kaç gr fark edio merak ediorum ölçümler.malum bnmde haftaya doğumum var.küveze girermiyiz die korkuyorum.

kızlar allah rahatlık versin.. yatıyorum bende...
kocamaannnn öptüm hepinizi..
güzel,mutlu bir güne uyanın inşallah...

canlarım bende kaçayım oğlan uyurken bende dinleneyim biraz gerçi kalkabilir heran amaa

niye kimse yok yaa...ben günaydınımı diyeyim de...dün doktordaydım. solda 2 sağda 4 tane dedi ama bunlar 14-15mm diğerleri 11 12 onlar tane kaç bilmiyorum. onlar da gelişebilir dedi doktor. yarın tekrar yollara düşüyoruz . kontrolüm var . cumartesi toplayabiliriz dedi doktorum ....allahım hayırlısını versin inşallah ya...dualarınızı eksik etmeyin nolur...

en büyük olanları saymış demek..
bu büyüklüklere göre evet cumartesi toplama olur perşembe günü çatlatma iğneni vurursun canımcım...

sana da gunaydin canimmmmm
gececi kizlar anca uyanirlar:))))hadi bakalim hayirlisi olur insallah kolay atlatirsin toplama islemini dualarimiz.seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…