insallah cnm ben buyuk ihtimal yanlis anladim.ben de bugun kendime zaman ayirdim ve aynen senin gibi komsuya gittim:))sacima masa yaptim manikur yaptim simdide oje surdum kurusun yaticambugün topiğe çok takılmadım ama öyle bişey olsa sanırım kızlardan öğrenirdim..
inşallah herşey yolundadır
neeyyyyy şu an yıkıldığım andırr...
fernandes sezonumu kapatmış akşama kadar lig tv açıktı ama ben bunu duymadım iyimi
iyikide duymamışım tv de izlemedim aslında bugün yalandan tv açıktı işte..
ama çok üzüldüm gerçekten şimdi havam kaçtı...
nice seneleriniz olsun inşallah sağlıkla bebelerinizle...
özel bişi yapcakmısınız paşa izin verirse..
amin bitanem eşinle ve oğluşunla bir ömür mutluluklar dilerim.... cadı gece uyumuyo ama gündüz uyuyodu dünden beri gaz problemi var o yüzden çok mızmızdı
güzel kadınlar ben kaçıyorum...
hemencecik beyimin yanına kıvrılıyorum...
hepimize iyi geceler olsun...
niye kimse yok yaa...ben günaydınımı diyeyim de...dün doktordaydım. solda 2 sağda 4 tane dedi ama bunlar 14-15mm diğerleri 11 12 onlar tane kaç bilmiyorum. onlar da gelişebilir dedi doktor. yarın tekrar yollara düşüyoruz . kontrolüm var . cumartesi toplayabiliriz dedi doktorum ....allahım hayırlısını versin inşallah ya...dualarınızı eksik etmeyin nolur...
ben varımya beni beğenmedin mi
en büyük olanları saymış demek..
bu büyüklüklere göre evet cumartesi toplama olur perşembe günü çatlatma iğneni vurursun canımcım...
sana da gunaydin canimmmmmEki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568904 Eki Görüntüle 568905
Eki Görüntüle 568905 GüüüünnnaayyddıınnnnEki Görüntüle 568905
Eki Görüntüle 568905 Güzel haberleri çok enerjisi bol birgün bizimle olsunEki Görüntüle 568905
Eki Görüntüle 568905 Yüzünüzden tebessüm hiç eksilmesinEki Görüntüle 568905
Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905 Eki Görüntüle 568905
gececi kizlar anca uyanirlar:))))hadi bakalim hayirlisi olur insallah kolay atlatirsin toplama islemini dualarimiz.seninleniye kimse yok yaa...ben günaydınımı diyeyim de...dün doktordaydım. solda 2 sağda 4 tane dedi ama bunlar 14-15mm diğerleri 11 12 onlar tane kaç bilmiyorum. onlar da gelişebilir dedi doktor. yarın tekrar yollara düşüyoruz . kontrolüm var . cumartesi toplayabiliriz dedi doktorum ....allahım hayırlısını versin inşallah ya...dualarınızı eksik etmeyin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?