yok arkadaşım listede adın yoktu . mesaj yazıp çıktın sandım yani yanlış anlama
günaydın kızlarrr...
bu gün 10. günümüzzz :)))
he aynen öyle dedi doktorum
sana da gunaydin canimmmmm
gececi kizlar anca uyanirlar:))))hadi bakalim hayirlisi olur insallah kolay atlatirsin toplama islemini dualarimiz.seninle
ilk duyduğumda kafama takmıştım ama şimdi iyiyim ya önemli olan kalite dediğin gibi ..rabbim yüzümü yüzünüzü güldürsün inşallah....sistem atmış dışarı beni haberim yok :) dr un bütün yumurtalarını ayrıntılı bir liste seklinde sana vermesi lazım bab a vermişti ebatlarını falan gösteren .. bence o küçük yumurtalarda bgüyür. benim 30 tane yumurtam olmuştu mühim olan kaliteli olsun iyi döllensin sonuçta 1 yumurta 1 de sperme ihtiyacımız var değilmi :)) sıkma canını ..
gunaydınlar......
ben bi ilaçlarımı yazdırıp geleyim çabuk olmayacak sanırım biraz beklerim ama olsun artık ...görüşürüz gelince öpüyorum sizi...
ilk duyduğumda kafama takmıştım ama şimdi iyiyim ya önemli olan kalite dediğin gibi ..rabbim yüzümü yüzünüzü güldürsün inşallah....
sen ferah tut içini güldürü rabbim tabi.. benim arkadaşımın 1 embriyosu vardı sadece 1 .. şimdi oğlunu kucağına aldı ol dedimi rabbim akan sular durur...30 yumurtam toplandı noldu 1. kalite emb. transfer edildi ilk tranferde tutmmadı demek hayırlı deilmiş... şimdi 10. günüm dondurulmuşlardan tranfer edildi bekliyoz bakalım yaşın kaç senin canım daha önce denemen oldumu ?
günaydınnnnn..
çok az kaldıııı:18::18:
afferin doktorunaaaa
günyadınnnn canımcım
biraz canım sıkkındün troid testlerimi yaptırdım anlayan varsa anti tpo 352 olmuş gecen ay 152 idi niye yükseldi şimdi buuu. (((((((((((
konu hakkında tedaylı bilgim yok canım ama sıkma canını ,kullandığımız ilaçlar tüm dengemizi yeterince bozuyor...özellikle şu dönemde hiç birseye sıkma canını...yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,az kaldı
...
günaydın şekerler.
dersteyim şu anda.
Sevilco'dan haber var mı diye bakim dedim ama yok.
umarım güzel haberlerle gelir.
ben kaçim çocuklar coşmadan.
hoşçakalın...
kızlar bu batma bide kramp gibi ağrılar ilaçlardanmı acaba ?*
biraz canım sıkkındün troid testlerimi yaptırdım anlayan varsa anti tpo 352 olmuş gecen ay 152 idi niye yükseldi şimdi buuu. (((((((((((
günaydın canımcım bende diyorum bu hatun derste değilmiiii meğersem hemen bi görünüp kaçmışın
ilçalardan olabilir ama genelde hamileler bu tarz durumlardan bahsettiler hep inşallah seninkide öyledir..
bir arkadaşım doğal yolla gebe kaldı öncesinde tsh ı 4 küsürlerdeydi yani troid le ilgili sıkıntısıda vardı ve ilaç kullanıyordu düştü sonra hamile kaldığını öğrenince haliyle bi daha bakıldı ve yükselmiş ilaca rağmen doktor gebelikte yükseliyor kontrol altına almamız lazım demişti ve şimdi doğum yaptı...o zaman doktorun söyledği aklımda kaldı gebelik değeri yükseltir demişti
kızlar bu batma bide kramp gibi ağrılar ilaçlardanmı acaba ?*
t3 ,t4 , tsh değerlerim normal benim sadece anti tpo yüksek gibi. haşimatolu muyum değilmiyim bilmiyorum çünki dr öle bişey de demedi.
Günaydın Güzeller;
Hızınıza yetişemiyorum....Okuyorum cevap yazmaya vaktim kalmıyo valla...Herkes bişeyler için gün sayıyo.....Aslında zaman çabuk geçiyo ama beklenen gün gelmek bilmiyomuş meğersem.....Allah hepimizin yardımıcısı olsun....Takipteyim sizleri...
bende de batma oluyodu,ara ara..belim ağrıyodu arada..pozitif çıktı.inşallah senibde öyle olur.bugün kan vermeyi düşünmüyor musun10. gün çıkar aslında..
güüünaydııınnn..
bu gün pek olamayabilirim buralarda.
öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?