bende de batma oluyodu,ara ara..belim ağrıyodu arada..pozitif çıktı.inşallah senibde öyle olur.bugün kan vermeyi düşünmüyor musun10. gün çıkar aslında..
Halit fırat erden fulyadaki doktor mu canım benim 2. Rapor hakkım da olduğu için onları alana kadar sgk ile anlaşmalı merkez seçmel istiyorum yoksa zaten sonrasında bayılıcaz paraları aydın arıca da yakın bana asm ye yakın oturuyorum ama tanıdıklar olur diye hiç düşünmedim. Araştırmaya devam edicem hem daha çok var hele bir transfer olsun da belki gerek kalmaz bunlara.Maalesef sana katılamıcam canım benim..Bende 2 kere umutta tedavi görenlerdenim hiç te öyle dediğin gibi bir durum söz konusu falan değildi..Belkide benim şansıma..
Aynı ekip falanda deme sakın herşey çok farkediyor..Zaten öyle olsa birinde yani umutta sgk geçerli fulyada değil mesela..Bende 1 sene önce oranın ışığına kapılmıştım ama inanki değil yanii..18 tane döllenen yumurta ile tabiiki gidilir 5. güne..Bence doktorunu sevmen seni anladığına kanaat getirmen çok önemli..Sana tekrar diyorum herkesin durumu kendine göre özeldir ama seninki ayrı bir özel durum cnm..Halit Fırat erden bunu yapan doktor bence direk onunla gidip görüşmen mesela çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum tabii bunlar benim nacizane görüşlerim tatlım.
Sağol canım 45 i topiklerden birinde okudum kendi fikrimidir yoksa gerçeği varmıdır bilmiyorum.bunları düşünerek de kafamı meşgul etmek istemiyorum aslında daha transferim bile olmadı negatif alırsam o zaman düşünürüm çokkk yoruldummmcanımcım başarı oranları hastanelerin verileri ile bilinebilir senin benim dememle bir yüzde verilemez %45 i nerden duydun bilmiyorum...
senin durumun özel o nedenle yumurtalığınında bu durumdan etkilenmişte olabilir ama hiç alakasıda olmayabilir bence sen bu boş yumurta durumunu bir görüş doktorunla sana bilgi vermek zorundalar...troidin etkili olduğunu biliyorum kalitede..
Allah en kısa zamanda bebeğini göndersin arkadaşım..
Halit fırat erden fulyadaki doktor mu canım benim 2. Rapor hakkım da olduğu için onları alana kadar sgk ile anlaşmalı merkez seçmel istiyorum yoksa zaten sonrasında bayılıcaz paraları aydın arıca da yakın bana asm ye yakın oturuyorum ama tanıdıklar olur diye hiç düşünmedim. Araştırmaya devam edicem hem daha çok var hele bir transfer olsun da belki gerek kalmaz bunlara.
Sağol canım 45 i topiklerden birinde okudum kendi fikrimidir yoksa gerçeği varmıdır bilmiyorum.bunları düşünerek de kafamı meşgul etmek istemiyorum aslında daha transferim bile olmadı negatif alırsam o zaman düşünürüm çokkk yoruldummm
2. gün embriyosu olduğu için cumartesi yapıcamz test.. aslında cıkar biliyorum ama kendime söz verdim beklicem. geçen sefer 7. gün yaptım tabi çıkmadı.. 12 gün tekrarladık yine negatifti.. hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum yapmıcam test. ama aşırı sinirliyim sürekli gergin geziyorum bağırıp çağırıyorum valla kendime snir oldum adet olcakmışım gibi ağrtı var. dün kramp gibi bi ağrı oldu korktum üstüne dogru yatınca rahatladım uyumuşum :).. işte öyle şekerim.
bende bakılanlar şunlar;
TSH
ANTİ-TROGLOBULİN
ANTİ-MİKROZA.AB
DHEA-SO4
17OH-PROGESTERON
sanırım bunlar sende de bakılmıştır...
bir tek tsh yüksek çıkıyor diye bişey yapılmıyor...
ilaç kullanmıyorum..
ama bildiğim şeyde bu değerlerden birinde sorun varsa gebelikte yükseliyor..
cnm ben 8.günü adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim.ve 9. günü negatiftir daha fazla umutlanmamayım 3-4 gün daha umutla beklemeyim diye yapmıştım..Nasibimde varmış güzel haber aldım.inşallah senin güzel haberlerini de alırız.söz verdiysen sözünü bozma :) zaten az kalmış :)))
canım beni saolun hepiniz çok tatlısınız bana hep destek oluyorsunuz. ben ailemden hiç kimseyle paylaşadım sadece eşim ben ve 2 arkadaşım biliyor bu olayıı
canım ben,mde bir oğlum var tam bir aylık tüp bebek ben de kimseye söylemed,m annem biliyor akrabalarımız bilmiyor çok cahil insan var saçma sapan konuşup canımı sıkmasın diye söylemedim
geçmiş olsun anneciğinin inşallah önemli bişeyi yoktur..
maşallah prenses tosun olma yolunda hızla ilerliyor
git gel hadii...
günaydınnnnn canımmm...esneyne kedin süpperrr
ben çok uyumuşum aslında eşimden sonra uyudum saçma salak rüyalar gördümmm..
güzelleride vardı bahar kzuumu seviyodumm giydiriyodm....
inşallah hep mutlu olalım....
canım annene çok geçmiş olsunnnn...
kızınada maaşallahh sağlıkla dosğun inşaallahh canım benim...
merak etme halledilir herşey ütülersiniz..
hep hayalimdir o küçük kıyafetleri yıkayıp asmakkk çamaşır asmya bayılırım ama ütülerken zorlansakda geçici nasılsa..
zmanla büyür bebeler
sanada günaydınn canımmm aminnnnnnnn gtiisn tüm olumsuzluklar..
ben dün sabahtan beri hastalık belritileri yaşıyorum sankiii..
halszilik ateş ama o halde evimi temizledim buğunde az işlerim var dün yetişmedi bitsinde hasta olursam kalır..
genelde yoğun stres bunalım sonrası şişer biyerleim inş. olmamda tabiki......
merhaba kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
bugün daha iyiyim hiç bi belirtim yok sadece bazen aağa kalkınca başım sendeliyo onuda progestan yapıyo sanırım
haftaya bugün test günüm Allah hakkımızda hayırlısını yazmıştır muhakkak inşallah bebeğim yada bebeklerim benimledir
güldenim bugün havan nasıl bu enerji düşüklüğü ayın konumundan dolayı olabilirmi
kızlar ya bu aralar herkeste bi 21 aralık çılgınlığı var çünkü
ama ben hiç inanmıyorum 21 aralıkta kıyametin kopacağına
bugünde ben geldim konuşmak istiyorum ama bu seferde siz yoksunuz
çok gerginim sinirliyim ve dokunsalar ağlama modundayım
çok teşejkkür ederim canlar
annem daha iyi bugün çok şükür
bronşit olmuş antibiyotik falan verdi doktor ilaçları kullanmaya başladık hemen toparlamaya başladı kendni
canım neden bu kdar gerginsin sakin ol kuzucukları üzme annesi sakın onlar şimdisana sımdsıkı tutundular büyümeye başladılar bile annesi
annem,n hastalığı nedeniyle pek gelemedim aranıza canlarım sözde dün aktif olarak aranızda olacaktım ama maalesef gerçekleştiremedim :26::26::26:
biz iyiyiz çok şükür bir sorunumuz yok ama günler geçmiyor artık kızım karnıma sığmıyor habire oraya buraya tepikleyip duruyor
tosun kızım 4 kiloyu geçecekmiş doğuma kadar bu yüzden de doktorum büyük olasıkla sezeryan olacak dedi
bu durumda da tam 40 haftalık olana kadar bekletmezler sanırım diye düşünüyorum 24 aralıkta hacettepe de tekrar ranedvum var daha net konuşuruz dedi bakalım ne dicek tarih belirlenecek mi
gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor bende
benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?