Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende de batma oluyodu,ara ara..belim ağrıyodu arada..pozitif çıktı.inşallah senibde öyle olur.bugün kan vermeyi düşünmüyor musun10. gün çıkar aslında..

2. gün embriyosu olduğu için cumartesi yapıcamz test.. aslında cıkar biliyorum ama kendime söz verdim beklicem. geçen sefer 7. gün yaptım tabi çıkmadı.. 12 gün tekrarladık yine negatifti.. hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum yapmıcam test. ama aşırı sinirliyim sürekli gergin geziyorum bağırıp çağırıyorum valla kendime snir oldum adet olcakmışım gibi ağrtı var. dün kramp gibi bi ağrı oldu korktum üstüne dogru yatınca rahatladım uyumuşum :).. işte öyle şekerim.

Halit fırat erden fulyadaki doktor mu canım benim 2. Rapor hakkım da olduğu için onları alana kadar sgk ile anlaşmalı merkez seçmel istiyorum yoksa zaten sonrasında bayılıcaz paraları aydın arıca da yakın bana asm ye yakın oturuyorum ama tanıdıklar olur diye hiç düşünmedim. Araştırmaya devam edicem hem daha çok var hele bir transfer olsun da belki gerek kalmaz bunlara.
Sağol canım 45 i topiklerden birinde okudum kendi fikrimidir yoksa gerçeği varmıdır bilmiyorum.bunları düşünerek de kafamı meşgul etmek istemiyorum aslında daha transferim bile olmadı negatif alırsam o zaman düşünürüm çokkk yoruldummm

bende bakılanlar şunlar;
TSH
ANTİ-TROGLOBULİN
ANTİ-MİKROZA.AB
DHEA-SO4
17OH-PROGESTERON

sanırım bunlar sende de bakılmıştır...
bir tek tsh yüksek çıkıyor diye bişey yapılmıyor...
ilaç kullanmıyorum..
ama bildiğim şeyde bu değerlerden birinde sorun varsa gebelikte yükseliyor..

aynen öyle canım çok detaya girip herşeyi araştırma derim herkesin yaşadıkları ve düşünceleri var sana iyi gelen bana gelmez vs..
sen tedavine odaklan herşey çok güzel olacak dinlenmiş bir rahime gelecek bebeğin...

cnm ben 8.günü adet olacakmışım gibi ağrılar hissettim.ve 9. günü negatiftir daha fazla umutlanmamayım 3-4 gün daha umutla beklemeyim diye yapmıştım..Nasibimde varmış güzel haber aldım.inşallah senin güzel haberlerini de alırız.söz verdiysen sözünü bozma :) zaten az kalmış :)))

kızlar ben alışverişe gidiyorum iki saat sonra görüşmek üzere iyi sohbetlerrr

vallahi tsh 0,39
t3 :3,09
t4 :1,24
anti tpo : 352
değerler bunlar 2 ay önceki testte anti tpo :152 idi ilaç kullanıyorum nodülüm var ama troid hormonlarım geçen testtede bu tetsttede normal. sadece anti tpo yüksek ve yükselmiş

diğer bahsttiğin değerlerde sıkıntı yok sanrım geçen testte bakılmış

canım beni saolun hepiniz çok tatlısınız bana hep destek oluyorsunuz. ben ailemden hiç kimseyle paylaşadım sadece eşim ben ve 2 arkadaşım biliyor bu olayıı

merhaba kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim

bugün daha iyiyim hiç bi belirtim yok sadece bazen aağa kalkınca başım sendeliyo onuda progestan yapıyo sanırım

haftaya bugün test günüm Allah hakkımızda hayırlısını yazmıştır muhakkak inşallah bebeğim yada bebeklerim benimledir

güldenim bugün havan nasıl bu enerji düşüklüğü ayın konumundan dolayı olabilirmi

kızlar ya bu aralar herkeste bi 21 aralık çılgınlığı var çünkü
ama ben hiç inanmıyorum 21 aralıkta kıyametin kopacağına

bugünde ben geldim konuşmak istiyorum ama bu seferde siz yoksunuz

çok gerginim sinirliyim ve dokunsalar ağlama modundayım

canım beni saolun hepiniz çok tatlısınız bana hep destek oluyorsunuz. ben ailemden hiç kimseyle paylaşadım sadece eşim ben ve 2 arkadaşım biliyor bu olayıı

canım ben,mde bir oğlum var tam bir aylık tüp bebek ben de kimseye söylemed,m annem biliyor akrabalarımız bilmiyor çok cahil insan var saçma sapan konuşup canımı sıkmasın diye söylemedim

canım ben,mde bir oğlum var tam bir aylık tüp bebek ben de kimseye söylemed,m annem biliyor akrabalarımız bilmiyor çok cahil insan var saçma sapan konuşup canımı sıkmasın diye söylemedim

bende paylaşmadım kimseyle bende her doktora gitme aşamasında " noldu noldu" acıklamalarına cevap vermek isdemediğim için..herkes aynı soruyu soruyor..aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaya takaatiim yok..ayyy baygınlık gelir...

kızlaaaar... test zamanı gelenler var gördüğüm kadarıyla inşallaahh hayırlı sonuçlar tatlı bebişler gelir.

ben dün tüp bebiş ilaçları kullanmamın 4. günü sabah e2 için kan verdim başladığımızda 35di değerim 3 günde 289 olmuş doktorum çok iyi yükseldiğini söyledi ama ilave olarakta cetrotide yazdı.. araştırdım biraz yumurtaların erken oluşumunu önleyen bişeymiş... doktoruma çok güveniyorum ama genel olarak stresli bir dönemde olduğumuzdan tedirgin olmuyorda değilimm:26:
varmı aranızda bu ilacı kullanan

kızzzzlaarrr nasılsınız yeni tüpbebeğe başlayan birsürü arkadaş görüyorum hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun benim gibi çifter çifter bebişlere hamile kalasınız inşaaalllaahh bu arada zamanım azalmaya başladı 1-2 gün içinde 30 haftalık olucam hayırlısıyla bebişlerimde gelsin sağlıkla insan daha ne isterki hayattan :)

ilaçlarımı zor da olsa yazdırdım. allahtan doktorlar tanıdık yoksa sıra 2 saatte geldi. eczaneye bıraktım akşama alcaz. cumartesi yumurta toplamadan sonra başlanacakmış bazıları ama hangileri bilmiyorum?

geçmiş olsun anneciğinin inşallah önemli bişeyi yoktur..
maşallah prenses tosun olma yolunda hızla ilerliyor
git gel hadii...

çok teşejkkür ederim canlar
annem daha iyi bugün çok şükür
bronşit olmuş antibiyotik falan verdi doktor ilaçları kullanmaya başladık hemen toparlamaya başladı kendni

bugünde ben geldim konuşmak istiyorum ama bu seferde siz yoksunuz

çok gerginim sinirliyim ve dokunsalar ağlama modundayım

canım neden bu kdar gerginsin sakin ol kuzucukları üzme annesi sakın onlar şimdisana sımdsıkı tutundular büyümeye başladılar bile annesi

annem,n hastalığı nedeniyle pek gelemedim aranıza canlarım sözde dün aktif olarak aranızda olacaktım ama maalesef gerçekleştiremedim :26::26::26:

biz iyiyiz çok şükür bir sorunumuz yok ama günler geçmiyor artık kızım karnıma sığmıyor habire oraya buraya tepikleyip duruyor
tosun kızım 4 kiloyu geçecekmiş doğuma kadar bu yüzden de doktorum büyük olasıkla sezeryan olacak dedi
bu durumda da tam 40 haftalık olana kadar bekletmezler sanırım diye düşünüyorum 24 aralıkta hacettepe de tekrar ranedvum var daha net konuşuruz dedi bakalım ne dicek tarih belirlenecek mi
gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor bende

benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın

canım geçmiş olsun annen rahatsızmış ben topiğe çok bakamadığım için bilgim yoktu Allah şifa versin gülüm

inanırmısın aklımdan geçiyodun çünkü baktığım zamanlarda görmüyodum seni acaba doğurdumu diyodum

Allah bi avazda yada bi epiduralde kurtarsın seni canım

ben bilmiyorum zaman zaman böyle gergin olyorum ilaçlardan belkide belli bi sebebi yok yani

bebeklerim tutunmuştur dimi efeylülcüm inşallah Allahım sesini duyar canım ve bebeklerimi bana bağışlar

benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın

çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah bebeğin kendiliğinden gelir seninde stresin biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…