Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın

canım çok üzüldüm bende dün aldım negatif haberini bu gün çok zor geçer senin için ama yarın daha iyi olucaksın ALLAHında izniyle bu kaçıncı denemendi

canım çok üzüldüm bende dün aldım negatif haberini bu gün çok zor geçer senin için ama yarın daha iyi olucaksın ALLAHında izniyle bu kaçıncı denemendi

üzülmek yooooooooooooooooooooooookkkkkk.... herşeyde bir hayır var.. demekki hayırlı değilmiş... bazen bizim üzüldüğümüz şeyler bizim yararımızadır yüce allah biliyorki bize nasip etmiyor.. en kısa zamanda tekrar denersin o zaman olur inşaallah.

bişey olmaz bak benim annem bile bilmiyor :) gecen seferki denemede de sölemedim .. bişey olmuyo yani boşver daha iyi süpriz olur.

kızzz bu neee 4 kilomuuuuu maşşaaalllah sen çocuğu içerde büyütüp öyle çıkarcan dışarı büyümüş olarak çıkacak iki gün sonrada emeklerse hiç şaşırmam valla :) maşallah maşallah

sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın

canım moralini bozma bunlar gelip geçecek yarın öbür gün bebeğini kucağına aldığında bugünleri hatırladığında gülüp geçeceksin hepimiz aynı yollardan defalarca geçtik hem maddi hemde manevi olarak çöküyor insan kendinizi azıcık toparladıktan sonra umarım yeni umutlara yelken açarsınız belki böylesi hayırlıymış kimse bilemez

çokteşekkür ederim canımmmmmm
bende bu ara pek giremedim annem geldi yanıma
gelince 2-3 gün temizlikle uğraştık pazartesi kontrolum vardı hastanedeydim
dün de annemi götürdüm hastaneye gelemedim
bugünde annem biraz daha iyi olunca hemen kendiöi pc başına atıyorum her fırsatta

inşallah canımmm rabbim yüzünüzü güldürecek bu sefer sende ekleyeceksin hamilelik takvimini her gün bebeinin gelişimi ordan takip edeceksin bir kaç ay sonra eşya araştıröaya başlayacaksın onu mu alsak yoksa bu mu daha iyi olur diye
inşallah güzel olacak canım
belki laçlardan
belki de kuzucuklarından canım
ben ilk aylarda dakikam dakikamı tutmazdı
eşim iyice ayarını bozdu bu bebek senin derdi artık ne yapcaz 9 ay katylanacaz derdi
inşallah sende gel gitlerle dlu 9 aya girmişsindir canımmmmm

azcık kaldı deseneee inşallah kuzualrını sağlıkla kucağına alırsın canımmmm

rabbim sana eşine sağlık versin güç sabır versin inşallahhh canım
gerçekten zor ben dört defa sıfırı görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum seni

topiğin Sulatanları merhaba nasılsınız bugünnn..sabah uyanamadımm öğleyin kalktımm ama çok enerjik hissediyorum kendimiii

çaylar bendeennn

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar,
2.denememdi bizde erkek faktörü sorun ve eşimin değerleri giderek düşüyor buda beni çok korkutuyor yani zman benim aleyhime işliyor sürekli
sonucu öğrendiğimden beri taş kesildim sanki hiçkimseyle konuşmadım ağzımı açamıyorum eşime, anneme ve bilen 3 kişiyede mesajla haber verdim sormasınlar diye
eşimin telefonunu bile açamadım

9.günümdü benim hala yok efendim günün gelmemiş 12.gün bida yaptır diyolar ya 1,20 nin nesi yükselicek bu saatten sonra tutunmamış bile ,aradım kk yı ama yok böyle olan bulamadım

sorma canım yaaaa tosun 4 aydan itibaren hep 10 gün ilerde çıktı cadııı
bende şok hallerdeyim nasıl doğuracam taşıyacam ben bu kızı diyee
ben 3 kilo olsa yeter diyordum hep ama bizim sıpa babasına benzeyecek sanırım
eşimde 6 kiloya yakın doğmuş da
bana benzezeydi 2,5 kilo ancak doğardı sanırım
yaza yürüyecek bole taklalar atacak sanırımmm
bana kalsa klosu tamam hemen doğurabilirim ama
doktorum dur sakın doğurma çıkaracam falan deme en azından aralık çıksın 37. haftamız dolsun diyor

canım slm bu boyle canımmm
maaşallah enerjine hayran kaldım
ben ytamıyrum artık
hem kızım uytmuyor
hem de annemin ilaçlarını saatinde alması gerekiyor kalkıp ona kahvaltısını hazırlıyorum
ama kaşmalrı kanepe sızıyprum ben de yorgunluktan
ne ara uyuduğumu bende anlamıyorum ki ben ole kolay kolay sızan biri değilimdir
bende mis gibi ıhlamur kaynatıp içiyorum 3 gündür hem grip falan olmayım diye hem de daha sağlıklı kızıma yarsın ddiye
gerçi yaramasa daha iyi ama

üzülme
donmuşun var mı? eğer yoksa kesinlikle eşine kür yap işe yarıyor.inan bana nohut suyu ve keçi boynuzu bide vitamin + çinko dayadınmı tamamdır.. üzülme lütfen

canım eşine destek ilaçalr verebilirler bir şekilde hallolur bence o şimdi eşinin sorunundan çok kendi sağlığını düüşün bir an toparlamaya bak ki yeniden başlayabilesin
benimde erkek faktörü hatta bizim direk tesa ile buluyorlar spermleri biz senden daha vahim durumdayız ama hiç ümitsizliğe kapılmadık
tedaviye başlayacağımız ya kürlere başladık doktorumuzda ilaç vermişti çok şükür sağlıklı spermler bulundu
sen iyi olacaksın ki eşinde iyi olacak ve yeiden başlamaya güç bulacaksın
her negatifte yeniden ayaklanacaksın daha güçlü ki devam edebilesin bu yolda
ben her nagatifte daha bir hırslarnırdım daha da inat ederdim çok şükür rabbime bak doğum için gün sayıyorum artık
sabrının n mücadelenin karşılığını muhakkakki rabbim verecekkk

Canım benim yettim geldimmmm..
canın sıkılmış sohbet edesin varmış tüm bedenimle burdayım senin için hayden başla

slm kızlar bende ilk tüp denememe başlıcam gerçi son olur inşallah ama bugün hastalanmam gerekiyodu ne gelen var ne giden belirti bile yok sadece midem bulanıyor biran önce gelsin diye bakıyorum hemen gidicem doktora acaba söktürücü ilaç içsemmi acaba

selam derincim..
dediğin gibi ilk ve son olsun ilk denemende bebeğine kavuşmanı diliyorum...
ilaç vs..bişey içme daha daha gecikmemiş bile regl in...
sorun ciddi değilse belki bebeğin gelmiştir ilaçtan uzak dur lütfen

kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
geçmişi henüz okumadım ama size bir haberim var.
koca baskısına daha fazla dayanamayan ben bugün 9. günde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. git kanda baktır diyeceksiniz biliyom ama şimdilik gitmeyecem, 11. gün cuma oluyo o gün bir arkadaşımın transferi var ona zaten gidecem hastaneye. hulusiye söylerim o zaman bakarız diye düşünüyorum.

ayyyy çoooook sevindimmm durulifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süpper bi haber buuuuu harikaaaa...
hulusi daktırım yine tutturdu
git test taptır demeyecem gününü bekle bencede tam değerini görelim dimi ama...

kızlar eşimin kullanmadığı ilaç, vitamin, yapmadığımız kür kalmadı en pahalılarına kadar denedik hiçbir şekilde artış olmuyor
2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat sonrası bırakın yükselmeyi giderek dahada düşüyor ve hala ısrarla arginmax ve keçiboynuzu kürü kullanıyordu düzenli bir şekilde, yani ne yaptıysak bize fayda etmedi bir önceki tüp denememizde sayısı 2 milyona kadar düşmüştü ve bununda %1 morfoloji normal, 3 sene önce ilk test yaptırdğımızda 40 milyondu yani önüne geçemediğimiz anlamsız ve hızlı düşüş devam ediyor

şu an hiçbişey düşünemiyorum tekrar bu yola girermiyim girmezmiyim bilmiyorum bu sefer 2 embriyo konmuştu, ikiside 1.kaliteydi ilkine göre daha umutluydum ama yok işte ,kime kızayım kime sitem edeyim herşey takdiri ilahi sonuçta

canım ne desek boş biliyorum ama belki geç tutunuyodur sen yinede 12. gün tekrar baktır. daha önce bahsetmiştim benim ilkinde 11. gün negatif 12. gün pozitifti kanda tabi farklı yerlerde yaptırmıştım. herşeyin hayırlısı canım sıkma canını. bende bunun için erken yapmak istemiyodum testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…