benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
canım çok üzüldüm bende dün aldım negatif haberini bu gün çok zor geçer senin için ama yarın daha iyi olucaksın ALLAHında izniyle bu kaçıncı denemendi
bende paylaşmadım kimseylebende her doktora gitme aşamasında " noldu noldu" acıklamalarına cevap vermek isdemediğim için..herkes aynı soruyu soruyor..aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaya takaatiim yok..ayyy baygınlık gelir...
annem,n hastalığı nedeniyle pek gelemedim aranıza canlarım sözde dün aktif olarak aranızda olacaktım ama maalesef gerçekleştiremedim :26::26::26:
biz iyiyiz çok şükür bir sorunumuz yok ama günler geçmiyor artık kızım karnıma sığmıyor habire oraya buraya tepikleyip duruyor
tosun kızım 4 kiloyu geçecekmiş doğuma kadar bu yüzden de doktorum büyük olasıkla sezeryan olacak dedi
bu durumda da tam 40 haftalık olana kadar bekletmezler sanırım diye düşünüyorum 24 aralıkta hacettepe de tekrar ranedvum var daha net konuşuruz dedi bakalım ne dicek tarih belirlenecek mi
gün yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor bende
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
canım geçmiş olsun annen rahatsızmış ben topiğe çok bakamadığım için bilgim yoktu Allah şifa versin gülüm
inanırmısın aklımdan geçiyodun çünkü baktığım zamanlarda görmüyodum seni acaba doğurdumu diyodum
Allah bi avazda yada bi epiduraldekurtarsın seni canım
ben bilmiyorum zaman zaman böyle gergin olyorum ilaçlardan belkide belli bi sebebi yok yani
bebeklerim tutunmuştur dimi efeylülcüm inşallah Allahım sesini duyar canım ve bebeklerimi bana bağışlar
kızzzzlaarrr nasılsınız yeni tüpbebeğe başlayan birsürü arkadaş görüyorum hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun benim gibi çifter çifter bebişlere hamile kalasınız inşaaalllaahh bu arada zamanım azalmaya başladı 1-2 gün içinde 30 haftalık olucam hayırlısıyla bebişlerimde gelsin sağlıkla insan daha ne isterki hayattan :)
kızzz bu neee 4 kilomuuuuu maşşaaalllah sen çocuğu içerde büyütüp öyle çıkarcan dışarı büyümüş olarak çıkacak iki gün sonrada emeklerse hiç şaşırmam valla :) maşallah maşallah
z
topiğin Sulatanları merhaba nasılsınız bugünnn..sabah uyanamadımm öğleyin kalktımm ama çok enerjik hissediyorum kendimiii
Eki Görüntüle 569161
çaylar bendeennn
Eki Görüntüle 569159 Eki Görüntüle 569160
teşekkürler kızlar,
2.denememdi bizde erkek faktörü sorun ve eşimin değerleri giderek düşüyor buda beni çok korkutuyor yani zman benim aleyhime işliyor sürekli
sonucu öğrendiğimden beri taş kesildim sanki hiçkimseyle konuşmadım ağzımı açamıyorum eşime, anneme ve bilen 3 kişiyede mesajla haber verdim sormasınlar diye
eşimin telefonunu bile açamadım
9.günümdü benim hala yok efendim günün gelmemiş 12.gün bida yaptır diyolar ya 1,20 nin nesi yükselicek bu saatten sonra tutunmamış bile ,aradım kk yı ama yok böyle olan bulamadım
teşekkürler kızlar,
2.denememdi bizde erkek faktörü sorun ve eşimin değerleri giderek düşüyor buda beni çok korkutuyor yani zman benim aleyhime işliyor sürekli
sonucu öğrendiğimden beri taş kesildim sanki hiçkimseyle konuşmadım ağzımı açamıyorum eşime, anneme ve bilen 3 kişiyede mesajla haber verdim sormasınlar diye
eşimin telefonunu bile açamadım
9.günümdü benim hala yok efendim günün gelmemiş 12.gün bida yaptır diyolar ya 1,20 nin nesi yükselicek bu saatten sonra tutunmamış bile ,aradım kk yı ama yok böyle olan bulamadım
slm kızlar bende ilk tüp denememe başlıcam gerçi son olur inşallah ama bugün hastalanmam gerekiyodu ne gelen var ne giden belirti bile yok sadece midem bulanıyor biran önce gelsin diye bakıyorum hemen gidicem doktora acaba söktürücü ilaç içsemmi acaba
kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
geçmişi henüz okumadım ama size bir haberim var.
koca baskısına daha fazla dayanamayan ben bugün 9. günde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. git kanda baktır diyeceksiniz biliyom ama şimdilik gitmeyecem, 11. gün cuma oluyo o gün bir arkadaşımın transferi var ona zaten gidecem hastaneye. hulusiye söylerim o zaman bakarız diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?