Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyy çoooook sevindimmm durulifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süpper bi haber buuuuu harikaaaa...
hulusi daktırım yine tutturdu
git test taptır demeyecem gününü bekle bencede tam değerini görelim dimi ama...

sağol canım bende sevindirik oldum valla, ama kanda görene kadar hamileyim demiyecem, daha eşim hariç kimseye söylemedim, kan sonucundan sonra söyleyecem.

seni tebrik ederim önce idrarda pozitifi görmüşsün ne güzel demek değerin baya yüksek bu sefer allahım tamamına erdirsin inşallah
sonuç 5-10 falan olsaydı 12.gün için ümitli olabilirdim ama 1,20 değişeceğini hiç sanmıyorum yinede yaptırırım test içimizde kalmasın
e senin 12.gün pozitif çıkınca kaçtı değerin devam etmedimi

benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın

Tatlımm çok üzüldüm temmuz ayı sonundaydı aynı değerle negatifi aldığım günü yaşadım yenidennn ne ağlayabilmiş ne de şaşırabilmiştim omuzlarıma ağırlığı binip boğazıma bir taş otrmuştu ama atlattım daha iyiyim birkaç aydır eşim yıkıldığımı görmemek için kapatalım bu defteri dese de toparladık ...sen de toparlayacaksın tek ihtiyacın olan zaman sabır ve dua hayatımm ..geçecek kolay olmayacak ama zamanla yaraların iyileşecek veee tekrar başlamak için umut biriktireceksin içinde....biizm de zaman aleyhimize işliyor maalesef ama Rabbim devasız dert vermemiş...olacak sen de birgün eşinle bebeğinizle mutlu bir çekirdek aile olacaksınız...inşaallah...
Tedavin hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun canımm.....cetrotide büyüyen yumurtaların erken çatlamasını ve hepsinin birbirine yakın büyümesini sağlıyormuş..doktorumun bana yaptığı açıklama buydu...ben kullandımm az maz büyümüyorlar derken çatlama iğnesinden sonra 10 yumi toplanmıştı...herhangi bir rahatsızlığım olmadığı için e2 hiç bakılmadı ben de sadece buyuyen yumilerin baskısı fazlaydı opu öncesindee kasığımda ...sters yokk sevmiyo yumoşlar stresi mutlu huzurlu şarkılar dinlee bol boll
amin tatlım inşaallah tek duamız saşlıklı ve hayırlı evlat olacak bebişlerimizin artık geldim anne demesi ve bekletmemesi bizi

ohh baya büyümüşler canım sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah, bizde o günleri görürüz inşallah...

çok sevindim cnımmm rabim sağlıkla kucağına da almayı nasipe tsin inşallahhhhh

hoşgeldinn canım inşaalah son tedavin olur bebişlerin önce göbüşünde sonra da kucağında evlat olur sana
ilk müjdeyi almışsın şekerimmm....inşaallah kan testiyle de onaylanır ve değerin güzel güzel katlanarak bebeğin kucağına sağlıkla gelişini de kutlarız tatlımm...
Canım niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun 1 spermin peşinde dolanıor tıp dünyasııı....yumurta sayın kadar sağlıklı sperm olsa yeter de artar bilee lütfen bunları düşünme eşinde ne güzel boşvermeyip kürleri ve arginmaxı kullanıyor ...kıymetini bil çok arkadaşımız morfoloji sorunuyla tedavi olduğu halde eşine ilaç kullandıramıyor bir kaşık bişey içmeye ikna edemiyor bilee...ben de eşime sıkıntısı olmadığı halde başaltıcam bu kürlere ve arginmaxa inşaallah embriyolarımızın kalitesi tedavimizde elimizden gelen herşeyi yaptık deyip tevekkül edebilmek için en azından Rabbim çabamızı duamızı görü duyuyor...Verecek inşaallah bebeğimiizi kucağımızaa

haklısın ikramaya ama ben şu an okadar kötüyümki bildiğim ve inandığım şeyleri bile idrak edemiyorum, herşeyi olumsuz görüyorum baykuş gibi oturuyorum
üstelik işyerindeyim yerimden bile kıpırdamıyorum kimse yanıma gelmesin istiyorum
bikaç güne toparlarım ,, allahım bebek vermedi sabrını versin inşallah

sağol canım inşallah sende yaşayacaksın bu duyguyu. benim o zaman 12. gün 92 çıkmıştı değerim ama 10 haftalıkken düşük oldu canım. 2. tedavide negatifti 1,20 den düşük yazıyodu o zaman çok üzülmüştüm yıkılmıştım resmen ama bunlar gelip geçiyo canım. biz güçlü olmalıyız ki önümüzdeki maçlara bakalım.

canım işten izin alamazmısın, çıksan biraz yürüsen. yürüyüş iyi gelir kafanı toparlaman için. bizim şu stresle ilgili derslerde gördüğümüz en önemli şey bu, egzersiz yapmak yürüyüş yapmak iyi gelir.

geçmişi okumadım sanırım ben yokken sonucunu yazmışsın kızların alıntılarından anladım...
Allah içini ferahlatsın sabrını versin arkadaşım...

hadi hayırlı olsun........... bende o cesaret yok içim içimi yiyor aslında idarda çıktıysa süper... benim 10. gün 2. gün emb. olduundan test 13. gün yani cumartesi yapılcak pofffffff... ama senin adına çokk sevindim sağlıkla kucağına al inşaallah..

benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
rabbim içini ferahlatsın tatlım.inşallah bşdaha gerek kalmaz ve kendiliğinden gelir bebişin..

maşaaalllaahh..
Allah saklasın sizi..Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

öncelikle yeni güzel sonuc alanlar öperim ve kutlarım. olumsuz olanlar, Rabbim en kısa zamanda son etsin ve yavrunuzu versin..
önceki sayfaları okuyamadım.. neler paylaşılmışsa , candan paylaşılmış her güzelliği buldum ben bu forumda. sizi seviorummm

sonunda beta -hgcmi aldım. 1205,81 yazıyo. sizce nasıl. transferim 19unda olmuştu..
insallah bebeğim benimle kalır bi sıkıntı olmadan.

anaaaaamm o ne değer oooooooo
maşallah yahu..nerdeyse cinsiyetini öğrenme değerine gelmiş
maşallaaaaahhh ayyy nolrsun dua et darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…