ayyyy çoooook sevindimmm durulifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süpper bi haber buuuuu harikaaaa...
hulusi daktırım yine tutturdu
git test taptır demeyecem gününü bekle bencede tam değerini görelim dimi ama...
canım ne desek boş biliyorum ama belki geç tutunuyodur sen yinede 12. gün tekrar baktır. daha önce bahsetmiştim benim ilkinde 11. gün negatif 12. gün pozitifti kanda tabi farklı yerlerde yaptırmıştım. herşeyin hayırlısı canım sıkma canını. bende bunun için erken yapmak istemiyodum testi.
benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
Tatlımm çok üzüldüm temmuz ayı sonundaydı aynı değerle negatifi aldığım günü yaşadım yenidennn ne ağlayabilmiş ne de şaşırabilmiştim omuzlarıma ağırlığı binip boğazıma bir taş otrmuştu ama atlattım daha iyiyim birkaç aydır eşim yıkıldığımı görmemek için kapatalım bu defteri dese de toparladık ...sen de toparlayacaksın tek ihtiyacın olan zaman sabır ve dua hayatımm ..geçecek kolay olmayacak ama zamanla yaraların iyileşecek veee tekrar başlamak için umut biriktireceksin içinde....biizm de zaman aleyhimize işliyor maalesef ama Rabbim devasız dert vermemiş...olacak sen de birgün eşinle bebeğinizle mutlu bir çekirdek aile olacaksınız...inşaallah...teşekkürler kızlar,
2.denememdi bizde erkek faktörü sorun ve eşimin değerleri giderek düşüyor buda beni çok korkutuyor yani zman benim aleyhime işliyor sürekli
sonucu öğrendiğimden beri taş kesildim sanki hiçkimseyle konuşmadım ağzımı açamıyorum eşime, anneme ve bilen 3 kişiyede mesajla haber verdim sormasınlar diye
eşimin telefonunu bile açamadım
9.günümdü benim hala yok efendim günün gelmemiş 12.gün bida yaptır diyolar ya 1,20 nin nesi yükselicek bu saatten sonra tutunmamış bile ,aradım kk yı ama yok böyle olan bulamadım
Tedavin hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun canımm.....cetrotide büyüyen yumurtaların erken çatlamasını ve hepsinin birbirine yakın büyümesini sağlıyormuş..doktorumun bana yaptığı açıklama buydu...ben kullandımm az maz büyümüyorlar derken çatlama iğnesinden sonra 10 yumi toplanmıştı...herhangi bir rahatsızlığım olmadığı için e2 hiç bakılmadı ben de sadece buyuyen yumilerin baskısı fazlaydı opu öncesindee kasığımda ...sters yokk sevmiyo yumoşlar stresi mutlu huzurlu şarkılar dinlee bol bollkızlaaaar... test zamanı gelenler var gördüğüm kadarıyla inşallaahh hayırlı sonuçlar tatlı bebişler gelir.
ben dün tüp bebiş ilaçları kullanmamın 4. günü sabah e2 için kan verdim başladığımızda 35di değerim 3 günde 289 olmuş doktorum çok iyi yükseldiğini söyledi ama ilave olarakta cetrotide yazdı.. araştırdım biraz yumurtaların erken oluşumunu önleyen bişeymiş... doktoruma çok güveniyorum ama genel olarak stresli bir dönemde olduğumuzdan tedirgin olmuyorda değilimm:26:
varmı aranızda bu ilacı kullanan
amin tatlım inşaallah tek duamız saşlıklı ve hayırlı evlat olacak bebişlerimizin artık geldim anne demesi ve bekletmemesi bizikızzzzlaarrr nasılsınız yeni tüpbebeğe başlayan birsürü arkadaş görüyorum hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun benim gibi çifter çifter bebişlere hamile kalasınız inşaaalllaahh bu arada zamanım azalmaya başladı 1-2 gün içinde 30 haftalık olucam hayırlısıyla bebişlerimde gelsin sağlıkla insan daha ne isterki hayattan :)
sağol canım bende sevindirik oldum valla, ama kanda görene kadar hamileyim demiyecem, daha eşim hariç kimseye söylemedim, kan sonucundan sonra söyleyecem.
kızzzzlaarrr nasılsınız yeni tüpbebeğe başlayan birsürü arkadaş görüyorum hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun benim gibi çifter çifter bebişlere hamile kalasınız inşaaalllaahh bu arada zamanım azalmaya başladı 1-2 gün içinde 30 haftalık olucam hayırlısıyla bebişlerimde gelsin sağlıkla insan daha ne isterki hayattan :)
kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
geçmişi henüz okumadım ama size bir haberim var.
koca baskısına daha fazla dayanamayan ben bugün 9. günde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. git kanda baktır diyeceksiniz biliyom ama şimdilik gitmeyecem, 11. gün cuma oluyo o gün bir arkadaşımın transferi var ona zaten gidecem hastaneye. hulusiye söylerim o zaman bakarız diye düşünüyorum.
hoşgeldinn canım inşaalah son tedavin olur bebişlerin önce göbüşünde sonra da kucağında evlat olur sanaslm kızlar bende ilk tüp denememe başlıcam gerçi son olur inşallah ama bugün hastalanmam gerekiyodu ne gelen var ne giden belirti bile yok sadece midem bulanıyor biran önce gelsin diye bakıyorum hemen gidicem doktora acaba söktürücü ilaç içsemmi acaba
ilk müjdeyi almışsın şekerimmm....inşaallah kan testiyle de onaylanır ve değerin güzel güzel katlanarak bebeğin kucağına sağlıkla gelişini de kutlarız tatlımm...kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
koca baskısına daha fazla dayanamayan ben bugün 9. günde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. git kanda baktır diyeceksiniz biliyom ama şimdilik gitmeyecem, 11. gün cuma oluyo o gün bir arkadaşımın transferi var ona zaten gidecem hastaneye. hulusiye söylerim o zaman bakarız diye düşünüyorum.
Canım niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun 1 spermin peşinde dolanıor tıp dünyasııı....yumurta sayın kadar sağlıklı sperm olsa yeter de artar bilee lütfen bunları düşünme eşinde ne güzel boşvermeyip kürleri ve arginmaxı kullanıyor ...kıymetini bil çok arkadaşımız morfoloji sorunuyla tedavi olduğu halde eşine ilaç kullandıramıyor bir kaşık bişey içmeye ikna edemiyor bilee...ben de eşime sıkıntısı olmadığı halde başaltıcam bu kürlere ve arginmaxa inşaallah embriyolarımızın kalitesi tedavimizde elimizden gelen herşeyi yaptık deyip tevekkül edebilmek için en azından Rabbim çabamızı duamızı görü duyuyor...Verecek inşaallah bebeğimiizi kucağımızaakızlar eşimin kullanmadığı ilaç, vitamin, yapmadığımız kür kalmadı en pahalılarına kadar denedik hiçbir şekilde artış olmuyor
2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat sonrası bırakın yükselmeyi giderek dahada düşüyor ve hala ısrarla arginmax ve keçiboynuzu kürü kullanıyordu düzenli bir şekilde, yani ne yaptıysak bize fayda etmedi bir önceki tüp denememizde sayısı 2 milyona kadar düşmüştü ve bununda %1 morfoloji normal, 3 sene önce ilk test yaptırdğımızda 40 milyondu yani önüne geçemediğimiz anlamsız ve hızlı düşüş devam ediyor
şu an hiçbişey düşünemiyorum tekrar bu yola girermiyim girmezmiyim bilmiyorum bu sefer 2 embriyo konmuştu, ikiside 1.kaliteydi ilkine göre daha umutluydum ama yok işte ,kime kızayım kime sitem edeyimherşey takdiri ilahi sonuçta
kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
seni tebrik ederim önce idrarda pozitifi görmüşsün ne güzel demek değerin baya yüksek bu sefer allahım tamamına erdirsin inşallah
sonuç 5-10 falan olsaydı 12.gün için ümitli olabilirdim ama 1,20 değişeceğini hiç sanmıyorum yinede yaptırırım test içimizde kalmasın
e senin 12.gün pozitif çıkınca kaçtı değerin devam etmedimi
haklısın ikramaya ama ben şu an okadar kötüyümki bildiğim ve inandığım şeyleri bile idrak edemiyorum, herşeyi olumsuz görüyorum baykuş gibi oturuyorum
üstelik işyerindeyim yerimden bile kıpırdamıyorum kimse yanıma gelmesin istiyorum
bikaç güne toparlarım ,, allahım bebek vermedi sabrını versin inşallah
haklısın ikramaya ama ben şu an okadar kötüyümki bildiğim ve inandığım şeyleri bile idrak edemiyorum, herşeyi olumsuz görüyorum baykuş gibi oturuyorum
üstelik işyerindeyim yerimden bile kıpırdamıyorum kimse yanıma gelmesin istiyorum
bikaç güne toparlarım ,, allahım bebek vermedi sabrını versin inşallah
çok sevindim cnımmm rabim sağlıkla kucağına da almayı nasipe tsin inşallahhhhh
kızlar ben yine çıkıyorum eczaneye ilacım gelmiştir. byeee
rabbim içini ferahlatsın tatlım.inşallah bşdaha gerek kalmaz ve kendiliğinden gelir bebişin..benim sonucum negatif 1,20
sizlere bol şans diliyorum hamile olanlara allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bebeklerinize iyi bakın
öncelikle yeni güzel sonuc alanlar öperim ve kutlarım. olumsuz olanlar, Rabbim en kısa zamanda son etsin ve yavrunuzu versin..
önceki sayfaları okuyamadım.. neler paylaşılmışsa , candan paylaşılmış her güzelliği buldum ben bu forumda. sizi seviorummm
sonunda beta -hgcmi aldım. 1205,81 yazıyo. sizce nasıl. transferim 19unda olmuştu..
insallah bebeğim benimle kalır bi sıkıntı olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?