Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım benim yettim geldimmmm..
canın sıkılmış sohbet edesin varmış tüm bedenimle burdayım senin için hayden başla

sabah biraz sıkıntılıydım ama geçti sebebsiz yere

eve kapanmak sıktı beni sanırım ama yarın dışarı çıkıyorum karar verdim gezecem tozacam

gözün aydın durulifecim Allah tamamnına erdirsin inşallah

anaaaaamm o ne değer oooooooo
maşallah yahu..nerdeyse cinsiyetini öğrenme değerine gelmiş
maşallaaaaahhh ayyy nolrsun dua et darısı bizlere olsun

Allah senden razı olsun. dualarım hep sizinle , hepimizle. kucağıma alana kadar tedirginliğim sürecek sanırım..

yani bu değer 16.gün değerin oluyoooooo
yani asıl 12.gün değerin 300 lerdeymiş bu da ikiz bebek demek

çoookkk tebrik ediyorummm harikaa bi değer...
hemen kutlamamı yapayım
Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357

mesaj tekrarı......................

ben mesaj tekrarına cevap yazayım bari
canım tabii evde olmak sürekli sıkar insanı gezme kararın iyi olmuş kendine gelirsin..
zaten olan oldu içerde...

güldeeenn napan kuzum..nassın iyimisin..
gine dipçik gibisin

hee dipçik gibiyim
hürremi bekliyom beraberinde cimbomun maçı var bu akşam çok hareketli olacak..
şu an annemdeyim inşallah çat kapı bu akşam misafir gelmez...

Tebrikler....Allah devamını getirsin inşallah.Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...

maşallah canım bencede değerin ikiz bebeği gösteriyo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sen var ya sen öyle talı bi insansın kii.. bunu henüz yüzzyüze tanısmadık ama hissedebiliyorum. benim için dualarını bekliyorum.
bu güzel kutlama için de çoook tesekkürler fıstıkımm.

saol canım benimm...
dua etmiştim etmeyede devam edecem biliyorsun...
maşallah ne güzel ne bereketli bir ay oldu çifter çifter geliyooo bebeklerimiz

bugün 5.gün olan olmuştur dimi güldenim yarın bursanın tozunu attırıyorum keşke burda olsaydın beraber gezerdik

bugün 5.gün olan olmuştur dimi güldenim yarın bursanın tozunu attırıyorum keşke burda olsaydın beraber gezerdik

valla süpper olurdu bıktırana kadar bırakmazdım seni..yeter git be kadın başımdan diyene kadar
olan oldu evet saracım dileğim tabikide pozitif olması

akşam namazına geçiş yapıyorum hatunlar görüşürüz

Allah kabul etsin şekerim malum ben kılamıyorum

canım benim çok sevindim,çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı Sara'yaaaa

sağol canım, seninde güzel haberini alıcaz inşallah. çık gez yavaş yavaş, ben daha 2. günden çıktım, 3. gün tekrar çıktım. kendini yormadan dolaş hem kafan dağılır stresini atarsın böylece bebeğin daha rahat tutunur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…