Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende böyle kutlama istiyorummmmmm.....:) sevilco çok sevindim canım allah bizede göstersin dua et ne olur bizim içinde hamişlerin duası kabul olurmuş

ahh derinciğim , Raabim hepimize nasip etsinn. dualarımdasınız tabbii ki de
kutlamanı ellerimle yaparım yavrukuşummm... siz de bana dua edin ne olur , sağlıkla kavusayımmm.

bende böyle kutlama istiyorummmmmm.....:) sevilco çok sevindim canım allah bizede göstersin dua et ne olur bizim içinde hamişlerin duası kabul olurmuş

inşallah şekerim çok yaptım bu kutlamadan sıra sanada gelecek inşallah

sanırım sen çift çizgiyi idrarda görmüşsün.
Rabbim kan sonuculyla da tastiklesin hamileliğini.
tebrik ederim

canım benim çok sevindim,çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı Sara'yaaaa

sağol kuzum , inşallah saraya , egunala herkese darısı ,isteyen tüm dostlara. ama tedirginim be seda.
yani henüz çok erken , ama hep olumlu düşünelim değil miii.
dua et teyzesi

canım tebrik ediyorum, maşallah sonucuna çok güzel bakalım benimki kaç çıkacak.

valla süpper olurdu bıktırana kadar bırakmazdım seni..yeter git be kadın başımdan diyene kadar
olan oldu evet saracım dileğim tabikide pozitif olması

Allah kabul etsin şekerim malum ben kılamıyorum

bıkmazdım kız gezmeyi çok severim ben ayaklarım ağrıyana kadar gezerim ben

canım benim çok sevindim,çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı Sara'yaaaa

amin sağol canım çok iyi yüreklisin

amin canım inşallah tutunur bebeklerimiz

bugün 5.gün olan olmuştur dimi güldenim yarın bursanın tozunu attırıyorum keşke burda olsaydın beraber gezerdik

canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.

canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.

ciddimisin o zaman temkinli olmak lazım anlaşılan test sonucunu alana kadar hiç bişeyden emin olamayacaz sağlık olsun bebeğim yada bebeklerim benimle olsunda ben evde oturmaya razıyım ama gerçekten çok sıkıldım hiç bu kadar evde oturmamıştım

sağol kuzum , inşallah saraya , egunala herkese darısı ,isteyen tüm dostlara. ama tedirginim be seda.
yani henüz çok erken , ama hep olumlu düşünelim değil miii.
dua et teyzesi

Aminn canım hepimizin evlat hasreti son bulsun...

hamur almaya gidiyorum,gelince görüşürüz.............

ne hamuru ayol pişircenmi gelince yoksa oyun hamurumu

bıkmazdım kız gezmeyi çok severim ben ayaklarım ağrıyana kadar gezerim ben

amin sağol canım çok iyi yüreklisin

amin canım inşallah tutunur bebeklerimiz

yok ben de tam tersi o kadar sevmem gezmeyi biz en iyisimi evde oturup sütlerimizi tokuşturalım

aminnnnn canımcıımm..
Ayyy ne güzel ya bu gün güsel güsel haberler aldık..

evet deryacım çok güzel haberler aldık darısı bize olsun inşallah..

hadi yaa banada demedilerdiii e o zaman bundan sonra 5.6.günlere dikkat etmek lazım

kızlar tüp bebeği tutanlar genelde karınların şiştiğini söylemiş benimki şişmedi şimdi ben umutsuzluğa mı kapılayım karnın şişmesi şartmıki :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…