bende böyle kutlama istiyorummmmmm.....:) sevilco çok sevindim canım allah bizede göstersin dua et ne olur bizim içinde hamişlerin duası kabul olurmuş
bende böyle kutlama istiyorummmmmm.....:) sevilco çok sevindim canım allah bizede göstersin dua et ne olur bizim içinde hamişlerin duası kabul olurmuş
canım benim çok sevindim,çok mutlu oldum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı Sara'yaaaa
darısı Sara'yaaaa
öncelikle yeni güzel sonuc alanlar öperim ve kutlarım. olumsuz olanlar, Rabbim en kısa zamanda son etsin ve yavrunuzu versin..
önceki sayfaları okuyamadım.. neler paylaşılmışsa , candan paylaşılmış her güzelliği buldum ben bu forumda. sizi seviorummm
sonunda beta -hgcmi aldım. 1205,81 yazıyo. sizce nasıl. transferim 19unda olmuştu..
insallah bebeğim benimle kalır bi sıkıntı olmadan.
valla süpper olurdu bıktırana kadar bırakmazdım seni..yeter git be kadın başımdan diyene kadar
olan oldu evet saracım dileğim tabikide pozitif olması
Allah kabul etsin şekerim malum ben kılamıyorum
darısı Sara'yaaaa
sağol canım, seninde güzel haberini alıcaz inşallah. çık gez yavaş yavaş, ben daha 2. günden çıktım, 3. gün tekrar çıktım. kendini yormadan dolaş hem kafan dağılır stresini atarsın böylece bebeğin daha rahat tutunur sana.
sanırım sen çift çizgiyi idrarda görmüşsün.
Rabbim kan sonuculyla da tastiklesin hamileliğini.
tebrik ederim
Allah kabul etsin şekerim malum ben kılamıyorum
canım tebrik ediyorum, maşallah sonucunaçok güzel bakalım benimki kaç çıkacak.
bugün 5.gün olan olmuştur dimi güldenim yarın bursanın tozunu attırıyorum keşke burda olsaydın beraber gezerdik
kuzum çok sağol, inşallah Raabim güzel sonuclar verecek sana da. senin kaçıncı günün bugün...
canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.
sağol kuzum , inşallah saraya , egunala herkese darısı ,isteyen tüm dostlara. ama tedirginim be seda.
yani henüz çok erken , ama hep olumlu düşünelim değil miii.
dua et teyzesi
hamur almaya gidiyorum,gelince görüşürüz.............
bıkmazdım kız gezmeyi çok severim ben ayaklarım ağrıyana kadar gezerim ben
amin sağol canım çok iyi yüreklisin
amin canım inşallah tutunur bebeklerimiz
aminnnnn canımcıımm..
Ayyy ne güzel ya bu gün güsel güsel haberler aldık..
canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.
Tebrikler canim benim allah kucagina almayi nasip etsin insallah coooooooooooooook sevindim ayyyyyyyy beni yine heycan bastiyani bu değer 16.gün değerin oluyoooooo
yani asıl 12.gün değerin 300 lerdeymiş bu da ikiz bebek demek
çoookkk tebrik ediyorummm harikaa bi değer...
hemen kutlamamı yapayım
Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569356 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569353 Eki Görüntüle 569358 Eki Görüntüle 569359 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569356 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569353 Eki Görüntüle 569358 Eki Görüntüle 569359 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569356 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569353 Eki Görüntüle 569358 Eki Görüntüle 569359 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569356 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569353 Eki Görüntüle 569358 Eki Görüntüle 569359 Eki Görüntüle 569354 Eki Görüntüle 569356 Eki Görüntüle 569355 Eki Görüntüle 569357 Eki Görüntüle 569353 Eki Görüntüle 569358 Eki Görüntüle 569359
canım benim Allah sabır versin.
inşallah bebeğini tez zamanda göndersin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?