Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tüp bebeği tutanlar genelde karınların şiştiğini söylemiş benimki şişmedi şimdi ben umutsuzluğa mı kapılayım karnın şişmesi şartmıki :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Kim söylemiş ben hiç te öyle bişi hatırlamıyorum yanii...
kızım durup durup kendine sardırma..
benim en çok duyduğum şeyleri söyleyim sana..
cümleler aynen şöyle;
*kızlar sanki adet olacam çok korkuyorum
*kasığımda iğne batıyormuş hissi var
*tuvalete gittim çamaşırımda az bişi leke gördüm
*jeli yaptıktan sonra leke geldi
işte ben bu cümleleri çok duydum şekercim...

hahhhha
daha başlamadık oyun hamurlarına teyzesi,oğlum doğsun,sağlıkla büyüsün de onları da alıcaz.
benim hamur pizza için.
eşim pizzaya aşeriyo da

hahhhha
daha başlamadık oyun hamurlarına teyzesi,oğlum doğsun,sağlıkla büyüsün de onları da alıcaz.
benim hamur pizza için.
eşim pizzaya aşeriyo da

e doğruymuş o zaman derlerdiki kadın hamile kalır kocası ondan çok kilo alır aşerdi demek ne de olsa
gebe yarısı sayılır dimi ama

ya canım kk da tüp bebek yaptıranları araştırıyodum karınların şiştiğini yazmışlar yada bi kaç tanesi üst üste denk geldi bende korktum

aslında haklısın kafaya takmamak lazım düşünmemek lazım ama elde değil işte

Allah yardımcımız olsun haftaya bugünün gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum istiyorum çünkü sonucu öğrencem

istemiyorum çünkü evime dönmem yaklaşacak annemden ayrılmak istemiyorum

oynatmaya az kaldı doktorum nerde

sağol kuzum , inşallah saraya , egunala herkese darısı ,isteyen tüm dostlara. ama tedirginim be seda.
yani henüz çok erken , ama hep olumlu düşünelim değil miii.
dua et teyzesi

ah be güzelim ben 7. ayımı bitiriyorum hala tedirginim.
hiç bitmiyo o tedirginlikler.
sen şimdi bunları düşünüp bebişleri ve kendini strese sokma.
Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek.
dualarım sizinle...

onlara bende baktım, genelde göbekten yapılan ilaçlar şişkinlik yapıyor hafiff ayva göbeği gibi oluyorr, ama tabi bünyeye göre değişir bende 5. günüm ve inanılmaz gaz yaptı bu ilaçlar bana oda şişlik yapıyor takma kafana canım içini ferah tut sen

normal ruh hali canım hem eve kapanıp kalıyorsun hemde hayatını değiştirecek önemli bir olay yakında sonuçlanacak...
bir iyi bir kötü hissetmen çok çok çok doğal..

valla bana da dememişlerdi şekerim ama arkadaşa demişler. kesin o da sormuştur çok tedirgin bi yapısı var çünkü. sonuç itibariyle dikkatli olmak lazım

aynen canım dikkatli olmak lazım...

sağol canım senin kaçıncı günün

benim göbekten yapılan iğnem yok sadece transfer günü ve sonraki gün göbekten iğne oldum o kadar estrofem,progestan,prednol kullanıyorum

Kizlar aranizda Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi olan veya cevresinde olmus arkadaslar var mi??? Ben sanirsam birdankine merkezi degistirmeyi düsünüyorum da

iyiki varsınız sizde olmasanız hayat dahada zor olurdu eminim

dün eşime ananas suyu tutunmayı kolaylaştırırmış dedim bugün bir sürü ananas suyu almış gelmiş şimdi onu içiyorum

tavsiye ederim kızlar tadı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…