Kizlar aranizda Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi olan veya cevresinde olmus arkadaslar var mi??? Ben sanirsam birdankine merkezi degistirmeyi düsünüyorum da
kızlar tüp bebeği tutanlar genelde karınların şiştiğini söylemiş benimki şişmedi şimdi ben umutsuzluğa mı kapılayım karnın şişmesi şartmıki :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ah be güzelim ben 7. ayımı bitiriyorum hala tedirginim.
hiç bitmiyo o tedirginlikler.
sen şimdi bunları düşünüp bebişleri ve kendini strese sokma.
Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek.
dualarım sizinle...
sağol canım senin kaçıncı günün
benim göbekten yapılan iğnem yok sadece transfer günü ve sonraki gün göbekten iğne oldum o kadar estrofem,progestan,prednol kullanıyorum
iyiki varsınız sizde olmasanız hayat dahada zor olurdu eminim
dün eşime ananas suyu tutunmayı kolaylaştırırmış dedim bugün bir sürü ananas suyu almış gelmiş şimdi onu içiyorum
tavsiye ederim kızlar tadı çok güzel
bende izmirdeyim canım sen hangi merkezde tedavi oluyosun
honeymooner vardı canım gebe kaldı ama cinsiyeti belli olduktan sonraki dönemde bebeğini bir sebepten kaybetti..
ben hep iyi duydum merkezi yalnız biraz pahalı sanırım
derinn biz sanki başka bir topikten tanışıyormuydukk ben 1 yıl kadar girmedim 1 haftadır döndüm kk sahalarına
ben tınaztepe hastanesinde yaptırıyorum canım sen???
memorialden de mi pahali???? sanirsam aynidir ücretleri (Ay birden harcadigim o paralar geldi aklima) Almanyada da var ya onun bi kolu o yüzden sordum belki olursa burdan brüksele giderim eger pgd de varsa direk burda baslarim tedaviye diye düsündüm gerci yarin almanyadaki ekibi arayip soracam
Bu arada tuaf tuaf rüyalar gördüm hic rahat uyuyamadim habire kalkip durdum emriolar gürdüm rüyamda tam olarak hatirliyamiyorum ama yine olmadi diye üzülüyordum
memoriali bilmiyorum canım ama o dönem 7000 tl ödedim demişti...
pgt yöntemi mutlaka uygulanıyordur..
bi de hastaneye ödenen ücret sabittir ama ilaçlar vs..kişiye göre değişir..
yani toplamdamı 7000 ödedi sadece hastaneyemi ödedi bilmiyorum..
canım belirti aramamaya çalış ne olur. sonuçta herkesin bünyesi farklı ve çoğu şeyi de ilaçların yaptığını biliyoruz.
biyerimiz ağrıdığında bişeyler hissettiğimizde bunlar belirti mi acaba diye sorguluyoruz ister istemez ama olmayan şeyleri bende olmuyo olumsuzmu ki diye sakın düşünme. güzel şeyler düşün.
1 aralıkta adetin 2. günü başladık ve ilk 3gün göbekten gonal-f kalçadan menagon oluyorum dün ve bugünde ilave olarak cetrunom muydu neydi adı bi ilaç daha verdiler onuda göbekten vuruyorum yarın sabah kan vericem e2 değerlerime bakılacak inşallaahh güzel güzel yükselmiştirrrr
sende iyiki varsın saracım..
ben ilk tüp bebekte hiç bişi yiyip içmedim özel olarak ama kimyasal olan ikinci tüp te hergün ananas ve kabak çekirdeğiyle beslendim resmen..
bence faydası var ve tadıda çok güzel gerçekten..
Kizlar hepinize dua ediyorum insallah kuzulariniza kavusursunuz
Benim karnim hic sismedi baslarda 4aylik hamileyken bile duz sayilirdi
Ananas tutunmasi icin degil diye biliyorum
Hamileligim boyunca ananas yedim kabiz olmamak icin
Kabizlik hamilelikte tehlikeli biliyorsunuz
Ananas cok iyi bagirsak calistirici ve c vitamini
Bool kavrulmamis kabak cekirdegi findik fistik ceviz uzum incir hurma
Bunlar sutunuzude bol yapar
hep istirahat bolbol yatin ayaginiza gelsin hersey
Ve bool dua edin. Rabbim yardimciniz olsun
Arkadaşlarım listelerimizde yer almak isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar...
Yarın listeleri güncelleyecem...
Yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
Taze hamişlerimiz lütfen ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ ne ilk sayfadaki linkten ,giriş yapıp
test gününü beklerken yaşadıklarınızı yazarsanız diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz tişikkür ediyorum
Arkadaşlarım listelerimizde yer almak isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar...
Yarın listeleri güncelleyecem...
Yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
Taze hamişlerimiz lütfen ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ ne ilk sayfadaki linkten ,giriş yapıp
test gününü beklerken yaşadıklarınızı yazarsanız diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz tişikkür ediyorum
Güldenim ya ben ikinciye baslamakta cok tedirginim nedense hep bu ay gideyim diyorum hasta oluyorum veselamBi dikis tutmadi su sagligim benim acaba piskolojik olarak mi ben hastalaniyorum onuda anlamdim valla
ama güldenciiim benimkisi yarın belli olacak..
yarın büyük gün benim için son görüşmeye gidicem..
dananın kuyrusu kopacak yarın inşallah..
bu sebepten ben yarın yazsam olar mııııııııııı
valla bende 3.cüye başlayamıyorum bir türlü aynı ruh hali bende de var niye böyleyiz bilmiyorum canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?