Arkadaşlarım listelerimizde yer almak isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar...
Yarın listeleri güncelleyecem...
Yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
Taze hamişlerimiz lütfen ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ ne ilk sayfadaki linkten ,giriş yapıp
test gününü beklerken yaşadıklarınızı yazarsanız diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz tişikkür ediyorum
ben yazayımmı anacım bütün belirtiler tamam bi karnım şiş değil
biliyosun ben adet dönemlerinde bile hamilelerden daha çok belirti yaşıyorum aşerme dahil
ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh kanimca yine üzülecegimizi bildigimiz icin böyleyiz sanirsam ben kesin bu topikte en son hamis olan olacagimAllahtan yinede ümit kesilmiyor................ benim ruh halim cok kötü yaaaaaa piskolagami gitsem acaba diye düsünüyorum dogrusu gerci ordada ne konusuluyor bilmiyorum ne kadar yardimci olabiliyorlar onuda bilmiyorum
bu arada brükselde tüp yaptiranlardan biri memorilede birdankini deneyin diye yazmis (Insanin kafasi karisiyor)
evet şekerim maşallah belirtiler konusunda senden öne çıkanı görmedim daha hamile olsanda olmasanda
ama gerçekten de o listeye yazacaksın ben inanıyorum...
valla olabilir canım..ben hep bebeğimin geleceği tedaviye yönlendir beni Rabbim diye dua ediyorum bi daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum...
belkide ondan içime bir türlü başlama isteği gelmiyor..
bu kez mutlaka terapiye gidecem hastanenin bit uygulaması bu aslında ama ben gitmemiştim...
sende git bence eminim faydasını görürüz..
Ahhhhhh ahhhhhhhh yas oldu 27 hala beklemede büyük bir ihtimal ikinciyede memorialde deneyecegim gününe henüz karar veremedim benim kociste düsünüyor ne zaman baslasak yine diye (pko, kanpihtilasmasi, translokation ayni zamanda erkek infernitesi ama onun problem cözüldü ) ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh bendede yok yok yanisu durumda bile gülebiliyorum ya
bilemiyorum valla giden arkadaslarimiz varsa bize yazsalar nasil bi ortam orasi
öncelikle yeni güzel sonuc alanlar öperim ve kutlarım. olumsuz olanlar, Rabbim en kısa zamanda son etsin ve yavrunuzu versin..
önceki sayfaları okuyamadım.. neler paylaşılmışsa , candan paylaşılmış her güzelliği buldum ben bu forumda. sizi seviorummm
sonunda beta -hgcmi aldım. 1205,81 yazıyo. sizce nasıl. transferim 19unda olmuştu..
insallah bebeğim benimle kalır bi sıkıntı olmadan.
AMinnnnnnnnnnnnnnnn bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecekoffff of yaş oldu 32
üçüncüyüde başkentte deneyecem...
sende ki kadar olmasada bizde de epey bi sorun var yaniii
gül sen gamzeli güzelim çok yakışıyor sana...
ve emin ol şimdi çok uzak va hayalmiş gibi gelsede o gün gelecek anne olacaz
AMinnnnnnnnnnnnnnnn bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecek
bunlardan bede alayim ne güzel ikitane insallah birdanki tedavide hic olmazsa iki tane saglam ciksa ben birtaneyede ragziyim saglam ciksa
mutlaka pgt yapılması lazım canım inşallah o zaman sağlam bir embriyo seni anne yapacak
Ya nasip .............. insallah ben simdi kocisin hazirladigi yemegi yemeye kalkiyorum canlarim sonra gelirim insallah yine öpüldünüz
maaşallahhh değerini görünce gözlerim yerinden fırlayacaktı kızzz
rabbim sağlıkla kucağına lamayı da nsip etsin inşallah canımmm
teşekkürler kızlar,
2.denememdi bizde erkek faktörü sorun ve eşimin değerleri giderek düşüyor buda beni çok korkutuyor yani zman benim aleyhime işliyor sürekli
sonucu öğrendiğimden beri taş kesildim sanki hiçkimseyle konuşmadım ağzımı açamıyorum eşime, anneme ve bilen 3 kişiyede mesajla haber verdim sormasınlar diye
eşimin telefonunu bile açamadım
9.günümdü benim hala yok efendim günün gelmemiş 12.gün bida yaptır diyolar ya 1,20 nin nesi yükselicek bu saatten sonra tutunmamış bile ,aradım kk yı ama yok böyle olan bulamadım
canım benim negatifimi yeni aldım biliyosun inan yaşaıdğını çok iyi anlıyorum..kızlar eşimin kullanmadığı ilaç, vitamin, yapmadığımız kür kalmadı en pahalılarına kadar denedik hiçbir şekilde artış olmuyor
2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat sonrası bırakın yükselmeyi giderek dahada düşüyor ve hala ısrarla arginmax ve keçiboynuzu kürü kullanıyordu düzenli bir şekilde, yani ne yaptıysak bize fayda etmedi bir önceki tüp denememizde sayısı 2 milyona kadar düşmüştü ve bununda %1 morfoloji normal, 3 sene önce ilk test yaptırdğımızda 40 milyondu yani önüne geçemediğimiz anlamsız ve hızlı düşüş devam ediyor
şu an hiçbişey düşünemiyorum tekrar bu yola girermiyim girmezmiyim bilmiyorum bu sefer 2 embriyo konmuştu, ikiside 1.kaliteydi ilkine göre daha umutluydum ama yok işte ,kime kızayım kime sitem edeyimherşey takdiri ilahi sonuçta
kızlaarrrr, dışarıdaydım şimdi geldim. ilacım bitti de eczane eczane onu aradım hava da çok güzel bol bol yürümüş oldum.
geçmişi henüz okumadım ama size bir haberim var.
koca baskısına daha fazla dayanamayan ben bugün 9. günde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. git kanda baktır diyeceksiniz biliyom ama şimdilik gitmeyecem, 11. gün cuma oluyo o gün bir arkadaşımın transferi var ona zaten gidecem hastaneye. hulusiye söylerim o zaman bakarız diye düşünüyorum.
duruu çok sevindim canım...benim 9.günüm ikk tüpte idrar yapmıştım tek çizgiydi..sağol canım bende sevindirik oldum valla, ama kanda görene kadar hamileyim demiyecem, daha eşim hariç kimseye söylemedim, kan sonucundan sonra söyleyecem.
haklısın ikramaya ama ben şu an okadar kötüyümki bildiğim ve inandığım şeyleri bile idrak edemiyorum, herşeyi olumsuz görüyorum baykuş gibi oturuyorum
üstelik işyerindeyim yerimden bile kıpırdamıyorum kimse yanıma gelmesin istiyorum
bikaç güne toparlarım ,, allahım bebek vermedi sabrını versin inşallah
bencede ben günlerdir böyel öğleden sonra boğulcak giibi oluyorum dışarı atıyorum kendimi yarım saat yetiyor bilee..canım işten izin alamazmısın, çıksan biraz yürüsen. yürüyüş iyi gelir kafanı toparlaman için. bizim şu stresle ilgili derslerde gördüğümüz en önemli şey bu, egzersiz yapmak yürüyüş yapmak iyi gelir.
oooo maaşallahh dün dedik yaa dişleri çıktı bebelerin diyeeeöncelikle yeni güzel sonuc alanlar öperim ve kutlarım. olumsuz olanlar, Rabbim en kısa zamanda son etsin ve yavrunuzu versin..
önceki sayfaları okuyamadım.. neler paylaşılmışsa , candan paylaşılmış her güzelliği buldum ben bu forumda. sizi seviorummm
sonunda beta -hgcmi aldım. 1205,81 yazıyo. sizce nasıl. transferim 19unda olmuştu..
insallah bebeğim benimle kalır bi sıkıntı olmadan.
canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?