Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ahhhhhh ahhhhhhhh yas oldu 27 hala beklemede büyük bir ihtimal ikinciyede memorialde deneyecegim gününe henüz karar veremedim benim kociste düsünüyor ne zaman baslasak yine diye (pko, kanpihtilasmasi, translokation ayni zamanda erkek infernitesi ama onun problem cözüldü ) ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh bendede yok yok yani su durumda bile gülebiliyorum ya

ben yazayımmı anacım bütün belirtiler tamam bi karnım şiş değil

biliyosun ben adet dönemlerinde bile hamilelerden daha çok belirti yaşıyorum aşerme dahil

evet şekerim maşallah belirtiler konusunda senden öne çıkanı görmedim daha hamile olsanda olmasanda
ama gerçekten de o listeye yazacaksın ben inanıyorum...

valla olabilir canım..ben hep bebeğimin geleceği tedaviye yönlendir beni Rabbim diye dua ediyorum bi daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum...
belkide ondan içime bir türlü başlama isteği gelmiyor..
bu kez mutlaka terapiye gidecem hastanenin bit uygulaması bu aslında ama ben gitmemiştim...
sende git bence eminim faydasını görürüz..

bilemiyorum valla giden arkadaslarimiz varsa bize yazsalar nasil bi ortam orasi

offff of yaş oldu 32
üçüncüyüde başkentte deneyecem...
sende ki kadar olmasada bizde de epey bi sorun var yaniii
gül sen gamzeli güzelim çok yakışıyor sana...
ve emin ol şimdi çok uzak va hayalmiş gibi gelsede o gün gelecek anne olacaz

maaşallahhh değerini görünce gözlerim yerinden fırlayacaktı kızzz
rabbim sağlıkla kucağına lamayı da nsip etsin inşallah canımmm

canım çok fena şeftali istiyor nektari de olabilir
sanki tadı ağzımda

AMinnnnnnnnnnnnnnnn bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecek
Eki Görüntüle 569444 ama yaaaa şunlara bakın içim kımıl kımıl olduuuu

bunlardan bede alayim ne güzel ikitane insallah birdanki tedavide hic olmazsa iki tane saglam ciksa ben birtaneyede ragziyim saglam ciksa

AMinnnnnnnnnnnnnnnn bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecek

bunlardan bede alayim ne güzel ikitane insallah birdanki tedavide hic olmazsa iki tane saglam ciksa ben birtaneyede ragziyim saglam ciksa

mutlaka pgt yapılması lazım canım inşallah o zaman sağlam bir embriyo seni anne yapacak

tebrikler cnm..darısı tüm arkadaşlarımızın başına...çok sevindim.kaç embriyo transfer edilmişti sana?

Canlar hürremin özetlerinde hemen ışık hızıyla evime geçiyorum annemden..
yemek işinide halledip hemen gelcem

maaşallahhh değerini görünce gözlerim yerinden fırlayacaktı kızzz
rabbim sağlıkla kucağına lamayı da nsip etsin inşallah canımmm

sağol cancağzım Allahın izniyle iyiyiz. ama bakıcaz dua et yavrukuşum
bu forumdaki hatunlar sayesinde başından beri moral doldum. herkeslere tek tek teşekkürler

canım benim negatifimi yeni aldım biliyosun inan yaşaıdğını çok iyi anlıyorum..
benimde 2.tüp negetifim ama ilkindne çok ağır oldu..
aynı senin gibi oldum bende ama geçicek zamanla yeniden umudunun peşine düşeceksin bitanem..
zorlama kendini telefonuda sessize al konuşamk istediğien dönersin..
ben test sonuç güünmü çok kişiye demedim daha trasnfer olmadaığım bilen bile vardı çünkü negatif olunca çok zor oluyor cevap vermek..
herkeste aynı anlayışta yok ama beni daha yeni arayn oluyor tedavimi soran oluyor bende bitti diyorum şimdi dhaa rahat konuşuyorum gözlerim dolsada görmüyolar nasılsa..
evet herşey takdir ilahi canım benim rabbim ol desin bu son olsun ,inşallah rabbim şifanızıda versin...
kendini hiç bişey için zorlama...ama dua et rabbimize sığın....

sağol canım bende sevindirik oldum valla, ama kanda görene kadar hamileyim demiyecem, daha eşim hariç kimseye söylemedim, kan sonucundan sonra söyleyecem.
duruu çok sevindim canım...benim 9.günüm ikk tüpte idrar yapmıştım tek çizgiydi..
bunda yapmadım ama 10.gün bitti rüyammm....
iyi yapmışsın ama iyikide negatif çıkmamışşş morlaini bozardın zaman...
canım benim inş. hamişsinnn yaa seninde başkentte bebeğinin resmi olucakk
eşin harici bilmemeside iyi olmuş kandada alıckasın inş. güzelll bi dğerr ozaman canını istediğine söylersin ister kalp atışı ister kesede inşaallahhhh

bencede ben günlerdir böyel öğleden sonra boğulcak giibi oluyorum dışarı atıyorum kendimi yarım saat yetiyor bilee..
oooo maaşallahh dün dedik yaa dişleri çıktı bebelerin diyeee
azcık daha duraydın keseyi yada keseleride görürdün yanii canım benimmmm...
16.günde öğrenen olmadı burda hiçç .. ama kanaman v.s olmadı hala bugüne kadar vee kesin gebeydin yani..
sonu güzle olduya çok şükür..test akıbetininnncnaım rabbim tamamına erdirsinnn....
canım bugün transfer olan bir arkadaşımla konuştum, o da bizim gibi Başkentte oldu ona bugün 5 ve 6. günler dikkat et o zaman tutunuyo demişler, bana böyle bişey dememişlerdi :44: sen yine de çok gezme yanii.

bizede diyen olmadı ama...ben dikkat etmiştim galiba ama tam sıkılıp patladığın günler oluyor tam ortası beklemenin 5 ve 6.günlerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…