Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar kırmızılar geldi benim yarın gidiyorum doktora nasipse çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider

slm kızlar pazartesi transferim oldu 3 gün dinlendim 1 tane 10 hücreli 1 tane 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi 3. gün emriyosu test günüm 13 aralık bide gögüslerim ço şidi ağrıyo normalmi sizce cevaplarınızı bekliyom

seninki raporlu o zaman canım ben smyra art ta başlıcam nasipse doktorun kim benim arkadaşımda orda doğum yaptı

canım benimkide raporlu değil özel tınaztepede tüp bebek bölümü yeni açıldı bizim doktorumuz orda göreve başlayınca bizde o tarafa geçtik erdal aktan doktorum daha önce ege özel tüp bebekteydiii... ekibi kendi çok iyiler çok memnunuz kist ameliyatımıda erdal bey yapmıştı yine

inşallah sonu bebişli olur canım
amiiiin canımmm hepimize biran önce nasip eder mevlam inş..

canımm hayırlı olur inşallah bol bebişli olurr:))))

beni de ekler misiniz... 24 - 1.deneme - ege doğum evi - sperm azlığı - 3 güne kadar regl olurum sonra iğnelere başlıcam hayırlısıyla... tşkler..

tınaztepede olduğunu duymamıştım canım bana orası yakın aslında ne kadar dediler size ne kadar tuttu canım

tınaztepede olduğunu duymamıştım canım bana orası yakın aslında ne kadar dediler size ne kadar tuttu canım

derincim bizz 8 aydır bekliyoduk tüp bebek bölümünün izin işlemleri falan bitmemişti ekimin sonları gibi işte başladılar anca bizde ilk bebişçilerdeniz fiyatıda uygun doktorlar süper özellikle biyolog burhan bey var çok ilgili fiyatıda 3500 artı ilaç masrafı iştee

Evet kdrcim geç olsun da güç olmasın derler.hayırlısı Rabbimden.dua et sonu da ii olsun yavrum

canlarrr bugün aret beyle görüşmeye gittimm çok güzel geçti:)) dün eşim sipem testi vermiştii sonucunu bugün aldıkk bildiğiniz gibi eşimde siperm vardı fakat canlı siperm yoktuuu ama bugün aldığımız sonuçtaa 1 milyon 500 siperm var % 15 canlı çıktıı çokk sevindim doktor normal gebe kalamazsın ama tüp bebek için hiçbir engel yok dediiiii ama fiyat konusuna gelince hastane 4 milyar alıyoo peşinn.. ilaçlarımda 2 ila 3 milyar arası değişe bilirmişş bende biraz düşünelim dedimm rapor almak için ugraşıcamm....benden şimdilik bukadar bi diyorum neyim varsa veriyim hiç beklemeden bide madem devlet böyle bi imkan vermiş kullanıyım diyorumm almasıı zorr kızlarr yaaa bide doktor 8 ay 1 senede anca alırsınn ozaman tüm testlerini tekrar yaptırman gerekir dedii.... 8 ay sürecegini sanmıyorum benn....

anladım canım senin problem neydi bu arada izmirli birilerini görmek beni ayrıca sevindirdi inşallah ilk önce senin güzel haberinle seviniriz

anladım canım senin problem neydi bu arada izmirli birilerini görmek beni ayrıca sevindirdi inşallah ilk önce senin güzel haberinle seviniriz

bende ç,kolata kistleri vardı ve üstelik hızlı büyüyorlardı (8cm ve 6cm) tüpler bile tıkanmış en son ameliyat oldum kistlerim alındı tüplerim bağlandıı zaten eşimin değerleri gereği normal olma olasılığımız yok gibi bişeydi ondada sayı az hiç hareket yok... sen smyrnayla başlamadıysan henüz istersen özelden biyoloğun cep nosunu yazarım bi görüşürsün canım inan çook ilgili davranıyolar

senin sorunun neydi

canım merhaba durumuna üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer... eşim bu zamana kadar bir çok yerde siperm testi verdii ve hep 200 bin 600 800 bin sipem çıkıyodu ama 1 tane bile canlı sperm görünmüyoduu istanbul tüp bebekte verdiğimiz testte baya çanlı sipermin olduğunu gördükkk deyişik yerlerdede sperm versin eşinn

bende de sorun 2 taraflı geçen sene başlıcaktık biz smyrada miyom çıktı ameliyat ol öyle gel dediler ameliyat oldum sonra 2 aşılama denedik farklı bi yerde olmadı bu arada da eşim varikosel ameliyatı oldu onda da hareketli sperm problemi vardı sonra biz bi süre ara verdik eşim tekrar kontrole gittiğinde ne görelim bizim varikoseller yine canlanmış 1 ay önce 2. defa ameliyat oldu bu arada da benim fsh uçtu yine e2 de çok düşük çıktı doktor fazla zamanımızın olmadığını söyledi bizde tekrar smyrayı aradık ilk gün gelin dediler birkaç yeri daha aradık en uygun orası geldi bize ama bakalım yarınki görüşmede neler olcak eğer hoşuma gitmezse bende tınaztepeye gelirim senin kaçıncı günün canım

2-3 değişik yerde yapıldı sonuç aşağı yukarı aynı çıktı ilaçlar kullandı, aktardan karışımlar yaptık bi değişşiklik yok bide onu düzeltelim derken bende kistler çıktı vakit kaybetmeden başladık işte tüp bebeğe inşallah sonuçta güzel olur

anladım canım, hiç sıkılma herşey güzel olcak inan.... ben mümkün oldğunca pozitif olmaya çalışıyorum olduğu kadar artıkk benim adetimin 6. tedavimin 5. günüydü bugün... yarın sabah yine gidicem kan vericem e2 değerlerine göre ilaç dozlarım değişebillir umarım güzel sonuçlar çıkar:18:

evet canım bizde de eşimde sorun vardıı benim tüpün biri tıkalııymışşş çok üzüldüm ama doktor tüp bebege engel deyil dedii..inşallahh herşey çok güzel olurr canım eşinde canlı sperm varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…