evet canım bizde de eşimde sorun vardıı benim tüpün biri tıkalııymışşş çok üzüldüm ama doktor tüp bebege engel deyil dedii..inşallahh herşey çok güzel olurr canım eşinde canlı sperm varmı..
inşallaaahh canımm... canlı var ama hareket hiç yok tüpbebek için sorun olmaz dedi doktorum
bizdede canlılık hareket yoktuu ALLAHIMA şükür canlıı varmışş...
ilaç yada kür uyguladınız mııı
hemde çokkk keçi boynuzu kürü pekmezii...çakşir otu incirr ama 2 ay önce eşim hepsinii bıraktıı bende zorlamadımm ama tüp bebege başlarken tekrar keçi boynuzunu kullansın istiyorumm...
cnm biz simdi keci boynuzu kurune basladik ise yararsa sana yazarim:))ilaç yada kür uyguladınız mııı
keçi boynuzu kürü bi ara denedik ama sevmedi eşim midesini bozdu bıraktık... normalde yer sever öyle normal çiğ çiğ yese faydası olur mu acaba ne dersin... cinsel pehrizi başladı onunda 3-4 gün yese belki ne bilimmm fayda faydadırr
cnm biz simdi keci boynuzu kurune basladik ise yararsa sana yazarim:))
canımm çiğ hiç vermedimm bilmiyorumm sen bu ara keçi boynuzunun pekmezini ver sabah akşam yesin onu sever mutlakaa oda çok iyi geliyo benim eşime çok faydası olmuştuu tüm marketlerde var kolay bulabilirsinn..bide biri bana keçi boynuzunun fsh yükselttiğini söylemiştii ama pekte bilgim yok..umarım herşey çok güzel olurr..
iyi akşamllaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
güldeen cincon naaptı kııııı.. malum izleyemiyoz biz d smartımız yohh bizm
işe yarar inş. canım
alayım ben ondan iyi fikirrr
iyi akşamllaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
yeniliyoo tızımmm
biz de spor kanallarının hepsi mevcut d samartta var lig tv de takımlarımız nereye biz oraya
amannnnn ne cok sey vermissin :)))ben simdi bi tek keci boynuzu kuru yapiom adam tik demeden bi bardagi dikio:))size iseyararmi acaba?pekmezde alsam diom ama hem marketten degilde hakikisini bulmak istiom hem de hem.kur hem pekmez asiri mi olur diorumal mutlaka faydasını görüceksin bide ben balın içine polen zencefil zerdeçal tarçın karabiber ceviz bisürü karışım vardı onuda yedii bilgin olsunn inş işe yarar...kuru inciri 2 ye böldüm hakiki zeytin yagında beklettim sabahları 1 tane verdimm...inciri kaynatıp suyunu verdimm.. havuç suyu yaptım ama keçi boynuzuyla aynı anda kullanılmıyoo havuçç...
amannnnn ne cok sey vermissin :)))ben simdi bi tek keci boynuzu kuru yapiom adam tik demeden bi bardagi dikio:))size iseyararmi acaba?pekmezde alsam diom ama hem marketten degilde hakikisini bulmak istiom hem de hem.kur hem pekmez asiri mi olur diorum
amannnnn ne cok sey vermissin :)))ben simdi bi tek keci boynuzu kuru yapiom adam tik demeden bi bardagi dikio:))size iseyararmi acaba?pekmezde alsam diom ama hem marketten degilde hakikisini bulmak istiom hem de hem.kur hem pekmez asiri mi olur diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?