Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşamlar kızlarrrr! Ben banyoya girmiştim o esnada firüze gitmiş! Ne oldu kurtulduk mu cidden?

gitti vallahiii
bi ara yine gitmiyoo sandım gözlerim pörtledineyseki casus olmadığı anlaşılsa bile gitmesine karar verildi kendisi müslüman ama düşman hanedanın sultanıymış
müslümanlar cariye olarak saraya asla giremezlermiş heleki sülümanın koynuna asla tek bi şartı varmış nikah kıyarsaymış...hürrem sandıki nikah kıyacak neyseki kuru çok dil döksede ben seni seviyom sülo desede kandıramadı ve evine döndü hatun...ohh kurtulduk

bizde de lig tv var sadece diğer maçlarıda köşeden takip ediyoz işte..

bizimkide açmış sesiniz deli gibi sanırsın maç evde oynanıyoo stadtayım komuşular çalcak kapıyı şimdi...
ben başka oda da hürreme bakıyom o maça arada bi gidip geliyom..

iyi geceler efenim ve Allah sabır versin mesajın sonunu hiç beğenmedim

Canım sana bişi sorcam ultrasonda kızın kaç kilo gözüküodu kaç kilo doğdu?irenbe de kaç gr fark edio merak ediorum ölçümler.malum bnmde haftaya doğumum var.küveze girermiyiz die korkuyorum.​

iyi akşamlarrr merabalarr annemden geldim kocaacım beni almaya geldii elinde bi buket gülleee üüstünde çok güzxel bi yazıı ayy çok duygulandıımm yaaa seviom ben bu adamııı

Keçi boynuzu kürü çok işe yarıyor canım! Bizim toplam sayımız 450bine çıkmıştı öyle diyeyim :)
mesela kacti da 450bin cikti cnm bizimki en son 14 milyon cikti himm dur bende pekmez alim sabahlari bi kasik verim.peki ise yaradimi artti mi sperm?

iyi akşamlarrr merabalarr annemden geldim kocaacım beni almaya geldii elinde bi buket gülleee üüstünde çok güzxel bi yazıı ayy çok duygulandıımm yaaa seviom ben bu adamııı

yaaaaa çok ciciiiiiii ne güzelllllll afferin enişteye arkadaşımı mutlu etmiş...
sev tabii bu adamı

Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm benimki de negatifi aldigim.gun eve geldi arkasinda saklio bi buket cicek ama benim yazim yoktu:))))

Oh çok şükür yeni gelecek gözdeye kadar rahatız yani

iyi akşamlar kızlar giremedim dün gece kanamam oldu sabah eşim iğne yaptı biraz durdu sonra doktora gitti bebişim duruyodu tutunmaya çalışan bebişim düşüyomuş
diğeri çok şükür duruyo 2 günde kocaman olmuş 1cm olmuş ama çok korktum akşamdan beri yatıyorum giremedim o sebepten ama aklım hepsizde

gitti firuze ama giderken yüzünü gösterdi, gerçekten casusmuş ya laa...adı da firuze değilmiş şekerim.

Oh çok şükür yeni gelecek gözdeye kadar rahatız yani

yeni gelecek gözdenin gözlerini oyarım valla yeter uleeeennnnn başlayacam gözdeye hürrem gibi hatun varken başkasını gözü görenin gözleri tez oyulaaaaa

Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm benimki de negatifi aldigim.gun eve geldi arkasinda saklio bi buket cicek ama benim yazim yoktu:))))

teşekkür ederimm canıımmm yazı şiir konusundaa bizimki baya bi marifetlidirr şiirler yazar bana arada sırada özel günlerdee sağolsuunn .olsun seni düşünüp alması bile yeterli

kizlarrr simdi bana diceksiniz ki kelin merhemi olsa basina surur ama sizden yardim istiyom
su 2 ayda nornal yollarla hamile kalmam icin bi iki taktik verin bana:))bi ihtimal belki olur:))

Kızlar bişey sorcam bizim bebişler kaç haftalık nasıl hesaplıcaz .Yumurta toplama günüm 19.11 transfer günün 24 Kasım son regl tarihim 07.11
canım benim sat 28 ekim transferim 14 kasım ama doktorum sata göre hesaplamadı transferden 13 gün çıkarıp öyle hesaplıyo cnm sat a göre değil yani

gitti firuze ama giderken yüzünü gösterdi, gerçekten casusmuş ya laa...adı da firuze değilmiş şekerim.
yaa kacirdim orasini su reklamlarda gosteriyordu kendisinde kirmizi baslik vardi karsisinda da siyah adamlar o bolum gecti mi(
teşekkür ederimm canıımmm yazı şiir konusundaa bizimki baya bi marifetlidirr şiirler yazar bana arada sırada özel günlerdee sağolsuunn .olsun seni düşünüp alması bile yeterli
heeee valla buna da sukur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…