İyi akşamlar kızlarrrr! Ben banyoya girmiştim o esnada firüze gitmiş! Ne oldu kurtulduk mu cidden?
bizde de lig tv var sadece diğer maçlarıda köşeden takip ediyoz işte..
[SUB][/SUB]İyi geceler canlarimm nasilsnz bakalimm bugun annmle disari ciktik arabanin arkasi doldu minigin esyasiyla ne zormus anam bebe ile gezmek bu son kapaticm kendimi eveVe kotu haber kayinvalidenin agzindn duydum beni aradi izmire gelicem dedi:18::18::18:
mesela kacti da 450bin cikti cnm bizimki en son 14 milyon ciktiKeçi boynuzu kürü çok işe yarıyor canım! Bizim toplam sayımız 450bine çıkmıştı öyle diyeyim :)
himm dur bende pekmez alim sabahlari bi kasik verim.peki ise yaradimi artti mi sperm?canım vallahi okadar kötüydümki sperm yok canlılık yok ne bulduysam verdim adamcagıza sesinide çıkarmadı sagolsunn tabii hepsini bi anda vermedimm 1 2 ay aryla verdimm 2 ay arı sütüü bide o yazdıgım karışımı verdim onu bıraktık 3 ay keçi bonuzunu verdim sabah içti akşam pekmezini yedii:)))zor ya çok zorrr allahım kolaylık versin hepimize
iyi akşamlarrr merabalarr annemden geldim kocaacım beni almaya geldii elinde bi buket gülleee üüstünde çok güzxel bi yazıı ayy çok duygulandıımm yaaa seviom ben bu adamııı
Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm benimki de negatifi aldigim.gun eve geldi arkasinda saklio bi buket cicek ama benim yazim yoktu:))))iyi akşamlarrr merabalarr annemden geldim kocaacım beni almaya geldii elinde bi buket gülleee üüstünde çok güzxel bi yazıı ayy çok duygulandıımm yaaa seviom ben bu adamııı
gitti vallahiii
bi ara yine gitmiyoo sandım gözlerim pörtledineyseki casus olmadığı anlaşılsa bile gitmesine karar verildi kendisi müslüman ama düşman hanedanın sultanıymış
müslümanlar cariye olarak saraya asla giremezlermiş heleki sülümanın koynuna asla tek bi şartı varmış nikah kıyarsaymış...hürrem sandıki nikah kıyacak neyseki kuru çok dil döksede ben seni seviyom sülo desede kandıramadı ve evine döndü hatun...ohh kurtulduk
yaaaaa çok ciciiiiiii ne güzelllllll afferin enişteye arkadaşımı mutlu etmiş...
sev tabii bu adamı[/QUOTE
duygusal adamdırr benim kocişimm çok mutlu etti bugün beniiii
ee sizler neler yapıonuzzz hüürrem döktürüyo yineee
gitti vallahiii
bi ara yine gitmiyoo sandım gözlerim pörtledineyseki casus olmadığı anlaşılsa bile gitmesine karar verildi kendisi müslüman ama düşman hanedanın sultanıymış
müslümanlar cariye olarak saraya asla giremezlermiş heleki sülümanın koynuna asla tek bi şartı varmış nikah kıyarsaymış...hürrem sandıki nikah kıyacak neyseki kuru çok dil döksede ben seni seviyom sülo desede kandıramadı ve evine döndü hatun...ohh kurtulduk
iyi geceler efenim ve Allah sabır versin mesajın sonunu hiç beğenmedim
Oh çok şükür yeni gelecek gözdeye kadar rahatız yani
Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm benimki de negatifi aldigim.gun eve geldi arkasinda saklio bi buket cicek ama benim yazim yoktu:))))
canım benim sat 28 ekim transferim 14 kasım ama doktorum sata göre hesaplamadı transferden 13 gün çıkarıp öyle hesaplıyo cnm sat a göre değil yaniKızlar bişey sorcam bizim bebişler kaç haftalık nasıl hesaplıcaz .Yumurta toplama günüm 19.11 transfer günün 24 Kasım son regl tarihim 07.11
gitti firuze ama giderken yüzünü gösterdi, gerçekten casusmuş ya laa...adı da firuze değilmiş şekerim.
1-1 olduuuuuuuuevde bir bayram havası mikemmelllll
yaa kacirdim orasini su reklamlarda gosteriyordu kendisinde kirmizi baslik vardi karsisinda da siyah adamlar o bolum gecti migitti firuze ama giderken yüzünü gösterdi, gerçekten casusmuş ya laa...adı da firuze değilmiş şekerim.
heeee valla buna da sukur:))teşekkür ederimm canıımmm yazı şiir konusundaa bizimki baya bi marifetlidirr şiirler yazar bana arada sırada özel günlerdee sağolsuunn .olsun seni düşünüp alması bile yeterli
mesela kacti da 450bin cikti cnm bizimki en son 14 milyon ciktihimm dur bende pekmez alim sabahlari bi kasik verim.peki ise yaradimi artti mi sperm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?