inşallah canım sırayla hepimiz bu güzel duyguyu tadacaz acaba ben kaçıncı sıradayım aranızda
inşallah canım sırayla hepimiz bu güzel duyguyu tadacaz acaba ben kaçıncı sıradayım aranızda
canım çok sevindim inşallahh bebiş vardırrrrrrrrrrrrr.....
sen bu ay sonuna olmadı önümüzdeki aya güzel haber verecen bize canım.
Oyy canım kıyamam sana sabır hayatımm sabır inş az kaldı canım bol bol dua edelim Rabbim yeterki ol desin balım benim kıyamam sana
anammmmm tek kaldimmmm korkuyom
nereye gittinizzzzz hic gidiyom da demediniz
sağol canım şimdi bitti gibi ama korkuttu bizi:18::18::18::18: evet canım 1 tane olsun sağlıklı olsunamannnn kiz senin ki takinti olmus artikin ben de bjk liyim.ama suan gs nin kazanmasini istiyom tabiki.
cnm yeni okudum kanaman olmus gecmis olsun ama 1tanesi sagliklitmis bak buna da sukur elimizde oda yoktu dimi:))
yavruuuu azicik detaya gir kiz duntyadan haberim yok:)hemen kalkmiyom ve sabaha yikaniom o ok.o kit nasil cnm nerde satilio?jel ne icin cnm calismadan sonra mi suruyon ?
abooo verdin miiiiiiii hemen okuyommmmmm:))ama ben burdayım niye gidiyom diyim
özelden takdikler verdim sana okudunmuuu
UNUTAMAYOMMMMMM kafam otomatik hesapliyo:)))sağol canım şimdi bitti gibi ama korkuttu bizi:18::18::18::18: evet canım 1 tane olsun sağlıklı olsunrabbim hepimize versin tez zamanda
nasıl hamile kalırım yazmışsın ya unut yumurtlama gününü vs benim öyle olmuştu hatta sözde korunuyoduk unutursan olur canımmmm hamile kalamıyorum diye düşün her gittiğim doktor öyle demişti
canım unut diyene bak desen haklısın hepimiz aynıyız maalesef artık son zamanlarda psikoojimiz bozulmuştu hesaptan kim unuttuysam hamile kaldım dedi unut canımmUNUTAMAYOMMMMMM kafam otomatik hesapliyo:)))
abooo verdin miiiiiiii hemen okuyommmmmm:))
ne bilim asagida bir bnm adim.yaziodu tek kaldim sandim.
selam kızlar nasılsınız
Canlarım ben kaçarr koca beni yoksa kovacak valla sizleri çok seviyorummm iyi geceler
selam biz iyiyiz asıl sen nasıl oldun
iyiyiz canım sen nasılsın toparlayabildin mi kendiniselam kızlar nasılsınız
ben aynı halagözler davul gibi herşeye ağlıyorum bide bizimkiler doktor arayışına girmişler ama cesaret edip bana bişey diyemiyorlar
daha çok yeni tabii zamanla atlatıyor insan unutmuyorsun ama geçiyor işte...
bu sondu inşallah ve bundan sonra ağlamktan şişen gözlerinde mutluluk gözyaşları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?