Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok sevindim inşallahh bebiş vardırrrrrrrrrrrrr.....

inşallah da kız nerde bebiş vardır kırmızılar geldi gidiyoooo ama

sen bu ay sonuna olmadı önümüzdeki aya güzel haber verecen bize canım.

o kadar yakınmı diyosun yaniiiii

Oyy canım kıyamam sana sabır hayatımm sabır inş az kaldı canım bol bol dua edelim Rabbim yeterki ol desin balım benim kıyamam sana

saol canım benim sabırrr ya sabırrr

sağol canım şimdi bitti gibi ama korkuttu bizi:18::18::18::18: evet canım 1 tane olsun sağlıklı olsun rabbim hepimize versin tez zamanda
nasıl hamile kalırım yazmışsın ya unut yumurtlama gününü vs benim öyle olmuştu hatta sözde korunuyoduk unutursan olur canımmmm hamile kalamıyorum diye düşün her gittiğim doktor öyle demişti

UNUTAMAYOMMMMMM kafam otomatik hesapliyo:)))

ben aynı halagözler davul gibi herşeye ağlıyorum bide bizimkiler doktor arayışına girmişler ama cesaret edip bana bişey diyemiyorlar

daha çok yeni tabii zamanla atlatıyor insan unutmuyorsun ama geçiyor işte...
bu sondu inşallah ve bundan sonra ağlamktan şişen gözlerinde mutluluk gözyaşları olur

daha çok yeni tabii zamanla atlatıyor insan unutmuyorsun ama geçiyor işte...
bu sondu inşallah ve bundan sonra ağlamktan şişen gözlerinde mutluluk gözyaşları olur

amin bu yoldan uğraşan yıpranan herkeze nasip eder inşallah allahım onun kudretinden sual olmaz bizimde yüzümüz güler birgün elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…