Selam kızlar nasılsınız ne var yok varmı güzel haberler
kizlarrr simdi bana diceksiniz ki kelin merhemi olsa basina surur ama sizden yardim istiyom
su 2 ayda nornal yollarla hamile kalmam icin bi iki taktik verin bana:))bi ihtimal belki olur:))
iyi akşamlar kızlar giremedim dün gece kanamam oldu sabah eşim iğne yaptı biraz durdu sonra doktora gitti bebişim duruyodu tutunmaya çalışan bebişim düşüyomuş
diğeri çok şükür duruyo 2 günde kocaman olmuş 1cm olmuşama çok korktum akşamdan beri yatıyorum giremedim o sebepten ama aklım hepsizde
duygusal adamdırr benim kocişimm çok mutlu etti bugün beniiii
ee sizler neler yapıonuzzz hüürrem döktürüyo yineee
ama cnm sonucta bu sampiyonlar ligi senin su durumda turk takimi oln gs yi tutman lazimevet canım duyduk maalesef..
ama çok sürmez bayram braga bıragır bitanee daha
ama cnm sonucta bu sampiyonlar ligi senin su durumda turk takimi oln gs yi tutman lazim
evet canım duyduk maalesef..
ama çok sürmez bayram braga bıragır bitanee daha
evet canım 1 tane olsun bizim olsun evet canım ya 1 cmselam mehtapcım valla haberler var tabi ben yine hamileyim
sevilco ve durulife bugünün hamileleri
maşallah darısı bize inşallah..
o hooooo ben sana bi sürü takdik veririm ama topik kapanır
+18 e girer yani...
tabii ben yaptım en fazla dış gebelik oldu daha öteye gidemedim çok çalışmam lazım çok
bir tane bebek bize yeter annesi üzülme lütfen...
sağlıkla devam eden gebeliğin olsun ve vaktiylede kucağına al inşallah...
bak 1cm olmuş bile maşallah
hepimiz hürremiz
kizlarrr simdi bana diceksiniz ki kelin merhemi olsa basina surur ama sizden yardim istiyom
su 2 ayda nornal yollarla hamile kalmam icin bi iki taktik verin bana:))bi ihtimal belki olur:))
ama cnm sonucta bu sampiyonlar ligi senin su durumda turk takimi oln gs yi tutman lazim
yaaaaa vallami kiz nolur ver bana taktik ozelden yaz:))valla ciddiyim cok calisicam soz...selam mehtapcım valla haberler var tabi ben yine hamileyim
sevilco ve durulife bugünün hamileleri
maşallah darısı bize inşallah..
o hooooo ben sana bi sürü takdik veririm ama topik kapanır
+18 e girer yani...
tabii ben yaptım en fazla dış gebelik oldu daha öteye gidemedim çok çalışmam lazım çok
gooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllll 2-1
Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703 Eki Görüntüle 569703
amannnn kiz senin ki takinti olmus artikin ben de bjk liyim.ama suan gs nin kazanmasini istiyom tabiki.Allah muhafaza..cinconu tutacaama çişimi tutarım kıııızzz
cnm yeni okudum kanaman olmus gecmis olsun ama 1tanesi sagliklitmis bak buna da sukur elimizde oda yoktu dimi:))evet canım 1 tane olsun bizim olsun evet canım ya 1 cmrabbim can versin sağlıkla alıyım kucağıma ayy canım bgn 2 3 yaşlarında bi çocuk vardı merkezde ziyarete gelmişler doktoru görsen anne babanın mutluluğunu içim gitti doktora sen seval hanımsın seni tanıyorum diye anlatıyo görsen bıcır bıcır nasıl içim gitti dua ettim hepimize rabbim bizede böyle sağlıklı evlatlar ver diye
yavruuuu azicik detaya gir kiz duntyadan haberim yok:)hemen kalkmiyom ve sabaha yikaniom o ok.o kit nasil cnm nerde satilio?jel ne icin cnm calismadan sonra mi suruyon ?Aah ah canım teorisini biliyoruz da gel gör ki işe yaramadı. Ama belki sende işe yarar.
Bir kere en önemlisi yumurtlamanı kaçırmaman. Bunun için evde yapabileceğin en kolay 2 yöntem; 1 ateş ölçme yöntemi 2 yumurtlama/ovulasyon kiti. Ben ikisin birden yapıyordum ve saati saatine yumurtlamayı yakalayabiliyordum. Yumurtlamadan hemen önce çalışma olacak. Ne olur ne olmaz diye yumurtlamadan sonra da olacak
Biraz uzan hemen kalkma. Bir de preseed diye bir jel var. Onu kullanabilirsin.
evet canım 1 tane olsun bizim olsun evet canım ya 1 cmrabbim can versin sağlıkla alıyım kucağıma ayy canım bgn 2 3 yaşlarında bi çocuk vardı merkezde ziyarete gelmişler doktoru görsen anne babanın mutluluğunu içim gitti doktora sen seval hanımsın seni tanıyorum diye anlatıyo görsen bıcır bıcır nasıl içim gitti dua ettim hepimize rabbim bizede böyle sağlıklı evlatlar ver diye
iyi geceler arkadaşlarr kociş çağrıyoo
eveeeeett bende hürrem bitince geçtim maça gördüm az kalmış.
Çooook sevindim güldenciğim birgün gönülden inanıyorum İnşallah bizde hamileyimmmmmmmmmmm diyecegiz tatlımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?