Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlar nasılsınız ne var yok varmı güzel haberler

selam mehtapcım valla haberler var tabi ben yine hamileyim
sevilco ve durulife bugünün hamileleri
maşallah darısı bize inşallah..

kizlarrr simdi bana diceksiniz ki kelin merhemi olsa basina surur ama sizden yardim istiyom
su 2 ayda nornal yollarla hamile kalmam icin bi iki taktik verin bana:))bi ihtimal belki olur:))

o hooooo ben sana bi sürü takdik veririm ama topik kapanır
+18 e girer yani...
tabii ben yaptım en fazla dış gebelik oldu daha öteye gidemedim çok çalışmam lazım çok

bir tane bebek bize yeter annesi üzülme lütfen...
sağlıkla devam eden gebeliğin olsun ve vaktiylede kucağına al inşallah...
bak 1cm olmuş bile maşallah

duygusal adamdırr benim kocişimm çok mutlu etti bugün beniiii

ee sizler neler yapıonuzzz hüürrem döktürüyo yineee

hepimiz hürremiz

canlarr biliyorum şu rapor konusunda başını çok agrıttım ama istanblda zeynep kamil cerrah paşa daha neresi varsa raporu almanız nekadar sürdüü bu zamanda neler istendi birzcık bilgi istiyorummm

evet canım duyduk maalesef..
ama çok sürmez bayram braga bıragır bitanee daha

hiiiii çok ayıp bu milli bi dava ülke puanı falan filan tamam kutlayın demiyorum ama elin yavırlarının başarısınada sevinmeyin şahsen ben fenerden hiç haz etmem malum ama avrupa maçları söz konusu oldumu akan sular durur...elalem almış yürümüş biz hala birbirimizin başarısızlıkları ile mutlu oluyoruz...hayır efenim bu mantıklı bi bakış açısı değil...formanın önemi yok şu durumda

evet canım 1 tane olsun bizim olsun evet canım ya 1 cm rabbim can versin sağlıkla alıyım kucağıma ayy canım bgn 2 3 yaşlarında bi çocuk vardı merkezde ziyarete gelmişler doktoru görsen anne babanın mutluluğunu içim gitti doktora sen seval hanımsın seni tanıyorum diye anlatıyo görsen bıcır bıcır nasıl içim gitti dua ettim hepimize rabbim bizede böyle sağlıklı evlatlar ver diye

kizlarrr simdi bana diceksiniz ki kelin merhemi olsa basina surur ama sizden yardim istiyom
su 2 ayda nornal yollarla hamile kalmam icin bi iki taktik verin bana:))bi ihtimal belki olur:))

Aah ah canım teorisini biliyoruz da gel gör ki işe yaramadı. Ama belki sende işe yarar.

Bir kere en önemlisi yumurtlamanı kaçırmaman. Bunun için evde yapabileceğin en kolay 2 yöntem; 1 ateş ölçme yöntemi 2 yumurtlama/ovulasyon kiti. Ben ikisin birden yapıyordum ve saati saatine yumurtlamayı yakalayabiliyordum. Yumurtlamadan hemen önce çalışma olacak. Ne olur ne olmaz diye yumurtlamadan sonra da olacak

Biraz uzan hemen kalkma. Bir de preseed diye bir jel var. Onu kullanabilirsin.

Son düzenleme:
yaaaaa vallami kiz nolur ver bana taktik ozelden yaz:))valla ciddiyim cok calisicam soz...

Allah muhafaza..cinconu tutacaama çişimi tutarım kıııızzz
amannnn kiz senin ki takinti olmus artikin ben de bjk liyim.ama suan gs nin kazanmasini istiyom tabiki.
cnm yeni okudum kanaman olmus gecmis olsun ama 1tanesi sagliklitmis bak buna da sukur elimizde oda yoktu dimi:))

yavruuuu azicik detaya gir kiz duntyadan haberim yok:)hemen kalkmiyom ve sabaha yikaniom o ok.o kit nasil cnm nerde satilio?jel ne icin cnm calismadan sonra mi suruyon ?

saol kuzum Allahrazı olsun dua edin bize çok ihtiyacımız var hiç kolay şeyler yaşamıyoruz...
bunuda bu yollardan geçen en iyi sizler biliyorsunuz..

iyi geceler arkadaşlarr kociş çağrıyoo

iyi geceler canımcım rahatça uyu firuze gitti artık

eveeeeett bende hürrem bitince geçtim maça gördüm az kalmış.

bitti çok şükür diğer maç nedeniyle bir gol yesek elenecektik zor oldu ama sonu süpper olduuuu

Sevilco ve Durulife canlarım hayırlı olsunn çokkkk sevindimmmm Rabbim bebeişlerinizi sağlıklı saatli kucagınıza almayı nasip etsinnn

hakkat şimdi üzüldünmü sen galibiyete valla inanmak istemiyorum biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…