Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben yatıyorum...
Bebeksiz geçirdiğimiz son günler olması dileğiyle..
iyi geceler...

sağol canım kanaman olmuş sanırsam ama geçmiş herhalde rabbim yardımcın olsun sorunsuz bi 9 ay geçirmen dileğiyle
sağol canım ya çok şükür lekelenmeye döndü canım herşeyimiz sorunlu oluyo maalesef rabbim sağlıkla kucağıma bi aldırsa dünyalar benim olucak darısı hepimizin başına inşallah sen nerde tedavi görmüştün canım

biliyomusun avatarın bile içimi açtı çiçekleri çok seviyorum ben

yazdıkların için teşekkürler senin bebğin varmı yada hamilemisin yopksa bizim gibi olmasınımı istiyosun[/QUOTE]

Tesekkurederim canim cicekleri severim

Bende sizdenim tatlim tedaviyle ikizlerim var

Hemde dondurulmus embriyolarla

Ustelik bircok kanamada gecirdim ama yilmadim

Hala ugrarim bu sayfalara burdaki arkadaslardan guc aldim

Simdide moral vermeyi borc biliyorum

Hic umitsiz olmayin

En buyuk destekciniz once Allah sonra aileniz

Bu is olacak demelisiniz, trans sonrasi hep umutlu olun kendinizi dinlemeyin bol ol karninizi sevin ve cook dua edin

Bizlerin hamilelegi daha hassas ben hep yattim, sadece tuvalete kalktim

Tum vaktimi dua ederek gecirdim. Allahima sukur muradima erdim.

Darisi sizlerin basina....

Günaydııııııııııııııııııınnnnn

Sabah gittim kan verdim bakalım dğerlerim yükselmiş miii inş. Güzel güzel yumoşlarım olmuştur

kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?

Son düzenleme:
Güünnnaayyddııınnnnnnn
Yorgun ama güçlü kadınlar...
Hepinizi seviyorum...

kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?

böyle ağrılardan yani adet olacam durumundan bahseden çok oldu ama ayak ağrısını değilde bacağa vuran ağrıyı çok duydum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…