iyiyiz canım sen nasılsın toparlayabildin mi kendini
okudum msji tesekkurler beybi:)) keske bi kac saat once sorsaydim:))ben cvp attim ama yarin devam edelim.istersen ..ii geceler sanaaaa optmmaz önce burdaydım ama birazdan sızacam uykunun esiri olmam az meselesi..
Kızlar ben yatıyorum...
Bebeksiz geçirdiğimiz son günler olması dileğiyle..
iyi geceler...
sağol canım ya çok şükür lekelenmeye döndü canım herşeyimiz sorunlu oluyo maalesef rabbim sağlıkla kucağıma bi aldırsa dünyalar benim olucak darısı hepimizin başına inşallah sen nerde tedavi görmüştün canımsağol canım kanaman olmuş sanırsam ama geçmiş herhalde rabbim yardımcın olsun sorunsuz bi 9 ay geçirmen dileğiyle
kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?
Güünnnaayyddııınnnnnnn
Yorgun ama güçlü kadınlar...
Hepinizi seviyorum...
günaydın canım sen habgi aşamadasın transfer sonrası bekleme mi
11. gün bu gün. cumartesi test günü... 2. gün emb. domuş 3 adet transfer edildi .. durum budur
kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?
anladımm neyse az kalmış bak 2 güncük... içini ferah tut herşeyin başı moral 3 embriyoda tutar 3 küçük meleğin olur inşallaaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?