Tüp Bebek Günlüğümüz !

şu anda iki yumurtalığımı da hissediyorum o şekilde yanii... bacaklarımda ağrıyo ayaklarımda ne biliim bilemedim ki

merhaba cnm, ben senin yerinde olsam gider kan verirdim, çünkü 3 tane transfer edilmiş, ama sanırım 2. gün dondurulmuşu olduğundan yaptırmıyorsun.
hücre sayıları ne idi peki embriyoların, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

sabah verdiğim kan testimin sonucu çıkmışşş E2 değerim 5. gün 556 iyimi sizce doktorum ameliyatta görüşemedim çıkınca arayacak beniii:18::18:

şu anda iki yumurtalığımı da hissediyorum o şekilde yanii... bacaklarımda ağrıyo ayaklarımda ne biliim bilemedim ki

valla iyi dayandın test yapmadan tebrik ediyorum seni..
2.gün embriyoları olmasından dolayı aslında beklemek gerekiyor daha var ama ağrıların hadi test yap diye dürtmesine rağmen bekliyorsun..
inşallah hepsi tutunmadan kaynaklı belirtilerdir..

sabah verdiğim kan testimin sonucu çıkmışşş E2 değerim 5. gün 556 iyimi sizce doktorum ameliyatta görüşemedim çıkınca arayacak beniii:18::18:

bence iyi tabii ama doktorun neye göre değerlendirme yapacak bilmiyorum..

bakalım başlarken 35di, 3. gün 289 oldu hatta dediki birden çok yükselmesin ek bi iğne verdi. 5.gün 556 oldu umarım iyidir.. inşallaaah bi sürü yumurtam olmuştur kaliteli kalitelii

ben e2 mağduru bir hatunum e2 5000 ne yaklaşınca ohss denen bir durum ortaya çıkabiliyor ki bu benim hastanede yatmama sebep oldu 4 gün...
o nedenle doktorun kontrollü gidiyor belliki...
bu yumurtalıkların aşırı cevap vermesinden kaynaklanıyor bir nevi yan etki genelde çok yumurtası olanlarda hızlı yükseliyor ama az yumurta da bile e2 nin fırladığını gördük...
bunu kontrol altında tutacak bazı ilaçlar var tabii doktorunun temkinli olması çok güzel...
ben ilk tüp bebekte ihmaller kurbanı olduğumdan kontrol edilmedi ve yumurta toplamadan 3 gün önce 5000 ni çoktaaannn geçmişti değerim ve ohss oldum...
ama senin doktorun belliki işi ciddiye alıyor...
değerin yumurta sayısıyla doğru orantılı gitmeli kaç yumurta var bilmiyorum bi de en büyüğü kaç mm oldu acaba...
yumurta toplamaya yaklaştıysan değer iyi ama bu değere rağmen hala yumurtalar belli bir mm in altındaysa sınırdasın...

ayyyyy:18: canım çok üzüldüm inşalllaah çektiğin sıkıntının mükafatını bir an önce alırsın
benim hiç ultrasonda bakılmadı henüz sanırım bugün bakacaklar kaç yumurta var kaç mm hiç bilmiyorum sadece kan değerlerime göre ilaç yazıyor doktoruma çok inanıyorum güveniyorum ve heyecanla beni aramasını çağarmasını bekliyorummmm inşallaaah güzel sonuçlar olur

saol canım inşallah sıkıntılarımızın çektiklerimizin karşılığını alacaz...
o zaman ultrasonda dikkat et canım yumurta büyüklüklerine doktor sayar hemşirede not alır genelde...
mesela sağ da 11-12-10 mm 3 tane falan der sen sormak istemezsen özellikle kendin dikkat et aklında kalanlarıda gelince yazarsın bize...
bende merak ettim şimdi o zaman yakındır gitmen bugün belli olur ben ilk muayeneyi iğneye başladıktan 4 gün sonra olmuştum sende yarın gidersin büyük ihtimal...

bir selam vereyim istedim.iyilikler sağlıklar diliyorum mutlu mutlu haberler alın istiyorum inşallaah :)bende alayım doğal yolla mutlu haberler inşallaaaaaaaaaah :)))

bir selam vereyim istedim.iyilikler sağlıklar diliyorum mutlu mutlu haberler alın istiyorum inşallaah :)bende alayım doğal yolla mutlu haberler inşallaaaaaaaaaah :)))

inşalllaaaahh hepimiz güzel güzel haberler alırızz....

benartık normal yolla hamileliği uzaya çıkmaktan daha mucizevi görüyorum:26:
hatta evlenir evlenmez hamile kalanlar istedikleri an 2. 3.yü yapanlara hayretle bakıyorum

selam canım...
sende mutlu mutlu haberler al inşallah en doğalından en hormonsuzundan en organikinden...
malum bizim bebekler hormonlu organik değil ama organik olsa süpperrr olar

8 VE 7 İDİ SANIRIM .. EVET 2. gün emb. olduğu için test yapmıyorum.. gecen denememde 5. gün emb. idi %100 kaliteli idi 7. gün tetst yaptım. çıkmadı.. 12. gün de aynı şekilde negatifti.. korkuyorummm galiba...

evlenir evlenmez hamile kalanlar evet şakacı şeyler :)))napalım canım yaa...
evliliğimin 7. yılı içindeyim bir sorunum yok bilinen,eşimde hareket ve sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu toparladık.morfoloji %14 standartıyken bizim %11 sayımız da hareketimizde normal yolla hamile kalınacak düzeyde iyi.2 aşılama ,1 tüp bebek başarılı ama kalbi durdu kürtaj oldum 10.haftada,2 işlemimde iptal edildi yumurtalar bulunamadı erken çatlama olabilir dendi.boş folikul sendromu diyemeyiz gebelik oluşmuş yumurta toplanmış dendi,ama 2 defa üst üste yumurta bulamayışları ???erken çatlama vs.bi sürü sıkıntı ,kürtaj sonrası rahim duvarımda yapışıklık olmuş az bişe onu açtırdım histereskopiyle daha yeni.geçen ay işte başarısız denemenin ardından.şimdi sorun sıkıntı yok.her şey kafada biter diyenlere uyarak kafamı rahatlatmaya uzaklaşmaya bakıyorum bu konulardan.artık tüp bebeğe olumlu bakmıyorum .7 senedir yemedik içmedik çektiklerimiz sıkıntılarımız....allah izin verirse doğal yolla olur zaten izin vermezse gerçekten ölemem yaa
sınav buysa eğer zilin çalmasını bekliyorum tüm soruları çözdüm ben
ne kadar test ıvık zıvık varsa yaptık genetik teste kadar rahim filmi şu bu yok yok yoık sıkıntı yok.olmuyorsa allahın bir bildiği var demekki
allah gerçekleştirmeyeceği hiçbirşeyin hayalini kurdurtmazmış ya
biz de onu bekliyoruz şimdi
mucizeyse adı o mucize olsun diye bekliyoruz bu saatten sonra sadece kafamızı arındırmamız lazım,rahatlamamız lazım doğala bakmamız lazım.allah hepinizin mucizelerini gerçekleştirsin.kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,evladıyla sınamasın.verecekse sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize

selam canım...
sende mutlu mutlu haberler al inşallah en doğalından en hormonsuzundan en organikinden...
malum bizim bebekler hormonlu organik değil ama organik olsa süpperrr olar

organik olacak inşallah o iğneler bana yaramıyor 2 dir erken çatlama ve yumurtalar yok kayıp.allahtan bir işaret bu doğala yönel dedi bana :)

kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?

canım benimde bel ağrım çok oluyo bir de karnım arada yokluyo. dün gece resmen adet sancısı gibiydi bir kanama eksikti yanii. ayak ağrısını sende duydum ilk belki başka şeyden ağrıyodur, bende de dün akşamdan beri baş ağrısı var halsizlik var sabahları boğazım acıyo ayyyy dikkat ediyom ama. başım geçmedi valla.

sağol canım benim , 2 taneydi

kız beninki de 2 taneydi...yoksam ikimizinki de ikiz mi?
benim değerlerin de seninki gibi maşallahı var.
inşallh isteyen her arkadaşa nasip olur.
biz ve hamile arkadaşlar da sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallh

durucum hayırlım uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…