böyle ağrılardan yani adet olacam durumundan ama ayak ağrısını değilde bacağa vuran ağrıyı çok duydum..
şu anda iki yumurtalığımı da hissediyorum o şekilde yanii... bacaklarımda ağrıyo ayaklarımda ne biliim bilemedim ki
şu anda iki yumurtalığımı da hissediyorum o şekilde yanii... bacaklarımda ağrıyo ayaklarımda ne biliim bilemedim ki
sabah verdiğim kan testimin sonucu çıkmışşş E2 değerim 5. gün 556 iyimi sizce doktorum ameliyatta görüşemedim çıkınca arayacak beniii:18::18:
bence iyi tabii ama doktorun neye göre değerlendirme yapacak bilmiyorum..
bakalım başlarken 35di, 3. gün 289 oldu hatta dediki birden çok yükselmesin ek bi iğne verdi. 5.gün 556 oldu umarım iyidir.. inşallaaah bi sürü yumurtam olmuştur kaliteli kalitelii
ben e2 mağduru bir hatunum e2 5000 ne yaklaşınca ohss denen bir durum ortaya çıkabiliyor ki bu benim hastanede yatmama sebep oldu 4 gün...
o nedenle doktorun kontrollü gidiyor belliki...
bu yumurtalıkların aşırı cevap vermesinden kaynaklanıyor bir nevi yan etki genelde çok yumurtası olanlarda hızlı yükseliyor ama az yumurta da bile e2 nin fırladığını gördük...
bunu kontrol altında tutacak bazı ilaçlar var tabii doktorunun temkinli olması çok güzel...
ben ilk tüp bebekte ihmaller kurbanı olduğumdan kontrol edilmedi ve yumurta toplamadan 3 gün önce 5000 ni çoktaaannn geçmişti değerim ve ohss oldum...
ama senin doktorun belliki işi ciddiye alıyor...
değerin yumurta sayısıyla doğru orantılı gitmeli kaç yumurta var bilmiyorum bi de en büyüğü kaç mm oldu acaba...
yumurta toplamaya yaklaştıysan değer iyi ama bu değere rağmen hala yumurtalar belli bir mm in altındaysa sınırdasın...
ayyyyy:18: canım çok üzüldüm inşalllaah çektiğin sıkıntının mükafatını bir an önce alırsın
benim hiç ultrasonda bakılmadı henüz sanırım bugün bakacaklar kaç yumurta var kaç mm hiç bilmiyorum sadece kan değerlerime göre ilaç yazıyor doktoruma çok inanıyorum güveniyorum ve heyecanla beni aramasını çağarmasını bekliyorummmm inşallaaah güzel sonuçlar olur
bir selam vereyim istedim.iyilikler sağlıklar diliyorum mutlu mutlu haberler alın istiyorum inşallaah :)bende alayım doğal yolla mutlu haberler inşallaaaaaaaaaah :)))
selam canım...bir selam vereyim istedim.iyilikler sağlıklar diliyorum mutlu mutlu haberler alın istiyorum inşallaah :)bende alayım doğal yolla mutlu haberler inşallaaaaaaaaaah :)))
merhaba cnm, ben senin yerinde olsam gider kan verirdim, çünkü 3 tane transfer edilmiş, ama sanırım 2. gün dondurulmuşu olduğundan yaptırmıyorsun.
hücre sayıları ne idi peki embriyoların, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
inşalllaaaahh hepimiz güzel güzel haberler alırızz....
benartık normal yolla hamileliği uzaya çıkmaktan daha mucizevi görüyorum:26:
hatta evlenir evlenmez hamile kalanlar istedikleri an 2. 3.yü yapanlara hayretle bakıyorum
selam canım...
sende mutlu mutlu haberler al inşallah en doğalından en hormonsuzundan en organikinden...
malum bizim bebekler hormonlu organik değil ama organik olsa süpperrr olar
kızlarrr... benim sürekl, belim ağrıyo sanki her an adet olucam.. dün gece de mütiş bi ayak ağrısı sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi aranızda böyle olan var mı ?
Güünnnaayyddııınnnnnnn
Yorgun ama güçlü kadınlar...
Hepinizi seviyorum...
sağol canım benim , 2 taneydi
canım benimde bel ağrım çok oluyo bir de karnım arada yokluyo. dün gece resmen adet sancısı gibiydi bir kanama eksikti yanii. ayak ağrısını sende duydum ilk belki başka şeyden ağrıyodur, bende de dün akşamdan beri baş ağrısı var halsizlik var sabahları boğazım acıyo ayyyy dikkat ediyom ama. başım geçmedi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?