Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...
Bişiler yapmak lazım harekete geçeyim en iyisimi

Bende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...

bende yapıcam incir kürü şekercim hayırlısıyla :)uzaklaştık dediysekte doğal nimetlerden faydalanmıycaz demedik yaw :))

yürü beee kim tutar seniiii, siparişini de ver kürlerini de yap şekerim bak 1 ay süre verdim sana ona göre

kızlar bu başımın ağrısı için ne yapayım yaaaa geçmiyo hiç. bi duş alıp çıkıcam belki iyi gelir.

sorma o baş ağrısı bende de var günlerdir. sanırım estrofem yapıyor o ağrıyı.. eğer sende içiyorsan ondandır.

duru sen idrar testi yapmıştın dimi ? kaçoncı günüydu ben onu kaçırdım kafam bi milyon da şu an

duru sen idrar testi yapmıştın dimi ? kaçoncı günüydu ben onu kaçırdım kafam bi milyon da şu an

evet canım idrar testi dün yaptım 9. gündü, bugün sabah yine yaptım. aslında yapmıyacaktım ben kocamın baskısına dayanamadım, sonuçta çıkmayabilirdi ve şimdiden moralimi bozmak istemiyodum. sen bekle istersen az kaldı zaten. bu arada bende estrofem kullanıyorum canım da günlerdir kullanıyoz dün akşam başladı bu baş ağrısı.

iyiyim canım uğraşıp duruyorum cadı kızımla:))) geçmişi okuyamadım ama sanırım hamilesin, çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

o cadı kızını öp benim yerime. canım sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem, kanda tescillenene kadar hamileyim demiyorum.

canım inşallah kandada pozitifi görürsünnn hamileyiiimm yazarsın burdaan

evet kuzum valla öle biliorum arada baş ağrısı yapıomuş . bende ara ara başım ağrıdı nedenini sona farkettim. benim zavallı kocam. tuttu ben hissediom ama bekle test gününe kadar diyo içim içimi yiyo çıkıccanı bilsem yapıcam da negatif çıkarda sonra test günü pozitif olursa die korkuyorum.

hoşgeldin izmirli kuzuz bu arada profil resmine bayıldığımı bilmelisin...yirim ben o senin tüpteki bebişiniii yaa
Valla kuzum senin bebeler kafayı toplayın beyniniiz temizleyin diye bekliyolar herhaldeee....sen de başla soğan küründen benceee incir kürü iyi hoş da prolaktinini yükseltip hamişliğe engel olabiliyoo..dikkat et değerin yükselmeye meyilli ise sebep değil engel olabiliyoo bilginee....Rabbimin ol diyeceği vakit gelecek elbet inşaallah o zmaan çok yakındır ve biran önce kavuşuruz bebişleirmize tüplü yada tüpsüz sağlıkla kucağımıza gelip hayırlı evlat olsunlar da öncesi hikayee benceee...
merhabalar ......................

merhababalaaaarrrrr prenses annesi Akasya Sultaaann

bana da demişti,allah razı olsun...darısı eeeeeeeeen kısa zamanda güldene ve tüm isteyenlere olsun..

saol canım

bende yapıcam incir kürü şekercim hayırlısıyla :)uzaklaştık dediysekte doğal nimetlerden faydalanmıycaz demedik yaw :))

sende incirlen kürlencen o zaman hadi rastgele şekerim..

yürü beee kim tutar seniiii, siparişini de ver kürlerini de yap şekerim bak 1 ay süre verdim sana ona göre

hiiiii çok çalışmam lazım sadece bir ayım var hamile kalmak için

kızlar bu başımın ağrısı için ne yapayım yaaaa geçmiyo hiç. bi duş alıp çıkıcam belki iyi gelir.

nasıl oldun acabaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…