tunaydınlar.............
organik olacak inşallah o iğneler bana yaramıyor 2 dir erken çatlama ve yumurtalar yok kayıp.allahtan bir işaret bu doğala yönel dedi bana :)
bizde seni seviyoruz canım
sağol bitanem, ama kanda baktırana kadar çok havaya girmek istemiyom, ben hamileyim demicem gülden diyecek
Bende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...
Bişiler yapmak lazım harekete geçeyim en iyisimi
Bende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...
Bişiler yapmak lazım harekete geçeyim en iyisimi
merhabalar ......................
canım benimde bel ağrım çok oluyo bir de karnım arada yokluyo. dün gece resmen adet sancısı gibiydi bir kanama eksikti yanii. ayak ağrısını sende duydum ilk belki başka şeyden ağrıyodur, bende de dün akşamdan beri baş ağrısı var halsizlik var sabahları boğazım acıyo ayyyy dikkat ediyom ama. başım geçmedi valla.
canım benimde bel ağrım çok oluyo bir de karnım arada yokluyo. dün gece resmen adet sancısı gibiydi bir kanama eksikti yanii. ayak ağrısını sende duydum ilk belki başka şeyden ağrıyodur, bende de dün akşamdan beri baş ağrısı var halsizlik var sabahları boğazım acıyo ayyyy dikkat ediyom ama. başım geçmedi valla.
selam canııım napıyosun? fıstık kızımız nasıl
duru sen idrar testi yapmıştın dimi ? kaçoncı günüydu ben onu kaçırdım kafam bi milyon da şu an
iyiyim canım uğraşıp duruyorum cadı kızımla:))) geçmişi okuyamadım ama sanırım hamilesin, çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
evet canım idrar testi dün yaptım 9. gündü, bugün sabah yine yaptım. aslında yapmıyacaktım ben kocamın baskısına dayanamadım, sonuçta çıkmayabilirdi ve şimdiden moralimi bozmak istemiyodum. sen bekle istersen az kaldı zaten. bu arada bende estrofem kullanıyorum canım da günlerdir kullanıyoz dün akşam başladı bu baş ağrısı.
o cadı kızını öp benim yerime. canım sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem, kanda tescillenene kadar hamileyim demiyorum.
hoşgeldin izmirli kuzuz bu arada profil resmine bayıldığımı bilmelisin...yirim ben o senin tüpteki bebişiniii yaainşalllaaaahh hepimiz güzel güzel haberler alırızz....
benartık normal yolla hamileliği uzaya çıkmaktan daha mucizevi görüyorum:26:
hatta evlenir evlenmez hamile kalanlar istedikleri an 2. 3.yü yapanlara hayretle bakıyorum
Valla kuzum senin bebeler kafayı toplayın beyniniiz temizleyin diye bekliyolar herhaldeee....sen de başla soğan küründen benceee incir kürü iyi hoş da prolaktinini yükseltip hamişliğe engel olabiliyoo..dikkat et değerin yükselmeye meyilli ise sebep değil engel olabiliyoo bilginee....Rabbimin ol diyeceği vakit gelecek elbet inşaallah o zmaan çok yakındır ve biran önce kavuşuruz bebişleirmize tüplü yada tüpsüz sağlıkla kucağımıza gelip hayırlı evlat olsunlar da öncesi hikayee benceee...evlenir evlenmez hamile kalanlar evet şakacı şeyler :)))napalım canım yaa...
evliliğimin 7. yılı içindeyim bir sorunum yok bilinen,eşimde hareket ve sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu toparladık.morfoloji %14 standartıyken bizim %11 sayımız da hareketimizde normal yolla hamile kalınacak düzeyde iyi.2 aşılama ,1 tüp bebek başarılı ama kalbi durdu kürtaj oldum 10.haftada,2 işlemimde iptal edildi yumurtalar bulunamadı erken çatlama olabilir dendi.boş folikul sendromu diyemeyiz gebelik oluşmuş yumurta toplanmış dendi,ama 2 defa üst üste yumurta bulamayışları ???erken çatlama vs.bi sürü sıkıntı ,kürtaj sonrası rahim duvarımda yapışıklık olmuş az bişe onu açtırdım histereskopiyle daha yeni.geçen ay işte başarısız denemenin ardından.şimdi sorun sıkıntı yok.her şey kafada biter diyenlere uyarak kafamı rahatlatmaya uzaklaşmaya bakıyorum bu konulardan.artık tüp bebeğe olumlu bakmıyorum .7 senedir yemedik içmedik çektiklerimiz sıkıntılarımız....allah izin verirse doğal yolla olur zaten izin vermezse gerçekten ölemem yaa
sınav buysa eğer zilin çalmasını bekliyorum tüm soruları çözdüm ben
ne kadar test ıvık zıvık varsa yaptık genetik teste kadar rahim filmi şu bu yok yok yoık sıkıntı yok.olmuyorsa allahın bir bildiği var demekki
allah gerçekleştirmeyeceği hiçbirşeyin hayalini kurdurtmazmış ya
biz de onu bekliyoruz şimdi
mucizeyse adı o mucize olsun diye bekliyoruz bu saatten sonra sadece kafamızı arındırmamız lazım,rahatlamamız lazım doğala bakmamız lazım.allah hepinizin mucizelerini gerçekleştirsin.kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,evladıyla sınamasın.verecekse sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize
merhabalar ......................
bana da demişti,allah razı olsun...darısı eeeeeeeeen kısa zamanda güldene ve tüm isteyenlere olsun..
bende yapıcam incir kürü şekercim hayırlısıyla :)uzaklaştık dediysekte doğal nimetlerden faydalanmıycaz demedik yaw :))
yürü beee kim tutar seniiii, siparişini de ver kürlerini de yap şekerim bak 1 ay süre verdim sana ona göre
kızlar bu başımın ağrısı için ne yapayım yaaaa geçmiyo hiç. bi duş alıp çıkıcam belki iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?