ver tabii bebişimmm bence ovusuz da sen o günleri biliyosun artık bin tepesine enişteninn adamın iflahını kes hehehe..soğan kürünü ben bile denyesim ver belki rahime güzelce temizleyip öle diğer kürlere başlayıp kalınlaştırmak daha iyi olur saraçoğlu rahmi ince bir arkadaşşa öle başlatıyomuşşş...adetin kaçıncı günü başlıyosun şekerimmmm soğan da yemeklik orta boy soğan olacak dimiiBende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...
Bişiler yapmak lazım harekete geçeyim en iyisimi
amiin şekerimm inşaallah darısı bana da olsunnbana da demişti,allah razı olsun...darısı eeeeeeeeen kısa zamanda güldene ve tüm isteyenlere olsun..
inşallah kand da çıkacak içini ferah tut sen kutlamaları burada yapacaz havaii fişeklerr eşliğindeeesağol bitanem, ama kanda baktırana kadar çok havaya girmek istemiyom, ben hamileyim demicem gülden diyecek
bekle kız sık dişini keyfinizi kaçırma mullakta birşey çıkabilir sonuçta erken nasılsaaa...güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah Rabbi,m yüzünü güldürecekk estrofem mi yapıyomuşş ben genelde tedavi öncesi cyclo kullandım onun da vardı öle bir durumu akşam geç içip yatıyordum ki günümü kötü etkilemesin ama estrofemi 6 saatte bir günde 4 tane aldığım haldee bana bişey yapmamıştıı..
evet kuzum valla öle biliorum arada baş ağrısı yapıomuş . bende ara ara başım ağrıdı nedenini sona farkettim. benim zavallı kocam. tuttu ben hissediom ama bekle test gününe kadar diyo içim içimi yiyo çıkıccanı bilsem yapıcam da negatif çıkarda sonra test günü pozitif olursa die korkuyorum.
saol canım
sende incirlen kürlencen o zaman hadi rastgele şekerim..
hiiiii çok çalışmam lazım sadece bir ayım var hamile kalmak için
nasıl oldun acabaaa:26:
Allah kabul etsinn bebekiimm inşaallah..rahatladım canımcım, bide bol bol dua ettim hepimize, yasin okudum.
kızlar benim kırmızılar dün akşam geldi bugün doktora gitcektim başlamak için tedaviye aradım yarın gel dedi geç kalmış olurmuyum siz kaçıncı günü başladınız tedaviye
ver tabii bebişimmm bence ovusuz da sen o günleri biliyosun artık bin tepesine enişteninn adamın iflahını kes hehehe..soğan kürünü ben bile denyesim ver belki rahime güzelce temizleyip öle diğer kürlere başlayıp kalınlaştırmak daha iyi olur saraçoğlu rahmi ince bir arkadaşşa öle başlatıyomuşşş...adetin kaçıncı günü başlıyosun şekerimmmm soğan da yemeklik orta boy soğan olacak dimii
amiin şekerimm inşaallah darısı bana da olsunn
inşallah kand da çıkacak içini ferah tut sen kutlamaları burada yapacaz havaii fişeklerr eşliğindeee
bekle kız sık dişini keyfinizi kaçırma mullakta birşey çıkabilir sonuçta erken nasılsaaa...güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah Rabbi,m yüzünü güldürecekk estrofem mi yapıyomuşş ben genelde tedavi öncesi cyclo kullandım onun da vardı öle bir durumu akşam geç içip yatıyordum ki günümü kötü etkilemesin ama estrofemi 6 saatte bir günde 4 tane aldığım haldee bana bişey yapmamıştıı..
kızlar benim kırmızılar dün akşam geldi bugün doktora gitcektim başlamak için tedaviye aradım yarın gel dedi geç kalmış olurmuyum siz kaçıncı günü başladınız tedaviye
ben sabahları 3 tane içiorum hepsini aynı anda ..
bana hepsini aynı anda alma sakın demişti doktorumm demek ki varmış bir bildiği ...başağrının sebebi ben ce 3 tane birden aldığın estrofem ben sabahtan itibaen içiyordum sonucyu da ytmadan 10 15 dakka önce aşağıdan fitil gibi atıyodumm rahime direk faydalı olduğu içinn
kızlar şimdi rahatladım kendimi bugune o kadar ayarlamışım ki bi an duyunca yüzüm düştü neyse bakalım yarın neler olacak bu arada ben şimdiden cevizle ananas yemeye başladım bi faydası olurmu acaba
ye tabi zararı yok faydası var. ananası özellikle opu dan yani yumurta toplamadan sonra bol bol tüket su da iç. vücudun ödemini alıyor. bana çok faydası oldu. protein ağırlıklı beslen vücudunu hazırla balık falan ye . yeşil sebze al sigara alkol alma..
sağol canım benim zaten beslenmeme dikkat ediyorum sigara alkol kullanmıyorum hergün muhakkak süt içiyorum ayrıyeten hergün bitki çayı içiyorum(bu kabız olmamak için) tek eksiğim su. su içmeyi unutuyorum hep ya birde günde 1 bardak bazen nescafe ve zero tüketiyorum acaba bunların zararı olurmu
Bende ucuncu gun basladim ..... Kuzlar su prorein agirli icjn daha nenikebilir yumurtalarin kaliteli olmasi icin
ayyy içmeyim o zaman bitki çayını yaa benim su içmeye alışmam lazım o kadar rejimler yaptım alışamadım bi su içmeye zeytin yağı içemem ama hergün yumurta yerim artık bende napayım tutsunda bebişim
su içmeden olmaz.... bide ne demek onu içemem bunu içemem.. allah aşkına insan mecbur olunca neler içio biliomusun ?? bol posalı şeyler tüket. birde drun sana kabızlık için bi şurup vericektir o zararsız onu meyve suyuna karıştır iç ben öyle yapıyorum aşırı tatlı olduğu için miğde bulandırıyor yoksa
ayyy içmeyim o zaman bitki çayını yaa benim su içmeye alışmam lazım o kadar rejimler yaptım alışamadım bi su içmeye zeytin yağı içemem ama hergün yumurta yerim artık bende napayım tutsunda bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?