Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende acaba bu ay ovulasyon testi siparişimi versem hemen soğan kürüde yapayım diyorum...
Bişiler yapmak lazım harekete geçeyim en iyisimi
ver tabii bebişimmm bence ovusuz da sen o günleri biliyosun artık bin tepesine enişteninn adamın iflahını kes hehehe..soğan kürünü ben bile denyesim ver belki rahime güzelce temizleyip öle diğer kürlere başlayıp kalınlaştırmak daha iyi olur saraçoğlu rahmi ince bir arkadaşşa öle başlatıyomuşşş...adetin kaçıncı günü başlıyosun şekerimmmm soğan da yemeklik orta boy soğan olacak dimii
bana da demişti,allah razı olsun...darısı eeeeeeeeen kısa zamanda güldene ve tüm isteyenlere olsun..
amiin şekerimm inşaallah darısı bana da olsunn
sağol bitanem, ama kanda baktırana kadar çok havaya girmek istemiyom, ben hamileyim demicem gülden diyecek
inşallah kand da çıkacak içini ferah tut sen kutlamaları burada yapacaz havaii fişeklerr eşliğindeee
bekle kız sık dişini keyfinizi kaçırma mullakta birşey çıkabilir sonuçta erken nasılsaaa...güzel haberler bekliyoruz senden inşaallah Rabbi,m yüzünü güldürecekk estrofem mi yapıyomuşş ben genelde tedavi öncesi cyclo kullandım onun da vardı öle bir durumu akşam geç içip yatıyordum ki günümü kötü etkilemesin ama estrofemi 6 saatte bir günde 4 tane aldığım haldee bana bişey yapmamıştıı..

Son düzenleme:
kızlar benim kırmızılar dün akşam geldi bugün doktora gitcektim başlamak için tedaviye aradım yarın gel dedi geç kalmış olurmuyum siz kaçıncı günü başladınız tedaviye

....................
mesaj 2 kere gitmişşş

Son düzenleme:
rahatladım canımcım, bide bol bol dua ettim hepimize, yasin okudum.
Allah kabul etsinn bebekiimm inşaallah..
kızlar benim kırmızılar dün akşam geldi bugün doktora gitcektim başlamak için tedaviye aradım yarın gel dedi geç kalmış olurmuyum siz kaçıncı günü başladınız tedaviye

tatlım adetin 3. günü gidiliyooo doktorun doğru zamnda çağıırmışş stres yapmaaa sakınnn...biz hep 3. günü gidiyoruz topikcee biliyon muuu? bir de aynı doktora gitsek adam kafayı yer kesinn....

ben sabahları 3 tane içiorum hepsini aynı anda ..

2 veya 3. gün çağırıyolar canım. 3.gün daha garanti oluyo, yumurtaları görmek için çünkü bazen 2. gün yumurta diye gördükleri adetle henüz atılmamış kistler oluyo.

ben sabahları 3 tane içiorum hepsini aynı anda ..

bana hepsini aynı anda alma sakın demişti doktorumm demek ki varmış bir bildiği ...başağrının sebebi ben ce 3 tane birden aldığın estrofem ben sabahtan itibaen içiyordum sonucyu da ytmadan 10 15 dakka önce aşağıdan fitil gibi atıyodumm rahime direk faydalı olduğu içinn

aaa ilk defa duydum onuda. ben estrofem içiom sora sabah akşam jel bide elevit coraspin .

kızlar şimdi rahatladım kendimi bugune o kadar ayarlamışım ki bi an duyunca yüzüm düştü neyse bakalım yarın neler olacak bu arada ben şimdiden cevizle ananas yemeye başladım bi faydası olurmu acaba

kızlar şimdi rahatladım kendimi bugune o kadar ayarlamışım ki bi an duyunca yüzüm düştü neyse bakalım yarın neler olacak bu arada ben şimdiden cevizle ananas yemeye başladım bi faydası olurmu acaba

ye tabi zararı yok faydası var. ananası özellikle opu dan yani yumurta toplamadan sonra bol bol tüket su da iç. vücudun ödemini alıyor. bana çok faydası oldu. protein ağırlıklı beslen vücudunu hazırla balık falan ye . yeşil sebze al sigara alkol alma..

sağol canım benim zaten beslenmeme dikkat ediyorum sigara alkol kullanmıyorum hergün muhakkak süt içiyorum ayrıyeten hergün bitki çayı içiyorum(bu kabız olmamak için) tek eksiğim su. su içmeyi unutuyorum hep ya birde günde 1 bardak bazen nescafe ve zero tüketiyorum acaba bunların zararı olurmu

valla olmaz bitki çayı transferden sonra hiç içme allah korusun düşük yapıyo maydonoz ve adacayından uzakdur. kayısı ye mesela zeytinyağı iç bi kasık aç karnına hem e vitamini.. transferinden sonra bol bol su içmek zorundasın su toplarsan ki fazla yumurtası olanlarda olabliyo.. canın yanar

Bende ucuncu gun basladim ..... Kuzlar su prorein agirli icjn daha nenikebilir yumurtalarin kaliteli olmasi icin

Bende ucuncu gun basladim ..... Kuzlar su prorein agirli icjn daha nenikebilir yumurtalarin kaliteli olmasi icin

ayyy içmeyim o zaman bitki çayını yaa benim su içmeye alışmam lazım o kadar rejimler yaptım alışamadım bi su içmeye zeytin yağı içemem ama hergün yumurta yerim artık bende napayım tutsunda bebişim

su içmeden olmaz.... bide ne demek onu içemem bunu içemem.. allah aşkına insan mecbur olunca neler içio biliomusun ?? bol posalı şeyler tüket. birde drun sana kabızlık için bi şurup vericektir o zararsız onu meyve suyuna karıştır iç ben öyle yapıyorum aşırı tatlı olduğu için miğde bulandırıyor yoksa

beta seviyem iyi çıktı şükür dün de konuştuk ama progestoronun kaç çıkması gerekli.
yani kaçın altında olmamalı. yarın progestoron ölçtürücem , sağlık ocağında ölçüyorlar değil mi?

orkide , moonshe sizin değerler kaç çıkmıştı canım ya??

bebişimiz olsunda ben zamanında çok içtim zeytinyağıda o yüzden ona karşı bi şeyim var bende aşırı derecede gaz ve kabızlık problemi var canım ara sıra ilaç kullanıyorum bu yüzden ama çok ilacada yüklenmek istemiyorum bağışıklık yapıyomuş allahtan doktor veriyomuş şurup galiba oda ameliyattan önce içiriyolar meyve suyuna karıştırtıp sanırım o o günlere gelelimde benim asıl korkum yumurtamın oluşmaması geçen ay 1 tane vardı aşılama olduğum zaman puregon kullanmıştım onda bile 1 tane olmuştu oda bakalım kalitelimi ben asıl bundan korkuyorum transferim bi olsun allah bana o günü göstersin kendime bebek gibi bakıcam bu arada özel merkezler rapor veriyorlarmı yani çalışamaz raporu

evet canım içme bitki çaylarını, bende çok duydum zararlı olabilir diye. ben bol su içiyorum bir bardakta süt içmeye çalışıyorum. meyveye bayılırım hatta şimdi bile yiyorum. bir de ilk günden beri fındık, badem, kuru kayısı yiyorum. birazda kabak çekirdeği yedim. zaten yiyom yiyom doymuyom yaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…