kızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...
bebişimiz olsunda ben zamanında çok içtim zeytinyağıda o yüzden ona karşı bi şeyim var bende aşırı derecede gaz ve kabızlık problemi var canım ara sıra ilaç kullanıyorum bu yüzden ama çok ilacada yüklenmek istemiyorum bağışıklık yapıyomuş allahtan doktor veriyomuş şurup galiba oda ameliyattan önce içiriyolar meyve suyuna karıştırtıp sanırım o o günlere gelelimde benim asıl korkum yumurtamın oluşmaması geçen ay 1 tane vardı aşılama olduğum zaman puregon kullanmıştım onda bile 1 tane olmuştu oda bakalım kalitelimi ben asıl bundan korkuyorum transferim bi olsun allah bana o günü göstersin kendime bebek gibi bakıcam bu arada özel merkezler rapor veriyorlarmı yani çalışamaz raporu
evet canım içme bitki çaylarını, bende çok duydum zararlı olabilir diye. ben bol su içiyorum bir bardakta süt içmeye çalışıyorum. meyveye bayılırım hatta şimdi bile yiyorum. bir de ilk günden beri fındık, badem, kuru kayısı yiyorum. birazda kabak çekirdeği yedim. zaten yiyom yiyom doymuyom yaaaaa....
kızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...
ben de kullandım onları aynı şekildee sabah jell evicap coraspin aynı zamanda progynex tutnma iğnesii ve clexane kan sulandırıcı iğne de kullandımmaaa ilk defa duydum onuda. ben estrofem içiom sora sabah akşam jel bide elevit coraspin .
AAAA maşallah valla doğumun gelmiş bebeğim yaaa büyük ihtimal bir uğrarlar gibi geliyoo erken giriyorsun sonuçta ikizlerin olduğu için inşaallah kiloları iyidir de bağışıklıkları güçlüdür bebişlerininnn.....Sen Rabbime emanet bugüne kadar korudu bundan sonrasında da kotuyacaktır ...sen beişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütüleme yataklarını hazırlama aşamasına gelmişsinnn...neler almışsınızdır şimdi neler aslan parçalarına değil miiikızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...
hahaha ters tepmiş sen de bne de stresten yer yer doymamben şimdiden doymuyorum stresten iştahım açıldı ağzım hiç boş kalmıyor yakında 100 kilo olurum herhalde :))
canımm transferden önce sağlık ocağıyla falan ykındaki nerdeyse eşin konuşsun bir rapor alın devlet hastanesi değilse rapoor işi biraz karışık verilmeyebilir ya da merkez ara bir sorr bakalım ne diyecekler..ya kızlar bu arada özel merkezler rapor veriyor mu?çalışamaz raporu hafta başına denk gelirse 1 hafta, denk gelmezse hafta sonuna kadar dinlenmek istiyorum transferden sonra
canım bebişlerimşn daha gelmeye niğyetleri yok ama doktorlar ikizlerin 36 haftadan sonra durması tehlikeli dediler.yer dar olduğu için plesantayı ayırabilirlermiş.o zaman kaybederiz bebekleri dediler.küveze girmezler dedi ama ben korkuyorum yaaaa.ama bebeklerimi tehlikeye atcağıma erken doğururum daa ii.AAAA maşallah valla doğumun gelmiş bebeğim yaaa büyük ihtimal bir uğrarlar gibi geliyoo erken giriyorsun sonuçta ikizlerin olduğu için inşaallah kiloları iyidir de bağışıklıkları güçlüdür bebişlerininnn.....Sen Rabbime emanet bugüne kadar korudu bundan sonrasında da kotuyacaktır ...sen beişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütüleme yataklarını hazırlama aşamasına gelmişsinnn...neler almışsınızdır şimdi neler aslan parçalarına değil miii
canım bebişlerimşn daha gelmeye niğyetleri yok ama doktorlar ikizlerin 36 haftadan sonra durması tehlikeli dediler.yer dar olduğu için plesantayı ayırabilirlermiş.o zaman kaybederiz bebekleri dediler.küveze girmezler dedi ama ben korkuyorum yaaaa.ama bebeklerimi tehlikeye atcağıma erken doğururum daa ii.AAAA maşallah valla doğumun gelmiş bebeğim yaaa büyük ihtimal bir uğrarlar gibi geliyoo erken giriyorsun sonuçta ikizlerin olduğu için inşaallah kiloları iyidir de bağışıklıkları güçlüdür bebişlerininnn.....Sen Rabbime emanet bugüne kadar korudu bundan sonrasında da kotuyacaktır ...sen beişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütüleme yataklarını hazırlama aşamasına gelmişsinnn...neler almışsınızdır şimdi neler aslan parçalarına değil miii
canım bebişlerimşn daha gelmeye niğyetleri yok ama doktorlar ikizlerin 36 haftadan sonra durması tehlikeli dediler.yer dar olduğu için plesantayı ayırabilirlermiş.o zaman kaybederiz bebekleri dediler.küveze girmezler dedi ama ben korkuyorum yaaaa.ama bebeklerimi tehlikeye atcağıma erken doğururum daa ii.
beta seviyem iyi çıktı şükür dün de konuştuk ama progestoronun kaç çıkması gerekli.
yani kaçın altında olmamalı. yarın progestoron ölçtürücem , sağlık ocağında ölçüyorlar değil mi?
kestane kabappppp
acele cevap
çınarlı hastanesi canım ahmet bey 35 haftalık dğum yaptrdım küveze bile girmediler sennkiler hiç girmez maşallahkarı var dio ama belli mi olur.?Masallh cnmm rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin hangi hadtane karr verdinmi insallh gerek kalmz kuveze ahmet bey ne diyor o daha iyibilir bunu
beta seviyem iyi çıktı şükür dün de konuştuk ama progestoronun kaç çıkması gerekli.
yani kaçın altında olmamalı. yarın progestoron ölçtürücem , sağlık ocağında ölçüyorlar değil mi?
kestane kabappppp
acele cevap
tabiki rapor veriyorlar sonuçta orası bir hastane. inşaallah yumrtaların sağlı bir şekilde oluşacak ve toplanacak üzülme moralini yüksek tut süprer olucak bak göreceksin. o kabızlığı hiç sorma doğduğumdan beri başımın belası.. zayıfım kilom da yok o nedenle hemoroid ameliyatı bile oldum ben bilmezmiyim hiç.
çınarlı hastanesi canım ahmet bey 35 haftalık dğum yaptrdım küveze bile girmediler sennkiler hiç girmez maşallahkarı var dio ama belli mi olur.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?