Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...

kızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...

ayyy maşallah canım çok az kalmış, inşallah sağlıkla alırsın kucağına. küvez işini bilemiyorum canım hiç fikrim yok tecrübeli arkadaşlar sana cevap verirler.

tabiki rapor veriyorlar sonuçta orası bir hastane. inşaallah yumrtaların sağlı bir şekilde oluşacak ve toplanacak üzülme moralini yüksek tut süprer olucak bak göreceksin. o kabızlığı hiç sorma doğduğumdan beri başımın belası.. zayıfım kilom da yok o nedenle hemoroid ameliyatı bile oldum ben bilmezmiyim hiç.

ben şimdiden doymuyorum stresten iştahım açıldı ağzım hiç boş kalmıyor yakında 100 kilo olurum herhalde :))

ne tatlı ne heyecanlı anlar bunlar. Az kalmış canım ya,, bi avazda inşallah
bebişlerin hep olduğu gibi Allaha emanet bişeycik olmıcak

ya kızlar bu arada özel merkezler rapor veriyor mu?çalışamaz raporu hafta başına denk gelirse 1 hafta, denk gelmezse hafta sonuna kadar dinlenmek istiyorum transferden sonra

allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bebişini doğum anında bizede dua et canım

aaa ilk defa duydum onuda. ben estrofem içiom sora sabah akşam jel bide elevit coraspin .
ben de kullandım onları aynı şekildee sabah jell evicap coraspin aynı zamanda progynex tutnma iğnesii ve clexane kan sulandırıcı iğne de kullandımm
AAAA maşallah valla doğumun gelmiş bebeğim yaaa büyük ihtimal bir uğrarlar gibi geliyoo erken giriyorsun sonuçta ikizlerin olduğu için inşaallah kiloları iyidir de bağışıklıkları güçlüdür bebişlerininnn.....Sen Rabbime emanet bugüne kadar korudu bundan sonrasında da kotuyacaktır ...sen beişlerin çamaşırlarını yıkayıp ütüleme yataklarını hazırlama aşamasına gelmişsinnn...neler almışsınızdır şimdi neler aslan parçalarına değil miii
ben şimdiden doymuyorum stresten iştahım açıldı ağzım hiç boş kalmıyor yakında 100 kilo olurum herhalde :))
hahaha ters tepmiş sen de bne de stresten yer yer doymam
ya kızlar bu arada özel merkezler rapor veriyor mu?çalışamaz raporu hafta başına denk gelirse 1 hafta, denk gelmezse hafta sonuna kadar dinlenmek istiyorum transferden sonra
canımm transferden önce sağlık ocağıyla falan ykındaki nerdeyse eşin konuşsun bir rapor alın devlet hastanesi değilse rapoor işi biraz karışık verilmeyebilir ya da merkez ara bir sorr bakalım ne diyecekler..

Son düzenleme:

Masallh cnmm rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin hangi hadtane karr verdinmi insallh gerek kalmz kuveze ahmet bey ne diyor o daha iyibilir bunu

beta seviyem iyi çıktı şükür dün de konuştuk ama progestoronun kaç çıkması gerekli.
yani kaçın altında olmamalı. yarın progestoron ölçtürücem , sağlık ocağında ölçüyorlar değil mi?
kestane kabappppp
acele cevap

canım bebişlerimşn daha gelmeye niğyetleri yok ama doktorlar ikizlerin 36 haftadan sonra durması tehlikeli dediler.yer dar olduğu için plesantayı ayırabilirlermiş.o zaman kaybederiz bebekleri dediler.küveze girmezler dedi ama ben korkuyorum yaaaa.ama bebeklerimi tehlikeye atcağıma erken doğururum daa ii.

canım bebişlerimşn daha gelmeye niğyetleri yok ama doktorlar ikizlerin 36 haftadan sonra durması tehlikeli dediler.yer dar olduğu için plesantayı ayırabilirlermiş.o zaman kaybederiz bebekleri dediler.küveze girmezler dedi ama ben korkuyorum yaaaa.ama bebeklerimi tehlikeye atcağıma erken doğururum daa ii.

evet tatlım dediğin gibi doktorun ne derse o sonuçta ikizler geliyoor...Allah korusun bişey olmasınn biran önce gelsinler dünyayayaaa uslu uslu yatsınlar annesinin kucağında paşalar...korkam Allaha a emanet paşalarımızz

canım progesteron gebelikte önemli tabii kaç olması gerekiyo tam bilmiyom ama. dur ben bi benim eski sonuçlara bakayım. orda yazıyo değer aralıkları

Masallh cnmm rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin hangi hadtane karr verdinmi insallh gerek kalmz kuveze ahmet bey ne diyor o daha iyibilir bunu
çınarlı hastanesi canım ahmet bey 35 haftalık dğum yaptrdım küveze bile girmediler sennkiler hiç girmez maşallahkarı var dio ama belli mi olur.?

Son düzenleme:

sağlık ocağına hiç gitmedim canım o konudada yardımcı olamıyacam. güldeeeen nerdesin kız? bu sorulara cevap verirdi şimdi.
progesteron gebelik 1. trimester 2,8-147,3 yazıyo canım tabi biz ilaçta kullanıyoz, benim transfer günü 38 çıkmış mesela ilaçlar sayesinde herhalde.

görmedim canım msjını inşallah herşey yolunda gider içimde olmıcakmış gibi bir his var bu histen kurtulmaya çalışıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ilk öğrendiğimde ne yaparım nasıl tepki veririm hemen onu getiriyorum aklıma eşime akrabalara nasıl söylerim bunları düşünüyorum mutlu oluyorum akşamları uykuya bile böyle dalıyorum

akşam yemeğimi yapmak üzere mutfağa gidiyorum görüşmek üzeree kızlarr öpüyorum sizlerii

çınarlı hastanesi canım ahmet bey 35 haftalık dğum yaptrdım küveze bile girmediler sennkiler hiç girmez maşallahkarı var dio ama belli mi olur.?

İyi dusun iyi olsun o zamn ahmt bey oyle diyrsa sorun yok cnm bizim dr lr gerckten cook iyi bnm dr da aral bey di ay annem bende olursa seni gormeye geleyim ben insallh kizimi annm bakarsa tabiki bnm ki canavar tek disari cikmiyrm masallh az kaldi kavusucksin oglanlarina rabbim saglik versin insallh kokla guzelce bebelerini dogum fitgrfcisi cagir mutlaka songul turgutu cinarli diguma aliyr ahmet beyde alir mutlaka cagir ani olumszlestir bizim album harika dogumda babamizda var fiyattauygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…