Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tvde alişanla sevcanın proğramında sevcan bi uzun hava söyledi ben ağlamaya başladım

pencereden kar geliyoooooor

valla anam gurbet bana zor geliyooooor

dün gece lavaboya kalktığımda bi damla gibi kahverengi akıntı olmuş korkmam mı gerek :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

hamarat hatun seni maşallah bacıma

günaydın canım her zamanki gibi içimi açtın

heee sabahın körü hamarattım valla yedik içtik ohhh miss gibi..

heee anladım şekerim..
ben gibisin yanii o küçük kistik durum zaten e2 hormonunu yükseltiyor gereksiz yere..

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın saracım sanada hayırlı cumalar...

afiyet bal şeker olsun bacıma

dün gece lavaboya kalktığımda bi damla gibi kahverengi akıntı olmuş korkmam mı gerek :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bu sarı kafalardan da anlaşılacağı üzere korkman gerek ne korkması ayol bu zamanda regl olmazsın ben kutlamalara başladım söliimmmm:118:

bu sarı kafalardan da anlaşılacağı üzere korkman gerek ne korkması ayol bu zamanda regl olmazsın ben kutlamalara başladım söliimmmm:118:

inşallah canım yaaaa bu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine Allah sesini duysun inşallah bebeklerim benimle olsun

inşallah sende doğal yoldan hamile kalırsın bu ay

inşallah canım yaaaa bu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine Allah sesini duysun inşallah bebeklerim benimle olsun

inşallah sende doğal yoldan hamile kalırsın bu ay

Amiinnn canımmm inşallah...
Ovu testimi sipariş verdim soğan kürüde yapacam inşallah olur bu ay

selam kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlym inş tüm isteenlerlele birlikte bizimkide olumlu olur
sürekli yatmak zararlımıdır sizce ne yapıcğmı şaşırdım yaaa

inşallah canım Allah emeklerinin karşılığını boş çevirmesin

soğan kürü çok iyiymiş özellikle pko lularda bende de var pko ama ben hiç yapmadım

ovu testlerinde inşallah son kez işe yarar ve bebeğine kavuşursun

selam kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlym inş tüm isteenlerlele birlikte bizimkide olumlu olur

hayırlı uğurlu olsun canım özellikle iki üç gün sürekli yatmaya ama arada kalkıp evde dolaşmaya gayret et

sonrasında da kendini yormadan gez gerçi ben bugün 7.günüm daha dışarı çıkmadım

valla lkinde rapor aldım öle malak gibi evde dinlendim falan filan.. olmadı.... şimdi 12. günüm yarın test var:) transferden hemen sonra masadan kalktım tuvalete gittim ordanda arabaya atladım eve azcım dinlendim sona gezdim tozdum valla hiçç öle özel bişey yapmadım bakalım yarın belli olcak..

aynen öyle yapıyorum cnm bi yemeğe bide lavobaya daha kalkmıyorum hiç
senin tedavinde hayırlı olsun cnm inş sonuda güzel olur
ne zaman test yapıcaksın hadi hayırlısı olsun

cnm hayırlı olsun şu mubarek gunde rabbım muradını verir inşallah bence yatsan daha ıyı edersın en az 3 gun .doktorun yat demedıyse yatma ama sankı ılk 3 gun yatsan daha ıyı edersin

cnm hayırlı olsun şu mubarek gunde rabbım muradını verir inşallah bence yatsan daha ıyı edersın en az 3 gun .doktorun yat demedıyse yatma ama sankı ılk 3 gun yatsan daha ıyı edersin

ALLAH razı olsun cnm inş dualarımız kabul olur
bende yatıyorum cnm sürekli bakalım hayırlısı olsun

inşaallah canımmm biraz önce öyle uzanırkennn düştün aklıma..
başım ağrıyor çok ağrıyla uyandım ama hayal gibi rüya gibi az dalmışım..
sen hamileyimm diyosun tedaviye gerek kalmadı diyosunn...
inan gerçekleşse ne kadar sevinirim tahmin edersin işte....
ya soğan küründe kararsız kaldım bu ay iyi olurmuydu banada ama ben bi ballı kaırşım yaptım onu yiycez kocişle tabi beni sinir hastası etmezse..
tamam dedi tadını gröünce kaçıyor...saçmalıyor ölürse ben mesulmüşüm ayy allah korusun yaaa
ve bende yaptım ovu testlerim malum daha çok...
ikinci çizgi çok çok belirsiz var yok gibii...heyecanlı oluyor yaaa
daha yeni çımışım tüpten yumurtlama herşey kaırşıtı belkide olmaz yumurta falan...:44:

ooo süpper canım demek transferi oldun...
sürekli yatma evde yürü dolan yatar pozisyonda kalma taze kan akışı olsun...

ilk ovu ve soğan tecrübem dış gebelikle sonlanmıştı biliyosun bu da ikinci olacak bakalım nasıl bir sonuç alacam...

ohh ne güzell tescillene kadar hamişsin biliyosun demii inş.. tescillenirde gebeliğin...
canım ilk 3 gün dikkat et sonrasında evde yürü otur ağır kaldırma ani kalkma eğilme...
bide solun yat dediler bana bilmiyom arada bi yaptım...
dışarı çıkıp havada alabilriisn 3 gündne sonra ama havalar soğuk ben üşütürüm diye hiç çıkmadım yanii..
rabbim hiç ayırmasın bebeğinle yada bebekelrinle....mubarek gün hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…