hamarat hatun seni maşallah bacıma
günaydın canım her zamanki gibi içimi açtın
bende çok merak ettim 2,3 kere sordum ama yapım kist oluşturmaya çok müsait malesefff... doktor küçük kistlerde olaiblir ben onalrın hepsinin içine gircem kötü görünmüyor iyi görünüyor ama net bişey söyleyemem dedi
günaydın kızlar hayırlı cumalar
heee sabahın körü hamarattım valla yedik içtik ohhh miss gibi..
heee anladım şekerim..
ben gibisin yanii o küçük kistik durum zaten e2 hormonunu yükseltiyor gereksiz yere..
günaydın saracım sanada hayırlı cumalar...
dün gece lavaboya kalktığımda bi damla gibi kahverengi akıntı olmuş korkmam mı gerek :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
afiyet bal şeker olsun bacıma
bu sarı kafalardan da anlaşılacağı üzere korkman gerek ne korkması ayol bu zamanda regl olmazsın ben kutlamalara başladım söliimmmm:118:
bizde dün akşam misafirden kalan fırından alınmış kurabiyeleri torbaya koyup ofise getirdin onu yedikk .. zavallı biz
inşallah canım yaaaa bu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine Allah sesini duysun inşallah bebeklerim benimle olsun
inşallah sende doğal yoldan hamile kalırsın bu ay
Amiinnn canımmm inşallah...
Ovu testimi sipariş verdim soğan kürüde yapacam inşallah olur bu ay
selam kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlym inş tüm isteenlerlele birlikte bizimkide olumlu olur
sürekli yatmak zararlımıdır sizce ne yapıcğmı şaşırdım yaaa
hayırlı uğurlu olsun canım özellikle iki üç gün sürekli yatmaya ama arada kalkıp evde dolaşmaya gayret et
sonrasında da kendini yormadan gez gerçi ben bugün 7.günüm daha dışarı çıkmadım
hayırlı uğurlu olsun canım özellikle iki üç gün sürekli yatmaya ama arada kalkıp evde dolaşmaya gayret et
sonrasında da kendini yormadan gez gerçi ben bugün 7.günüm daha dışarı çıkmadım
selam kızlar bende dün transfer oldum çok heyecanlym inş tüm isteenlerlele birlikte bizimkide olumlu olur
cnm hayırlı olsun şu mubarek gunde rabbım muradını verir inşallah bence yatsan daha ıyı edersın en az 3 gun .doktorun yat demedıyse yatma ama sankı ılk 3 gun yatsan daha ıyı edersin
Amiinnn canımmm inşallah...
Ovu testimi sipariş verdim soğan kürüde yapacam inşallah olur bu ay
inşallah canım Allah emeklerinin karşılığını boş çevirmesin
soğan kürü çok iyiymiş özellikle pko lularda bende de var pko ama ben hiç yapmadım
ovu testlerinde inşallah son kez işe yarar ve bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?