Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı cumalar arkdaşlarım.......
rabbim ibadetlerimizi dualarımız kabul eylesin inşaallahhh...
ben kermese makarna salatamı yaptım ama hala çok baş ağrım var bedenimde kırgın fena..
bide yemeğimi koyayımda..
kendim götüreyim dışaır çıkarsam az açılırım ordada kafam dağılıır kermeste zaten..
allah rızasına bi işle ryapalım değilmii.....

evet cnm sonunda oldum bakalım hayırlısı şimdi günlerde geçmez yaaa

ayy hadi inşallah canımcım rüyan gerçek olur...
sevineceğini biliyorum zaten demene gerek yok kuzum...
valla meryemde okuyayım diyorum bu ay hepsinizi bir arada yapayım bakalım nolcak..
bu arada geçmiş olsun fazla uyumakta baş ağrısı yapabilir biliyomusunnn

dedim ya az daldım işleri yapınca rüyamı hayalmi karışık yada duammıydı canımm..
oku cnaım benim meryem suresinie bende başlıycam şifma olur rahatlarım diye..
rabbim sonunu güzel eylesin çabalrın boşa çıkmasn inşaallah...
ya uyumak istemiyorum ama sabah gözümü açamıyorumki...
neyseki salatyı yaptım mutfağı topladım az uzandım bak oda iyi olduu senin haberin olduu

Son düzenleme:

ayy ne güzel msjlar bunlar ALLAH razı olsun inş tescillenirim:))
valla yatıyorum evde yürüyorum azcık
dışarı çıkmayı düşünmüyorum cnm havalarda soğuk bakalım hayırlısı
iyi dileklein için çok teşekkürler tatlımmm
RABBİM dualarımızı kabul eder inş

selam kızlar,
sabah hastaneye gittim dün akşam kanamam başladı ve daha adetime 4 gün var,test yapmasaydım testten önce haberdar edeceklerdi beni gelmeyesiceler
endo 7,2 mm düşmüş ve tabiki adet başlamış, herkes benden çok ümitliymiş niye olmamışmış acaba ,delirticekler beni yaaa
bilmem bende size sorucaktım aynısını dedim cevap yok, herşey çok olumluydu ama diyolar
gözden kaçırdıkları birşeymi var ben anlamıyorum artık yada %100 takdiri ilahi vermicem sana bebek diyor
embriyo raporumu aldım 8 yumurtam toplanmıştı 6sı döllenmiş , 3.günde 3 tane 1.kalite varmış 8/8/7 hücreli ,diğerleri 2.kalite ve hücreleride gelişmemiş tembel tenekeler
şimdiiii yumurta kalitesi ve sperm kalitesi için neler kullanıyordunuz siz?? ben hiçbişey kullanmadım ama eşim arginmax ve keçiboynuzu içmişti son denemeden önceki 2 ay düzenli ve merak edenler için söyliyim sperm sayımız 2,5 milyondan 6 milyona çıkmış
ama şimdi bende eğer tekrar denersem bişiler yapıyımda benimde yumurtalara bi katkım olur belki diye düşünüyorum
hoş daha napıcama karar vermedim ama bi gazla içimdekileri döktüm size buyrun toplayın :)))))))

Çocukluktan bir arkadaşım enteresan bi adamla evlenmişti çünkü nişanlıyken iyi olan adam evlenme aşamasına gelince arkadaşlarınla görüşmeyeceksin vs...bi sürü baskı uygulamaya başlamıştı nişanı atamazdı aile yapısı buna izin vermezdi...ve biz o zaman hep başkaları aracılığıyla birbirimizden haber alabiliyorduk...ilk bir kaç yıl çocuğu olmadı sonra ard arda 3 tane doğurdu şimdi de yine haber aldım eşinden boşanıyormuş nişanlılık döneminden beri sürekli dayak yiyormuş ama kimseye dememiş gerçi ben anlamıştım ama beni dinleyecek hali yoktu o ara...o zaman nişanı atmaktan çekinen arkadaşım 3 çocukla baba evine dönüyor böyle bir adama 3 çocuk yapılırmı dedim ilk bi de cahilde değil üniversite mezunu..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten içlendim anlatayım dedimm.bundan sonra görüşürüz artık o geri zekalı herif hayatında olmayacak nasıl olsa..

evet cnm sonunda oldum bakalım hayırlısı şimdi günlerde geçmez yaaa

hiiiii şekerim sen şimdiden bu günler nasıl geçecek diye düşünürsen hiç geçmez diyim sana

sperm kalitesi için eşine haşlanmış nohut yedir yemeğini değil bizzat kendisini bi de havuç yesin ya da suyunu sıkıp içirt...
keçiboynuzu sadece sayıyı artırır kaliteyi etkilemez ki sayı artmış zaten..
sende incir kürü yap canımcım daha bi sürü kürler var ama ben pek kür işinden anlamam tek bildiğim soğan kürü onunda sana bi faydası olurmu bilmiyorum

çok üzücü... malesef bazı kadınlar okumuş olsada özgüveni düşük oluyor.. yada kendisini öyle hissetriliyor...

RABBİM iyi insanlar çıkarsın karşımıza nasıl bi insan karısına evlatlarının annesine şiddet uygular hayret bişey
arkadaşın dua etsin kurtulmuş sayılır
bazı insanlar elindekinin değerini bilmiyorlar inş şimdi anlar biraz olsun vicdanı sızlar yazık çok yazık
RABBİM arkadaşına sabır versin kolay değii

hımm haşlanmış nohut haa hiç duymamıştım bunu ,öyle sadece suyla haşlayıptamı yicek tuzsuz falan ıyyy
havuç suyu güzelmiş onu içer
evet cnm sayı artmış ama şimdide hareket sıfır biri çıkıyo biri iniyor
ben incirin kendisine bakamıyorum bile asla yiyemem kendime başka bişey bulayım

çok üzücü... malesef bazı kadınlar okumuş olsada özgüveni düşük oluyor.. yada kendisini öyle hissetriliyor...

aynen öyle özgüven ailesi tarafından elinden alınmış bir duygu onun için ne zaman kendisi için bişeyler yapmaya kalksa hep bir engel çıkardılar ilk kez kendi istediği bişeyi yaptı eşini kendisi seçti ama o baskılarla büyümüş arkadaşım doğru eşi seçemedi tabii bu birazda nasip işi ama nişanlıyken belli etmiş kendisini bunu bile bile evlendi...eşide okumuş ama okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye boşa dememişler...çok üzücü gerçekten...şimdi boşanmasını o ailesi nasıl kabullendi acaba

evet canım bildiğin haşlanmış nohutu tuzlayıp yiyecek...
inciri bende yiyemiyorum çok fena oluyorum ama napcan işte bebek için yapıyoruz herşeyi..
daha vardırda kürcü kızlar yok şu an onlar okuyunca yazarlar sana

valla nasıl insan nasıl bir ruh halidir bilmiyorum...
şu an ki durumunuda bilmiyorum her zamanki gibi haberlerini başkasından aldım...
yakında görüşürüm bakalım neler olmuş..
hiç kolay değil Allah büyük nimet vermiş hemde 3 tane biz yanıp tutuşuyoruz evlat diye millet birbirini yiyor o evlatları boynu bükük bırakıyor...

inşallah hayırlısı olur canım sende bizde seviniriz

inşallah bu sefer gelir bebişin ve seni hiç bırakmaz

çok üzüldüm arkadaşının adına canım ama kurtulmuş zararın neresinden dönülse kardır çocuklarıda mutsuz bir yuvada büyümektense belki böyle daha mutlu ve sağlıklı olurlar

evet canım aynen öyle belkide çocuklarda şiddet görüyor bilmiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…