ooo süpper canım demek transferi oldun...
sürekli yatma evde yürü dolan yatar pozisyonda kalma taze kan akışı olsun...
ilk ovu ve soğan tecrübem dış gebelikle sonlanmıştı biliyosun bu da ikinci olacak bakalım nasıl bir sonuç alacam...
evet cnm sonunda oldum bakalım hayırlısı şimdi günlerde geçmez yaaa
inşaallah canımmm biraz önce öyle uzanırkennn düştün aklıma..
başım ağrıyor çok ağrıyla uyandım ama hayal gibi rüya gibi az dalmışım..
sen hamileyimm diyosun tedaviye gerek kalmadı diyosunn...
inan gerçekleşse ne kadar sevinirim tahmin edersin işte....
ya soğan küründe kararsız kaldım bu ay iyi olurmuydu banada ama ben bi ballı kaırşım yaptım onu yiycez kocişle tabi beni sinir hastası etmezse..
tamam dedi tadını gröünce kaçıyor...saçmalıyor ölürse ben mesulmüşüm ayy allah korusun yaaa
ve bende yaptım ovu testlerim malum daha çok...
ikinci çizgi çok çok belirsiz var yok gibii...heyecanlı oluyor yaaa
daha yeni çımışım tüpten yumurtlama herşey kaırşıtı belkide olmaz yumurta falan...:44:
napalım sırada sen varsınn teselli edilecek belirti yorumu yapılacakkkkkkkkkk
ayy hadi inşallah canımcım rüyan gerçek olur...
sevineceğini biliyorum zaten demene gerek yok kuzum...
valla meryemde okuyayım diyorum bu ay hepsinizi bir arada yapayım bakalım nolcak..
bu arada geçmiş olsun fazla uyumakta baş ağrısı yapabilir biliyomusunnn
hadi hayırlısı bakalım bol bol tahminlerle yorumlarla geçiricm ohh ne ala böyle zaman daha çabuk geçer daha ii olur
ohh ne güzell tescillene kadar hamişsin biliyosun demii inş.. tescillenirde gebeliğin...
canım ilk 3 gün dikkat et sonrasında evde yürü otur ağır kaldırma ani kalkma eğilme...
bide solun yat dediler bana bilmiyom arada bi yaptım...
dışarı çıkıp havada alabilriisn 3 gündne sonra ama havalar soğuk ben üşütürüm diye hiç çıkmadım yanii..
rabbim hiç ayırmasın bebeğinle yada bebekelrinle....mubarek gün hürmetine...
ama yok öyleee ilk günlerden başlama belirti sormaya...
şöyle 7.günden sonra taammmıı
evet cnm sonunda oldum bakalım hayırlısı şimdi günlerde geçmez yaaa
selam kızlar,
sabah hastaneye gittim dün akşam kanamam başladı ve daha adetime 4 gün var,test yapmasaydım testten önce haberdar edeceklerdi beni gelmeyesiceler
endo 7,2 mm düşmüş ve tabiki adet başlamış, herkes benden çok ümitliymiş niye olmamışmış acaba ,delirticekler beni yaaa
bilmem bende size sorucaktım aynısını dedim cevap yok, herşey çok olumluydu ama diyolar
gözden kaçırdıkları birşeymi var ben anlamıyorum artık yada %100 takdiri ilahi vermicem sana bebek diyor
embriyo raporumu aldım 8 yumurtam toplanmıştı 6sı döllenmiş , 3.günde 3 tane 1.kalite varmış 8/8/7 hücreli ,diğerleri 2.kalite ve hücreleride gelişmemiş tembel tenekeler
şimdiiii yumurta kalitesi ve sperm kalitesi için neler kullanıyordunuz siz?? ben hiçbişey kullanmadım ama eşim arginmax ve keçiboynuzu içmişti son denemeden önceki 2 ay düzenli ve merak edenler için söyliyim sperm sayımız 2,5 milyondan 6 milyona çıkmış
ama şimdi bende eğer tekrar denersem bişiler yapıyımda benimde yumurtalara bi katkım olur belki diye düşünüyorum
hoş daha napıcama karar vermedim ama bi gazla içimdekileri döktüm size buyrun toplayın :)))))))
Çocukluktan bir arkadaşım enteresan bi adamla evlenmişti çünkü nişanlıyken iyi olan adam evlenme aşamasına gelince arkadaşlarınla görüşmeyeceksin vs...bi sürü baskı uygulamaya başlamıştı nişanı atamazdı aile yapısı buna izin vermezdi...ve biz o zaman hep başkaları aracılığıyla birbirimizden haber alabiliyorduk...ilk bir kaç yıl çocuğu olmadı sonra ard arda 3 tane doğurdu şimdi de yine haber aldım eşinden boşanıyormuş nişanlılık döneminden beri sürekli dayak yiyormuş ama kimseye dememiş gerçi ben anlamıştım ama beni dinleyecek hali yoktu o ara...o zaman nişanı atmaktan çekinen arkadaşım 3 çocukla baba evine dönüyorböyle bir adama 3 çocuk yapılırmı dedim ilk bi de cahilde değil üniversite mezunu..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten içlendim anlatayım dedimm.bundan sonra görüşürüz artık o geri zekalı herif hayatında olmayacak nasıl olsa..
Çocukluktan bir arkadaşım enteresan bi adamla evlenmişti çünkü nişanlıyken iyi olan adam evlenme aşamasına gelince arkadaşlarınla görüşmeyeceksin vs...bi sürü baskı uygulamaya başlamıştı nişanı atamazdı aile yapısı buna izin vermezdi...ve biz o zaman hep başkaları aracılığıyla birbirimizden haber alabiliyorduk...ilk bir kaç yıl çocuğu olmadı sonra ard arda 3 tane doğurdu şimdi de yine haber aldım eşinden boşanıyormuş nişanlılık döneminden beri sürekli dayak yiyormuş ama kimseye dememiş gerçi ben anlamıştım ama beni dinleyecek hali yoktu o ara...o zaman nişanı atmaktan çekinen arkadaşım 3 çocukla baba evine dönüyorböyle bir adama 3 çocuk yapılırmı dedim ilk bi de cahilde değil üniversite mezunu..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten içlendim anlatayım dedimm.bundan sonra görüşürüz artık o geri zekalı herif hayatında olmayacak nasıl olsa..
hiiiii şekerim sen şimdiden bu günler nasıl geçecek diye düşünürsen hiç geçmez diyim sana
sperm kalitesi için eşine haşlanmış nohut yedir yemeğini değil bizzat kendisini bi de havuç yesin ya da suyunu sıkıp içirt...
keçiboynuzu sadece sayıyı artırır kaliteyi etkilemez ki sayı artmış zaten..
sende incir kürü yap canımcım daha bi sürü kürler var ama ben pek kür işinden anlamam tek bildiğim soğan kürü onunda sana bi faydası olurmu bilmiyorum
çok üzücü... malesef bazı kadınlar okumuş olsada özgüveni düşük oluyor.. yada kendisini öyle hissetriliyor...
hımm haşlanmış nohut haa hiç duymamıştım bunu ,öyle sadece suyla haşlayıptamı yicek tuzsuz falan ıyyy
havuç suyu güzelmiş onu içer
evet cnm sayı artmış ama şimdide hareket sıfır biri çıkıyo biri iniyor
ben incirin kendisine bakamıyorum bile asla yiyemem kendime başka bişey bulayım
RABBİM iyi insanlar çıkarsın karşımıza nasıl bi insan karısına evlatlarının annesine şiddet uygular hayret bişey
arkadaşın dua etsin kurtulmuş sayılır
bazı insanlar elindekinin değerini bilmiyorlar inş şimdi anlar biraz olsun vicdanı sızlar yazık çok yazık
RABBİM arkadaşına sabır versin kolay değii
valla lkinde rapor aldım öle malak gibi evde dinlendim falan filan.. olmadı.... şimdi 12. günüm yarın test var:) transferden hemen sonra masadan kalktım tuvalete gittim ordanda arabaya atladım eve azcım dinlendim sona gezdim tozdum valla hiçç öle özel bişey yapmadım bakalım yarın belli olcak..
ooo süpper canım demek transferi oldun...
sürekli yatma evde yürü dolan yatar pozisyonda kalma taze kan akışı olsun...
ilk ovu ve soğan tecrübem dış gebelikle sonlanmıştı biliyosun bu da ikinci olacak bakalım nasıl bir sonuç alacam...
inşallah hayırlısı olur canım sende bizde seviniriz
inşallah bu sefer gelir bebişin ve seni hiç bırakmaz
çok üzüldüm arkadaşının adına canım ama kurtulmuş zararın neresinden dönülse kardır çocuklarıda mutsuz bir yuvada büyümektense belki böyle daha mutlu ve sağlıklı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?