Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım aynen öyle belkide çocuklarda şiddet görüyor bilmiyoruz...

inşallah çocuklarına şiddet uygulamamıştır.ama herşey fiziki şiddet değil annelerinin mutsuzluğu bile onlar için psikolojik şiddettir ne yazık ki

inşallah bundan sonraki hayatlarında mutlu olurlar arkadaşında çocuklarıda.........

güldenim bıcı bıcımı yaptım rahatladım oooh dünya varmış yaaaaa bi hafta yıkanmadan olurmu hiç bu bebekler bizi ne hale sokuyo ya daha gelmeden hemde

ama şimcik rahatım ferahladım

güldenim bıcı bıcımı yaptım rahatladım oooh dünya varmış yaaaaa bi hafta yıkanmadan olurmu hiç bu bebekler bizi ne hale sokuyo ya daha gelmeden hemde

ama şimcik rahatım ferahladım

ohhh misss
düşüncesi bile insanı rahatlatan bişi bence..
iyi yapmışsın canım yoksa sonu iyiye gitmeyecekti

Sibelcim havuç suyu içirmiştim ben eşime tüpten önce.
keçi boynuzu kürünü de çok yaptık,pekmezini de yedi ama Gülden'in dediği gibi sayı arttı.
hareket ve morfoloji değişmedi.
ama havuç suyu mucize gibiydi.
hem sayı arttı hem kalite hem de morfoloji.
bence dene,taze sıkılmış olacak.
yatmadan önce içecek.
nohutu da haşlayıp suyunu içirebilirsin hep taze yapacaksın onu.netten bir araştır,biz yapmadık ama onun da çok etkili olduğunu duymuştum.

selam şekerler.
iki şeker burada:Gülden ve Sara.
nasılsınız kızlar?
okuldan geldim,kayınvaldem mayalı poğaça yapmış.
yeni çıkmıştı fırından,onları yedim.
çayımı içtim.
ohhh misssss

seninle olduk üç şeker

afiyet olsun poğaçaların benimde annem yapmıştı sabah kahvaltısına mis gibi poğaça

eveeeeeet dünya varmış

ah canım arkadaşım dünyanın varlığından bi haberdin demek

selam hamurcu sedamuuuuu...
geçen günde hamur alamaya gidiyom dediydin şimdide hamurişinden hemde mayalısından bahsediyon paşa içerde
mayalandı iyice şişecek senide şişirecek diyim sana

aynen

hiççç sorma üç gündür hamur yiyorum.
ama çok canımız çekiyo Gülden teyzesi vallahi Kaan istiyooooo

haber veremeden kaçtım.. ama kayınvalidemdeydim bir haftadır... eşim izinliydi.. bir iki gün sonrada annemlere gececeğiz.. son gezmalerim bunlar..sizi çok özledim.. ne var ne yok bakalım...?

canım şekerin iyi çıktı herhalde... hamur işi yiyebildiğine göre.. ben korkuyom bu şekerden yav....

çok şükür şeker meker yokmuş bende.
100 gr yüklemede toklukların hepsi 90'nın altında çıktı.
doktor istediğin her şeyi yiyebilirsin korkma dedi.
sen nasılsın?

senden fena olmayım öyleyimdir

haber veremeden kaçtım.. ama kayınvalidemdeydim bir haftadır... eşim izinliydi.. bir iki gün sonrada annemlere gececeğiz.. son gezmalerim bunlar..sizi çok özledim.. ne var ne yok bakalım...?

ama tam kavuştuk derken ortalıktan kayboldun sonrada doğum hazırlıklarına girişcen arkasından da doğurcan eee biz ne zaman aktif görüşcez..

başım dönmeye başladı,uyku vaktim geldi de geçti bile.
ben kaçar,uyanınca gelirim.

tamam şekerim yedin içtin şimdi şekerleme zamanı

tamamdır kızlar havuç suyu listemin bir numarasına yerleşti haftasonu doğruuu 1 çuval kavuç almaya gidilecek canına okıycam spermlerin kafalarını güzelleştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…