Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok şükür şeker meker yokmuş bende.
100 gr yüklemede toklukların hepsi 90'nın altında çıktı.
doktor istediğin her şeyi yiyebilirsin korkma dedi.
sen nasılsın?

iyiyim canım... keşke bende yaptırsaydım 100 lüğü gerek görmediler ben hep korkuyom ama...

ama tam kavuştuk derken ortalıktan kayboldun sonrada doğum hazırlıklarına girişcen arkasından da doğurcan eee biz ne zaman aktif görüşcez..
:

canım benim inanki öyle oldu...birde benim bilgisayar seyyar olmadığı için çok uzun oturamıyorum başında.. yoksa bende sizi bırakmak istemem...

tamamdır kızlar havuç suyu listemin bir numarasına yerleşti haftasonu doğruuu 1 çuval kavuç almaya gidilecek canına okıycam spermlerin kafalarını güzelleştiricem

bencede bir an önce harekete geçmek lazım...

canım benim inanki öyle oldu...birde benim bilgisayar seyyar olmadığı için çok uzun oturamıyorum başında.. yoksa bende sizi bırakmak istemem...

laptop olmayınca zor gerçekten başında oturmak ama yavrucum sen bi evde dursan ara ara zaten görüşcez sorun seyyar olmayan pc de değil seyyar sen olmuşun

laptop olmayınca zor gerçekten başında oturmak ama yavrucum sen bi evde dursan ara ara zaten görüşcez sorun seyyar olmayan pc de değil seyyar sen olmuşun

evet ben seyyar oldum gerçektende... en fazla 1 hafta daha ayrı kalırız.. bu hafta zaten hazırlıklarımı tamamlamaya çalışacağım... artık dolaşamıyom çok fazla... hemencik yoruluveriyom...

evet ben seyyar oldum gerçektende... en fazla 1 hafta daha ayrı kalırız.. bu hafta zaten hazırlıklarımı tamamlamaya çalışacağım... artık dolaşamıyom çok fazla... hemencik yoruluveriyom...

göbüşünün fotosunu çekip koysana buraya

havuç suyunun içine zeytinyağı koymazsan hiç bir işe yaramaz . sakın unutma!!!!!!!!!!!!!!!

anamm kızlar gezmeler tozmalar sizde vallahiii.... biz ofis bekleyelim reva mı bu yaaaaaaaaa
valla ben de sizlere ozeniom ben evde boylen mal gibi oturmaktan hic hoslanmiyorum ay sonunda maas almak istiyorum:)))
dün gece lavaboya kalktığımda bi damla gibi kahverengi akıntı olmuş korkmam mı gerek :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
korkmana gerek yok cnm
Amiinnn canımmm inşallah...
Ovu testimi sipariş verdim soğan kürüde yapacam inşallah olur bu ay
ama cnm hani sen bu ay tup yapicaktin diger aya mi biraktin yine...
aman Allah tobee neler varr biz bizimkilerin degerini bilelelim vallaha...yazik ne zor kiza 3 cocukla baba evine Allah dusmanimin basina vermesin...
anammmmmm bana niye solemediniz kizzz hemen halden 1 kasa havuc aldiriyom:)))nohutunda hastasidir esim ohhh isime geldi vallaha dun bana diyoki garibim cnm Allah gunah yazmasinda bu keci boynuzunun tadi cok kotu:)))))
güldenim bıcı bıcımı yaptım rahatladım oooh dünya varmış yaaaaa bi hafta yıkanmadan olurmu hiç bu bebekler bizi ne hale sokuyo ya daha gelmeden hemde

ama şimcik rahatım ferahladım
beklemedin di mi kiz beni keseye gelcektim sicak suyla mi yikandin?
seninle olduk üç şeker

afiyet olsun poğaçaların benimde annem yapmıştı sabah kahvaltısına mis gibi poğaça
kizlar saka degil gercek ovunmek gibi olmasin ama mukemmel pogaca yaparim baya unludur pogacam isteyene tarif verebilirim:)))))
göbüşünün fotosunu çekip koysana buraya
evettttt lutfennnnnn...

havuç suyunun içine zeytinyağı koymazsan hiç bir işe yaramaz . sakın unutma!!!!!!!!!!!!!!!

evet doğru söylüyorsun zeytinyağı şart...
ben eşime içirmedim yani uygulamadım sadece kızlardan biliyorum havuç suyunu ama zeytinyağınıda tv den duymuştum

bilmiyom fotoya sığar mı canım benim göbüş....ilk fırsatta koyarım canım... yarın kontrolüm var.. bakalım benim tosun kaç kilo oldu?

sığar sığar
yarın kontrolden sonra hem son durumu yazarsın hemde fotoyu koyarsın güzel olar..

evet canım elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım..
ooo sende kürcü olcan demek hadi bakalım..
bende kızlardan duydum onları yazdım buraya...

mesela cnm 1 bardak havuca 1 cay kasigi yag mu veya 1 tatli kasigi mi? bir gun benim icinde patlicak bu havai fisekler insallahhhh(
Kızlar kan sonucum 306,58. Suan hastanedeyim eve gidince görüşüruz.
masalllahhhhh cnmmm gozun aydinnnnnn

turkuazzz ben poğça tarifini istiyorum..Şu ana kadar buradan arkadaşlardan aldığım 2 poğça tarifinide yaptım güzel oldu ama sende ver tarifini yapınca yazarımm puf puf mu oluyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…