Tüp Bebek Günlüğümüz !

gargiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda geniş bir zamanda karşılaşabildik bacımm ne durumdasınn yaz bana..Bu arada inş sende müsaitsin tabii

canlarım ben çıkıyorum...kişisel bakım ve bebişim için liste hazırlamam lazım.. o kadar karman çorman şeyler almışım ki...bebişin nesi var nesi yok bilmiyorum...önce var olanları yazıp sonra olmayanları liste yapıp almam lazım...

mesela cnm 1 bardak havuca 1 cay kasigi yag mu veya 1 tatli kasigi mi?bir gun benim icinde patlicak bu havai fisekler insallahhhh(masalllahhhhh cnmmm gozun aydinnnnnn

tabii patlayacak havai fişekler fabrikam tam mesai havai fişek üretiminde o gün gelecek senin içinde patlayacak kalmazsa maytap patlatırız ya da kızkaçıranlardan

turkuazzz ben poğça tarifini istiyorum..Şu ana kadar buradan arkadaşlardan aldığım 2 poğça tarifinide yaptım güzel oldu ama sende ver tarifini yapınca yazarımm puf puf mu oluyiii

annemin harika bi tarifi var puf puf oluyoooooo...
bennnnnnn

e tabii bi düzen lazım liste işi mantıklı hemen başla şekerim..

:26::26::26:

banada nasip olcakmı

hiiiiii elindeki fuşya renk mendili bırak bakalım biz beyaz renk mendil kullancaz yarın

transferimin 12. günü.. Pazartesi test günüm. 15inci günde yapılacak yani. 10. gün bchg yaptırdım negatif çıktı referans değeri 2 çıktı. Ama kasıklarım batıyo bacaklarım cekiliyo ve bugün adet sancısı gibi ağrılarım var şiddettli bir şekilde cok az da pembelik leke gördüm peçetede. Noluyo hiç anlamıyorum (

kaçıncı gün embriyosu transfer edildi peki

kızlar bu havucun içine konacak olan zyetinyağı illa organik olacak diyede bir şart varmı kafama takıldı şimdi malum mühim bir sebeple yapıcaz ama marketten alınan zeytinyağı işe yararmı acep,
birde aynı soruyo tekrarlıyorum bir bardağa nekadar koycaz zeytinyağı

aaay bayıldım bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
yarin da sana insallah patlatir gulden..

hakketen kurcu oldum.az once esime anlattim havucla nohutu gul gul oldu yarin bi kasa al gel dedim.bu arada ben incire bayikirimmm 1 kilo koysunlar onune yerim ayyy canim cekti.simdi kurusu var mesela sabah aciktim 4 5 tane yedim oylesine:)))
turkuazzz ben poğça tarifini istiyorum..Şu ana kadar buradan arkadaşlardan aldığım 2 poğça tarifinide yaptım güzel oldu ama sende ver tarifini yapınca yazarımm puf puf mu oluyiii
evettttttttt o pufffff olandannnn
veriom sekerim
1 bardak su
1 bardak sut
1 bardak yag
1 paket kuru maya(en guzel dr otkerin ki oluyo)
2 tatki kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
un
yapilisi:
cnm bi cezvye sutu ve suyu koy ilit .sonra bi kaba tum kurulari koy guzelce karistir elinle maya una karissin sonra ortasini ac unun tum islaklari dok (yagi suyu sutu)guzelce yogur cok sert olmasin yumusak oluyo.yogurdugun hamurun ustunu kapat (ben yuzu kurumasin diye hamuru temiz bi posetle kapatip sofraya sariyom petegin ustune koyuyom kisin)mayalanmasini bekle sisiyo kocaman oluyo yaklasik yarim saat 40 dk sonra.
mayalandiktan sonra sekil verip yuzune yumurta sarisi sur normal firina sur (ben once tek altta pisiriyom sonra alt ust fan yapiom ama herkesin firini farkli bi huyda:))160-180 arasindaki sicaklikta pisiriyom afiyet olsunnnn:))

o sert olan eski annemlerin yapti pogaca tarifindende var ama onu denemedim daha deneyim guzel olursa verim size de.

inşallah bana benzemezsin canım bende 9.gün negatifi gördüm kanda 10.günün akşamıda kanamam başladı hafiften
biyerde okumuştum ama kan sonucu 1,20 nin üstündeyse yükselme ihtimali varmış inşallah seninde öyle olur canım

o kadar detayını bilmiyorum amaaaa....
bende kızlardan duyduklarımı yazmıştımmm...

yaptım canım yapmam mı

Kızlar kan sonucum 306,58. Suan hastanedeyim eve gidince görüşüruz.

maşallah süper bi değer ikizler geliyo gözün aydın canım

ufff.. inşllah yaaa bu belirsizlik beni öldürüyo.. bide 12 gün herkes test yapıyo bizden 15. gün istediler sabır taşı sanıyolar galiba :S

5. gün 22 kasım perş opu oldu 26 kasım pztsi transferim yapıldı. Noluyo ki bana egunal

canım şimdi durum şu...
22 kasımda opu olduysa o günü saymıyoruz ve 4.gün transferi yapılmış sana bu durumda test günü 11.güne verilir yani sen değerini bir gün önceden baktırmışsın...
Allahtan ümit kesilmez ve o bilir tabii ama değerin 2 iken birden fırlarmı bilemem şahsen ben görmedim..
bazı merkezler geç test günü veriyorlar aslında 11.gün senin asıl test günün...
Rabbimden bir mucize diliyorum senin için inşallah güzel haber verirsin...

sara erken bi tahmin ama hafif lekelenmen olması güzel bi heber aslında benim 3 tüp bebek oldu 1.de hiçlekelenme olmamıştı sonuç negatif 2çde lekelenmem olmuştu sonuç pozitif ama malesef düşük olmuştu 3.de yine hiç lekelenmem olmadı sonuç yine negatif zaten donmuşlarda bitti bunları yazmak istedim çünki sana umut olsun ve bebişlerin seninle olsun inşallah

ufff.. inşllah yaaa bu belirsizlik beni öldürüyo.. bide 12 gün herkes test yapıyo bizden 15. gün istediler sabır taşı sanıyolar galiba :S

banada ısrarla 12.günden önden asla dediler olduuuu dedim gittim 9.günde yptım negatif ,bugün gidince özellikle sordum erken yaptım değişirmi diye kaç çıktı dediler 1,20 değişmez ozaman çok zor dediler eee niye bekliyoz ozaman kimyasal falan olursa önceki değer düşermişte ondan net sonucu görsünler diyeymiş ama ben kimyasalda olsa görmek istediğimden erken yaptırdım hemde 2 aşılama 2 tüpte hiçbirinde yanıltmadı beni
üstelik seninki 5.gün embiyosu millet ona 7.günde başlıyor teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…