geleneksel hamilelik haberi kutlamam
yarında sana yapcaz inşallah
mesela cnm 1 bardak havuca 1 cay kasigi yag mu veya 1 tatli kasigi mi?bir gun benim icinde patlicak bu havai fisekler insallahhhh(masalllahhhhh cnmmm gozun aydinnnnnn
turkuazzz ben poğça tarifini istiyorum..Şu ana kadar buradan arkadaşlardan aldığım 2 poğça tarifinide yaptım güzel oldu ama sende ver tarifini yapınca yazarımm puf puf mu oluyiii
canlarım ben çıkıyorum...kişisel bakım ve bebişim için liste hazırlamam lazım.. o kadar karman çorman şeyler almışım ki...bebişin nesi var nesi yok bilmiyorum...önce var olanları yazıp sonra olmayanları liste yapıp almam lazım...
:26::26::26:
banada nasip olcakmı
Kızlar kan sonucum 306,58. Suan hastanedeyim eve gidince görüşüruz.
transferimin 12. günü.. Pazartesi test günüm. 15inci günde yapılacak yani. 10. gün bchg yaptırdım negatif çıktı referans değeri 2 çıktı. Ama kasıklarım batıyo bacaklarım cekiliyo ve bugün adet sancısı gibi ağrılarım var şiddettli bir şekilde cok az da pembelik leke gördüm peçetede. Noluyo hiç anlamıyorum(
yarin da sana insallah patlatir gulden..aaay bayıldım bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
hakketen kurcu oldum.az once esime anlattim havucla nohutu gul gul oldu yarin bi kasa al gel dedim.bu arada ben incire bayikirimmm 1 kilo koysunlar onune yerim ayyy canim cekti.simdi kurusu var mesela sabah aciktim 4 5 tane yedim oylesine:)))sığar sığar
yarın kontrolden sonra hem son durumu yazarsın hemde fotoyu koyarsın güzel olar..
evet canım elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım..
ooo sende kürcü olcan demek hadi bakalım..
bende kızlardan duydum onları yazdım buraya...
evettttttttt o pufffff olandannnnturkuazzz ben poğça tarifini istiyorum..Şu ana kadar buradan arkadaşlardan aldığım 2 poğça tarifinide yaptım güzel oldu ama sende ver tarifini yapınca yazarımm puf puf mu oluyiii
transferimin 12. günü.. Pazartesi test günüm. 15inci günde yapılacak yani. 10. gün bchg yaptırdım negatif çıktı referans değeri 2 çıktı. Ama kasıklarım batıyo bacaklarım cekiliyo ve bugün adet sancısı gibi ağrılarım var şiddettli bir şekilde cok az da pembelik leke gördüm peçetede. Noluyo hiç anlamıyorum(
kızlar bu havucun içine konacak olan zyetinyağı illa organik olacak diyede bir şart varmı kafama takıldı şimdi malum mühim bir sebeple yapıcaz ama marketten alınan zeytinyağı işe yararmı acep,
birde aynı soruyo tekrarlıyorum bir bardağa nekadar koycaz zeytinyağı
Eki Görüntüle 570845 Eki Görüntüle 570840 Eki Görüntüle 570846 bi de güzel makyaj yap olarmıEki Görüntüle 570844 Eki Görüntüle 570842 Eki Görüntüle 570843 Eki Görüntüle 570842
tabii canım kaan paşanın canı çekiyoo anlıyorum seni
Kızlar kan sonucum 306,58. Suan hastanedeyim eve gidince görüşüruz.
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi peki
inşallah bana benzemezsin canım bende 9.gün negatifi gördüm kanda 10.günün akşamıda kanamam başladı hafiften
biyerde okumuştum ama kan sonucu 1,20 nin üstündeyse yükselme ihtimali varmış inşallah seninde öyle olur canım
5. gün 22 kasım perş opu oldu 26 kasım pztsi transferim yapıldı. Noluyo ki bana egunal
ufff.. inşllah yaaabu belirsizlik beni öldürüyo.. bide 12 gün herkes test yapıyo bizden 15. gün istediler sabır taşı sanıyolar galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?