Tüp Bebek Günlüğümüz !

ufff.. inşllah yaaa bu belirsizlik beni öldürüyo.. bide 12 gün herkes test yapıyo bizden 15. gün istediler sabır taşı sanıyolar galiba :S
hakketen hem 5.gun embriyisu hemde 15 . gune cagirmislar ben de anlamadiminsallah yukselir cnm degeriin 3 gun daha sabret bakalim.
kizlar ben banyoya giriyom aksam gezmeye gitcz sacima masa yapicam suslenicen biraz malum bugun dolu gunum ayrica:)))

inşallah canım pozitif olur sonucum çok az bi kaverengi lekeydi korktum ama inşallah hayra alamettir dediğin gibi

BEnde şimdi aradım cerrahpaşayı. Lanet oalsıcalar doğru düzgün cvp ta vermiyo tam kana dönüşmedikçe problm yok dönüşürse ve şiddeti artrsa pazartesi gel dedi. bu aksam test yapsam sonuc verirmi dedim 12. gün. Olabilir dedi.. Bakalım nolcak

elektirikler gittiiiiii laptobun şarjı en fazla yarım saat dayanır bi de ev soğuyoooo haliyle kombide kapandı mağdurummmmmmm

Dualarınızı eksik etmeyin.. Sonucu haber vericem. Umarım herşey güzel olur

gargiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda geniş bir zamanda karşılaşabildik bacımm ne durumdasınn yaz bana..Bu arada inş sende müsaitsin tabii

slm millstone...ewet birtürlü kısmet olmadı...ben akşamları girmiyorum nete...ben kırmızıları bekliyorum pazartesi dr.a gidicem ...yumoşların durumuna göre artık tedavi belirlenecek..tüp için ne zaman uygun olunursa başlayıcaz bekliyorum..bu ay ballı çöreotu tarcın karışımı yaptım ama netice nolcak bekliyoruz...sende son durum nedır

Dualarınızı eksik etmeyin.. Sonucu haber vericem. Umarım herşey güzel olur

Allah yüzünü güldürsün arkadaşım..

kıyamam arkadaşıma

he he he geldiiii

üşütme cicimmm amaaann dikkat et kendine

heee hemende üzerime bişi aldıydım ama geldi şimdi

nar suyu rahim kalınlığını arttırıyormuş çizdim kafayı

neeyyyy kız ben tam tersini duydum iyimiiiii

selam kızlar dün yüne doktordaydım yumurtalar 6 tane demişti 9 tane dedi . yarın gidiyoruz yumurta toplamaya ...bakalım artık haırlısıyla bebişlerimi haftaya yerleştirirler, rabbim de izin verir de inşallah herşey güzel olumlu hayırlı olur...dualarınızı bekliyorum

neeyyyy kız ben tam tersini duydum iyimiiiii[/QUOTE]

haydeeeeee embriyo sayfasında öle yazmışlar , netten araştırayım bakayım kaş yapıcaz derken göz çıkartmayalım

teşekkur ederim canm sende anlattıgın için.. burda heryere yazdım bunu herkesin verdiği cevaplara göre dr umun ii bi karar verdiğini düşünüyorum.. bugün kırmızıları gördüm daha adet tarihim gelmeden oldum dr yarına randevu verdi.. ben hafif derecede atlattım umarım düzelmiştirde bu aya yapılır transferim

yumurta kapıya dayandı demek
şekerim daktırlar zaten ultrasonlarda ilk öne atılan yumoşları sayıp söylerler genelde daha fazla toplanır..
Allah yardımcın olsun kolaylıkla bitsin gitsin inşallah...
bu arada sen listemizde yoksun ya da bilgilerini yazdın ama ben dek gelmedim..
hadi şimdi yaz ilk fırsatta ekleyecem senide...
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez...

haydeeeeee embriyo sayfasında öle yazmışlar , netten araştırayım bakayım kaş yapıcaz derken göz çıkartmayalım

iyi araştır bencede en son kdr arkadaşımıza içirmedi kızlar yedirmedide nolur nolmaz diye ordan biliyorum..

reca ederim efenim
düzelmiştir merak etme bu ay alırsın bebeklerini göbüşüne

slm kızlar sayfa baya ilerlemiş okumadan önce benden haberleri vereyim tüp bebek merkezine gittik bugün eşimle bugün tedaviye başlıcaktık ama ne görelim nur topu gibi kistlerim olmuş doktor bu ay olmaz dedi kistlerimin biri yok olmak üzereymiş diğeri top gibi duruyo bir ilaç yazdı adet olmadan son 5 gün sabah akşam kullancam fsh ve e2 de ölçüldü ama kistim olduğu için değerler doğru çıkmaz dedi gerçi ben o sonucu çerçeveletmek istiyodum ama çünkü ilk defa fsh 7 çıktı birdaha bu sonucu göremem herhalde neyse eşimde spermiyogram verdi o yarın belli olcakmış 29 aralıkta sabah aç karnına gel dedi kısa protokol olcakmış 2-3 tane aday yumurtan var dedi yani işlemlere başladık kapora verdik merkeze ayrıyeten bulaşıcı hastalık varmı diye bir tahlil daha yaptılar oda 2 güne belli olcakmış şimdi sabırsızlıkla aralığın 29 unu bekliyorum inşallah kistlerim yok olur tedaviye başlarız

yaşım 29 ilk denemem merkez izmir irenbe tüp bebek merkezi...adım listede var da ayrıntıyı yazmamışım . sebep var demediler ama bikaç doktor yumurtalıkların az çalışıyor gibi dedi. o da kesin değil yani. ben 1 kez doğal yoldan 4. ayımda hamile kalmıştım...ama kürtaj oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…