hakketen hem 5.gun embriyisu hemde 15 . gune cagirmislar ben de anlamadimufff.. inşllah yaaabu belirsizlik beni öldürüyo.. bide 12 gün herkes test yapıyo bizden 15. gün istediler sabır taşı sanıyolar galiba :S
sara erken bi tahmin ama hafif lekelenmen olması güzel bi heber aslında benim 3 tüp bebek oldu 1.de hiçlekelenme olmamıştı sonuç negatif 2çde lekelenmem olmuştu sonuç pozitif ama malesef düşük olmuştu 3.de yine hiç lekelenmem olmadı sonuç yine negatif zaten donmuşlarda bitti bunları yazmak istedim çünki sana umut olsun ve bebişlerin seninle olsun inşallah
banada ısrarla 12.günden önden asla dediler olduuuu dedim gittim 9.günde yptım negatif ,bugün gidince özellikle sordum erken yaptım değişirmi diye kaç çıktı dediler 1,20 değişmez ozaman çok zor dediler eee niye bekliyoz ozaman kimyasal falan olursa önceki değer düşermişte ondan net sonucu görsünler diyeymiş ama ben kimyasalda olsa görmek istediğimden erken yaptırdım hemde 2 aşılama 2 tüpte hiçbirinde yanıltmadı beni
üstelik seninki 5.gün embiyosu millet ona 7.günde başlıyor teste
canım şimdi durum şu...
22 kasımda opu olduysa o günü saymıyoruz ve 4.gün transferi yapılmış sana bu durumda test günü 11.güne verilir yani sen değerini bir gün önceden baktırmışsın...
Allahtan ümit kesilmez ve o bilir tabii ama değerin 2 iken birden fırlarmı bilemem şahsen ben görmedim..
bazı merkezler geç test günü veriyorlar aslında 11.gün senin asıl test günün...
Rabbimden bir mucize diliyorum senin için inşallah güzel haber verirsin...
elektirikler gittiiiiii laptobun şarjı en fazla yarım saat dayanır bi de ev soğuyoooo haliyle kombide kapandı mağdurummmmmmm
elektirikler gittiiiiii laptobun şarjı en fazla yarım saat dayanır bi de ev soğuyoooo haliyle kombide kapandı mağdurummmmmmm
gargiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisonunda geniş bir zamanda karşılaşabildik bacımm ne durumdasınn yaz bana..Bu arada inş sende müsaitsin tabii
Dualarınızı eksik etmeyin.. Sonucu haber vericem. Umarım herşey güzel olur
kıyamam arkadaşıma
üşütme cicimmm amaaann dikkat et kendine
nar suyu rahim kalınlığını arttırıyormuş çizdim kafayı
eyvahhhhhh sasirdik ne yiyip ne icecegimize:)))))nar suyu rahim kalınlığını arttırıyormuş çizdim kafayı
evet var cicim bizzat yaşadım ve başımdan geçenleri bir çok arkadaşla paylaştım burda..
birazda sana anlatayım..
hafif dereceli ohss de hastaneye yatmadan kurtuluyorsun ben orta derece yaşadığımdan 4 gün yattım..
yumurtaların toplanınca yerleri su topluyor ve şişiyorsun aşırı su toplama durumunda o sıvı diğer organlara yayılabilir ve bu da hayati risk demektir...
vücudundan 15 litre su çekilen arkadaşları biliyorum..
uyarıcı iğneleri vurulurken e2 yani östrojen hormonu 5000 değerine yaklaşıyor ya da geçiyor bu da çatlatma iğnesini vurduğun an ohss olabilirsin demek..
bir nevi yumurtalıklarının iğneye verdiği yan etki diyebiliriz..
transfer genelde bir sonraki aya bırakılır bunun sebebide transfer olur ve gebe kalırsan ohss şiddetlenerek artar...
ohss nin ilk sebebi e2 hormonunun fırlaması ikinci sebebide çatlatma iğnesinin içindeki BHCG yani gebelik hormonudur..
dolayısıyla gebe kalırsan bhcg yükseleceğinden ilk 3 ay hastanelere taşınırsın ya da sürekli kan vermeye ultrasona gidersin...
en doğrusu bir ay sonraya ertelenmesidir...
selam kızlar dün yüne doktordaydım yumurtalar 6 tane demişti 9 tane dedi . yarın gidiyoruz yumurta toplamaya ...bakalım artık haırlısıyla bebişlerimi haftaya yerleştirirler, rabbim de izin verir de inşallah herşey güzel olumlu hayırlı olur...dualarınızı bekliyorum
haydeeeeee embriyo sayfasında öle yazmışlar , netten araştırayım bakayım kaş yapıcaz derken göz çıkartmayalım
teşekkur ederim canm sende anlattıgın için.. burda heryere yazdım bunu herkesin verdiği cevaplara göre dr umun ii bi karar verdiğini düşünüyorum.. bugün kırmızıları gördüm daha adet tarihim gelmeden oldum dr yarına randevu verdi.. ben hafif derecede atlattım umarım düzelmiştirde bu aya yapılır transferim
yumurta kapıya dayandı demek
şekerim daktırlar zaten ultrasonlarda ilk öne atılan yumoşları sayıp söylerler genelde daha fazla toplanır..
Allah yardımcın olsun kolaylıkla bitsin gitsin inşallah...
bu arada sen listemizde yoksun ya da bilgilerini yazdın ama ben dek gelmedim..
hadi şimdi yaz ilk fırsatta ekleyecem senide...
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez...
iyi araştır bencede en son kdr arkadaşımıza içirmedi kızlar yedirmedide nolur nolmaz diye ordan biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?