reca ederim efenim
düzelmiştir merak etme bu ay alırsın bebeklerini göbüşüne
milstonee yine yazdığımız göremeden gittinkısmet değil kader buluşmamızı istemiyor
slm kızlar sayfa baya ilerlemiş okumadan önce benden haberleri vereyim tüp bebek merkezine gittik bugün eşimle bugün tedaviye başlıcaktık ama ne görelim nur topu gibi kistlerim olmuş doktor bu ay olmaz dedi kistlerimin biri yok olmak üzereymiş diğeri top gibi duruyo bir ilaç yazdı adet olmadan son 5 gün sabah akşam kullancam fsh ve e2 de ölçüldü ama kistim olduğu için değerler doğru çıkmaz dedi gerçi ben o sonucu çerçeveletmek istiyodum ama çünkü ilk defa fsh 7 çıktı birdaha bu sonucu göremem herhalde neyse eşimde spermiyogram verdi o yarın belli olcakmış 29 aralıkta sabah aç karnına gel dedi kısa protokol olcakmış 2-3 tane aday yumurtan var dedi yani işlemlere başladık kapora verdik merkeze ayrıyeten bulaşıcı hastalık varmı diye bir tahlil daha yaptılar oda 2 güne belli olcakmış şimdi sabırsızlıkla aralığın 29 unu bekliyorum inşallah kistlerim yok olur tedaviye başlarız
yaşım 29 ilk denemem merkez izmir irenbe tüp bebek merkezi...adım listede var da ayrıntıyı yazmamışım . sebep var demediler ama bikaç doktor yumurtalıkların az çalışıyor gibi dedi. o da kesin değil yani. ben 1 kez doğal yoldan 4. ayımda hamile kalmıştım...ama kürtaj oldum...
inş. bakalım yarın ne diyecek dr um..
ben pko luyum 20 tane yumurtam toplandı 14 tane döllenmiş ancak 8 tanesi 2. ve 3. kalite olmuslar.. 6 taneside 1. kalite.. drum onların dondurulmasına karar verdi diğerlerine gerek yok dedi bizde 3 lü ayırarak 2 ye böldük onlar denenecek işte inş. olur bu aya coookk sabırsızlanıyorum Rabbim herkese hayırlısını versin bu yollarda kimseyi oyalamasın..
bende pko luyum...
düzenli adet görüyorum ama...
ilk tüpte 19 yumoşum toplandı ve ohss olmama rağmen transfer yapıldı sonuç negatif dondurulacak kalitede embriyo kalmamış öyle dediler ve dondurmadılar..
yani bende hiç donmuş kalmadı emin ol bu büyük bir şans hep bir eksikliktir bu bende iki tüp tede donmuşum olmadı...
bu 6 embriyoo inşallah anne yapar seni
ben normalde düzenli adet görüyordum ama 1 yıldır filan 2 ,3 ayda görüyordum.. son 3 aydır gününü sasmıyor adetim..
bakalım yaa burdakileri okuyunca bende umutlanıyorum ohss den dolayı dr umun transfer yapmaması ve yumoslarım 1.kalite olması + gibi geliyyo sonra diyorumki umutlanma insanlar yıllardır deniyo senn ilk diyorum sonra Rabbim ol deyince ne olmazki umutlan diyorum sürekli ikilemdeym yani:26:
Arkadaşlar selam! Sizleri çoközledim
Ben yine iş seyehatlerine çıkmıştım. Bugün döndüm. İyi haberler var mı bakalım?
Ben yarın genel anestezili histereskopimi olacağım
selam canım hoşgeldin..
iyi haberler var tabii..
sevilco ve durulife idrarda gördükleri çift çizgilerini kandaki değerleriyle resmiyete döktüler sanırım ikiside ikiz annesi olacaklar
histeroskopi diye diye olma zamanıda gelmiş bile Allah yardımcın olsun inşallah bişey çıkmaz güzel bir sonuçla gelirsin canım
slm millstone...ewet birtürlü kısmet olmadı...ben akşamları girmiyorum nete...ben kırmızıları bekliyorum pazartesi dr.a gidicem ...yumoşların durumuna göre artık tedavi belirlenecek..tüp için ne zaman uygun olunursa başlayıcaz bekliyorum..bu ay ballı çöreotu tarcın karışımı yaptım ama netice nolcak bekliyoruz...sende son durum nedır
milstonee yine yazdığımız göremeden gittinkısmet değil kader buluşmamızı istemiyor
Süper haber! Çok sevindim.Darısı başımıza inşallah!
Sağol canım. Amin! Bu son 4 ayda 3. anestezim olacak. Bazen kendime çok üzülüyorum. Ağlayasım geliyor. Bazen de Allah içime ferahlık veriyor. Şu an iyiyim çok şükür.
Doktor her seferinde dondurduğu embryoların tutunma olasılığının çok az olduğunu söyleyip duruyor sağolsun. Zaten umudumu minimumda tutuyor. Belki histereskopi tutunmaya yardımcı olur.
Sen nasılsın?
egunal bi arkadaşa listeye ekliyim demişsin ne listesi bu ben bikaçgündür fazla girmiyorum kafam dumanlı biliyosun
biz elimizden geleni yapıyoruz herşey dört dörtlük görünürken olumsuzda olabilir bundan sonrasıda nasip işte...
Rabbim ol dedikten sonra ohss kaliteli kalitesiz embriyo vs..bunlar teferruat aslında...
inşallah ilk denemen son olurda bi daha bu zorlu süreçten geçmek durumunda kalmazsın...
canım ilk sayfaya git ordaki ilk mesajda listelerimizin linkleri var giriş yap ve bak...
hamileler anneler bebekler tedavidekiler beklemedekiler vs...herkes orda senide eklemek isterim...
ikizler geliyooooooooooo maşallahhhhh çok tebrik ederim durulife cım...darısı bizlere olsun inşallahhh...hemen kutlamalara başlıyoruummmm sen de eve gidince katılırsın bize Eki Görüntüle 570929 Eki Görüntüle 570927 Eki Görüntüle 570926 Eki Görüntüle 570925 Eki Görüntüle 570924 Eki Görüntüle 570930
Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918 Eki Görüntüle 570921 Eki Görüntüle 570932 Eki Görüntüle 570920 Eki Görüntüle 570922 Eki Görüntüle 570919 Eki Görüntüle 570918
merhabalar hayırlı akşamlarr kızlar nasılsınz ben bugün evde işgüç yapacaktım elektirikler gitii pinekledim durdum evde yeni geldi şimdide hiç bişe yapasım yok :ben tembelmiyim acabaaa
inş. canm Rabbim herkese nasip etsin
canım benim yaş 27 sorun erkek faktörü +varikosal 3 kez tüp bebek denedim 2.si negatif 1.düşük tedavim yenibosna nisa hastanesinde oldu ama bu sefer büyük bi merkez düşünüyorum ama neresi olur şuan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?