canım benim yaş 27 sorun erkek faktörü +varikosal 3 kez tüp bebek denedim 2.si negatif 1.düşük tedavim yenibosna nisa hastanesinde oldu ama bu sefer büyük bi merkez düşünüyorum ama neresi olur şuan bilmiyorum
canııım süper bir kutlama bu, teşekkür ediyorum. darısı başına bitanem. Artık hamileyim diyebilirim.
bebeğim hayırlı akşamlar seni görmek çok iyi geldi biliyormusun
Aminnnn canım..
tamam canımcım ilk fırsatta ekleyecem...
inşallah hamişler listesinede eklemek nasip olur bana
amin canım inşallah o listeye kendinide eklersin hemde en başına hakediyorsun herkesin üzüntü ve sevincini içten paylaştığın okadar belliki
canım ben çok araştırdım bir daha denersem memoriale gdicem kesinlikle, erkek faktöründe çok başarılılar, ön görüşmeye gidebilirsin ücretsiz yarım saat konuşuyorunuz herşeyinizi benim içime sindi,
bunun dışınca bahçeci, medicana ve nisa hastaneleriylede görüşmüştüm canım
ne demek şekerim sen almışsın 300 küsür değeri ben öyle bakacam kutlamayacam
gerçi ben hamilesin diyeli epey olduydu ama illa kan verip baktıracam dedin neyse
daktırla görüştünmü ne diyolar...
nasıl öğrendin anlatsana biraz
Demek sonucu aldın canım. Kaç çıktı veya sende,insallahAllahım herşeyi güzel devam ettirir yeni hamişim benimöperim.ön sayfaları okuyamadım ,başka Hamişimiz var mı gençler???
ben geç gittim biraz 11 i geçiyodu, denize söyledim ben idrarda yaptım pozitif çıktı diye o da hemen Hulusi beye söyledi, çok sevindiler, ben hala bi kanda çıksın ama diyorum daktırım da o testler kesin sonuç veriyo zaten dedi. sonra dışarda bişeyler yiyip geri geldim, arkadaşımın da transferi vardı zaten onunla vakit geçiriyodum hastanede, eşimde bi yandan internetten takip ediyo sonuçları. ilk eşim aradı söyledi sonucu ama bende sonucu öğrendikten sonra bi heyecan oldu hemen sonucu çıktı aldık değeri görünce ellerim titredi resmen. Hulusi bey işlemdeydi ama duymuş hemen inince tebrik etti çok güzel değer dedi. ben sordum ikiz olabilirmi bu değere diye ama o belli olmaz dedi, bi ilaç kullandım filgrastin diye hücre yenileyici, o da çok yüksek çıkartabilir dedi. daha çok şey konuştuk ama hatırlamıyom valla çoğunu sevinçten.
aldım canım sonucumu 11. gün 306,58 çıktı. senin izindeyim ona göre
maasallah cnm ya kalbide atiomus cok sukurPozitif alanlar cok mutlu oldum rabbim tamamini getirsin insallah sorunsuz benim hala kahverengi kanamam var bgn tekrar gittik bebis buyumus masallah kalbi atiyo dedi doktor hareketlilik var tabi duyulmadi rahimdede sorun yok kanama yapicak bisii yok dedi ama ben hala kaniyorummm sureklu yatican kalkma dedi... Oof of kizlar boyle olup dogum yapan var mi aranizda yada tanidiginiz kimse????serum bagladilar hemen yarinda esim baglicak bi tane boyle devam edicek sanirim benim hamilelik.....
Pozitif alanlar cok mutlu oldum rabbim tamamini getirsin insallah sorunsuz benim hala kahverengi kanamam var bgn tekrar gittik bebis buyumus masallah kalbi atiyo dedi doktor hareketlilik var tabi duyulmadi rahimdede sorun yok kanama yapicak bisii yok dedi ama ben hala kaniyorummm sureklu yatican kalkma dedi... Oof of kizlar boyle olup dogum yapan var mi aranizda yada tanidiginiz kimse????serum bagladilar hemen yarinda esim baglicak bi tane boyle devam edicek sanirim benim hamilelik.....
Ya egunal biliyo musun ben seni çok özledim bugün.tüm samimiyetimle sölüyom İnan. Bu kadar
ben geç gittim biraz 11 i geçiyodu, denize söyledim ben idrarda yaptım pozitif çıktı diye o da hemen Hulusi beye söyledi, çok sevindiler, ben hala bi kanda çıksın ama diyorum daktırım da o testler kesin sonuç veriyo zaten dedi. sonra dışarda bişeyler yiyip geri geldim, arkadaşımın da transferi vardı zaten onunla vakit geçiriyodum hastanede, eşimde bi yandan internetten takip ediyo sonuçları. ilk eşim aradı söyledi sonucu ama bende sonucu öğrendikten sonra bi heyecan oldu hemen sonucu çıktı aldık değeri görünce ellerim titredi resmen. Hulusi bey işlemdeydi ama duymuş hemen inince tebrik etti çok güzel değer dedi. ben sordum ikiz olabilirmi bu değere diye ama o belli olmaz dedi, bi ilaç kullandım filgrastin diye hücre yenileyici, o da çok yüksek çıkartabilir dedi. daha çok şey konuştuk ama hatırlamıyom valla çoğunu sevinçten.
Pozitif alanlar cok mutlu oldum rabbim tamamini getirsin insallah sorunsuz benim hala kahverengi kanamam var bgn tekrar gittik bebis buyumus masallah kalbi atiyo dedi doktor hareketlilik var tabi duyulmadi rahimdede sorun yok kanama yapicak bisii yok dedi ama ben hala kaniyorummm sureklu yatican kalkma dedi... Oof of kizlar boyle olup dogum yapan var mi aranizda yada tanidiginiz kimse????serum bagladilar hemen yarinda esim baglicak bi tane boyle devam edicek sanirim benim hamilelik.....
Canımmm değerin çok güzel maaşşallah Rabbim devamına güzel güzel katlanmasını da nasip etsinnucağına aldığın günleri de görürüz inşaallh...
ikinci kez kutlamış olayımm..
eve yeni geldimmm hemen pc yi açtım ama eşim gelmek üzeredirr mutfağa ışınlanmam lazımmm bu akşam kızkardeşimm lazere gitti ordan arkadaşlarında kalıp gelemeyebilirmiş nişanlısıyla da buluşacak tabiii doğal oalrakk...
Kocişle başbaşa yiyeceğiz bu gece yemeğimiiziiii...görüşrüüz kociş fırsat verirse gene uğrarım somurtup duuryo ben pc nin başına geçince bu akşam bariii biraz ilgileneyim film falan seyrederiz malum benim kırmızılardan halvet yok bariii mle gönlünü edeyim Beyiminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?