Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmmmmmm dostummmmmmm bizde o merdivenlerde mutlu inicez inşaallahhh oralarda sevinç gözyaşı dökeceğiz diyorum..
3. olucak ama son olucakk inşaallahhhh bizimde rabbimden duamm.....çok içlendim bende seni okurken amaa
bu arada bikaç gün önce sil baştan başlamak gerek diye yazdım nolduysa çıkmadıı olsun yakışmış sanada

Sagol canim doktorumda oyle diyo ama boyle ornekler duyunca rahatliyorum inan ekstra bisii yaptimi cnm kardesin dinlenmek disinda amma nazli bebisler bunlar gelmeleri bi dert dogmalari bi dert dogunca ayri dert:):):)cnm rabbim size sorunsuz hamislik yasatsin insallahhhhh...

kızlarr iiy akşamlar..
bugün topluma girdim sonunda
kermese salatamı götürdüm satılsın diye sonrada yardım ettim...
akşamda kocişime mamalar aldım çayla yedi..
şimdii gitti adam ben doğaya kendimi salınca artık çıktı kaç günden sonra akşamları bırakmıyodu beniii

ayyy koca damar şarkılar açmış ağlıycam heee...
vazgeç gönlümmmm sne bu aşktann diyorrr (tabii bende bunu bebeğe yoruyorum hemennnn

inşallah canım inşallah...
valla o günler geldi aklıma birden bi tuhaf oldum işte eşimde gelmek üzeredir enerjimi toplamam lazım geri..
ben bugün ovu testi siparişi verdim ve yarın sabah abdest alıp bismillah deyip başlıyorum bu ay her türlü çalışmaya dua test ekşın hepsi bir arada
silbaştan başlıyorum herşeyi geride bırakıp dedim ve o cümleyi yazdım zaten o şarkı benim en sevdiğim şarkıdır şu an o çalıyoooo..

kanama keseyle bebekle alakalı olmadığından bişi olmaz ama dinlen dedi doktoru ama kendisi askerdi o dönem komutanı fenaydı izin vermiyordu o da sürekli rapor alıp dinleniyordu...
dinlenmekten başka bişey yapmadı yani..ve azalarak kesildi..karasu nunda öyle oldu...hiç unutmam kızlar şimdi acile gidiyorum kesin bu kez bebeğim gitti bana dua edin diye yazar ve hastaneye gider bebeğini görüp glirdi ne günler yaşadık burda...sende de yakında kesilir merak etme çünkü leke şeklinde seninki ciddi kanama durumu yok..

hayata dönüş operasyonu hayırlı olsun şekerim:13:

TOPLARSIN sen güçlü hatunscun cicim..ya duru biizm hastanede olunca böyle olduk işte....
haydii bismillah diyelim rabbim dualarımızı kabul eylesin..
bend ebugün başlıyorum meryem sureme mubarek gecede..
bende bugün ovu yaptım ama belli belrisiz yok gibi çizgii acab tüpten yeni çıktım ondanmı??
ama hiç akıntımd ayok daha erken belkii neyseeee...
analdım arkdaşım sil baştan yapmış deyiiii:13:
saol canım azcık zor oldu ama yarında gidicem durucam pasta börek satıcammm ama merak etme yemiyom orda görüntüü douyuuryor...
yanıma meyve götürcem...bugün yedim azcık bişiler aşure,saçda gözleme ama burda yanıç diyolar ikrmaayam bilirrr

Son düzenleme:
hani size anlatmıştım ya burdna aşılamalardan bir arkdaşım vardı benden çok dert yanardı v.s.
benn ona teselli verirdim işte her bilgiyi verirdim ona...
neyse ilk tüpte bebeği oldu..
en son 1.5 ay önc ekonuştuğumuzda tedaviye başlıyacağımı duyunca bide yeğeninin olmuyo "olmasada olur "demişti..
ben donmuştum tabi bişi diyemediim..kendi yanarken isterrken bunu demiyodu..
neyse testimin son günleri aradı ağzımdan kaçtı sonuç bekliyorum diye..
neyse bidaha aramadı bugün aradı sesime bakıyo nasılsın diyo ama sonucu soruyo bende gayet net konuştum..
hayırlısı diyor bişey deseydi lafı sayackaıtmda demedi..
sadece kzıı ağlıyor şikayet etti bende aynen şöyle "anın tadını çıkar niye şikayet ediyosun büyücek hepmi böyle kalıcak"deidm
haklısın dedi tabi dieycke başka ne desinnn
görüşelim v.s dedi ama sanmıyorum ya bana keyfi vermiyor bebeği olması değil konuşmaları beni soğutan..
rabbim herkesin evladını bağışlasın ama ben artık yorgunum beni üzcek insanlarla işim yokkk
millscimlede konuşmuştuk bizde böyle olursak hatırlatalım diye olacağımız sanmam nankörlük bunlar..

Son düzenleme:

ne güzel başla sende...
tedaviden sonraki ay da belki geç yumurtlarsın belli olmaz yani...
pasta böreğin içinde olup yememe dirayetinde bulunursan oldu bu iş sen her türlü kilo verirsin şekerim...

ne güzel başla sende...
tedaviden sonraki ay da belki geç yumurtlarsın belli olmaz yani...
pasta böreğin içinde olup yememe dirayetinde bulunursan oldu bu iş sen her türlü kilo verirsin şekerim...

canım biz eşimel bi ballı küre başladık ben dün aldım malzemeleri ama..
mubarek içinde zencefil zerdeçal var bide onları tam katmadım..
bide çakşır köküki odun gibi bişey çektiler ama dişimiz etakılıyorr
bugün tadı iyice çıkmış öğürdüm yanii napalım iğneden ilaçtan iyidir..
eşim önce itiraz etmiyodu ama görüntüüs yetti adama bide böyel şeylerden korkar bişi olursa rahatlarsın gibi laflar ediyor..
bende gülüyorum allah korusun diyorum ama zararlı bişi yokki içinde..
bide yarı malzeme yapaydım keşke dedim çok oldu..
onun süpermenlerien benimde yumilere iyi gelicekmiş kullanan briinden aldım...
bakalım nasıl olcak eşime bişi olmazda bend eksit mist yapmasında ama sabah akşam tatlı kaşığı yaa..:26:
yumurtlamam belli olmuyor zaten ama ovuyla bakıcam...
ya çok çeşit varr göre göre bi tuhaf oluyorum bakma sendeki iştahıma ogün bi patlamaydı işte kilomuz var haketmesemdee

Son düzenleme:
nickinin altina sil bastan baslamak gerek yazmissin ya ona iatinaden soruyom.sebnem ferah sever misin ? yoksa soz mu hosuna gidio?

nickinin altina sil bastan baslamak gerek yazmissin ya ona iatinaden soruyom.sebnem ferah sever misin ? yoksa soz mu hosuna gidio?

kendide verirde ben cevap vereyim..
o şarkıyı çok seviyor anlamı çok fazla onun için ...
bende negatfi sonrası paylaşınca öğrendimmmmmmmm çok güzelllllllll....

bebeğim hayırlı akşamlar seni görmek çok iyi geldi biliyormusun

Aminnnn canım..

tamam canımcım ilk fırsatta ekleyecem...
inşallah hamişler listesinede eklemek nasip olur bana

canım benim yazdım çıktım hemen komşum geldi çatkapı kapatmak zorunda kaldım şimdi burdayım . sen benimm canımsııınnnnnnnnnnnn

çok kötüyüm arkadaşlar.....Bir kaç gündür hamilelik belirtileri hiç yok diye kurup duruyodum akşam iyice kafama takıldı.Beta HCG baktırdım...103 çıktı sonuç.....Salak gibi hissediyorum...Son kanamada düşürmüşüm 1 haftadır hamile modunda geziyorum eşime söyleyemedim daha...

canım inan dondum kaldım..
sonucun çok düşük değil ama en son nezmandı dğerin??
kıyamam yaaa rabbim yardımcın olsun ama düşmüşse değerde düşmezmiydiki...

canım sende en kısa zamanda bu duyguyu yaşayacaksın bitanem, bende daha önce çok şey yaşadım orda.
fligrastime gelince bu sefer onu transferden sonra 10 gün boyunca yarımşar milim göbekten vurdum canım. geçen sefer negatif olduğunda yumurta takibi aşamasında ve transferden önce rahime enjekte etmişlerdi, bu seferde yapacaktı aslında bi düşündü bende açıkçası geçen sefer negatif olduğu için çok sıcak bakmıyorum dedim bide tanesi 200 tl. parası mühim değilde işe yaramadı gibi geldi. sonuçta ilk tüpte yapmamıştık ve tutmuştu. sonra o da vazgeçti, transfer sonrası cilt altı olarak veriler ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…