canıımmmmmm benimmmmmbende seni andım bugünnn....
gözlerim arıyor seniiiii alıştık tabii hergün haber alamadığımızda özlüyoruz artık
valla çok duygulandım anlattığın kişileri mekanı biliyorumya ben orda hep kötü muhabbetler yaptım kimyasal dış gebelik başarısız opu vs...hep bi olay vardı bende..
artık daktır gelip sarılıp teselli etmekten yorulmuştu beni...
inşallah güzel bir haberde ben alacam orda diye hayal ettim yazdıklarını okurken içlendim
hemen kızkardeşimden örnek veriyorum ilk 3 ay pedle dolaştı parçalar geliyordu öyle kanaması vardı şimdi paşası 4 yaşında
topikten de ilk aklıma gelen KARASU81 ne kanamalı zor günler geçirdi şimdi keçi bir kızı var..
kanamalı gebelikler çok duyduk canım endişelenmekte haklısın ama korkma bişey olmaz...
canımmmmmmm dostummmmmmm bizde o merdivenlerde mutlu inicez inşaallahhh oralarda sevinç gözyaşı dökeceğiz diyorum..
3. olucak ama son olucakk inşaallahhhh bizimde rabbimden duamm.....çok içlendim bende seni okurken amaa
bu arada bikaç gün önce sil baştan başlamak gerek diye yazdım nolduysa çıkmadıı olsun yakışmış sanada
Sagol canim doktorumda oyle diyo ama boyle ornekler duyunca rahatliyorum inan ekstra bisii yaptimi cnm kardesin dinlenmek disinda amma nazli bebisler bunlar gelmeleri bi dert dogmalari bi dert dogunca ayri dert:):):)cnm rabbim size sorunsuz hamislik yasatsin insallahhhhh...
kızlarr iiy akşamlar..
bugün topluma girdim sonunda
kermese salatamı götürdüm satılsın diye sonrada yardım ettim...
akşamda kocişime mamalar aldım çayla yedi..
şimdii gitti adam ben doğaya kendimi salınca artık çıktı kaç günden sonra akşamları bırakmıyodu beniii
inşallah canım inşallah...
valla o günler geldi aklıma birden bi tuhaf oldum işte eşimde gelmek üzeredir enerjimi toplamam lazım geri..
ben bugün ovu testi siparişi verdim ve yarın sabah abdest alıp bismillah deyip başlıyorum bu ay her türlü çalışmaya dua test ekşın hepsi bir arada
silbaştan başlıyorum herşeyi geride bırakıp dedim ve o cümleyi yazdım zaten o şarkı benim en sevdiğim şarkıdır şu an o çalıyoooo...
hayata dönüş operasyonu hayırlı olsun şekerim:13:
TOPLARSIN sen güçlü hatunscun cicim..ya duru biizm hastanede olunca böyle olduk işte....
haydii bismillah diyelim rabbim dualarımızı kabul eylesin..
bend ebugün başlıyorum meryem sureme mubarek gecede..
bende bugün ovu yaptım ama belli belrisiz yok gibi çizgii acab tüpten yeni çıktım ondanmı??
ama hiç akıntımd ayok daha erken belkii neyseeee...
analdım arkdaşım sil baştan yapmış deyiiii:13:
saol canım azcık zor oldu ama yarında gidicem durucam pasta börek satıcammm ama merak etme yemiyom orda görüntüü douyuuryor...
yanıma meyve götürcem...bugün yedim azcık bişiler aşure,saçda gözleme ama burda yanıç diyolar ikrmaayam bilirrr
ne güzel başla sende...
tedaviden sonraki ay da belki geç yumurtlarsın belli olmaz yani...
pasta böreğin içinde olup yememe dirayetinde bulunursan oldu bu iş sen her türlü kilo verirsin şekerim...
nickinin altina sil bastan baslamak gerek yazmissin ya ona iatinaden soruyom.sebnem ferah sever misin ? yoksa soz mu hosuna gidio?
bebeğim hayırlı akşamlar seni görmek çok iyi geldi biliyormusun
Aminnnn canım..
tamam canımcım ilk fırsatta ekleyecem...
inşallah hamişler listesinede eklemek nasip olur bana
nickinin altina sil bastan baslamak gerek yazmissin ya ona iatinaden soruyom.sebnem ferah sever misin ? yoksa soz mu hosuna gidio?
çok kötüyüm arkadaşlar.....Bir kaç gündür hamilelik belirtileri hiç yok diye kurup duruyodum akşam iyice kafama takıldı.Beta HCG baktırdım...103 çıktı sonuç.....Salak gibi hissediyorum...Son kanamada düşürmüşüm 1 haftadır hamile modunda geziyorum eşime söyleyemedim daha...
canımm mutlaka çok güzel anlar yaşamışsın..
ben bigün öncenin negatifiyle gititğimden perişandım oralarda ahh ahhh...
maaşallah suphanallahhhh
şimdii tam olarak tebrikelr diyorum rabbim tamamına erdirsin..
hulusi hocam bende nasıl üzüldüyse sendede okadar sevinmiştir tahmin ediyorumm.
ben sana kaç gündür sorcam unutuyorum o iğneden sanada yapıldımı diye..
fligrastimden kaç kere vuruldun pekii?
bana öncedenden bahsetmişti embriyo ben geliyorum deyince rahim kabul edermiş iğne sayesinde.
bikere uyguladı sonra iki gün sonra bidaha gerek gördü...ne kadar etkliymişki değerinide yüksek yansıyomuş...
bana hiç bi etkisi olmadı yaniii
onuda herşey gibi 2kere yaşadım yani..tabii yinede yok yine yok olmadı..
birazda rahim kalınlığımı beğenmiydo:26:
tatlım hücre yenileyiciyi ne kadar zaman kullandınn??
valla çok duygulandım anlattığın kişileri mekanı biliyorumya ben orda hep kötü muhabbetler yaptım kimyasal dış gebelik başarısız opu vs...hep bi olay vardı bende..
artık daktır gelip sarılıp teselli etmekten yorulmuştu beni...
inşallah güzel bir haberde ben alacam orda diye hayal ettim yazdıklarını okurken içlendim
canım, ben inanıyorum sende yaşayacaksın bu mutluluğu ve bize güzel haber vereceksin. fazlasıyla hakediyosun güzelim. bu arada unutma 1 ay süre verdim ona göre iyi çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?