inşaallah canım...rabbim sanada sağlıklı gebelikler versin inşaallahhhhh..canım sende en kısa zamanda bu duyguyu yaşayacaksın bitanem, bende daha önce çok şey yaşadım orda.
fligrastime gelince bu sefer onu transferden sonra 10 gün boyunca yarımşar milim göbekten vurdum canım. geçen sefer negatif olduğunda yumurta takibi aşamasında ve transferden önce rahime enjekte etmişlerdi, bu seferde yapacaktı aslında bi düşündü bende açıkçası geçen sefer negatif olduğu için çok sıcak bakmıyorum dedim bide tanesi 200 tl. parası mühim değilde işe yaramadı gibi geldi. sonuçta ilk tüpte yapmamıştık ve tutmuştu. sonra o da vazgeçti, transfer sonrası cilt altı olarak veriler ama.
Pozitif alanlar cok mutlu oldum rabbim tamamini getirsin insallah sorunsuz benim hala kahverengi kanamam var bgn tekrar gittik bebis buyumus masallah kalbi atiyo dedi doktor hareketlilik var tabi duyulmadi rahimdede sorun yok kanama yapicak bisii yok dedi ama ben hala kaniyorummm sureklu yatican kalkma dedi... Oof of kizlar boyle olup dogum yapan var mi aranizda yada tanidiginiz kimse????serum bagladilar hemen yarinda esim baglicak bi tane boyle devam edicek sanirim benim hamilelik.....
Pozitif alanlar cok mutlu oldum rabbim tamamini getirsin insallah sorunsuz benim hala kahverengi kanamam var bgn tekrar gittik bebis buyumus masallah kalbi atiyo dedi doktor hareketlilik var tabi duyulmadi rahimdede sorun yok kanama yapicak bisii yok dedi ama ben hala kaniyorummm sureklu yatican kalkma dedi... Oof of kizlar boyle olup dogum yapan var mi aranizda yada tanidiginiz kimse????serum bagladilar hemen yarinda esim baglicak bi tane boyle devam edicek sanirim benim hamilelik.....
bende çok yerle görüştüm medicalpark ve nisa arasında karasız kalmıştım kısmet nisa has.şimdi tekrar enbaşa dönmek zor geliyor ben opuda sonra çokrahatsızlanmıştım 3 gece hastanede yattım 10 şişe serum 3 ünite kan bide karnımda sıvı birikmesi oldu bi ton şey ogünleri düşününce korkuyorum ama kendimide biliyorum şu ruh halimden çıkarsam yine ALLAH deyip başlicam bi benim abimin bi arkadaşı vardı 12 senelik evli onlarda çok denemişlerdi sonunda istanbulu terk edip antalyaya teşındılar şimdi hanımı ikiz hamile abim onlarla görüşmüş işte ist.bağlantıları filan varmış bakıcağız mevlam yardımcımız olsun senin donmuş varmı tekrardanmı başlicaksın
canım sende en kısa zamanda bu duyguyu yaşayacaksın bitanem, bende daha önce çok şey yaşadım orda.
fligrastime gelince bu sefer onu transferden sonra 10 gün boyunca yarımşar milim göbekten vurdum canım. geçen sefer negatif olduğunda yumurta takibi aşamasında ve transferden önce rahime enjekte etmişlerdi, bu seferde yapacaktı aslında bi düşündü bende açıkçası geçen sefer negatif olduğu için çok sıcak bakmıyorum dedim bide tanesi 200 tl. parası mühim değilde işe yaramadı gibi geldi. sonuçta ilk tüpte yapmamıştık ve tutmuştu. sonra o da vazgeçti, transfer sonrası cilt altı olarak veriler ama.
durulife tebrik ederim,çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canımmmm Rabbim yardımcın olsun...Kolaycana atlatmanı diliyorumm Yaradandan..
doktorunu anlamış değilim zaten donmuşlarla o kadar çok hamile kalan varki ısrarla böyle söylemesi yüzünden zorla kötü düşündürtecek insanı madem neden dondurdunuz şans yok denecek kadar azsayumoşun 17mm e geldiyse bu ay gitti canım üzgünüm...histeroskopi zor bişey değilmiş ama yinede anestezi almak zor tabii..iyi tarafından bak belki bazı sorularının cevabını hist. bulacaksın ya da inşallah hiç bişey çıkmayacak için rahat edecek...
canııım süper bir kutlama bu, teşekkür ediyorum. darısı başına bitanem. Artık hamileyim diyebilirim.
Demek sonucu aldın canım. Kaç çıktı veya sende,insallahAllahım herşeyi güzel devam ettirir yeni hamişim benimöperim.ön sayfaları okuyamadım ,başka Hamişimiz var mı gençler???
yok canım yaa donmuş kalmadı bende 6 embriyom olmuştu 3ü 1.kalite diğerleri pek iyi değildi teklif bile etmediler bende sil baştan başlıcam ama ne zman başlarım bilemiyorum
bu iğne ne için kızlar tutunması iğnesi gibi bişeymi
canım iğnenin tam adı "filgrastim neupogen". bu aslında kemoterapi ilacı, ama doktorumuz bize kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını, hücre yenileyici olduğunu, rahimi güçlendirmek için de işe yaradığını söylemişti ve bizde denedik.
Banuuu canım selam. Sakın kaybolma gene. Arada bir görüyorum sonra yok oluyorsunÖzleidm konuşalım biraz. Az kaldı 11ine! Çok heycanlı.
kız nickin gibi 9 ay gebe gez emiii..
cnaım hsitreskopi oluyomuşsun sevindim anestzi olayına..
belki bişey varsa temizlerlerse canın yanardı..
inşaallah bişey yoktur varsada engel kalkar inşaallah cnaım benimmmmmmmm
ya bide şu hakana iyice deli oldum kalitesiz deyip niye duruyorr yaaa uffffffffffff
bende ilk rahime uygulandoığı gün araştırdım aynı şeyleri okudum..
beyaz kan hücrelerini uyarmak içinmiş...
yaa bende sonrasında vurulsaydım keşke diyorum ama öyle gerekiyodu demekki...
insan biliyor zmaanı gelmedi rabbimiz takdir etmedi ama içimd eşüphe oldu bu bana...:26:
9ay tatlım nasılsın..:) yok yok burdayım..Bu aralar yoğun sınav ve ders programım var girmiyorum nete fazla, arada bir burayı yoklayıp haberleri alıyorum..:)
iki hamişimiz daha var sanırım, tebrik ediyorum onları ve darısı başımıza diyorum:))
az kaldı evet.. haftaya salı doktora gidiyoruz bakalım ne diyecek.. bu arada benim pazartesi başlaması gereken adetim bugün erkencikten çıktı geldi.. iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.. bu adetin 3. günü başlanan iğnelerden falan bahsediyorsunuz ya, öyleyse benim sonraki adeti beklemem gerekecektir herhalde.. aman işte daha bişey bilmeden kurup duruyorum bende:)) bir gidelim doktora o ne diyecek bakalım..
sen ne zamana başlayacaksın 2. tedaviye?
aaa şimdi gördüm, histreskopi denilen ne olduğunu anlamadığım bişey olacakmış? çok cahiim ben yaane ki o? her neyse inşallah rahat geçer ve sonrasında iyi olur senin için kuzum..
Bugün başladıysa salı günü 5. gün oluyor. Hormon için kan verecektin değil mi Banucuğum? Eğer öyleyse hastaneye ulaşıp haber ver bence. Biraz geç kalabilirsin.
İğnelere başlamak açısından da endişelenmene gerek yok çükü önce nasıl bir protokol uygulanacağına karar verecekler. Benim 21. gün başlamıştı mesela. O nedenle her halükarda bir sonraki adetinle başlarsın en erken.
Histereskopiyi ben de bilmiyordum. Malesef öğrenmek durumunda kaldım. Tüp bebek için kullanılan iğneler yüzünden rahimde polip eden kist gibi bir şey oldu. Şimdi de onu alacaklar. Rahmi çıplak gözle gördükleri bir işlemmiş. Asıl doktorum mutlaka yapılsın küçücük bir polip bile tutunmaya engel olur dedi. O nedenle aslında ben de istiyorum.
Hayır 9aycım, hormon için geçen adette kan verdim 3. günü.. eşiminde kan testleri ve ultrason kontrolü de geçen ay sonunda yapıldı.. salı günü doktora gidiyoruz ve sonuçlara göre nasıl ne zaman ve hangi protokole başlayacağız onlar belli olacak.. hımm.. 21. günse yakalarım belki:))
Böyle histereskopi denince pek bir alengirli ismi var insan tırsıyor başta hafiften ama anlattığın kadarıyla senin için gayet iyi olacak bişey kuzum.. bence de bebiş yolundaki tüm engelleri, minik de olsa, kaldırmak lazım:) İnşallah herşey yolunda gider 9ay.. bu son sıkıntın olsun ve bi dahaki denemeye de ikizlerin gelsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?