Ay pardon canım ya gerçekten de bu ara kafam çok karışık. O negatif beni çok sarsmış. İlk günler unutkanlık oldu. Şimdi de kafam karışık. Gözüm falan seyiriyor. Böyle histerik bir insan oldum yani :)
Kısa protokol için 5. gün geç kalınmış olabilir. Tüp bebekte zamanlama her şey. Günler değil saatlerle yarışıyorsun. Ama bence sana da uzun protokol yaparlar. O zaman 21. gün başlarsın. Ay sanırım gerçekten de aynı zamanda hamile kalacağızSenin de ikizler gelsin kuzum. Allah bir isterken iki versin. Tabi sağlıklı olacaksa. Yoksa bir taneye de razıyız
Sana bir şarkı hediye edeyim: Eric Clapton - Layla (acoustic) - YouTube
İyi geceler arkadaşlar (eşim mızmızlanmaya başladı da)
herkese merhaba sizlere bir sorum olacak benim 2.tüp bebek tedavim bitti bugün transferin 6.günü hiç belirti yok,olmaya bilir biliyorum ama tek embriyom oldu ve onu transfer ettiler acaba benim durumumda olup hamile kalan var mı tek embriyo ile Allah büyük, elbet onun dediği olur ama bir az olsun morale,olabiliyormuş demeye ihtiyacım var sanırım
ikramaya, millstone , egunal.. selaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlar...
herkese merhaba sizlere bir sorum olacak benim 2.tüp bebek tedavim bitti bugün transferin 6.günü hiç belirti yok,olmaya bilir biliyorum ama tek embriyom oldu ve onu transfer ettiler acaba benim durumumda olup hamile kalan var mı tek embriyo ile Allah büyük, elbet onun dediği olur ama bir az olsun morale,olabiliyormuş demeye ihtiyacım var sanırım
napıyonuuuzzzzz maç vardı bi de misafir yanında 2-0 öne geç 2-2 berabere kal havam kaçtı
anlamadim ben 103 gayet guzel bi deger degil mi?çok kötüyüm arkadaşlar.....Bir kaç gündür hamilelik belirtileri hiç yok diye kurup duruyodum akşam iyice kafama takıldı.Beta HCG baktırdım...103 çıktı sonuç.....Salak gibi hissediyorum...Son kanamada düşürmüşüm 1 haftadır hamile modunda geziyorum eşime söyleyemedim daha...
Olmazmı tatlım tabiiki var..hatta Doğdu şu anda 3,5 aylık dünyalar güzeli bir prenses oooTek yumiden tek embriyodan oldu Rabbin izni ile
Sende içini ferah tut..Yaradan yazdı ise olacaktır..
Neden tek oldu bu arada cnm rezerv azlığı mı var?? Biraz anlatırsan çok memnun olurum tedavi şeklini vb..Beni aydınlat nolurr benim bu durumlarım var a ondan soruyorum ayrıca...
buna çok sevindim Allah bağışlasın inşallah benim meleğimde tutunur.ilk denemede kısa protokol uygulandı o zaman 14 folükül toplandı 3 embriyo döllenmişti .bu sefer uzun protokol uygulandı ama tersine 5 folükülden 1 tanesi döllendi ve hemen transfer yaptılar 2. gününde laaratuvar ortamıda riske atmamak için.doktorum rezervin az demedi ama sanırım öyle.sadece çok inatçı yumurtaların var diyor.yumurta toplanmadan önce 10 kadar folükül vardı ama toplamaya kadar çatlayanlar oldu sanırım.benim durumumda böyle senin kaçıncı tüp bebekte oldu peki
kendide verirde ben cevap vereyim..
o şarkıyı çok seviyor anlamı çok fazla onun için ...
bende negatfi sonrası paylaşınca öğrendimmmmmmmm çok güzelllllllll....
ben de sebnem feraha hastaym yani ona olan sevgimi anlatamam...universitedeyken tum paralarimi onun konserine gitmek icin harcardim,ailemden gizli gizli izmire giderdim,ankaraya giderdim ,o ankaranin sogunda karinda buzunda gece 1 de konser biter asti de biraz vakit gecmesini beklerdim 3 4 de otobuse biner konyaya donerdim yurt acik olmaz sabahin korunde sogukta beklersin:))))ayy ne guzeldi o gunlerim sevgilimde vardi ohh dert yok tasa yok hahah:))))Sil Baştan (Şebnem Ferah) - YouTube
gücüm kalmadııı sevgilim derin sularda incii tanesii aramayaaaaaaaaaaaa...........
diyoruz ama sonrada sil baştannnnnnnnnnn..
deme yaaaaaaaaaaa tühh aşkısımmm olmadıkii şimdik..Nesrinde maça gtmişti bu soğukta taaaaa inönüyee..
Allah seni gebe etsin,ağzın bal yesin emiii...Ben başarıya ulaşamadım henüz canım..O turginur nikli arkadaşımızın prensesi..Benimde biricik sultanımdır kendisi..Umudumm canımm benim oooooo..Milss teyzoşunun en büük umut ışığı..Sanada umut olsunn inş..
Senin durumun da enteresanmış yalnız..Bu kadar yumurtadan donumuşunun bile olması gerekirdi demekk, nasib cnm..ama öyle erken çatlama falan yüzünden 10 taneden 5 kalıyorsa bu doktorun merkezin hatasıda olabilir..Nerede yaptırıyorsun? Ya da neden bu kadar az döllenme sayım dediğinde ne cevap geliyor merak ettim..Kendine dikkat et dediğim gibi Yaradan yazdı ise olacaktır..
merhabaaa...
sare isimli bir yumurta prensesimiz var bizim...
oyy o zaman Allah sanada en kısa zaman da nasip eder inşallah.ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ikisinide.doktoruma sormadım çünkü görünürde bişey olamyıp sperm ve yumurtanın yapısal bozukluklarından olabileceğinden ne diyeyim ki ama çok inanıyorum doktorcuğuma :)
kızlar iyigecelerrr
araştırıyom araştırıyom çok az bilgi bulabildim dedim belki bizim kızlar duymuştur onlar bilmicekte kim bilcek
k9 diye bi su varmış daha doğrusu isveç şurubu orjinal adı, erkek faktöründe çok etkiliymiş güya
varmı bilen duyan biyerden kulağına tanıdık gelen acep :26:
kızlar eşim uyudu koltukta hemen girdim netebiraz önce genetik sonucumuzu yollamışlar. Ben XX mişim eşim de XY Bunu zaten çok iyi biliyorduk. 46 kromozomumuz varmış. Bunu da zaten biliyorduk Çok şükür normal çıkmış ama bunun için mi verdik 200 TL?
Doktorun km cnm aret bey mi peki..bende EMre Beyin hastasıyım daha yeni ist tüpe geçti ama bende o merkeze güveniyorum ndense..İnş hakkımızda hayırlısı olsun cnm..Güzel haberlerini vermeyi unutma bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?