Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyy gece geceee varryaaa..Kızzz susss elhamdul,llah de oturrrr..

Aşk ol deme öyleee..İnan olmasını birşeyler çıkmasını istemezdin gülümm...Maşallah diyelim biz şimdi sonuçlarınızaa..

Tabi canım çok şükür. Çok rahatladım. Ben biraz daha teknolojik bir şeyler bekliyordum da şu hastalık genine bakıldı bu gene bakıldı falan diye ama sadece xx 46 kormozom yazınca test biraz basit geldi. kih kih

Canım ya sen biliyorsundur Nisan'a ne oldu? alıntılardan okudum da. İnşallah her şey yolundadır düşmüş falan diyor ama düşmemiştir inşallah

Kızçeler bu kadar kalabalıkken bırakmak olmazdı ama acil çıkış yapıyorum öpt. hepinizi malum ben dumansız hava sahası mağduruyum hem idare edin gari beni

Tatlım hamişti nisan ya hani..Değeri çok daha yüksekti diye biliyorum..Ama kanaması vardı sürekli korkuyordu o da kan testi vermiş değeri normal değerinden bile çok düşük olduğundan düşmüş diyor ama kimyasal vb olma ihtimalide var tabii bence..

Kızçeler bu kadar kalabalıkken bırakmak olmazdı ama acil çıkış yapıyorum öpt. hepinizi malum ben dumansız hava sahası mağduruyum hem idare edin gari beni

nasıl gidiyo sigarayı bırakma terapileri canım bence sen azimli ve iradeli ve güçlü bi kadınsın hem kendi sağlığın hemde bebeğin için bırakacaksın o zehiri

İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugünkü görüşme ve ilk muaynem iyi geçti sayılmaz rahimde polip çıktı 1.5 cm ve ufak kist Aydın bey dogum kontrol hapı verdi adetin 2 günü başlıcam polip için histeroskopi dedi yani bir kaç ay bu tedaviler daha sonra rahim temizlendigi zaman tedavi inş canlarım

hiç bir yerde sohbet edecekkimse yok lütfen banada yardımcı olun bende bilgi sahibi olmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak

geçmiş olsun sendemi tüp bebek tedavisine başlıcaksın

Canım Allah sabır versin. Geçmiş mesajlarını okudum. İnan çok üzüldüm. Ağlayacak gibi oluyorum böyle haberleri alınca. Ama hamile kalabildin bak. Biliyorum hiç bir şey teselli değil ama bir kere bile pozitifi görmüş olam tedaviden fayda görebileceğini umut olduğunu gösteriyor. İnşallah Rabbim tez zamanda içini ferahlatır.

Evet canım ya eski mesajlarını buldum okudum değeri düşmüş

Ay canım ben de polip için yarın histereskopi oluyorum

hiç bir yerde sohbet edecekkimse yok lütfen banada yardımcı olun bende bilgi sahibi olmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak

Ygmrr canım sen ne sormuştun?

Herseyin hayirlisi canim uzulmr once polipi hallet ondan sonra hayirlisiyla baslarsin

bu da bişi sen kadın eşinde erkekmiş iyi oldu resmileşti tıbben

iyi geceler güzel anne adaylarııııııııııı

iyi geceler kuzum yatmadan bizden iyi geceler öpücüğümü almaya geldin

nereye çıkıyon ben geldimdi...

bu ara çok duyar oldum polipi ve hep histeroskopi yapıyorlar...
geçmiş olsun canım ama zor bir işlem değil keşke olmasaydı evet ama napalım biz sorunlu hatunlarız işte..

tüp bebekmi yaptırıyorsun peki

Canım nerede olucan histeroskopiyi maliyet, nedir yaaa ben geçen sene laparoskopi+ histerrpskopi oldum o zaman yokmuydu demekki sonradanmı olustu yaa neden nerden çıktı bu yaaa

ben 22 yasındayım bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaz biraz destek istiyorum

ben yeni üye oldum nasıl sohbet edilceğini bilmiyodum sanırım sonunda öğrendim galiba

selam kızlarrr yatmadan bir uğrayayım dedimm
Hoşgeldin Yağmuur Hatuunn saat geç olmasa çene çalardık ammm beni mazur görmeniz lazımm...malum bu gece kocamla ilgilenecem dedimm böyle bitmesinn e daldık gittik konu bulammaışlarrr çirkin bir bebeği olan estetik mucizesi bir mankeninn boşanma davasını konu almışlaarr ...eşim hemen astı kesti bu nasıl vicadnsız kadın insan çocuğu çirkin diyee çocuğunuu emzirmeyip hastanede ölece bırakır mı ...bu adam nasıl insan çocuğu çirkin diye kadından boşanıyor...neyse kavga gürlütü tartışa tartışa dizi bitti..sonunda kadın adama tekmeyi basıpp ansıyla çocuğuyla kendine bir hayat kurdu...

Analık başka şeyy evlat başka şey arkadaş kimseyi konuşturtmam...sonuçta insanız Rabbim kimsenin başına vermesinn ebvladın hayırlısını sağlıklısını nurtopu giib olanını versin inşaallah

Canım nerede olucan histeroskopiyi maliyet, nedir yaaa ben geçen sene laparoskopi+ histerrpskopi oldum o zaman yokmuydu demekki sonradanmı olustu yaa neden nerden çıktı bu yaaa

Ben anatolia tüp bebekte tedavi oluyorum. Histereskopi de orada olacak. 1250 TL

Ben de daha 4 ay önce lap oldum. O zaman yoktu. Tüp bebek için ilaç kullanıyordum. İlaç yüzünden 2 gün içinde belirdi

Canım ne güzel çok gençsin bu büyük avantaj. Tüp bebekte başarıyı etkileyen en önemli faktörlerden biri yumurta kalitesi. Geç yaşlarda yumurtalar daha kaliteli olur.
Peki neden tüp bebeğe yönlendirdiler?

Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah olmayanlarada en kisa zamanda nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

Canım sabah namazından sonra senin için okuyacağım. Ben de yarın öğlen histereskopiye gireceğim ve 10 gün sonra da 2. denememe başlayacağım. Sen de benim için dua edersen çok sevinirim.

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…