Ayyy gece geceee varryaaa..Kızzz susss elhamdul,llah de oturrrr..
Aşk ol deme öyleee..İnan olmasını birşeyler çıkmasını istemezdin gülümm...Maşallah diyelim biz şimdi sonuçlarınızaa..
evet aret bey doktorum merkeze güveniyorum ben inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Kızçeler bu kadar kalabalıkken bırakmak olmazdı ama acil çıkış yapıyorum öpt. hepinizi malum ben dumansız hava sahası mağduruyum hem idare edin gari beni
Tabi canım çok şükür. Çok rahatladım. Ben biraz daha teknolojik bir şeyler bekliyordum da şu hastalık genine bakıldı bu gene bakıldı falan diye ama sadece xx 46 kormozom yazınca test biraz basit geldi. kih kih
Canım ya sen biliyorsundur Nisan'a ne oldu? alıntılardan okudum da. İnşallah her şey yolundadır düşmüş falan diyor ama düşmemiştir inşallah
Kızçeler bu kadar kalabalıkken bırakmak olmazdı ama acil çıkış yapıyorum öpt. hepinizi malum ben dumansız hava sahası mağduruyum hem idare edin gari beni
İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugünkü görüşme ve ilk muaynem iyi geçti sayılmaz rahimde polip çıktı 1.5 cm ve ufak kist Aydın bey dogum kontrol hapı verdi adetin 2 günü başlıcam polip için histeroskopi dedi yani bir kaç ay bu tedaviler daha sonra rahim temizlendigi zaman tedavi inş canlarım
çok kötüyüm arkadaşlar.....Bir kaç gündür hamilelik belirtileri hiç yok diye kurup duruyodum akşam iyice kafama takıldı.Beta HCG baktırdım...103 çıktı sonuç.....Salak gibi hissediyorum...Son kanamada düşürmüşüm 1 haftadır hamile modunda geziyorum eşime söyleyemedim daha...
Tatlım hamişti nisan ya hani..Değeri çok daha yüksekti diye biliyorum..Ama kanaması vardı sürekli korkuyordu o da kan testi vermiş değeri normal değerinden bile çok düşük olduğundan düşmüş diyor ama kimyasal vb olma ihtimalide var tabii bence..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugünkü görüşme ve ilk muaynem iyi geçti sayılmaz rahimde polip çıktı 1.5 cm ve ufak kist Aydın bey dogum kontrol hapı verdi adetin 2 günü başlıcam polip için histeroskopi dedi yani bir kaç ay bu tedaviler daha sonra rahim temizlendigi zaman tedavi inş canlarım
hiç bir yerde sohbet edecekkimse yok lütfen banada yardımcı olun bende bilgi sahibi olmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak
hiç bir yerde sohbet edecekkimse yok lütfen banada yardımcı olun bende bilgi sahibi olmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak
kızlar eşim uyudu koltukta hemen girdim netebiraz önce genetik sonucumuzu yollamışlar. Ben XX mişim eşim de XY Bunu zaten çok iyi biliyorduk. 46 kromozomumuz varmış. Bunu da zaten biliyorduk Çok şükür normal çıkmış ama bunun için mi verdik 200 TL?
iyi geceler güzel anne adaylarııııııııııı
Canım Allah sabır versin. Geçmiş mesajlarını okudum. İnan çok üzüldüm. Ağlayacak gibi oluyorum böyle haberleri alınca. Ama hamile kalabildin bak. Biliyorum hiç bir şey teselli değil ama bir kere bile pozitifi görmüş olam tedaviden fayda görebileceğini umut olduğunu gösteriyor. İnşallah Rabbim tez zamanda içini ferahlatır.
Evet canım ya eski mesajlarını buldum okudum değeri düşmüş
Ay canım ben de polip için yarın histereskopi oluyorum
Ygmrr canım sen ne sormuştun?
ben 22 yasındayım bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaz biraz destek istiyorum
ben yeni üye oldum nasıl sohbet edilceğini bilmiyodum sanırım sonunda öğrendim galiba
Canım nerede olucan histeroskopiyi maliyet, nedir yaaa ben geçen sene laparoskopi+ histerrpskopi oldum o zaman yokmuydu demekki sonradanmı olustu yaa neden nerden çıktı bu yaaa
Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah olmayanlarada en kisa zamanda nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?