Ben anatolia tüp bebekte tedavi oluyorum. Histereskopi de orada olacak. 1250 TL
Ben de daha 4 ay önce lap oldum. O zaman yoktu. Tüp bebek için ilaç kullanıyordum. İlaç yüzünden 2 gün içinde belirdi
Canım ne güzel çok gençsin bu büyük avantaj. Tüp bebekte başarıyı etkileyen en önemli faktörlerden biri yumurta kalitesi. Geç yaşlarda yumurtalar daha kaliteli olur.
Peki neden tüp bebeğe yönlendirdiler?
Dualarınızı eksik etmeyin.. Sonucu haber vericem. Umarım herşey güzel olur
Anladım canım ben henüz fiyat almadım ASM de olucam inş tedavi ne olucak peki şimdilik iptalmı yani canım
Anladım canım ben henüz fiyat almadım ASM de olucam inş tedavi ne olucak peki şimdilik iptalmı yani canım
Yok işteBiliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce (
hoşgeldin canımm Rabbim bu sefer ki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlımm şuan adet dönemindeyim abdestlenecem birkaç güne kadar 1 tane de ben okurum ne demek inşaallah bir faydamız dokunur adın edanur mu öyle hediye edeceğimm şekerimmmSelam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah olmayanlarada en kisa zamanda nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
selam kkızlar nasılsınız?
Canım sabah namazından sonra senin için okuyacağım. Ben de yarın öğlen histereskopiye gireceğim ve 10 gün sonra da 2. denememe başlayacağım. Sen de benim için dua edersen çok sevinirim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
canım sen nerde oturuyosun bende asm de yaptırdım ebru hanımda[/QOTE]
Selam canım Aydın bey'e başladım bende bugün istanbulda oturuyorum kaçıncı denemede oldu cnm sen nerede oturuyorsun şekerr
Ben de özel sağlık sigortama ödetmeye çalışacağım. Çok pahalı oldu ama tedaviyi yapacak doktor görsün istedim. Napalım zaten varımızı yoğumuzu bu işe verdik. Tedavi iptal olmadı. Eğer beklenmeyen bir şey olmazsa, yani sadece polip alınırsa, 8 gün sonra ilaçlara başlayacağım.
Tüh canım ya. Progesteron kullanıyorsan onu bırakınca başlıyor adet
hoşgeldin canımm Rabbim bu sefer ki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlımm şuan adet dönemindeyim abdestlenecem birkaç güne kadar 1 tane de ben okurum ne demek inşaallah bir faydamız dokunur adın edanur mu öyle hediye edeceğimm şekerimmm
hoşgeldin canımm Rabbim bu sefer ki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlımm şuan adet dönemindeyim abdestlenecem birkaç güne kadar 1 tane de ben okurum ne demek inşaallah bir faydamız dokunur adın edanur mu öyle hediye edeceğimm şekerimmm
selam bebiş nasılsın
iyilik bebişim sen nasılsınhoşgeldin canımm Rabbim bu sefer ki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlımm şuan adet dönemindeyim abdestlenecem birkaç güne kadar 1 tane de ben okurum ne demek inşaallah bir faydamız dokunur adın edanur mu öyle hediye edeceğimm şekerimmm
selam bebiş nasılsın
Yok işteBiliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce ( Ağlayamyorum bile ! donuk vaziyetteyim.. Bütün emekler, acılar çöpte :'(((
Ben de özel sağlık sigortama ödetmeye çalışacağım. Çok pahalı oldu ama tedaviyi yapacak doktor görsün istedim. Napalım zaten varımızı yoğumuzu bu işe verdik. Tedavi iptal olmadı. Eğer beklenmeyen bir şey olmazsa, yani sadece polip alınırsa, 8 gün sonra ilaçlara başlayacağım.
Tüh canım ya. Progesteron kullanıyorsan onu bırakınca başlıyor adet
Hı hı kullanıyorum. cerrahpaşadaki doktor da bugün test aptırmadan önce test gününe kadar kullan demişti. Bu değer yükselmez kullanmiyim bari de hastalaniim
Hadi hayırlısı tatlım şimdiden geçmiş olsunn
canım sen nerde oturuyosun bende asm de yaptırdım ebru hanımda[/QOTE]
Selam canım Aydın bey'e başladım bende bugün istanbulda oturuyorum kaçıncı denemede oldu cnm sen nerede oturuyorsun şekerr
benim ikinci denemede oldu canım 6 ay ara verip ikinciye başlamıştım ikincide nasip etti rabbim çok şükürr aydın bey benim transferimi gerçekleştirdi gebzede oturuyorum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?