Tüp Bebek Günlüğümüz !

Anladım canım ben henüz fiyat almadım ASM de olucam inş tedavi ne olucak peki şimdilik iptalmı yani canım

Dualarınızı eksik etmeyin.. Sonucu haber vericem. Umarım herşey güzel olur

Yok işte Biliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce ( Ağlayamyorum bile ! donuk vaziyetteyim.. Bütün emekler, acılar çöpte :'(((

Son düzenleme:
Anladım canım ben henüz fiyat almadım ASM de olucam inş tedavi ne olucak peki şimdilik iptalmı yani canım

Ben de özel sağlık sigortama ödetmeye çalışacağım. Çok pahalı oldu ama tedaviyi yapacak doktor görsün istedim. Napalım zaten varımızı yoğumuzu bu işe verdik. Tedavi iptal olmadı. Eğer beklenmeyen bir şey olmazsa, yani sadece polip alınırsa, 8 gün sonra ilaçlara başlayacağım.

Tüh canım ya. Progesteron kullanıyorsan onu bırakınca başlıyor adet

hoşgeldin canımm Rabbim bu sefer ki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlımm şuan adet dönemindeyim abdestlenecem birkaç güne kadar 1 tane de ben okurum ne demek inşaallah bir faydamız dokunur adın edanur mu öyle hediye edeceğimm şekerimmm
selam kkızlar nasılsınız?

selam bebiş nasılsın

ay canim Allah razi olsun insallah Rabbim en kisa zamanda bizlere nasip eder dualarimizi kabul eder insallah.
etmezmiyim canim insallah bu denemende ikizlerini kucagina alirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun
.

Hı hı kullanıyorum. cerrahpaşadaki doktor da bugün test aptırmadan önce test gününe kadar kullan demişti. Bu değer yükselmez kullanmiyim bari de hastalaniim

Allah razi olsun canim aslinda gercek adim Sevim insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..

Selam edanur inş bende 3 yada 4 gün sonra okurum arkadaşım İnş RABBİM hepimizin dualarını kabul eder AMİNNNNNNNNN

iyilik bebişim sen nasılsın

canım benim yaaa üzülme lütfen seni bizdn iyi kim anlar ama öle düşünmeee Rabbim en kısa zamanda bebğinin müjdesini göndersin inşaallah....kimyasalla uğraşmak önce hamiş olup sonra düşük yapmak çok daha fenaymışş yaşayan yıkılan arkadaşlarımızın acısı daha beter..ben de senin gibi 1.22 giib bir değerle aldım negatifi zor oldu çok ağladım ama zamanla tekrar ümitleniyor insann.... yumurtlayabildiğim ve Rabbim içimde Anne olma aşkını koruduğu sürece tekrar tekrar deneyeceğiz başka yolumuz yok....en kısa zamanda toparlanmanı umuyorumm...yeniden gülümseyeceğin günlerr yakındır inşaallah

Hadi hayırlısı tatlım şimdiden geçmiş olsunn

Hı hı kullanıyorum. cerrahpaşadaki doktor da bugün test aptırmadan önce test gününe kadar kullan demişti. Bu değer yükselmez kullanmiyim bari de hastalaniim

Evet canım sanırım artık bırakabilirsin. Zaten 10'un altı negatif kabul ediliyor. Demek ki tutunmayacakmış. Zaten olmayacaksa başında olmasın diyoruz hep. Haftasonu kendinizi toparlarsınız umarım. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…