Selam arkadaslar önceliklen hamile olan arkadaslarimizin saglim salim Rabbim hayirlisiylan bebeklerini kucaklarina almalarini nasip eder insallah olmayanlarada en kisa zamanda nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
Yok işteBiliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce ( Ağlayamyorum bile ! donuk vaziyetteyim.. Bütün emekler, acılar çöpte :'(((
selam canım ne zamana kadar lazım ben bugün regl oldum 1 hafta filan sürüyor zaman varsa seve seve tanıdıklarımada söylerim
Allah razi olsun canim cok sevindim, zaman yok ne zaman istersen okuya bilirsin kac tane ala bilirsin?sadece kisi basi 1 yasin okuyabilirim ona göre sayisini bilim bu arada gercek ismim Sevim...
anladım canım kişi başı 1 yasin olucak ben bi etrafımdakilerle konuşim yarin geçde olsa yazarım burdan sen giriyormusun topiğe her gün
sagol canim...
ben hergün girerim topige takip ederim seni...
Cook gecmis olsun coook kotu bir duygu ama kisa surede toparlanmani umit ediyorum canim insallah birdanki tedavinde son bulur acilarinYok işteBiliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce ( Ağlayamyorum bile ! donuk vaziyetteyim.. Bütün emekler, acılar çöpte :'(((
İyi geceler insallahbende yatıyorum iyi geceler yarın testi olanlar var inşallah güzel haberler verirler
Kızlar bende yatıyorum herkese iyi geceler
anlamadim ben 103 gayet guzel bi deger degil mi?
Canım Allah sabır versin. Geçmiş mesajlarını okudum. İnan çok üzüldüm. Ağlayacak gibi oluyorum böyle haberleri alınca. Ama hamile kalabildin bak. Biliyorum hiç bir şey teselli değil ama bir kere bile pozitifi görmüş olam tedaviden fayda görebileceğini umut olduğunu gösteriyor. İnşallah Rabbim tez zamanda içini ferahlatır.
Evet canım ya eski mesajlarını buldum okudum değeri düşmüş
Ay canım ben de polip için yarın histereskopi oluyorum
Ygmrr canım sen ne sormuştun?
canım inan dondum kaldım..
sonucun çok düşük değil ama en son nezmandı dğerin??
kıyamam yaaa rabbim yardımcın olsun ama düşmüşse değerde düşmezmiydiki...
5 Haftayı geçmiştik pazar günü kese ve kalp atışı görmeye gidicektim.Kanama olduğu gün test yaptırdım.1000 üstü gösterdi meğer sonrasında bi daha yaptırmak gerekiyormuş.1 hafta geçti kanamanın üstünden.Bugün dürttü beni bişeyler..Yokluğu vurdu bedenime...Hiç hamile kalmadımki daha önce..Düşük yaptığımı bilemedim...Herkes daha çok kanaman olurdu o kadarcık kanamayla düşmez dedi...Kimyasal demek mi oluyo acaba bu şimdi. Allak bullak oldum...Uyuyamıyorum..Bu saate kadar için için ağladım Allahım sabır ver diye diye...Başım ağrıyo...Hcg hemen düşmüyo heralde...Bu değerde ondan mı bilmem......
5 Haftayı geçmiştik pazar günü kese ve kalp atışı görmeye gidicektim.Kanama olduğu gün test yaptırdım.1000 üstü gösterdi meğer sonrasında bi daha yaptırmak gerekiyormuş.1 hafta geçti kanamanın üstünden.Bugün dürttü beni bişeyler..Yokluğu vurdu bedenime...Hiç hamile kalmadımki daha önce..Düşük yaptığımı bilemedim...Herkes daha çok kanaman olurdu o kadarcık kanamayla düşmez dedi...Kimyasal demek mi oluyo acaba bu şimdi. Allak bullak oldum...Uyuyamıyorum..Bu saate kadar için için ağladım Allahım sabır ver diye diye...Başım ağrıyo...Hcg hemen düşmüyo heralde...Bu değerde ondan mı bilmem......
Güünnaayyddıınnnnn
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
Bugün hastanede işleri olan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun
9ay histeroskopi olacak,psikolog gebelik testi yaptıracak,sincap08 opu olacak vs..
unuttuğum olabilir ama ilk aklıma gelenler...
Güzel haberler alalım inşallah hepsinden...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
bu sabah çok enerjik uyandım dinlenmiş olarak hemde uzun zamandır böyle hissetmemiştim çok güzel bi duygu buuuu
hepinize güzel ve mutlu haberlerin alındığı bi haftasonu olsun
havanın güneşli olduğu gibi içinizdeki pozitif enerji hiç bitmesin
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun güzel anneler ve anne adayları
Eki Görüntüle 571565 Eki Görüntüle 571566 Eki Görüntüle 571567 Eki Görüntüle 571568 Eki Görüntüle 571569 Eki Görüntüle 571570 Eki Görüntüle 571571
amin canım Allah tüm hastalarımıza şifa versin herkesin işinde kolaylık versin içinde de bizim işlerimizede
günaydın canım...
ne güzel böyle hissetmen bebeklerinin gelişinimi hissettin acaba içine doğdu kesin ya da başka bişi var
Amin saracım
canım benim çok üzüldüm bu durum kimyasal gebelik maalesef..
kanama durumun olduğunda doktorlar iğne veriyorlar aslında sen kimseye lekelenme ya da kanamanı bildirmedinmi sadece kan vermek içinmi
gittin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?