Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canım ne zamana kadar lazım ben bugün regl oldum 1 hafta filan sürüyor zaman varsa seve seve tanıdıklarımada söylerim

canım benim inan çok üzüldüm ALLAH sabır versin bir dahaki sefer inşallah pes etmek yok bende 3 gün önce negatif aldım biliyorum çok zor

selam canım ne zamana kadar lazım ben bugün regl oldum 1 hafta filan sürüyor zaman varsa seve seve tanıdıklarımada söylerim

Allah razi olsun canim cok sevindim, zaman yok ne zaman istersen okuya bilirsin kac tane ala bilirsin?sadece kisi basi 1 yasin okuyabilirim ona göre sayisini bilim bu arada gercek ismim Sevim...

Son düzenleme:
Allah razi olsun canim cok sevindim, zaman yok ne zaman istersen okuya bilirsin kac tane ala bilirsin?sadece kisi basi 1 yasin okuyabilirim ona göre sayisini bilim bu arada gercek ismim Sevim...

anladım canım kişi başı 1 yasin olucak ben bi etrafımdakilerle konuşim yarin geçde olsa yazarım burdan sen giriyormusun topiğe her gün

Cook gecmis olsun coook kotu bir duygu ama kisa surede toparlanmani umit ediyorum canim insallah birdanki tedavinde son bulur acilarin
bende yatıyorum iyi geceler yarın testi olanlar var inşallah güzel haberler verirler
İyi geceler insallah
Kızlar bende yatıyorum herkese iyi geceler

İyi geceler....

anlamadim ben 103 gayet guzel bi deger degil mi?

canım inan dondum kaldım..
sonucun çok düşük değil ama en son nezmandı dğerin??
kıyamam yaaa rabbim yardımcın olsun ama düşmüşse değerde düşmezmiydiki...

5 Haftayı geçmiştik pazar günü kese ve kalp atışı görmeye gidicektim.Kanama olduğu gün test yaptırdım.1000 üstü gösterdi meğer sonrasında bi daha yaptırmak gerekiyormuş.1 hafta geçti kanamanın üstünden.Bugün dürttü beni bişeyler..Yokluğu vurdu bedenime...Hiç hamile kalmadımki daha önce..Düşük yaptığımı bilemedim...Herkes daha çok kanaman olurdu o kadarcık kanamayla düşmez dedi...Kimyasal demek mi oluyo acaba bu şimdi. Allak bullak oldum...Uyuyamıyorum..Bu saate kadar için için ağladım Allahım sabır ver diye diye...Başım ağrıyo...Hcg hemen düşmüyo heralde...Bu değerde ondan mı bilmem......

nisancım çok üzüldüm inan ama tevekkülü elden bırakma Allah herşeyin en iyisini bilendir belki bundada vardır bi hayır böyle düşün canım biliyorum bu sözler teselli etmeyecek hatta belki seni kızdıracak ama asla isyana düşme inşallah bebeğin kendiliğinden gelir canım ve acında hasretinde biter

Güünnaayyddıınnnnn
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
Bugün hastanede işleri olan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun
9ay histeroskopi olacak,psikolog gebelik testi yaptıracak,sincap08 opu olacak vs..
unuttuğum olabilir ama ilk aklıma gelenler...
Güzel haberler alalım inşallah hepsinden...

canım benim çok üzüldüm bu durum kimyasal gebelik maalesef..
kanama durumun olduğunda doktorlar iğne veriyorlar aslında sen kimseye lekelenme ya da kanamanı bildirmedinmi sadece kan vermek içinmi
gittin...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar

bu sabah çok enerjik uyandım dinlenmiş olarak hemde uzun zamandır böyle hissetmemiştim çok güzel bi duygu buuuu

hepinize güzel ve mutlu haberlerin alındığı bi haftasonu olsun

havanın güneşli olduğu gibi içinizdeki pozitif enerji hiç bitmesin

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun güzel anneler ve anne adayları

Eki Görüntüle 571565 Eki Görüntüle 571566 Eki Görüntüle 571567 Eki Görüntüle 571568 Eki Görüntüle 571569 Eki Görüntüle 571570 Eki Görüntüle 571571

amin canım Allah tüm hastalarımıza şifa versin herkesin işinde kolaylık versin içinde de bizim işlerimizede

günaydın canım...
ne güzel böyle hissetmen bebeklerinin gelişinimi hissettin acaba içine doğdu kesin ya da başka bişi var

amin canım Allah tüm hastalarımıza şifa versin herkesin işinde kolaylık versin içinde de bizim işlerimizede

Amin saracım

günaydın canım...
ne güzel böyle hissetmen bebeklerinin gelişinimi hissettin acaba içine doğdu kesin ya da başka bişi var

Amin saracım

yok tızım başka bişey yok inşallah bebeklerim böyle hissettiriyodur ama bilmiyorum kendimi çok iyi hissederek uyandım inşallah hep böyle devam eder

sen nasılsın hani bizim renkli renkli günaydınlarımız senide pek bi enerjisi düşük gördüm canlan biraz canlan biraz kımılda kendine gel:124: :124::124:

ııııııımmmmm annem yumurtalı ekmek yapmış kahvaltıya ben gidip kahvaltımı yapayım öptüm hepinizi

canım benim çok üzüldüm bu durum kimyasal gebelik maalesef..
kanama durumun olduğunda doktorlar iğne veriyorlar aslında sen kimseye lekelenme ya da kanamanı bildirmedinmi sadece kan vermek içinmi
gittin...

Kanama başladığında doktoru aradım iğneyi bir gün önce vurdurmuştum zaten..Jelden iki tane kullan aynı anda dedi.6-7 saatte de kanama durmuştu...Pıhtılar düştü ama ertesi günü doktoru aradığımda jeldendir demişti..aslında bebeğimmiş...cahillik...zor...

:119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın güzeller....
bugün güzel haberler alalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…