Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım yaa çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sana.
bende ilk tüp denememde düşük yaşadım ama hayırlısı böyleymiş dedim, yaşasaydıda büyük ihtimal özürlü olacaktı doktorum da söylemişti, Allahım öyle yaratmış ki bizi vücut bile uygun olmayan yapıyı dışarı atıyo. herşeyde vardır bir hayır canım.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepimize sabır versin.. Hamile kalabilenlerin gözü aydın :) Umarım herşey yolunda gider.. Biraz mola vermek gerekk.. Sonra maratona devam.. :|

Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım benim..ben ilk evlendim 2 ay sonra kendiliğindne gebe kaldım..
idrarda geç öğrendim hani çok istemiyom yanmıyom ya şimdki gibi..
neyse ultrasondada oda devletde elime kağı tverildi 5 hafta 4 günlük 10 gün sonra randevu tam 7 haftama geçerken gündüz belim ağırdı akşam z kanamam oldu hiç düşük diye düşünmüyorum dediğin gibi başımıza gelmeyince bide üstüne görme olur diyolar ya birinide aramıyorum olur normal diye..
ama gecesinde nasıl sancılandım ve benim pıhtıda değil baya parça geldi tuvalette sancım azaldı kusa kusa öldüm..
ve hala eşime düşük değildir diyorum düşün yanii...yinede olabilirde diyorum ama iyiki zehirlememiş beni..
sabah doktora gittim doktor düşük deyince tokat yemiş gibi oldum...
sonrasında bide erken bişiler yaşadım az pıhtı geldi onda hemen gittim bebek yok ama kan değerim yüksek.
derken oda öyle gitti artık ödüm kopuyodu yani..
kimyasal gebelikte aşılamada yaşadım olmadı kaanamam ama..
şimdiii sende kendini suçlama olurmu cnaım zaten düşücekmiş sağlıksızmış...
evet değerin yavşa yvaş düşücek kimyasalda maalesf böyle...inşaallah bu son olsun bidaha yaşama canım benimmm çok üzgünüm....

canım benim inan çok üzüldüm ALLAH sabır versin bir dahaki sefer inşallah pes etmek yok bende 3 gün önce negatif aldım biliyorum çok zor

Tşkkr ederim Evet belli etmemeye çalışıyorum ama gercekten zormuşşş.. Tek kelime edemiyoruz evdebirbirimize dün geceden beri konuşsak sanki patlicazz gibi hissediyoruz galiba :|
Geçicek tabi bunlar.. Tekrar başlicaz mücadeleye herkes gibi.. Allahım emeklerimizi bidaha boşa çıkarmasın inşlllh.

benim dirayetli dostum iştee.:13:..evet şükürle rolsunki deneyebilcez bidaha değilmi...rabbim yardımcımız olsunn....

geçicek tabiki ama acele etme zamanla canım...
içinede atma rahtala ağlayacaksan ağlaaa..
toplaıyosun ama içind ehep bi yangınla ...zaten o yangın hep var ne zmaan bebeğimizi alırsak kucağa o gün bu aşk bu istek bitecek...
aminn rabbim hepimizin yüzünü güldrsün..

Arkadaslar merhaba,

Sizlere birsey danismak istyorum. Gecen pazar opu yapildi ve 6 yumurtam toplandi. 5 tanesi dollendi. Hepsi de iyi kalite. Carsamba gunu 2 tanesi transfer edildi. Kalanlarinin da eger gelismeye devam ederlerse dondurulacagi soylendi. Bana cumartesiye kadar haber gelmezse gelismemislerdir dediler. Hala haber gelmedi. Simdi onlarin gelismedigini varsayalim. Bu acaba icimdeli iki embriyonun da acaba iyi olmadigini gosterir mi? Benzer bir durum yasayan var mi?

Allah hepimizi bir an once kavustursun yavrularimiza hayirlisiyla..
Sagolun arkadaslar..

nisancım ben şimdi girdim siteye yeni okuyorum. bitanem Allah sabır versin, yeniden versin bi yavru Allahım. en güzelini ayarlamıstır insallah canm

bazı üzücü haberler almısız ben yeni girebildim şimdi foruma. Rabbim umutla toparlasın hepimizi.
yeni arkadaslar hepinizzz hoşgelmişsinizz, kadim dostlara selammm olsunn...öperim çok

orkidecim, saracım moonshe nasıl gidio bakalım

inşallah bebelerdendir...
enerjim düşük değil şekerim renkli mesaj yazmaya üşendimde ondan zira bi sürü işim var bugün sanırsam yine misafirim olcak akşama...
o nedenle mıtfakta olcam ara ara gelip yazarım artık..

ııııııımmmmm annem yumurtalı ekmek yapmış kahvaltıya ben gidip kahvaltımı yapayım öptüm hepinizi

afiyet bal selülit olsun
sondakinden vazgeçtim
severim seni biliyorsun kıymadım dileğimin tutacağı gelir mazallah

:119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın güzeller....
bugün güzel haberler alalım inşallah...

taze ikiz annesi sanada günaydınn..

selam canım...

cahillikle alakası yok canım Allah korusun benzer bir durumda yine durum kesinleşene kadar bebeğinin gittiğine inanmazsın bu tecrübelenmekle ilgili bişey değil yani..
bebeğinin sende olduğuna inanmak gelir içinden kanaman bile olsa...
Allah bi daha yatamasın son olsun inşallah..

bende de aynı durum oldu 12 iyi kalite dedikleri embriyodan birini transfer ettiler 3.gün diğerlerinide izleyecez 5.güne kadar iyi kalite olarak devam ederlerse donduracaz dediler ve ben 5.gün kimse bana bişey bildirmediğinden kendim sordum hiç dondurulacak kalmamış e haliyle transfer edilende acaba 3.günden sonra yaşamadımı diye düşünüyor insan ama durum aynen şöyle; embriyolar doğal ortamına yani anne rahmine yerlleştirildiğinde yaşamaya devam edip labaratuvar koşullarına yani yapay ortama dayanamayıp yaşamayabiliyorlarmış bu demek değilki sendekilerde yaşamayacak..

seni üzmek istemem benimde opudan 6 yumurta ,,4 ü döllendi ve bölünmeye başlandı...3 ü transfer edildi...her defasında kalitesi nasıl diye sorduğumda..iiii yada bölümme hızı ii gibi cevaplar aldıkk...sabırla 12. beklemeye başladımm ama içimde hep bir acaba vardıı... sürekli tuttdumu sorusunu sormadan geçemedim kendime il 2 gün hafif batmalar vardı.. 3 gün hiç bi iş yapmadım...sadece banyo yaptım abdest almak istedim rahatsız oldumm...sonrda pişman oldum keşke yapmasaydım diye.....takii testgününden 2 gün önceye kadar hiçbir belirti yoktuuu....sadece göğüslerim şişmiştii acıyorduda...test günüm yaklaştıkça acımalar geçti gibiydii şüphelendimm..2 gün öncesinde şiddetli ağrım oldu belim kasıklarr anlatamamm yumruk yumruk sankii bişeyler dolaşıyor tam bir karmaşa...kötüye yormak istemedim ..belkide tutunmaya çalışıyor diye....ama kan lekesii gelmeye başladıı onada yerleşmedir belki dedimm...adet oluyorum hissii olmuştuuu....ki de öyle olmuş 2. günüü arttı....ertesi gün test günümdüü tabii ağrılarda hafifledii kangelmede azaldıı zaten 3 gün gelirr diğer günler kahveleşir benimm....test yapmaya gittik ama acayip gerginim 2-3 gün alınganlaşmalar falan...sonuç negatif...hiç artma olmamış....bu benim hikayem herkesde böyle olucak diye bişey yokk...bende böyle hep bir belirti aradım başlarda boşverr......belirtiiyii gördüm tam gördümm...bu sferede düşme teklikesiyle kendimii yordumm hep bir korkuu....insan düşünmeden maalesef yapamıyor....şuan o durumu atlattım ..kendimii bu yönde gerçekten katılaşmış hissediyorumm....olurna bırakmayı düşünüyorumm...artık yoruldum...yıprandım hayırlısıı diyorum hepimiz içinn....ii haberlerinii alırız inşallahh ....başka şeylerle oayalanmaya çalışş....:) bu arada kalan 1 yumurtadan hala haber yokk bölünmeye devam etmemiştir diye ikilem bircevap aldım....embriyologlara sorulup bana dönülecektii...ama dondurulsa haberimiz olrdu heraldee....sil baştan

aynen 3 gün önceki ben canım,söylenicek hiçbişey yok taş kesiliyor insan negatifi görünce keşke ağlayabilseydikte acımızı akıtsaydık ben 2 gün eşimle bile konuşmadım
kes canım ilaçlarını neyi bekliyorlar bilmiyorum bende benimde kanamam başlamış hala test gününe kadar kullan sanki fitil hamile yapacak bizi
allahım bebeklerimizi vermedi sabrını versin inşallah canım

selam kızlarrrr, nasılsınız
ben birazcık daha iyiyim en azından dilim açıldı konuşuyorum artık
bugün kendimi alışverişe vuracağım ee mutsuz kadın para harcar napalım kural bu

merhabalar, benim bugün 12. günüm. dün 11. gün beta hcg değerim 207.3 geldi çok şükür. 9. ve 10. gün gece o kadar şiddetli ağrılar yaşadım ki resmen rahmimin kasılıp gevşemeye çalıştığını, içimde bir şeylerin hareket ettiğini hissettim. o korkuyla 10. gün sabah idrar testi yapıp pembe ikinci çizgiyi görünce bir nebze rahatladım. dün güzel haberi aldım ama insan kendini dinlemeden edemiyor dün gece yine ağrım oldu ama epey kısa sürdü bu sefer ve transferin başından beri çok şiş ve ağrılı olan göşüslerim iki gündür daha az ağrılı sanki. eşim dokuz ay aynı ağrılar devam etse zaten dayanamazsın ki mutlaka azalacaktır diyor ama ben biraz vesvese yaptım. of yaaa ağrı olsa ayrı deeert, olmasa ayrı dert. kafayı yemeden kucağımıza alsaydık şu bebişleri...

selam kızlarrrr, nasılsınız
ben birazcık daha iyiyim en azından dilim açıldı konuşuyorum artık
bugün kendimi alışverişe vuracağım ee mutsuz kadın para harcar napalım kural bu

selam şekerimmm..
e haydi iyi alışverişler

sağol canım , nasılsın bugün.??

canım rüyamda seni gördüm
hayırdır inşallahhh
hulusi bana bir iğne vermiş
bunun yarısını kullanacaksın diyor tamam diyorum
yarısını göbekten yapıyorum ve hamile kalıyorum
hulusiye diyorum ki
diğer yarısını da gülden kullanacak bu iğnenin diyorum
iğneyi sana yapıyoruz
sen de hamile kalıyorsunnnnnnnnn

inşallah gerçekleşirrrrrrrrrr canım benimmmmmm

Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin canim benim darisi bizim basimiza insallah

canım benim kendimi görüyorum yazdıklarında sanki bende kese gördüm kal atışına 2 gün kala hafif lekelenmem olmuştu kan testinde 3000 çıkmıştı ikiz olabilir dedider bide üstüne o sevinçle gittim eve yattım kalp atışını dinlemeye gittiğimgün maalesef düşmüş dediler offf off ALLAH sabır versin bi an önce toparlanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…