Kanama başladığında doktoru aradım iğneyi bir gün önce vurdurmuştum zaten..Jelden iki tane kullan aynı anda dedi.6-7 saatte de kanama durmuştu...Pıhtılar düştü ama ertesi günü doktoru aradığımda jeldendir demişti..aslında bebeğimmiş...cahillik...zor...
canım benim yaaa üzülme lütfenseni bizdn iyi kim anlar ama öle düşünmeee Rabbim en kısa zamanda bebğinin müjdesini göndersin inşaallah. ...kimyasalla uğraşmak önce hamiş olup sonra düşük yapmak çok daha fenaymışş yaşayan yıkılan arkadaşlarımızın acısı daha beter..ben de senin gibi 1.22 giib bir değerle aldım negatifi zor oldu çok ağladım ama zamanla tekrar ümitleniyor insann.... yumurtlayabildiğim ve Rabbim içimde Anne olma aşkını koruduğu sürece tekrar tekrar deneyeceğiz başka yolumuz yok....en kısa zamanda toparlanmanı umuyorumm...yeniden gülümseyeceğin günlerr yakındır inşaallah
Evet canım sanırım artık bırakabilirsin. Zaten 10'un altı negatif kabul ediliyor. Demek ki tutunmayacakmış. Zaten olmayacaksa başında olmasın diyoruz hep. Haftasonu kendinizi toparlarsınız umarım. Allah yardımcın olsun
5 Haftayı geçmiştik pazar günü kese ve kalp atışı görmeye gidicektim.Kanama olduğu gün test yaptırdım.1000 üstü gösterdi meğer sonrasında bi daha yaptırmak gerekiyormuş.1 hafta geçti kanamanın üstünden.Bugün dürttü beni bişeyler..Yokluğu vurdu bedenime...Hiç hamile kalmadımki daha önce..Düşük yaptığımı bilemedim...Herkes daha çok kanaman olurdu o kadarcık kanamayla düşmez dedi...Kimyasal demek mi oluyo acaba bu şimdi. Allak bullak oldum...Uyuyamıyorum..Bu saate kadar için için ağladım Allahım sabır ver diye diye...Başım ağrıyo...Hcg hemen düşmüyo heralde...Bu değerde ondan mı bilmem......
Kanama başladığında doktoru aradım iğneyi bir gün önce vurdurmuştum zaten..Jelden iki tane kullan aynı anda dedi.6-7 saatte de kanama durmuştu...Pıhtılar düştü ama ertesi günü doktoru aradığımda jeldendir demişti..aslında bebeğimmiş...cahillik...zor...
canım benim inan çok üzüldüm ALLAH sabır versin bir dahaki sefer inşallah pes etmek yok bende 3 gün önce negatif aldım biliyorum çok zor
canım benim yaaa üzülme lütfenseni bizdn iyi kim anlar ama öle düşünmeee Rabbim en kısa zamanda bebğinin müjdesini göndersin inşaallah. ...kimyasalla uğraşmak önce hamiş olup sonra düşük yapmak çok daha fenaymışş yaşayan yıkılan arkadaşlarımızın acısı daha beter..ben de senin gibi 1.22 giib bir değerle aldım negatifi zor oldu çok ağladım ama zamanla tekrar ümitleniyor insann.... yumurtlayabildiğim ve Rabbim içimde Anne olma aşkını koruduğu sürece tekrar tekrar deneyeceğiz başka yolumuz yok....en kısa zamanda toparlanmanı umuyorumm...yeniden gülümseyeceğin günlerr yakındır inşaallah
Tşkkr ederimEvet belli etmemeye çalışıyorum ama gercekten zormuşşş.. Tek kelime edemiyoruz evdebirbirimize dün geceden beri konuşsak sanki patlicazz gibi hissediyoruz galiba :|
Geçicek tabi bunlar.. Tekrar başlicaz mücadeleye herkes gibi.. Allahım emeklerimizi bidaha boşa çıkarmasın inşlllh.
5 Haftayı geçmiştik pazar günü kese ve kalp atışı görmeye gidicektim.Kanama olduğu gün test yaptırdım.1000 üstü gösterdi meğer sonrasında bi daha yaptırmak gerekiyormuş.1 hafta geçti kanamanın üstünden.Bugün dürttü beni bişeyler..Yokluğu vurdu bedenime...Hiç hamile kalmadımki daha önce..Düşük yaptığımı bilemedim...Herkes daha çok kanaman olurdu o kadarcık kanamayla düşmez dedi...Kimyasal demek mi oluyo acaba bu şimdi. Allak bullak oldum...Uyuyamıyorum..Bu saate kadar için için ağladım Allahım sabır ver diye diye...Başım ağrıyo...Hcg hemen düşmüyo heralde...Bu değerde ondan mı bilmem......
yok tızım başka bişey yok inşallah bebeklerim böyle hissettiriyodur ama bilmiyorum kendimi çok iyi hissederek uyandım inşallah hep böyle devam eder
sen nasılsın hani bizim renkli renkli günaydınlarımız senide pek bi enerjisi düşük gördüm canlan biraz canlan biraz kımılda kendine gel:124: :124::124:
ııııııımmmmm annem yumurtalı ekmek yapmış kahvaltıya ben gidip kahvaltımı yapayımöptüm hepinizi
:119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın güzeller....
bugün güzel haberler alalım inşallah...
bazı üzücü haberler almısız ben yeni girebildim şimdi foruma. Rabbim umutla toparlasın hepimizi.
yeni arkadaslar hepinizzz hoşgelmişsinizz, kadim dostlara selammm olsunn...öperim çok
orkidecim, saracım moonshe nasıl gidio bakalım
Arkadaslar merhaba,
Sizlere birsey danismak istyorum. Gecen pazar opu yapildi ve 6 yumurtam toplandi. 5 tanesi dollendi. Hepsi de iyi kalite. Carsamba gunu 2 tanesi transfer edildi. Kalanlarinin da eger gelismeye devam ederlerse dondurulacagi soylendi. Bana cumartesiye kadar haber gelmezse gelismemislerdir dediler. Hala haber gelmedi. Simdi onlarin gelismedigini varsayalim. Bu acaba icimdeli iki embriyonun da acaba iyi olmadigini gosterir mi? Benzer bir durum yasayan var mi?
Allah hepimizi bir an once kavustursun yavrularimiza hayirlisiyla..
Sagolun arkadaslar..
Arkadaslar merhaba,
Sizlere birsey danismak istyorum. Gecen pazar opu yapildi ve 6 yumurtam toplandi. 5 tanesi dollendi. Hepsi de iyi kalite. Carsamba gunu 2 tanesi transfer edildi. Kalanlarinin da eger gelismeye devam ederlerse dondurulacagi soylendi. Bana cumartesiye kadar haber gelmezse gelismemislerdir dediler. Hala haber gelmedi. Simdi onlarin gelismedigini varsayalim. Bu acaba icimdeli iki embriyonun da acaba iyi olmadigini gosterir mi? Benzer bir durum yasayan var mi?
Allah hepimizi bir an once kavustursun yavrularimiza hayirlisiyla..
Sagolun arkadaslar..
Yok işteBiliyodum ( ! 7. gün : 2.11 10.gün:2 12.gün 0.65 çıktı ( ufak lekelenmelerim var daha hastalanmadım test günü ptesi ama ne anlamı varki artık ( bu değer asla yükselmez artık.. HAstalansam atrık bari bi an önce ( Ağlayamyorum bile ! donuk vaziyetteyim.. Bütün emekler, acılar çöpte :'(((
selam kızlarrrr, nasılsınız
ben birazcık daha iyiyim en azından dilim açıldı konuşuyorum artık
bugün kendimi alışverişe vuracağım ee mutsuz kadın para harcar napalım kural bu
inşallah bebelerdendir...
enerjim düşük değil şekerim renkli mesaj yazmaya üşendimde ondan zira bi sürü işim var bugün sanırsam yine misafirim olcak akşama...
o nedenle mıtfakta olcam ara ara gelip yazarım artık..
afiyet bal selülit olsun
sondakinden vazgeçtim
severim seni biliyorsun kıymadım dileğimin tutacağı gelir mazallah
taze ikiz annesi sanada günaydınn..
selam canım...
merhabalar, benim bugün 12. günüm. dün 11. gün beta hcg değerim 207.3 geldi çok şükür. 9. ve 10. gün gece o kadar şiddetli ağrılar yaşadım ki resmen rahmimin kasılıp gevşemeye çalıştığını, içimde bir şeylerin hareket ettiğini hissettim. o korkuyla 10. gün sabah idrar testi yapıp pembe ikinci çizgiyi görünce bir nebze rahatladım. dün güzel haberi aldım ama insan kendini dinlemeden edemiyordün gece yine ağrım oldu ama epey kısa sürdü bu sefer ve transferin başından beri çok şiş ve ağrılı olan göşüslerim iki gündür daha az ağrılı sanki. eşim dokuz ay aynı ağrılar devam etse zaten dayanamazsın ki mutlaka azalacaktır diyor ama ben biraz vesvese yaptım. of yaaa ağrı olsa ayrı deeert, olmasa ayrı dert. kafayı yemeden kucağımıza alsaydık şu bebişleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?