Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende iyiyim bugün bütün kardeşler toplaşıp annemdeydik curcuna yani yiğenlerimin sesleri hala kulağımda

ne güzeeelllll benimde bir kardeşim var ve iki tane yeğenim benden uzakta büyüyorlar gerçi sık sık gidip geliyoruz ama yinede uzaklar işte...
valla imrendim şu an sana beraber olmanız çok güzel

bende iyiyim bugün bütün kardeşler toplaşıp annemdeydik curcuna yani yiğenlerimin sesleri hala kulağımda

ne güzel ne kadar şanslısın bir bilsen hem annenle hem kardeşlerinle aynı şehirdesin istediğin zaman gidip geliyosun imrendim sana

bide yeniden başladı işte doktor araştırmaları mehmet ali akman var alman hastanesinde onunla bide abimin bi arkadaşı vardı onlar 12 yıldır uğraşıyolardı ocak ayında ikizleri doğucak inşallah onların doktoru var işte görüşme yapıcaz randevu alıcaklarmış bakalım ne zaman gideriz bu doktor işleriyle abimler bide ablam çok ilgileniyo sürekli araştırıp duruyolar bakalım hayırlısı hani sen yazmışsınya sil baştan işte öyleyim

maşallah canım oğluşuna sen nasılsın

hemen cevap veremiyorum malum canlarım ahh hemde ne büzdüü gülden teyzesi o dudakları çok ağladı bu sefer nedense evet insan hiç dayanamıyo malesefff mecbur olması lazım

saracım teşekkür ederiimm bende iyim ne yapayım güünüm fatih emirle geçio sen nasılsın

aynen öyle olumsuzluklara kötü sonuçlara rağmen sil baştan başlamak gerek bazen...
ki konu bebekse düşsekde kalkmayı başarmalıyız zaman kaybetmeden...
doktor araştırmalarınızda Rabbim inşallah en iyi olanına yönlendirir seni...

ne güzel ne kadar şanslısın bir bilsen hem annenle hem kardeşlerinle aynı şehirdesin istediğin zaman gidip geliyosun imrendim sana

evet en azından bu konuda şanslıyım annemle kayınvaldemin ortasında oturuyorum ikisinede 2 sokak uzaktayım abime 3 sokak ablam ve diğer abimle aramda 20 dakika mesafe var hemen hemen 2 günde bir görüşüyoruz en azından onlarla olunca içim birazdaha rahatlıyor mevlam kimseyi ailsenden ayırmasın

canım benim...
tabii çok ağlar 3 aşı vurmuşlar iğnelere ayrı acıtır ilacı ayrı yakar tosunum benim kıyamam ona...

sen nasılsın canıımmmmmmmmm

sanırım tüpe başlamadan önceki son ayım bu ay oldu oldu olmadı soluğu tüpçüde alcam...
soğan kürüne başlıyorum ovulasyon testide yapıyorum bakalım bi faydası olacakmı görecez..

sayende şekerim teşekkkür ederim....

reca ederim efenim benim yüzünden bağımlı oldunuz zaten bi işe yarayım dimi bende:13:

Kızlar malum çalışmalarımız bugün itibariyle hız alıyor önemli günlere girmiş bulunuyorum...
İşim gücüm var yanii hemen suitime çekiliyorum...
İyi geceler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…