selam canım iyiyiz senden naber
Bende oyleydim cnm balkona cikiyodum kolsuzlarla kimse görmeden cok yaniyodum anlatamam insallah seninde hamisliktendir cnm
bende iyiyim bugün bütün kardeşler toplaşıp annemdeydik curcuna yani yiğenlerimin sesleri hala kulağımda
bende iyiyim bugün bütün kardeşler toplaşıp annemdeydik curcuna yani yiğenlerimin sesleri hala kulağımda
inşallah canım siz böyle diyince seviniyorum inşallah Allah yüzümüze güler
maşallah canım oğluşuna sen nasılsın
yerim ben senin fatih emir paşanı sıpaaa kocaman adam olmuş ya maşallahhh
3 aşıyı nasıl vurdular kuzumaaaaanasıl kötü olduğunu tahmşn ederim canım paşalarımla aynı şeyleri yaşadım bana herşeyi yapsınlar ama onları ağlatmasınlar çok fena oluyorumm...o doğduğundaki dudakları geldi aklıma kesin öyel büzüştürüp ağlamıştır yavrum benim
bide yeniden başladı işte doktor araştırmaları mehmet ali akman var alman hastanesinde onunla bide abimin bi arkadaşı vardı onlar 12 yıldır uğraşıyolardı ocak ayında ikizleri doğucak inşallah onların doktoru var işte görüşme yapıcaz randevu alıcaklarmış bakalım ne zaman gideriz bu doktor işleriyle abimler bide ablam çok ilgileniyo sürekli araştırıp duruyolar bakalım hayırlısı hani sen yazmışsınya sil baştan işte öyleyim
ne güzel ne kadar şanslısın bir bilsen hem annenle hem kardeşlerinle aynı şehirdesin istediğin zaman gidip geliyosun imrendim sana
hemen cevap veremiyorum malum canlarım ahh hemde ne büzdüü gülden teyzesio dudakları çok ağladı bu sefer nedense evet insan hiç dayanamıyo malesefff mecbur olması lazım
saracım teşekkür ederiimm bende iyim ne yapayım güünüm fatih emirle geçio sen nasılsın
şekerim ballım kaymaklım napıyosunnnn
canım benim...
tabii çok ağlar 3 aşı vurmuşlar iğnelere ayrı acıtır ilacı ayrı yakar tosunum benim kıyamam ona...
şekerim yalağın hayırlı olsun:13:
hiiiiç napiim size bakınıyom..
okuyom filan işte..
moralman sıfır durumdayım..
sen nasılsın canıımmmmmmmmm
sayende şekerim teşekkkür ederim....
benim hiç bişim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?