Tüp Bebek Günlüğümüz !

şimdi aklımdan geçirdim seniiiiiii...
kendimden korktum şu an

korkma korkma öcü değilimmmm

neler olup bittiğğni çözmeye çalışıyorudm bende azcık geçmişe bakayım dedim ama o kadar çok ki yaklaşık 100 sayfa olmuş nasıl okuyacam bilmiyorum :44::44::44::44:

inşallah hep güzel haberler vardır

canım benim...
tabii çok ağlar 3 aşı vurmuşlar iğnelere ayrı acıtır ilacı ayrı yakar tosunum benim kıyamam ona...

fatih emir hayvanları doyurcana beni doyur die cıyaklıyo ama cok seviom çiflimi ne kadar az mahsullerim çıksada

Kızlaaar mide buluntıları ne zaman başlar yaw benim çok kötü gün içinde hiçbirşey yiyesin gelmiyor erken mi bilmiyorum hoş bu nohutcuklar kaç haftalık nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama :)

Kızlar yatmadan biraz nette dolanayım dedim bakın ne buldum. Muhtemelen biliyorsunuzdur ama ben ilk defa karşılaştım. Sizlerle de paylaşmak istediğim bir şey var:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder

Ben bunu önümüzdeki hafta yapmak istiyorum. Benimle yapan olur mu?

9aycım senin meslek neydi, ne çok geziosun. aslında hem güzel hem de oldukça yorucu olmalı ..

ama hayııırrrr çok ayrı gayrı düşcez desene Türkiyemi il il dolaşıyon demek..
mesleğin ne kuzum senin

Ben araştırma uzmanıyım. Hastanelerde yürüyen araştırmalarımız var. Düzenli aralıklarla oralara gidip hastaların verilerini kontrol ediyorum. Hem yönetmeliklere uygun yapılıyor mu diye, hem etik açıdan hem de bilimsel açıdan değerlendirmesini yapıyorum. Bir şeyler hatalıysa düzeltiriyorum yada rapor yazıyorum. Aslında anlatması biraz güç :) Zevkli bir iş ama seyahatleri çok olduğu için yorucu. Bir de uçak saatleri çok ters.Mesela hatay'a ankaradan direk uçuş yok. öğlen 1 de biniyorum akşam 5te ordayım. Tabi o gün çalışamadığım için otelde kalıyorum. Ertesi günü çalışıyorum ve dönüş uçağı akşam 6 da. İstanbul üstünden geldiği için gece 11de evde oluyorum Tabi bu benim aile düzenimi bozuyor ama neyseki bunu ortalama ayda 1 kere yapıyorum. bazen daha sık oluyor bazen de 1-2 ay hiç bir yere gitmiyorum. o zaman da işe geç gidip erken çıkabiliyorum. istediğimde evden çalışıyorum. Müdürlerim istanbulda. Çok sevdiğim bir arkadaşımla baş başa çalışıyorum. yani hem zor hem kolay. Çok şükür seviyorum işimi. Allah'a iyi bir iş için çok dua etmiştim. Kabul etti şükürler olsun.

Valla özlicemm sizi :) Netim olmayabilir ama olursa yine girerim

Fırına attım nekadar duracak fırında

Deme senin mesleğin ney cAnim benim kolay gelsin işinde sağdakim evine donersin insallah

Ay canım pardon çıkmıştım ben. Kürdanla pişip pişmediğine bakabilirsin. genelde 50 dk. çok merak ettim. inşallah güzel olmuştur

Son düzenleme:
evet canım ben transferimde sürekli onları söyledim yatarkende hep okumuştum inşallah sanada şifa olur canım

onları gece okuyodum canım şimdi aklıma geldi transferimde sürekli ya vahap( el vehhab) demiştim inan nerden duydum hatırlamıyorum ama aklımda o kalmıştı 2 dakikada belki 100 kere ya vahap dedim....şimdi araştırıcam nerden aklımda kalmış diye

Son düzenleme:
günaydın kızlaar heyecandan uyku tutmadı...nasipse bu gece hastane yolcusuyum :)

:2: izmirde de bütün gece yagmur yagdı.
hepimiz için bu yağmurlu sabahlardan Allahın yağmur gibi yağan rahmetlerini dilerim..
bugün okulum yok ama okulda kursum var ama bırakmayı ndüşünüyorum . bi günüm bari dinlenme olsun istiyorum.
çarşambaya randevum var keseyi görebilcek miyiz bakalım. dua bekliorum canlar

SİZİ SEVİOM

günaydın canlar..........
antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..

Ankaradan da yağmurlu bir günaydınnnnn...

günaydın kızlaar heyecandan uyku tutmadı...nasipse bu gece hastane yolcusuyum :)

Allah yardımcın olsun canım ne güzel bu gece 2 kişi gidip evinize 4 kişi döneceksiniz...

burda da hep yağdııı hala yağıyooooo...
çarşamba günüde keseyi değil keseleri göreceksin benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…