Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canlar..........antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..
gunaydin cnmcumartesi giremedim cok ama aklimdaydin sonra gece girdim.sen yoktun ben de karsilasinca biseyler yazarim dedim.cookkk uzuldum canim senden beklentim vardi niyeyse ama insallah Allah bi dahaki denemene gerek kalmadan gobusunu doldurur .cokk gecmis olsun tatlim...

siz toplaşana kadar bende işlerimi halledeyim geleyim topik açık ara ara gelip bakınırım

saol canım benim.. olmadı napalım.. kısmet değilmiş.. doğal yoldan hamile kalma ümiidim yok da bakalım bi dahaki detavi de artık inşaallah.. mart gibi . dr 2/3 ay ara verin dedi sizce ???

kızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durdu anan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu ya neyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye

günaydın canlar..........
antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..

Bayildimmmmm askimsinnnnnn

gunaydinnnn kizlarrrr:124::124::124:
burda da yagmur hic durmuyooo 2 gundurr ..

Gunaydinnnn kizlarrrr moonsherose iyi olduguna sevindim sonuna kadar hersey yolunda gider insallah bizim burda hava kapali dun butun gun yagmur yagdi karimiZ eridi ben simdi doktora muanrye gidiyorum bugun son kez kontrolum var hepinizi seviyorum

sağol canım inşallah senin iyi olur görüşmen nerdesin ki sen kar var????? ne güzel bende çok özledim karı...

dualarımız seninle canım inşşş göreceksin keseyi yada keseleri :))

günaydın kızlaar heyecandan uyku tutmadı...nasipse bu gece hastane yolcusuyum :)

ALLAH yardımcın olsun tatlım inşşş bu heycanları yaşamayı ALLAH ım bizede nasip eder
sorunsuz sıkıntısız alırsın bebişlerini kucağına inşşşş
bizlerede dua etmeyi unutma

cnm yaa güldürdün beni kanamam durdu sorun mu var hee :))

kızlar beim aklıma bir şey takılıyor..
hoş bugün 4 de dr a gideceğim sorarım ama
şimdi ben 17 aralıkda uzun protokol tedaviye başlıyorum ama biz korunmuyoruz
önceki 2 ay normal takip tedavisi oldum eee malum ilaçların etkisi devam edebiliyor..
yaa hamile olursam nasıl olacak nasıl anlaşılacak (olmazda işte kuruntu yaptım)

burda okullar bile tatil düşün yani... ama biz sabah işe geldik silecekler bile yetmedi yani ..

Heryerde yağmur var demek maşallahh diyim bereket susuzluktan çok çektik bir dönem barajlarda su kalmadı şükür diyelim her ne kadar yaşamı güçleştirsede yağsın zaten çok severim yağmuru ama ben dışarda değilken

günaydın moşerrrr..
çok sevindim canım kanamanın kesilmesine daha da olmaz inşallah..
bak işgillendim ama neden kesildiki hemen bi acile git sen

bende sana bayıldığımdan bir sorun yok yani
öpüyorum seni gamzeli güzelim

şekerim uzun protokol hiç tedaviye başlamadım kesin bilemiycemm.. zaten eğer hamileysn rahim iyice kalınlaşmış olurr doktoun da şüphelenir bencee ama içini rahat tut sonuçtaa yumurtanı baskılayack ilaçla başlayacak zararının olacağını sanmıyorumm egunal biliyordur bişeyler herhaldeee zaten adeti bekleyip asıl ilaçlara o zaman başalayacaksın diye biliyorumm

sağol akgüvercinim benim.. inşallah , tüm güzel gönüllü dostlardan gelen inşallahlara AMİNNN

hoşgeldin tatlımmm
valla ne bileyim yaa 21. gün lucrine başlanacak yaa anlarmıki aklıma takıldı işte
:26:

ultrasonda daktır rahim kalınlığına bakar şüphelenirse test ister vs...
anlaşılır yani sen düşünme detayı canımcım..
zira karşında iki kez uzun protokolle tedavi olmuş bi kimse var ordan biliyorum

şükür hadi bakalım, bundan sonrası inşallah sular seller gibi açık .. Bereketli ve sağlıklı gider..

tutmasanız ya beni kızımmmmmm işim var gideyim vitrinlerin içini boşaltıp sileyim yerleştireyim ama buralardayım gözüm üzerinizde:82::82::111::111::111:

tutmasanız ya beni kızımmmmmm işim var gideyim vitrinlerin içini boşaltıp sileyim yerleştireyim ama buralardayım gözüm üzerinizde:82::82::111::111::111:

saol cnm yaaa işte olmazda hani bende nerde o şans ama takılmıştı aklıma saol içim rahatladı
4 de randevum var daktırlada görüşeceğim bakalım

günaydın canlar..........
antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…