gunaydin cnmcumartesi giremedim cok ama aklimdaydin sonra gece girdim.sen yoktun ben de karsilasinca biseyler yazarim dedim.cookkk uzuldum canim senden beklentim vardi niyeyse ama insallah Allah bi dahaki denemene gerek kalmadan gobusunu doldurur .cokk gecmis olsun tatlim...günaydın canlar..........antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..
gunaydinnnn kizlarrrr:124::124::124:
burda da yagmur hic durmuyooo 2 gundurr ..
günaydın şekerim
burda da sürekli yağıyooo korkuyorum ya beni sel alırsa diye dışarı çıkamıyorum
gunaydin cnmcumartesi giremedim cok ama aklimdaydin sonra gece girdim.sen yoktun ben de karsilasinca biseyler yazarim dedim.cookkk uzuldum canim senden beklentim vardi niyeyse ama insallah Allah bi dahaki denemene gerek kalmadan gobusunu doldurur .cokk gecmis olsun tatlim...
günaydın canlar..........
antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..
Bayildimmmmm askimsinnnnnnEki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759
Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762 Eki Görüntüle 572757 Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762
Güüünnnaayyddıııınnnnn
Bu Hafta Hareketli Geçecek ve İnşallah Hep Güzel Haberler Alacaz
İkiz Paşalarımız Rüzgar ve Poyraz Yarın Sabah Dünyaya Geliyor
Sara Çarşamba Hamile Olduğunu Öğrenecek
Transfer olacaklar ve Tedaviye Başlayacaklar
Allah Hepinizin Yardımcısı Olsun
Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764
:2: izmirde de bütün gece yagmur yagdı.
hepimiz için bu yağmurlu sabahlardan Allahın yağmur gibi yağan rahmetlerini dilerim..
bugün okulum yok ama okulda kursum var ama bırakmayı ndüşünüyorum . bi günüm bari dinlenme olsun istiyorum.
çarşambaya randevum var keseyi görebilcek miyiz bakalım. dua bekliorum canlar
SİZİ SEVİOM
gunaydin cnmcumartesi giremedim cok ama aklimdaydin sonra gece girdim.sen yoktun ben de karsilasinca biseyler yazarim dedim.cookkk uzuldum canim senden beklentim vardi niyeyse ama insallah Allah bi dahaki denemene gerek kalmadan gobusunu doldurur .cokk gecmis olsun tatlim...
gunaydinnnn kizlarrrr:124::124::124:
burda da yagmur hic durmuyooo 2 gundurr ..
Gunaydinnnn kizlarrrr moonsherose iyi olduguna sevindim sonuna kadar hersey yolunda gider insallahkızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduanan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu yaneyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye
sağol canım inşallah senin iyi olur görüşmen nerdesin ki sen kar var????? ne güzel bende çok özledim karı...Bayildimmmmm askimsinnnnnn
Gunaydinnnn kizlarrrr moonsherose iyi olduguna sevindim sonuna kadar hersey yolunda gider insallahbizim burda hava kapali dun butun gun yagmur yagdi karimiZ eridi ben simdi doktora muanrye gidiyorum bugun son kez kontrolum var hepinizi seviyorum
:2: izmirde de bütün gece yagmur yagdı.
hepimiz için bu yağmurlu sabahlardan Allahın yağmur gibi yağan rahmetlerini dilerim..
bugün okulum yok ama okulda kursum var ama bırakmayı ndüşünüyorum . bi günüm bari dinlenme olsun istiyorum.
çarşambaya randevum var keseyi görebilcek miyiz bakalım. dua bekliorum canlar
SİZİ SEVİOM
Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759
Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762 Eki Görüntüle 572757 Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762
Güüünnnaayyddıııınnnnn
Bu Hafta Hareketli Geçecek ve İnşallah Hep Güzel Haberler Alacaz
İkiz Paşalarımız Rüzgar ve Poyraz Yarın Sabah Dünyaya Geliyor
Sara Çarşamba Hamile Olduğunu Öğrenecek
Transfer olacaklar ve Tedaviye Başlayacaklar
Allah Hepinizin Yardımcısı Olsun
Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764
günaydın kızlaar heyecandan uyku tutmadı...nasipse bu gece hastane yolcusuyum :)
kızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduanan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu yaneyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye
burda okullar bile tatil düşün yani... ama biz sabah işe geldik silecekler bile yetmedi yani ..
kızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduanan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
Bayildimmmmm askimsinnnnnn
Gunaydinnnn kizlarrrr moonsherose iyi olduguna sevindim sonuna kadar hersey yolunda gider insallahbizim burda hava kapali dun butun gun yagmur yagdi karimiZ eridi ben simdi doktora muanrye gidiyorum bugun son kez kontrolum var hepinizi seviyorum
kızlar beim aklıma bir şey takılıyor..
hoş bugün 4 de dr a gideceğim sorarım ama
şimdi ben 17 aralıkda uzun protokol tedaviye başlıyorum ama biz korunmuyoruz
önceki 2 ay normal takip tedavisi oldum eee malum ilaçların etkisi devam edebiliyor..
yaa hamile olursam nasıl olacak nasıl anlaşılacak (olmazda işte kuruntu yaptım)
dualarımız seninle canım inşşş göreceksin keseyi yada keseleri :))
ALLAH yardımcın olsun tatlım inşşş bu heycanları yaşamayı ALLAH ım bizede nasip eder
sorunsuz sıkıntısız alırsın bebişlerini kucağına inşşşş
bizlerede dua etmeyi unutma
cnm yaa güldürdün beni kanamam durdu sorun mu var hee :))
şekerim uzun protokol hiç tedaviye başlamadım kesin bilemiycemm.. zaten eğer hamileysn rahim iyice kalınlaşmış olurr doktoun da şüphelenir bencee ama içini rahat tut sonuçtaa yumurtanı baskılayack ilaçla başlayacak zararının olacağını sanmıyorumm egunal biliyordur bişeyler herhaldeee zaten adeti bekleyip asıl ilaçlara o zaman başalayacaksın diye biliyorumm
kızlar beim aklıma bir şey takılıyor..
hoş bugün 4 de dr a gideceğim sorarım ama
şimdi ben 17 aralıkda uzun protokol tedaviye başlıyorum ama biz korunmuyoruz
önceki 2 ay normal takip tedavisi oldum eee malum ilaçların etkisi devam edebiliyor..
yaa hamile olursam nasıl olacak nasıl anlaşılacak (olmazda işte kuruntu yaptım)
kızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduAnan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
Doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu yaNeyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
Burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye
ultrasonda daktır rahim kalınlığına bakar şüphelenirse test ister vs...
anlaşılır yani sen düşünme detayı canımcım..
zira karşında iki kez uzun protokolle tedavi olmuş bi kimse var ordan biliyorum
tutmasanız ya beni kızımmmmmm işim var gideyim vitrinlerin içini boşaltıp sileyim yerleştireyim ama buralardayım gözüm üzerinizde:82::82::111::111::111:
günaydın canlar..........
antalyadan fırtınalı bi günaydın hepinize..
antalyadayım canım. evet psikolojik danışmanım . şu an ofisteyim . antalyada okullar bile tatil düşünün yani... biz yine iş başı zaten canım sıkkın
Canım haftasonu uğrayamadımm ama sen negatif almışsınn..inşaallah son negatifin olur buu bri sonraki tedavindeee Rabbim göndersinn hasretle beklediğiniz bebişlerinizi...
ben de 3-4 ay içinde düşünüyorum başlamayı belki de beraber gün sayarız kimblir Canımm...Nasibimizdeki bebeğimiz en kısa zamanda geldim anne desin artık bekletmesin bizi...burda da hava yağmurluu insan hüüznleniyor duygusallşıyor haliylee:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?