Canım haftasonu uğrayamadımm ama sen negatif almışsınn..inşaallah son negatifin olur buu bri sonraki tedavindeee Rabbim göndersinn hasretle beklediğiniz bebişlerinizi...
ben de 3-4 ay içinde düşünüyorum başlamayı belki de beraber gün sayarız kimblir Canımm...Nasibimizdeki bebeğimiz en kısa zamanda geldim anne desin artık bekletmesin bizi...burda da hava yağmurluu insan hüüznleniyor duygusallşıyor haliylee:26::26::26:
ikramaya görüştünmü cnm dr la nerde başlamayı düşünüyorsun kafanda bir yer varmı
sağolun kızlar şimdi iyi bi psikolog arıyorum gülden in dedeiği gibi işkillenmiyom
çok yakın arkadaşım psikolog ama çok görüşemiyoruz..
neyse kızlar kocam eve geldi 1 hafta izin aldı bana baksın diye....
öpüyom sizi ben
saol cnm yaaa işte olmazda hani bende nerde o şans ama takılmıştı aklıma saol içim rahatladı
4 de randevum var daktırlada görüşeceğim bakalım
korkma canım güldenin dediği gbi ultrasonda şüphelenir birşey varsa ,
ha geç döllenme tutunma vs olursada lucrin zararlı değilmiş gebeliğe bende sormuştum
ikramaya görüştünmü cnm dr la nerde başlamayı düşünüyorsun kafanda bir yer varmı
geçmiş olsun canıım benim inşaallah bişey olmayacak bebişlerinee...bol bol ballı limonlu sıcak su iç zencefil tozu zararı olur mu bilemedim ama ben zencefil bal limon karışımıyla atlattım gribii:2::2::2:Günaydın kızlar dün ve bugün işyerindeyim burnum akıyor ve terliyorum birşey olmaz dimi ? Soğuk aldım sanırım bol bol portakal limonlu ıhlamur içiyorum ya ateşlenip hasta olursam ya bebeklerime birşeyolursa offff
ben de topiğe sık sık girip yazmak istiyorum ama 1 hafta 10 gündür internette sıkıntı var.günde 10-15 dakika girip bikaç sayfa okuyup,bikaç bişey yazıp çıkıyorum.
Hepinizi çooooooooook seviyorum,egunal,sevilco,turquusse,moonsheros84,ikramaya,psilolog ve adını hatırlayamadığım herkese (nick olunca akılda kalıcı olmuyo malesef) hepinize dua ediyorum.. Dua ediyorum...
Canlarım benim.kendinize iyi bakın :)))
zaten havalar soğuk grip oldumsiz olmayın bari...
Tekrar hepinizi öpüyorum...terapistlerim benim
bbana da en az 2 ay ara verin dedi doktor kasimda negatifi gormustum mart filan dusunuyoruz cnm iste bizdesaol canım benim.. olmadı napalım.. kısmet değilmiş.. doğal yoldan hamile kalma ümiidim yok da bakalım bi dahaki detavi de artık inşaallah.. mart gibi . dr 2/3 ay ara verin dedi sizce ???
:)))))) gercekten paranoyak olmussun ha:))))swvindi cnm kanamanin durmasinakızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduanan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu yaneyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye
Canım haftasonu uğrayamadımm ama sen negatif almışsınn..inşaallah son negatifin olur buu bri sonraki tedavindeee Rabbim göndersinn hasretle beklediğiniz bebişlerinizi...
ben de 3-4 ay içinde düşünüyorum başlamayı belki de beraber gün sayarız kimblir Canımm...Nasibimizdeki bebeğimiz en kısa zamanda geldim anne desin artık bekletmesin bizi...burda da hava yağmurluu insan hüüznleniyor duygusallşıyor haliylee:26::26::26:
canım inşaallah kıayamam ... hüzünlü ama napalım son olur inşaaallah..
evet canım maalesef olmyo kendide diyo ama benimle çok verimli olmaz diye ama karar verdim mecidiyeköy de falan bakıyorum çok yakın 10 dak bize araştırıyorum bilen varsa söylesin lütfen eşim bakıcak banada bi bi uykudan başı kalksacnm zaten arkadaştan psikolog olmuyor malesefki benimde en yakın ark. ım psikolog ama pek faydası olamıyor :))
sen yat kocan sana baksın keyfine bak valla :))
sağol canım ya dedim ya çiziyorum galibabbana da en az 2 ay ara verin dedi doktor kasimda negatifi gormustum mart filan dusunuyoruz cnm iste bizde
:)))))) gercekten paranoyak olmussun ha:))))swvindi cnm kanamanin durmasina
inşallah canım ne zaman çıkıcak sonucun???selam kızlar nasılsınız bakayım?
bende kan verdim geldim, başım ağrıyo biraz yatıyım dedim ama uyuyamadım geri kalktım, tıkınıyom.
kızlar inşallah katlamışızdır değeri çok merak ediyom. :18::18:
ben de topiğe sık sık girip yazmak istiyorum ama 1 hafta 10 gündür internette sıkıntı var.günde 10-15 dakika girip bikaç sayfa okuyup,bikaç bişey yazıp çıkıyorum.
hepinizi çooooooooook seviyorum,egunal,sevilco,turquusse,moonsheros84,ikramaya,psilolog ve adını hatırlayamadığım herkese (nick olunca akılda kalıcı olmuyo malesef) hepinize dua ediyorum.. dua ediyorum...
canlarım benim.kendinize iyi bakın :)))
zaten havalar soğuk grip oldumsiz olmayın bari...
tekrar hepinizi öpüyorum...terapistlerim benim
saol canım benim.. olmadı napalım.. kısmet değilmiş.. doğal yoldan hamile kalma ümiidim yok da bakalım bi dahaki detavi de artık inşaallah.. mart gibi . dr 2/3 ay ara verin dedi sizce ???
inşallah canım ne zaman çıkıcak sonucun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?