ayyy sonucum çıkmış kızlarbhcg 788 olmuş.
selam canım, 2-3 ay beklemek iyi bence. inşallah o zaman olacak canım.
Coook guzelgnaydın hanımlaarr güzel bir hafta ya güzel duygularla başlayalımm
sabah jimnastiğimi yaptımşimdi de kahvaltıya geçiyorumm ama buralardayımm ...öğleden sonra pazara gideceğim inşaallah
Eki Görüntüle 572834 Eki Görüntüle 572835
Bu disten cektimiz ney bizim banada doktor disim icin on tane boyun ve agiz masaji yazdi ama zoba hastalimdan gidemedim henuz bu ayin sonuna kadar gitmem lazim canim benim hangi vitaminleri kullanca ?????görüşmedim henüz canımm diş tedavim var öncesinde 2 tane ameliyatlık dişim var çekilmesi lazımmbiri kırık biri de 20 lik dişimmm tedaviden önce çektireyim malum hamiş olursamm yanarımm...fazla kilolarım var 15 kilo vermem lazım ama 10 unu versem kardır başlamak için spora başladım yüzmeye de başlıyorum haftaya inşallah...bir de yumi kalitesini artıran takviye ilaçlara başlıcamm 3 ay önceden başlamlıymışımm bu aysonunda başlamayı düşünüyorum en geç....ben hazırlıklara başladımm...rapor da çıkaracamm benim merkezimde raporlu fiyat çok uyguna geliyorr ve doktorumdan memnunumm ikinci tedavide istediğim şartları sağlarsaa onunla devam etmeyi düşünüyorumm..olmadı Aret beyle devam edecemm...ama son çaremm arkadaşımın doktoru var bahçeçide Halit bey en son yarım rahim ve tek yumurtalıkla bir kadının hikayesini de okudum çok aklıma yattı doktor da çok şeker bir adam dı zateen bakalım nasibimizdehangiis hayırlısıysa onunla başlayacam ama şimdilik niyetimm...kendi tedavimi ve yol haritamı belirledimmm inşaallah iameliyatsız gelir bebğimm..gelmezse yolculuk Ankara ya senin doktorunaa.. ama aklımda kalmasın bir kez daha denemek istyorumm bir şekilde rahim kalınlaştığı için daha fazla uüraşarak sonuç alabillirmiyim görmek istyorum....tekrar bıçak altına yatmadan beynimi temzilemem lazımm..
Coook gecmis olsun cnim benim vitamin c bol alben de topiğe sık sık girip yazmak istiyorum ama 1 hafta 10 gündür internette sıkıntı var.günde 10-15 dakika girip bikaç sayfa okuyup,bikaç bişey yazıp çıkıyorum.
hepinizi çooooooooook seviyorum,egunal,sevilco,turquusse,moonsheros84,ikramaya,psilolog ve adını hatırlayamadığım herkese (nick olunca akılda kalıcı olmuyo malesef) hepinize dua ediyorum.. dua ediyorum...
canlarım benim.kendinize iyi bakın :)))
zaten havalar soğuk grip oldumsiz olmayın bari...
tekrar hepinizi öpüyorum...terapistlerim benim
geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine taam mıı...sağol dularınızla biz de hamile kalacaz inşaallah..burda Allahın iziniyleee doğurmayan kalmayacakk emzikliler topiğine doğru yol aldığımızı düşünüp gülümsüyorum zamaan zaman balllimonlu sıcak su iç bol bol zencefil dokunmuyorsa kaşığın ucuyla onu da kat süper şifa kaynağı
maaşallah çok güzel katlamış değerin tatlım 2 güne kese görmeye gidersiniz gibi görüniyor değerinn acaba çift kese mi göreceksiniz çok merak ediyorumm ...ayyy sonucum çıkmış kızlarbhcg 788 olmuş.
selam canlarr
nasılsınız?
2-3 gündür bakıp çıkabiliyorum anca eşim el koydu laptopa çünkü.
çok şükür bugün bana kaldı.
nasıl gidiyo varmı yeni hamiş haberleriii.....
bizim de randevuya az kaldı perşembe gidiyoruz mercimeği görcez inşallah...
tebrikler canımmmm
Allah kucağına almayı nasip etsin.
kaçıncı gün testi bu?
yüksek baya ondan sordum.
tebrikler tekrar
ya senin tek diş değil yaa bir de zona çıktı başına şifanı tez zamanda versin Rabbimm.. hayı suyuna da mı başlasam bilmiyorum amma bu akşama meryeme başlıcam dün abdestlendi,mmm burdan bir arkadaşa da yasin okuyacam sözüm vardı inşaallah tedaviis hayılı olurrCoook guzel
Bu disten cektimiz ney bizim banada doktor disim icin on tane boyun ve agiz masaji yazdi ama zoba hastalimdan gidemedim henuz bu ayin sonuna kadar gitmem lazim canim benim hangi vitaminleri kullanca ?????
Coook gecmis olsun cnim benim vitamin c bol al
inşaallah canım inşaallahh ağzın bal yesin emiii :))))
kızlar selam hepinize. yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. gün embriyosu olacaklar...
kızlar selam hepinize. Yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. Akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . Siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. Gün embriyosu olacaklar...
oh oh maşallah canım inşallah herşey güzel gider ALLAH hayırlı haberler almayıda nasip etsin
benim de 3. Gün embriyosuydu tatlım. En güzel şeyleri yaşatsın rabbim. Dualarımızdasın
benim de 3. Gün embriyosuydu tatlım. En güzel şeyleri yaşatsın rabbim. Dualarımızdasın
kızlar selam hepinize. yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. gün embriyosu olacaklar...
tuvalete gitme sıkıntın yoksa niye yapıosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?