Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canlarr
nasılsınız?
2-3 gündür bakıp çıkabiliyorum anca eşim el koydu laptopa çünkü.
çok şükür bugün bana kaldı.
nasıl gidiyo varmı yeni hamiş haberleriii.....
bizim de randevuya az kaldı perşembe gidiyoruz mercimeği görcez inşallah...

Coook guzel
Bu disten cektimiz ney bizim banada doktor disim icin on tane boyun ve agiz masaji yazdi ama zoba hastalimdan gidemedim henuz bu ayin sonuna kadar gitmem lazim canim benim hangi vitaminleri kullanca ?????
Coook gecmis olsun cnim benim vitamin c bol al

ayyy sonucum çıkmış kızlar bhcg 788 olmuş.

Masallah masallah tebrikler canim benim

inşaallah canım inşaallahh ağzın bal yesin emiii :))))

ayyy sonucum çıkmış kızlar bhcg 788 olmuş.
maaşallah çok güzel katlamış değerin tatlım 2 güne kese görmeye gidersiniz gibi görüniyor değerinn acaba çift kese mi göreceksiniz çok merak ediyorumm ...

yirim senin o mercimek bebişinii been perşembeye az kalmışş evet inşaallah çifte bayram olur sizee... ben de kalkıp pazara gidecem oturdum kaldımm
kocama atkı bere örecem ama neden se güzel bir örnek bulamadım sade zarif bişey olsun istiyorumm..adamın kaç yıldır ağzında bana bir atkı bir kazak örmedin diyip duruyoorr...değer vermiyomuşum emek vermiyo muşum pöff....ben de pek beceremem aslında uğraşsam yaparım da ne biliim yaaa:26::26:

kızlar selam hepinize. yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. gün embriyosu olacaklar...

bu arada kızlar bizde çarşamba günü 11 de ataşehir memorialle randevu var bakalım ne olucak sonrasındada alman hastanesiyle görüşücez aranızda buralarda muayne olan varmı

ya senin tek diş değil yaa bir de zona çıktı başına şifanı tez zamanda versin Rabbimm.. hayı suyuna da mı başlasam bilmiyorum amma bu akşama meryeme başlıcam dün abdestlendi,mmm burdan bir arkadaşa da yasin okuyacam sözüm vardı inşaallah tedaviis hayılı olurr
kızlar yasin isteyen varsa özel mesaj atın bana sayfaları kaçırabilirimm elimden geldiğince okurum inşaallah

tatlım GNC nin ürünlerin den başlıcam arginmax men ve women karıkoca başlıcaz omega 3 de kullanacak kocişş bir de keçiboynuzu pekmezi falan yiceek
sadece benim alıcaam biesteron deha dan bunlar yumilerin kaliteli büyümesi ve döllenmesi için tedaviden 3 ay önce başlayıp düzenli kullnmqamız gerekiyo malumm yumoşlar da çok fire veriyoruz yaş da geçiyor kalite düşüyor...benim birde 3. güne giidyor kaliteli dediler ama bence yeterince kaliteli değildii..donmuşlarım yaşamadı başa döndümm bu sefer en azından donmuşum birkaç tane kalsın istiyorumm..yaş 35 ylun yarısını geçtimm ay sonunda sipariş verip başlıcam 2013 te tedavim başlayana kadar düzenli kullanmak istyorumm

inşaallah canım inşaallahh ağzın bal yesin emiii :))))

Amin ağzımız hep beraber bal yesin malum kış mevsimi geldii şifaaadır ball

oh oh maşallah canım inşallah herşey güzel gider ALLAH hayırlı haberler almayıda nasip etsin

benim de 3. Gün embriyosuydu tatlım. En güzel şeyleri yaşatsın rabbim. Dualarımızdasın

tuvalete gitme sıkıntın yoksa niye yapıosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…