canım selanik ör.erkeğe yakışıyo biraz karışık ama. yada 2ters 2düz lastik ör.çok örnekli bişey gitmez zaten benim ördüğüm ya selanik ya da lastik oluyo.maaşallah çok güzel katlamış değerin tatlım 2 güne kese görmeye gidersiniz gibi görüniyor değerinn acaba çift kese mi göreceksiniz çok merak ediyorumm ...
yirim senin o mercimek bebişinii been perşembeye az kalmışş evet inşaallah çifte bayram olur sizee... ben de kalkıp pazara gidecem oturdum kaldımm
kocama atkı bere örecem ama neden se güzel bir örnek bulamadım sade zarif bişey olsun istiyorumm..adamın kaç yıldır ağzında bana bir atkı bir kazak örmedin diyip duruyoorr...değer vermiyomuşum emek vermiyo muşum pöff....ben de pek beceremem aslında uğraşsam yaparım da ne biliim yaaa:26::26:
canım daha göremedik malesef. 13ünde randevumuz görcez inşallah.Sen nerelerdesin kuzu yaaaa, hiç yoksun ortalarda.
Nasılsın keseyi gördün mü,, öptümm kuşum
senin durumun ne canım . yani beklemede misin . izmirdesin sanırım nerde yaptırdın?
Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759 Eki Görüntüle 572759
Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762 Eki Görüntüle 572757 Eki Görüntüle 572761 Eki Görüntüle 572762
Güüünnnaayyddıııınnnnn
Bu Hafta Hareketli Geçecek ve İnşallah Hep Güzel Haberler Alacaz
İkiz Paşalarımız Rüzgar ve Poyraz Yarın Sabah Dünyaya Geliyor
Sara Çarşamba Hamile Olduğunu Öğrenecek
Transfer olacaklar ve Tedaviye Başlayacaklar
Allah Hepinizin Yardımcısı Olsun
Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764 Eki Görüntüle 572763 Eki Görüntüle 572764
kızlar günaydıınnn...çokk şükür kanamam durduanan paranoyak olmuşuz şimdide durdu bi sorun mu var diyorum
doktorlar kanama varken sorun yoktu diyodu yaneyse kızlar şaka bi yana iyiyim çok şükür sürekli tuvalete gitmekten bıkmıştım...
burdada yağmur çokkk kaç gündür yağıyo kan vermeye gidicez çıkamadık olur biri yine arkadan çarpar diye
ayyy sonucum çıkmış kızlarbhcg 788 olmuş.
maaşallah çok güzel katlamış değerin tatlım 2 güne kese görmeye gidersiniz gibi görüniyor değerinn acaba çift kese mi göreceksiniz çok merak ediyorumm ...
yirim senin o mercimek bebişinii been perşembeye az kalmışş evet inşaallah çifte bayram olur sizee... ben de kalkıp pazara gidecem oturdum kaldımm
kocama atkı bere örecem ama neden se güzel bir örnek bulamadım sade zarif bişey olsun istiyorumm..adamın kaç yıldır ağzında bana bir atkı bir kazak örmedin diyip duruyoorr...değer vermiyomuşum emek vermiyo muşum pöff....ben de pek beceremem aslında uğraşsam yaparım da ne biliim yaaa:26::26:
kızlar selam hepinize. yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. gün embriyosu olacaklar...
selam kızlar.
nasılsınız bakalım?
iidir canım benim. mutfaktan şimdi geldim. tv izliom bi yandan garılar gulübüne bakıp durum
sen nasılsın
BEN İZMİRDEYİM EVET SYMRNA'DA YAPTIRDIM. ÇOK ŞÜKÜR TESTİMİZ POZİTİF AMA Bİ DE KESEYİ GÖRSEK Bİ DE KALP ATISI Bİ DE KENDİSİNİ GÖREBİLSEK ZAMANLA KUCAĞIMIZDA
O ZAMAN TEDİRGİNLİĞİM GECECEK SANIRIM. BU CARSAMBA RANDEVU VAR.,,, Rabbim nasip etsin herkeslere
beni 6.30da çağırdılar. 7.30 falandı ameliyata aldıklarında...10dan sonra çıktık sanırım. 2-3 saati buluyo kendine gelmen...yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?
yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?
canıııııııııııııım menim çok sağol inşallah hayırlı haberler veririm size
bugün idrar testi yapıp yapmamak için çok düşündüm ama yapmadım nasılsa bi yarın kaldı iki gün daha hamile gibi hissetmek istedim inşallah çarşamba günü sevinirim Allah hepimizin yüzünü güldürsün
selam kızlar.
nasılsınız bakalım?
yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?
iyi haber vercen tabisiiiii..
ayyy iyi dayandın tebrikler
selam şekerim yüzünü gören cennetlik dersem abes olur malum yazışıyoruz mesajını gören cennetlik diyim bariiii...
işlem öncesi sonrası maksimum 3 saatte biter işin serum kısmı uzun sürüyor dinlenmen kendine gelmen vs..
en fazla 3 saat ki olmaz bile..
ayyy sonucum çıkmış kızlarbhcg 788 olmuş.
selam canlarr
nasılsınız?
2-3 gündür bakıp çıkabiliyorum anca eşim el koydu laptopa çünkü.
çok şükür bugün bana kaldı.
nasıl gidiyo varmı yeni hamiş haberleriii.....
bizim de randevuya az kaldı perşembe gidiyoruz mercimeği görcez inşallah...
kızlar selam hepinize. yarın 10.30 da transferim var allahın izniyle..inşallah rabbim yardım eder de bebişlerim tutunurlar bana ve vakti geldiğinde rabbim kucağıma almayı nasip eder. akşam lavman yapacam ama 2 tane yapmak zor olacak gibi . siz nasıl yaptınız yaaaabu arada cumartesi sabah toplanmıştı yumurtalarım...sanırım 3. gün embriyosu olacaklar...
bu arada kızlar bizde çarşamba günü 11 de ataşehir memorialle randevu var bakalım ne olucak sonrasındada alman hastanesiyle görüşücez aranızda buralarda muayne olan varmı
tatlım ilk seferde idrar testi yapmış çok üzülmüştüm gününden önce bu sefer kendime bunu yaşatmak istemedim bide burda annemin yanındayım kafam rahat eşimde bugün bursayı bayağı gezdirdi bana akşama kadar dışardaydık hem gezdim hem alışveriş yaptım eğlenceliydi yani böylelikle testi unutuyorum yarında dayımlara yemeğe gidiyoruz öbürgün test günü zaten inşallah seviniriz
bugün topikle ilgilenemedim..
şimdide beyim geliyiiii yedirip içireyim hemen geleyim...
muhabbete devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?