Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım selanik ör.erkeğe yakışıyo biraz karışık ama. yada 2ters 2düz lastik ör.çok örnekli bişey gitmez zaten benim ördüğüm ya selanik ya da lastik oluyo.
fantazi lastikte yapabilirsin o da güzel oluyo.başlayınca örersin çabucak kocişini sevindir

Sen nerelerdesin kuzu yaaaa, hiç yoksun ortalarda.
Nasılsın keseyi gördün mü,, öptümm kuşum
canım daha göremedik malesef. 13ünde randevumuz görcez inşallah.
eşimden dolayı giremedim doğru düzgün ya..
bende seni öptüm kuzucum

senin durumun ne canım . yani beklemede misin . izmirdesin sanırım nerde yaptırdın?

BEN İZMİRDEYİM EVET SYMRNA'DA YAPTIRDIM. ÇOK ŞÜKÜR TESTİMİZ POZİTİF AMA Bİ DE KESEYİ GÖRSEK Bİ DE KALP ATISI Bİ DE KENDİSİNİ GÖREBİLSEK ZAMANLA KUCAĞIMIZDA
O ZAMAN TEDİRGİNLİĞİM GECECEK SANIRIM. BU CARSAMBA RANDEVU VAR.,,, Rabbim nasip etsin herkeslere

canıııııııııııııım menim çok sağol inşallah hayırlı haberler veririm size

gözün aydın canım bi daha kanama yaşayıp korkmazsın inşallah
ayyy sonucum çıkmış kızlar bhcg 788 olmuş.

maşallah canım darısı başıma

bende yeni evlendiğimde kazak örmüştüm düz örgüyle çok beğenmişti eşim sende başla eminim güzel olacaktır

inşallah yarın herşey yolunda gider canım Allah yardımcınız olsun

bugün idrar testi yapıp yapmamak için çok düşündüm ama yapmadım nasılsa bi yarın kaldı iki gün daha hamile gibi hissetmek istedim inşallah çarşamba günü sevinirim Allah hepimizin yüzünü güldürsün

iidir canım benim. mutfaktan şimdi geldim. tv izliom bi yandan garılar gulübüne bakıp durum
sen nasılsın

iyiyim canım.
ben de birazdan geçiyorum mutfağa.
haftasonu bakamadım hiç topiğe.
badana yapıldı.önümüzdeki haftasonu kalan yerler yapılacak.
koşuşturmacalar başladı.
var mı topikte gelişme?

irenbedeyim ben de ...hayırlısı bakalım...takma kafana canım inşallah herşey yolunda gider...zaman o kadar çabuk geçer ki bi de bakmışsın sıpan kollarında

yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?

tatlım aslında 15 -20 dakikalık bi işlem ama anestezi verip uyuttukları için uyuman uyanman opu işlemi 1 - 2 saati buluyo uyandıktan sonra bi saat kadarda yoğun bakımda tutuyolar serum falan takıyolar sonra kahvaltını edip hastaneden çıkıyosun

canıııııııııııııım menim çok sağol inşallah hayırlı haberler veririm size

iyi haber vercen tabisiiiii..

ayyy iyi dayandın tebrikler

selam kızlar.
nasılsınız bakalım?

selam şekerim yüzünü gören cennetlik dersem abes olur malum yazışıyoruz mesajını gören cennetlik diyim bariiii...

yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?

işlem öncesi sonrası maksimum 3 saatte biter işin serum kısmı uzun sürüyor dinlenmen kendine gelmen vs..
en fazla 3 saat ki olmaz bile..

tatlım ilk seferde idrar testi yapmış çok üzülmüştüm gününden önce bu sefer kendime bunu yaşatmak istemedim bide burda annemin yanındayım kafam rahat eşimde bugün bursayı bayağı gezdirdi bana akşama kadar dışardaydık hem gezdim hem alışveriş yaptım eğlenceliydi yani böylelikle testi unutuyorum yarında dayımlara yemeğe gidiyoruz öbürgün test günü zaten inşallah seviniriz

ayyy sonucum çıkmış kızlar bhcg 788 olmuş.

süpperrrr kız sen baya baya hamilesiinnnn
azcık verermisin bana değerinden 100 ü yeter bana

perşembe büyük gün demek
bende bu hatun aldı bebesini çekildi köşesine dediydimmmm...

canım Allahın izniyle bebeklerine kavuşacaksın ve bir ömür ayrılmayacaksınız
lavman yapmadık bir çoğumuz ama bazı doktorlar vermişler...
3.gün transferi olcak canım..

bu arada kızlar bizde çarşamba günü 11 de ataşehir memorialle randevu var bakalım ne olucak sonrasındada alman hastanesiyle görüşücez aranızda buralarda muayne olan varmı

hayırlısı olsun canım hakkında...
Rabbim en doğru merkeze yönlendirsin inşallah...

yapmaman daha iyi tabii...
ama dürtüyoo işte bişiler beniii
ben böyle değildim yaşarken oldum valla...
eskiden erken teste hele idrar testine karşı olan neler neler diyen ben ne zaman ki 2.tüpte idrar testini 9.gün yaptım o gün
bütün tabularımı yıktım

bugün topikle ilgilenemedim..
şimdide beyim geliyiiii yedirip içireyim hemen geleyim...
muhabbete devam edelim

bugün şeker ölçümüm vardı.. dr a sormadım ama hep normalin altında çıkmış çok şükür...çok seviindim.. ben bu şeker işinden hep korkmuşumdur zaten...bebişimin park yatağını.. karyola yatağını da aldık.. her şeyi tamam sayılır artık.. şimdi oda takımını bekliyoruz...bir gelse.. yıkama ütüleme ve yerleştirme işlemlerine başlayacağım....bende işlemler böyle.. yarın gezmeye gidicez bu arada 1 hafta yokum... yanınıza uğrayamam canlarım...haberiniz olsun...

kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım bugün eşim merkezi aramış spermiogram sonuçları için 38 milyon sperm varmış biraz morfoloji ve şekil bozukluğu varmış eşimde 30 ekimde ameliyat oldum varikoselden demiş bundan kaynaklanıyor olabilir demişler ama tüp bebeğe engel değil demişler bakalım neler olcak :)))

durunun değerinden 100 istemişsin ya... ben sana ilk değerimden 250 veririm.. nasıl olsa tek bebişim kaldı ya... diğerinin değeri beni aşar...597 den 250 sana helal olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…