Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm canım doktorun kim bende smyrnada başladım gerçi bu ay kis çıktı diğer aya kaldı ama memnunsun anladığım kadarıyla merkezden

maaşalalh snein sonuçta geç çıkmış...
anacım bende ne var anlamadım acele test dedik 15 dk geldi..
diğer,ine 2.30da dediler..12.30da başkentin sitesine düştü eguşum gördü ben o ara kalkmıştım başından bilgisyaarınnn..:26:
yani biraz daha geç çıksa az umudumuz vardı belki diyee...
ayyy sonucum çıkmış kızlar bhcg 788 olmuş.
çokkkkk güzellll maaşalalh canım...frigrastimin gücümü yoksa...töbe töbee çok şükr rabbbim ol dediiii...

canım rabbim sabrının karşılığını versinnnn...bencede hisset hala gebesin ve tescillencek inşaallahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
kermescii hatun geldii...:13:
yorgunummm kızlar...
yani aslınd aordan kaynaklı değil tamam akşamları ayaklarımın altı ağrıyor eve gelince ama
bugün tavuk göğsü tatlımdan yaptım bide marmelatlı kek yaptım çok güzle oldular yazın çilek marmelatı yapmıştım ortalarına koydum..
resmii çekip attırcaktım kocişe ama akşma geç oldu unuttuum yrouldum sonrada eşim oturdu burda kaldı..
ya bugün elim ayağım şiş benim bi tuhafım..ordada yüzün gözün şiş gibi dediler..
noliyy bana hormonlar yenimi şişiiryor diyorum korktum yaniii..
ama bol su içiyorum ord aiçemedim bakalım geçcekmiii:26:
öyle iştee...sizdenn naberrrrrrrrrrrr

canımm güle güle git güle güle gel inş..Güzel mutlu tatiller sana..

canım.. aslında tüm düzenim değişiyor.. ama ne yapayım gidip gelirim....

yavvv bu kermese gelsem ben benim şeker tavan yapar.... Allah korusun...

hoşgeldiiii..
ımmmhhh mis gib olmuştur eminim elleerine sağlık canım..valla kendi adıma konişiiiim benden pek iyi havadis yok..
bi tedavinin daha başllamadan sonuna geldik..
ailevi sebeplerden dolayı..3 oldu bu 3 tür eşim beni böle yarı yolda bırakiyiiiii..
ben de dün akşam rtık istemiyom tedavi filan deedim..
kendiliğinden olursa olur olmazsa napim ta bölece kalsın dedim..
herkesin olacak die bi kaide yok bizimde olmayıverir deddim..
bu günde aramış dioki ara doktoru laporoskopi için gn al.
bende ben istemiyorum dedim..
bitti artık benim için dedim..
ben kapattım o defteri dedim.
akşam gelince konuşuruz dedi kapadı..:26::26:

hiiiiiii bir hafta yine yoksun demek ama olmassss nayır nolamazzzz
şekerin iyi durumdaymış çok şükür yoksa bu saatten sonra diyete girmek zorunda kalırdın...

hadi sen beyinle ilgilen kocişler ihmale gelmiyo malum

sonra gel ama sohbet edelim tamam mı

yedirdim içirdim geldim ama sen yoksun canımcım..

tüp bebek için bence yeterli bir değer fazla bile...
şekil bozukluğu durumu çok karşılaşılıyor artık ama seçilmiş spermler olacağından ki mutlaka 38 milyonda mutlaka seni anne yapacak sperm vardır canım.

durunun değerinden 100 istemişsin ya... ben sana ilk değerimden 250 veririm.. nasıl olsa tek bebişim kaldı ya... diğerinin değeri beni aşar...597 den 250 sana helal olsun...

canııımmm çok saol

sanırım öyleyim veririm canısı sen iste yeterki, bu değer ikimize de yeter de artar bile..

evet basbaya hamilesin bu gerçekle yaşamayı öğrenmek durumundayız artık
gönlü bol arkadaşım saolasın defnelmada verdi 250 senden de 100 aldıımmı değerim olur 350
Allahım ikizlere gebeyim beeennnnn

elin kolun ayağın her bi yanın dert görmesin iyi iş gördün şekerim afferin sana:13:
ara ara vücut ödem yapar şişer olur öyle illa tedavilerden değildir...

slm canım doktorun kim bende smyrnada başladım gerçi bu ay kis çıktı diğer aya kaldı ama memnunsun anladığım kadarıyla merkezden
aaa doktorun kim? gerçi operasyonlar dışında doktorla pek muhattap olmuyosun da..benimki funda hanımdı ama bazı kontrollerimi sühendan hanım diye çok güleryüzlü bi doktor hanım yaptı.
ben şimdilik memnunum, benim de kist çıkmıştı ufak d. kontrol hapıyla başladık ilk başta.
memnunum diyebilirim (bişey danışmak istediğinde filan hemen dönüş yapıyorlar)
fakat herkes ilk başta kendinin dokltoru bence. moralini kimsenin bozmasına izin verme bu aşamada.herşeye olabildiğince gül geç.moral çok önemli doktorlar da bunu diyor
Rabbime şükürler olsun şimdilik başlardayız hamileliğin. bizbirimize dua edelim

umarım en güzel şeyleri yaşarsın bu yolculukta

Son düzenleme:

canım sen bakma onlara.. bazı şeyleri illaki anlatman gerekiyor..düşünemiyorlar bizim gibi.. bazen eşim benim hamileliğimi bile anlamıyor gibi geliyor.. sanki okadar çok şeyi biz yaşamadık... ama herkes aynı şeyi söylüyor.. onlar bebişi kucağına almadan anlamayacaklar bu duyguyu...o zaman diyecekler ki keşke daha önce yapsaydık...

kızlar yardım:18::18::18::18: bugün transferin10.günü şeffaf akıntım var iki günden beri ve bugün sanki adet olacakmışım gibi sancı var.çok korkuyorum bu ikinci denemem.aynı acı tekrar nasıl yaşanır Rabbim iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah

canım belirtilere çok takılma ne olur...yarın test yaptır istersen...Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...isteyen herkese...

ama ama yazdım ya çok yoğun geçti haftasonu.
bugün de arkadaşımdaydım.
yarın toplantımız var.
yoğun bir şekilde devam ediyo hayatımız

he yazmışın okudum ama banane banane işteeee

bu günden sonra regl de olabilirsin bebekden kaynaklı bir akıntıda olabilir
akıntı daha erken dönemde olsa bebektendir derdin büyük ihtimal şimdi %50 yani yarıyarıya bi durum var..
inşallah Rabbim yüzünü güldürürde benim gibi 3.tüpe kalmazsın

canım bundan bi 10 ay önce gitmiştim o zaman sühendan hanım bakmıştı miyom vardı ameliyat ol öyle gel dedi şimdide funda hanım baktı tedaviye başladık kapora verdik test yaptılar eşime spermiogram, bide bulaşıcı hastalık için kan aldılar bende kist çıktı doktor bana doğum kontrol hapı vermek istemedi başka bi hap verdi adetime 5 gün kala iç dedi adet olunca gel dedi kısa protokol olcakmış seninkide kısamıydı bu arada senin ne kadar tuttu canım

merhaba kızlar beni hatırlayanlarınız vardır belki kasım aynda başlamıstık tedaviye ama opudan sonra hafif şiddetli ohss geçirince tedavi ertelenmişti..
7 aralıkta kırmısıları gördüm 8 aralıkta dr a kontrole gittim ve alınmayan yumurtalarımdan kist oluşmuş hem onlar için hemde pko oldugu için adetimi düzenli göreym diye d.k.hapı verdi.. nasipse ocak ayında transfer edilecek dondurulmus embriyolarım..
sizlerle paylaşmak için buraya yaazdım lütfen arada bir girip bi kaç bişey yazmamı yadırgamayın çünkü cok sık giremiyorum girdiğimdede bişey yazmaya cekiniyorum çünkü aranız o kadar ii ki benimle ugrasıp cevap yazmazsınız diye düşünüyorum..
rabbim inş. hepimize kısa zamanda hayırlı evlatlar verir..

canım.. aslında tüm düzenim değişiyor.. ama ne yapayım gidip gelirim....

yavvv bu kermese gelsem ben benim şeker tavan yapar.... Allah korusun...
yok cicim sana sağlıklı mamala rikram ederim her bişeyden var yaniii...

canım benim bizde ara ara yaşadık yani eşim işkolik artı acele etmezdi sallardı benden çok sakin sabırlıdır ama...
artık son tüpte ben tek başıma doktoruma karar verdim burdan akasyacımla gittik..
eşim ben histreskopileirmi oldum 3ayıın sonunda bu tüpün başında tanıştı anca..
sen kapadım desende öyle olmuyor bitanem...
inşaallah anlaşırınız bu konula rönemli hassas konular..
nomuş pişman olmuş bak hemen....inş. düzelir yolun agirer..
geöen akşam okudm yazdığını üzüldüm yanii..
biz kadınlar önem veiriyoruz herşeyi beraber karar verelim yanımızda olsun diye ama onlar için önemsiz olabiliyor bazen..
maddi olarka eşimin ağzında bikere parayı sorun etmedi hamdolsun az çok var paramız ama bunu olduğu halde kabul etmeyen para harcamayan erkeklerde var ama...
öptümmmmm..
elin kolun ayağın her bi yanın dert görmesin iyi iş gördün şekerim afferin sana:13:
ara ara vücut ödem yapar şişer olur öyle illa tedavilerden değildir...

sağol canım ama kendimi mahveden tipim biraz önce teld milscmede dedin işte olmasa oturmaıyorum ama şişkoyum işte sen bakma tipime..
tez canlılık hakim yani....kilomun olması talihsizlik benimkiii
bende ödem çok olur zaten bir ara dieytisyene gdierken vuucdumda ödem çok çıkıyoduçç:26:
yokkk suçlu tedavim ne olursa ondan oldu diycem son olayımda kendisii

bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…