BEN İZMİRDEYİM EVET SYMRNA'DA YAPTIRDIM. ÇOK ŞÜKÜR TESTİMİZ POZİTİF AMA Bİ DE KESEYİ GÖRSEK Bİ DE KALP ATISI Bİ DE KENDİSİNİ GÖREBİLSEK ZAMANLA KUCAĞIMIZDA
O ZAMAN TEDİRGİNLİĞİM GECECEK SANIRIM. BU CARSAMBA RANDEVU VAR.,,, Rabbim nasip etsin herkeslere
süpperrrr kız sen baya baya hamilesiinnnn
azcık verermisin bana değerinden 100 ü yeter bana
sanırım öyleyimveririm canısı sen iste yeterki, bu değer ikimize de yeter de artar bile..
maaşalalh snein sonuçta geç çıkmış...selam kızlar nasılsınız bakayım?
bende kan verdim geldim, başım ağrıyo biraz yatıyım dedim ama uyuyamadım geri kalktım, tıkınıyom.
kızlar inşallah katlamışızdır değeri çok merak ediyom. :18::18:
çokkkkk güzellll maaşalalh canım...frigrastimin gücümü yoksa...töbe töbee çok şükr rabbbim ol dediiii...ayyy sonucum çıkmış kızlarbhcg 788 olmuş.
bugün idrar testi yapıp yapmamak için çok düşündüm ama yapmadım nasılsa bi yarın kaldı iki gün daha hamile gibi hissetmek istedim inşallah çarşamba günü sevinirim Allah hepimizin yüzünü güldürsün
canımm güle güle git güle güle gel inş..Güzel mutlu tatiller sana..
kermescii hatun geldii...:13:
yorgunummm kızlar...
yani aslınd aordan kaynaklı değil tamam akşamları ayaklarımın altı ağrıyor eve gelince ama
bugün tavuk göğsü tatlımdan yaptım bide marmelatlı kek yaptım çok güzle oldular yazın çilek marmelatı yapmıştım ortalarına koydum..
resmii çekip attırcaktım kocişe ama akşma geç oldu unuttuum yrouldum sonrada eşim oturdu burda kaldı..
ya bugün elim ayağım şiş benim bi tuhafım..ordada yüzün gözün şiş gibi dediler..
noliyy bana hormonlar yenimi şişiiryor diyorum korktum yaniii..
ama bol su içiyorum ord aiçemedim bakalım geçcekmiii:26:
öyle iştee...sizdenn naberrrrrrrrrrrr
yorgunummm kızlar...
yani aslınd aordan kaynaklı değil tamam akşamları ayaklarımın altı ağrıyor eve gelince ama
bugün tavuk göğsü tatlımdan yaptım bide marmelatlı kek yaptım çok güzle oldular yazın çilek marmelatı yapmıştım ortalarına koydum..
resmii çekip attırcaktım kocişe ama akşma geç oldu unuttuum yrouldum sonrada eşim oturdu burda kaldı..
ya bugün elim ayağım şiş benim bi tuhafım..ordada yüzün gözün şiş gibi dediler..
bugün şeker ölçümüm vardı.. dr a sormadım ama hep normalin altında çıkmış çok şükür...çok seviindim.. ben bu şeker işinden hep korkmuşumdur zaten...bebişimin park yatağını.. karyola yatağını da aldık.. her şeyi tamam sayılır artık.. şimdi oda takımını bekliyoruz...bir gelse.. yıkama ütüleme ve yerleştirme işlemlerine başlayacağım....bende işlemler böyle.. yarın gezmeye gidicez bu arada 1 hafta yokum... yanınıza uğrayamam canlarım...haberiniz olsun...
hadi sen beyinle ilgilen kocişler ihmale gelmiyo malum
sonra gel ama sohbet edelim tamam mı
kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım bugün eşim merkezi aramış spermiogram sonuçları için 38 milyon sperm varmış biraz morfoloji ve şekil bozukluğu varmış eşimde 30 ekimde ameliyat oldum varikoselden demiş bundan kaynaklanıyor olabilir demişler ama tüp bebeğe engel değil demişler bakalım neler olcak :)))
durunun değerinden 100 istemişsin ya... ben sana ilk değerimden 250 veririm.. nasıl olsa tek bebişim kaldı ya... diğerinin değeri beni aşar...597 den 250 sana helal olsun...
sanırım öyleyimveririm canısı sen iste yeterki, bu değer ikimize de yeter de artar bile..
yorgunummm kızlar...
aaa doktorun kim? gerçi operasyonlar dışında doktorla pek muhattap olmuyosun da..benimki funda hanımdı ama bazı kontrollerimi sühendan hanım diye çok güleryüzlü bi doktor hanım yaptı.slm canım doktorun kim bende smyrnada başladım gerçi bu ay kis çıktı diğer aya kaldı ama memnunsun anladığım kadarıyla merkezden
iyi haber vercen tabisiiiii..
ayyy iyi dayandın tebrikler
selam şekerim yüzünü gören cennetlik dersem abes olur malum yazışıyoruz mesajını gören cennetlik diyim bariiii...
işlem öncesi sonrası maksimum 3 saatte biter işin serum kısmı uzun sürüyor dinlenmen kendine gelmen vs..
en fazla 3 saat ki olmaz bile..[
ama ama yazdım ya çok yoğun geçti haftasonu.
bugün de arkadaşımdaydım.
yarın toplantımız var.
yoğun bir şekilde devam ediyo hayatımız
hoşgeldiiii..
ımmmhhh mis gib olmuştur eminim elleerine sağlık canım..valla kendi adıma konişiiiim benden pek iyi havadis yok..
bi tedavinin daha başllamadan sonuna geldik..
ailevi sebeplerden dolayı..3 oldu bu 3 tür eşim beni böle yarı yolda bırakiyiiiii..
ben de dün akşam rtık istemiyom tedavi filan deedim..
kendiliğinden olursa olur olmazsa napim ta bölece kalsın dedim..
herkesin olacak die bi kaide yok bizimde olmayıverir deddim..
bu günde aramış dioki ara doktoru laporoskopi için gn al.
bende ben istemiyorum dedim..
bitti artık benim için dedim..
ben kapattım o defteri dedim.
akşam gelince konuşuruz dedi kapadı..:26::26:
kızlar yardım:18::18::18::18: bugün transferin10.günü şeffaf akıntım var iki günden beri ve bugün sanki adet olacakmışım gibi sancı var.çok korkuyorum bu ikinci denemem.aynı acı tekrar nasıl yaşanır Rabbim iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah
ama ama yazdım ya çok yoğun geçti haftasonu.
bugün de arkadaşımdaydım.
yarın toplantımız var.
yoğun bir şekilde devam ediyo hayatımız
kızlar yardım:18::18::18::18: bugün transferin10.günü şeffaf akıntım var iki günden beri ve bugün sanki adet olacakmışım gibi sancı var.çok korkuyorum bu ikinci denemem.aynı acı tekrar nasıl yaşanır Rabbim iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah
aaa doktorun kim? gerçi operasyonlar dışında doktorla pek muhattap olmuyosun da..benimki funda hanımdı ama bazı kontrollerimi sühendan hanım diye çok güleryüzlü bi doktor hanım yaptı.
ben şimdilik memnunum, benim de kist çıkmıştı ufak d. kontrol hapıyla başladık ilk başta.
memnunum diyebilirim (bişey danışmak istediğinde filan hemen dönüş yapıyorlar)
fakat herkes ilk başta kendinin dokltoru bence. moralini kimsenin bozmasına izin verme bu aşamada.herşeye olabildiğince gül geç.moral çok önemli doktorlar da bunu diyor
Rabbime şükürler olsun şimdilik başlardayız hamileliğin. bizbirimize dua edelim
umarım en güzel şeyleri yaşarsın bu yolculukta
yok cicim sana sağlıklı mamala rikram ederim her bişeyden var yaniii...canım.. aslında tüm düzenim değişiyor.. ama ne yapayım gidip gelirim....
yavvv bu kermese gelsem ben benim şeker tavan yapar....Allah korusun...
canım benim bizde ara ara yaşadık yani eşim işkolik artı acele etmezdi sallardı benden çok sakin sabırlıdır ama...hoşgeldiiii..
ımmmhhh mis gib olmuştur eminim elleerine sağlık canım..valla kendi adıma konişiiiim benden pek iyi havadis yok..
bi tedavinin daha başllamadan sonuna geldik..
ailevi sebeplerden dolayı..3 oldu bu 3 tür eşim beni böle yarı yolda bırakiyiiiii..
ben de dün akşam rtık istemiyom tedavi filan deedim..
kendiliğinden olursa olur olmazsa napim ta bölece kalsın dedim..
herkesin olacak die bi kaide yok bizimde olmayıverir deddim..
bu günde aramış dioki ara doktoru laporoskopi için gn al.
bende ben istemiyorum dedim..
bitti artık benim için dedim..
ben kapattım o defteri dedim.
akşam gelince konuşuruz dedi kapadı..:26::26:
elin kolun ayağın her bi yanın dert görmesin iyi iş gördün şekerim afferin sana:13:
ara ara vücut ödem yapar şişer olur öyle illa tedavilerden değildir...
he yazmışın okudum ama banane banane işteeee
bu günden sonra regl de olabilirsin bebekden kaynaklı bir akıntıda olabilir
akıntı daha erken dönemde olsa bebektendir derdin büyük ihtimal şimdi %50 yani yarıyarıya bi durum var..
inşallah Rabbim yüzünü güldürürde benim gibi 3.tüpe kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?