Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşaallah gebesindir..
allah korusun yaşanırsada kalıyoz ayakta şekil a ben daha 15 gün oldu 2.tüpte negatif..
bazen innamıyorum olur diyodum ama sandığımız gibi gitmiyomuş ... ...
inşalalah iiyi haberini alıcazzz

Son düzenleme:

hepimiz burda dert ortağıyız.. olur mu öyle şey.. ne zaman sorun olursa bildiğim bir şeyse yardımcı olurum canım.. insallah buzdan bebeklerin sıcaklığınla sana sıkı sıkı tutunurlar canım... benimde iki tane buzdan kalesinde bekleyen bebişim var.. onları bile sabırsızlıkla bekliyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah....

Defnecim şekerin çıkmamış bak.
gözün aydın,sefan olsun.
ohh ye,iç,yat.

amin canım inş. olumlu sonuclar alırız.. dr um istersem tranferi yapabileceğini söyledi ama agrıların olabilir bthcg yükselirse tekrar ohss olabilirsin dedi öyle olunca acıkcası biraz daha bekleyip öyle yaptıralım dedim bende..
bide benm kilo problemim var 90 kilo civarındayım pko dan dolayıı veremiyorum kilolarımı buda benm için eksiye dönüşür diye üzülüyorum:18:

ara ara yaz sık sık yaz ne farkeder ki her daim yazar cevaplarız ve sakın böyle düşünme aranız iyi kimse cevap vermez deme yütfeennnnn...
ohss mağdurusun demek memnun oldum bende
ama bana transfer yapıldı sende doğru olan yapılmış ertelenmiş..
kist olasılığı çok yüksek zaten hem pko hem ohss doğum kontrol hapı çözer durumu ve bir ay gecikmeylede olsa donmuş bebeklerini alırsın...

abarttığın kadar dombili olduğunu düşünmüyorum ben...
amannnn ödem hepimizde oluyoooo boşver cicimmm hepimiz ödemiz

bakiimmmm:82::82::82::82: bi de öpiimmmm

Defnecim şekerin çıkmamış bak.
gözün aydın,sefan olsun.
ohh ye,iç,yat.

canım çıkmadı ama çokta düşük sayılmaz...
1. ölçüm aç karnına 79
2. ölçüm 1. saat 173 sınır 180miş
3. ölçüm 2. saat 139
4. ölçüm 3. saat 103
çıktı.. ama hepsi sınırın altında... abartmadan yiyebilirim tatlılardan..

canım ne kilolular hamile kalıyor.. kilo olmasa tabikide iyi ama bence çok önemli değil.. tabi dr. un ne diyor onu bilmiyorum...

azcık dikkatle yersin cicim

ben de seniii

dr um herhangi bişey demedi zaten ilk başlarda seker hapı filan verdi ama gitmedi kilolar kendiside bunu görünce fazla bişey demedi en azından kiloda olsa boy oldugu için yumurtalıklarda baskı filan yok buda ii dedi

azcık dikkatle yersin cicim

evet canım abartmam...zaten 12 kilo aldım ben... dikkat etmezsem çok şişcem gibi gözüküyom.. en fazla 3 kilo almam lazım.. hatta bu ay hiç almasam çok iyi olacak...yoksa yürüyemicem valla koca göbekten... sen kaç kilo aldın canım.. ben 65 le başlamıştım.. yani kilolarımla başladım zaten...

dr um herhangi bişey demedi zaten ilk başlarda seker hapı filan verdi ama gitmedi kilolar kendiside bunu görünce fazla bişey demedi en azından kiloda olsa boy oldugu için yumurtalıklarda baskı filan yok buda ii dedi

bak gördün mü.. dr un bir şey demiyorsa sorun yoktur.. benim dr umda aldığım kilolara bir şey demiyor...ama bugün başka bir dr. a gittim.. kaç kilo aldın dedi 12 dedim.. bu ay sakın kilo alma dedi.. kaldım öylece...nasıl almam ben kilo.. en fazla 1 kilo almam lazım bu ay.. hatta onu bile almasam olur.. spor yapmam lazım...birde tatlıyı çok yememem lazım... en fazla 80 kiloyla girmek istiyorum doğuma.. ama şimdi 77 kiloyum.. nasıl olcak bilmem... benim derdim kilo değil.. doğum kolay geçsin maksadım o....

inş. canm 6 taneler bide benimkiler :) hepsi 1. kalite dr um öyle dedi umarım ii olur:) düşününce bile mutlu oluyorum

maşallahhh hemde 6 tanee
bi yerlerde bebeklerin seni bekliyor mutlu omazmı insan..
bende de 12 embriyo vardı ama donmuş kalmadı hep bi eksikliktir bu bende şimdi olsa hemen 3.tüpü beklemez transferi oluverirdim taaaaa en baştan
başlama fikri beni geriyooo

ben çıkıyorum canlarım.. dinleneyim azcık.. sabhtan beri hastanelerde bebişin beşiği yatağı felan derken dışardaydım...sizi kocaman öptüm.....iyi sohbetler size.....

Kızlarrr selam! Nasılsınız? Geçmiş sayfaları okudum anca deminden beri. Benimle 1 hafta uruç tutacak olan yok galiba

Transferi ve opusu olanlara başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Ben sabah 5te çıkmak zorundayım Şimdiden çok yorgunum. Yarın napcam bilmiyorum. Erken yatacağım. İyi uykularrr herkese. (Cumaya kadar geziyor olacağım ama arada girerim çünkü merak ederim siziii )

gerçekten bu süreç benm beklediğimdende zor oldu benm 20 yumurta toplandı 14ü döllenmiş ama kaliteleri düşük oldugu için 6 taneside 1. kalite oldugu için sadece onları dondurmuşlar bende diyorumki bu süreç zor keske daha cok dondursaydınız dedim dr dondurma işlemine dayanabilecekleri tercih ediyoruz hemde ilk dememiz 2 defalık var elimizde o yüzden kaliteleri düşük olanları dondurup bi dahaki transferleri ertelemek istemedim malum pkolusun biz onları transfer ederken yumurta kalitelerin dahada düşerse daha sonraki denemeler zorolabilirdi dedi kafa yattı söyledikleri ama işte inssanda hep keşkeler olur ya bendede öyle oluyo

canm inş. saglıcakla alırsın bebişlerini dogumunda kolay olur inş. takma bunları kafana bide bişey dicem tüp bebek olanları illa sezeryanmı yapıyolar..

Arkadaşlaaar dünde sormuştum Arada kaynadı galibaBiz şimdik bebişlerin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıcaz? Birde mide bulantıları ne zaman başlar benimin fena midem?

saol cicim bizde seni seviyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…