kızlar yardım:18::18::18::18: bugün transferin10.günü şeffaf akıntım var iki günden beri ve bugün sanki adet olacakmışım gibi sancı var.çok korkuyorum bu ikinci denemem.aynı acı tekrar nasıl yaşanır Rabbim iyi haberler almamızı nasip etsin inşallah
merhaba kızlar beni hatırlayanlarınız vardır belki kasım aynda başlamıstık tedaviye ama opudan sonra hafif şiddetli ohss geçirince tedavi ertelenmişti..
7 aralıkta kırmısıları gördüm 8 aralıkta dr a kontrole gittim ve alınmayan yumurtalarımdan kist oluşmuş hem onlar için hemde pko oldugu için adetimi düzenli göreym diye d.k.hapı verdi.. nasipse ocak ayında transfer edilecek dondurulmus embriyolarım..
sizlerle paylaşmak için buraya yaazdım lütfen arada bir girip bi kaç bişey yazmamı yadırgamayın çünkü cok sık giremiyorum girdiğimdede bişey yazmaya cekiniyorum çünkü aranız o kadar ii ki benimle ugrasıp cevap yazmazsınız diye düşünüyorum..
rabbim inş. hepimize kısa zamanda hayırlı evlatlar verir..
hepimiz burda dert ortağıyız.. olur mu öyle şey.. ne zaman sorun olursa bildiğim bir şeyse yardımcı olurum canım.. insallah buzdan bebeklerin sıcaklığınla sana sıkı sıkı tutunurlar canım... benimde iki tane buzdan kalesinde bekleyen bebişim var.. onları bile sabırsızlıkla bekliyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah....
hepimiz burda dert ortağıyız.. olur mu öyle şey.. ne zaman sorun olursa bildiğim bir şeyse yardımcı olurum canım.. insallah buzdan bebeklerin sıcaklığınla sana sıkı sıkı tutunurlar canım... benimde iki tane buzdan kalesinde bekleyen bebişim var.. onları bile sabırsızlıkla bekliyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah....
merhaba kızlar beni hatırlayanlarınız vardır belki kasım aynda başlamıstık tedaviye ama opudan sonra hafif şiddetli ohss geçirince tedavi ertelenmişti..
7 aralıkta kırmısıları gördüm 8 aralıkta dr a kontrole gittim ve alınmayan yumurtalarımdan kist oluşmuş hem onlar için hemde pko oldugu için adetimi düzenli göreym diye d.k.hapı verdi.. nasipse ocak ayında transfer edilecek dondurulmus embriyolarım..
sizlerle paylaşmak için buraya yaazdım lütfen arada bir girip bi kaç bişey yazmamı yadırgamayın çünkü cok sık giremiyorum girdiğimdede bişey yazmaya cekiniyorum çünkü aranız o kadar ii ki benimle ugrasıp cevap yazmazsınız diye düşünüyorum..
rabbim inş. hepimize kısa zamanda hayırlı evlatlar verir..
yok cicim sana sağlıklı mamala rikram ederim her bişeyden var yaniii...
canım benim bizde ara ara yaşadık yani eşim işkolik artı acele etmezdi sallardı benden çok sakin sabırlıdır ama...
artık son tüpte ben tek başıma doktoruma karar verdim burdan akasyacımla gittik..
eşim ben histreskopileirmi oldum 3ayıın sonunda bu tüpün başında tanıştı anca..
sen kapadım desende öyle olmuyor bitanem...
inşaallah anlaşırınız bu konula rönemli hassas konular..
nomuş pişman olmuş bak hemen....inş. düzelir yolun agirer..
geöen akşam okudm yazdığını üzüldüm yanii..
biz kadınlar önem veiriyoruz herşeyi beraber karar verelim yanımızda olsun diye ama onlar için önemsiz olabiliyor bazen..
maddi olarka eşimin ağzında bikere parayı sorun etmedi hamdolsun az çok var paramız ama bunu olduğu halde kabul etmeyen para harcamayan erkeklerde var ama...
öptümmmmm..
sağol canım ama kendimi mahveden tipim biraz önce teld milscmede dedin işte olmasa oturmaıyorum ama şişkoyum işte sen bakma tipime..
tez canlılık hakim yani....kilomun olması talihsizlik benimkiii
bende ödem çok olur zaten bir ara dieytisyene gdierken vuucdumda ödem çok çıkıyoduçç:26:
yokkk suçlu tedavim ne olursa ondan oldu diycem son olayımda kendisii
bak şimdi
Defnecim şekerin çıkmamış bak.
gözün aydın,sefan olsun.
ohh ye,iç,yat.
amin canım inş. olumlu sonuclar alırız.. dr um istersem tranferi yapabileceğini söyledi ama agrıların olabilir bthcg yükselirse tekrar ohss olabilirsin dedi öyle olunca acıkcası biraz daha bekleyip öyle yaptıralım dedim bende..
bide benm kilo problemim var 90 kilo civarındayım pko dan dolayıı veremiyorum kilolarımı buda benm için eksiye dönüşür diye üzülüyorum:18:
canım çıkmadı ama çokta düşük sayılmaz...
1. ölçüm aç karnına 79
2. ölçüm 1. saat 173 sınır 180miş
3. ölçüm 2. saat 139
4. ölçüm 3. saat 103
çıktı.. ama hepsi sınırın altında... abartmadan yiyebilirim tatlılardan..
canım ne kilolular hamile kalıyor.. kilo olmasa tabikide iyi ama bence çok önemli değil.. tabi dr. un ne diyor onu bilmiyorum...
ara ara yaz sık sık yaz ne farkeder ki her daim yazar cevaplarız ve sakın böyle düşünme aranız iyi kimse cevap vermez deme yütfeennnnn...
ohss mağdurusun demek memnun oldum bende
ama bana transfer yapıldı sende doğru olan yapılmış ertelenmiş..
kist olasılığı çok yüksek zaten hem pko hem ohss doğum kontrol hapı çözer durumu ve bir ay gecikmeylede olsa donmuş bebeklerini alırsın...
abarttığın kadar dombili olduğunu düşünmüyorum ben...
amannnn ödem hepimizde oluyoooo boşver cicimmm hepimiz ödemiz
bakiimmmm:82::82::82::82: bi de öpiimmmm
ara ara yaz sık sık yaz ne farkeder ki her daim yazar cevaplarız ve sakın böyle düşünme aranız iyi kimse cevap vermez deme yütfeennnnn...
ohss mağdurusun demek memnun oldum bende
ama bana transfer yapıldı sende doğru olan yapılmış ertelenmiş..
kist olasılığı çok yüksek zaten hem pko hem ohss doğum kontrol hapı çözer durumu ve bir ay gecikmeylede olsa donmuş bebeklerini alırsın...
inş. canm 6 taneler bide benimkiler :) hepsi 1. kalite dr um öyle dedi umarım ii olur:) düşününce bile mutlu oluyorum
canım çıkmadı ama çokta düşük sayılmaz...
1. ölçüm aç karnına 79
2. ölçüm 1. saat 173 sınır 180miş
3. ölçüm 2. saat 139
4. ölçüm 3. saat 103
çıktı.. ama hepsi sınırın altında... abartmadan yiyebilirim tatlılardan..
canım ne kilolular hamile kalıyor.. kilo olmasa tabikide iyi ama bence çok önemli değil.. tabi dr. un ne diyor onu bilmiyorum...
azcık dikkatle yersin cicim
dr um herhangi bişey demedi zaten ilk başlarda seker hapı filan verdi ama gitmedi kilolar kendiside bunu görünce fazla bişey demedi en azından kiloda olsa boy oldugu için yumurtalıklarda baskı filan yok buda ii dedi
inş. canm 6 taneler bide benimkiler :) hepsi 1. kalite dr um öyle dedi umarım ii olur:) düşününce bile mutlu oluyorum
ben çıkıyorum canlarım.. dinleneyim azcık.. sabhtan beri hastanelerde bebişin beşiği yatağı felan derken dışardaydım...sizi kocaman öptüm.....iyi sohbetler size.....
maşallahhh hemde 6 tanee
bi yerlerde bebeklerin seni bekliyor mutlu omazmı insan..
bende de 12 embriyo vardı ama donmuş kalmadı hep bi eksikliktir bu bende şimdi olsa hemen 3.tüpü beklemez transferi oluverirdim taaaaa en baştan
başlama fikri beni geriyooo
bak gördün mü.. dr un bir şey demiyorsa sorun yoktur.. benim dr umda aldığım kilolara bir şey demiyor...ama bugün başka bir dr. a gittim.. kaç kilo aldın dedi 12 dedim.. bu ay sakın kilo alma dedi.. kaldım öylece...nasıl almam ben kilo.. en fazla 1 kilo almam lazım bu ay.. hatta onu bile almasam olur.. spor yapmam lazım...birde tatlıyı çok yememem lazım... en fazla 80 kiloyla girmek istiyorum doğuma.. ama şimdi 77 kiloyum.. nasıl olcak bilmem... benim derdim kilo değil.. doğum kolay geçsin maksadım o....
saol cicim bizde seni seviyoruzzzzben de topiğe sık sık girip yazmak istiyorum ama 1 hafta 10 gündür internette sıkıntı var.günde 10-15 dakika girip bikaç sayfa okuyup,bikaç bişey yazıp çıkıyorum.
hepinizi çooooooooook seviyorum,egunal,sevilco,turquusse,moonsheros84,ikramaya,psilolog ve adını hatırlayamadığım herkese (nick olunca akılda kalıcı olmuyo malesef) hepinize dua ediyorum.. dua ediyorum...
canlarım benim.kendinize iyi bakın :)))
zaten havalar soğuk grip oldumsiz olmayın bari...
tekrar hepinizi öpüyorum...terapistlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?