Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm bnm lekeler kirmizaya dondu durduk yere oluyo bugun tum gun okdu ama cok degil.ne alaka simdi ben anlamadim?

beraber tutatlım şekerim ama hemen başlamam lazım benim yarın değil ama çarşamba başlayalım oruç tutmaya malum benim yımırtlama zamanlarıma dek gelsin itiyorum da...

bende de 19 yumoş toplandı 12 embriyoo iyi dediler 1 tane transfer ettiler diğerlerini izleyecez iyi durumda olanları donduracaz dediler ama iyi durumda olan yokmuş dondurmadılar hep aklımda keşke 3.gün dondursalardı diyorum ne biliyim belki rahime konulunca doğal ortamında yaşarlardı belki labaratuvarda yaşamadılar daha bi sürü şey işte...sayılarımız hemen hemen aynı ama neysekş senden donmuş kalabilmiş bu büyük şans bence..

Allah Allah:44::44::44::26::26::26:sen en son ne zaman regl oldun...belki erken yumurtladın bu ay...
bilmiyorum ki hangi tarihi regl baslangici secicem.test tarihim 22 kasimdi ama biliosun lekelenmem basladi yaklasik 18 i gibi.kanamayi durdurmak icin proluton vuruldum onlar kesmeye calisti 22 sinde ilaclari biraktim 24 une kadar leke gibi devam etti sonra normal regl gibi oldu.yani ben hangi tarihi secmeliyim bilemedim.

canım seviyorum öpüyorum seniii gündüz sana yarım sayfa cevap yazdımm gönder dedimm hata mesajı verdii gitti tüm yazdıklarım boşaaa....sen de kendine çok iyi bak geçmişler olsun şekerimmm...:2::2::2: bal zencefil limonlu kaynar şerbet yap şeekrimm ben öle atlattım çok şifalıı aman dikkat et gözünü sevyimm bebişimm..
aaaa çok sevindim ....aslındaaa öğleyiinn sevinmiştim hem de yarın sen transferdeyken bir yasin okurum inşallah demiştimm...halaaa diyorumm Rabbim 9 ay sizleri ayırmasın inşaallh...
selanik mi kız ben düz örnekte karıştırıyorum şaftım şeklim kayıyor... inşaallah örebilirim tatlım yaa
yapma bacıımmm bekle biz de bekliyoruz heyecanlaaa
selam kızlar.
nasılsınız bakalım?
fena sayılmama belm ağrıyor başka da bir sıkıntım yok şimdilik
yarın yumurta toplama işlemim var arkadaşlar.hastanede ne kadar süre kaldınız?
Hoşgelmişsin şekerimm 1-2 saatden fazla kalmıyorsun hastanede.... zaten anestezi alacağın için uzuyor yoksa toplamda yumurta sayın az sa 5 dakika çoksa 20 dakika falan sürüyor.. ...ama bizi embriyolagla falan görüşüp çıkınca 3-4 saat kalmıştık ..

Selam kızlar nasılsınız 3 gündür giremedim yogundum özledim sizleri ne var yok Güldencigim sana bişey danışcam ben histeroskopi olucmya perşembe hangi arkadaşımız histeroskoği olucaktı hatırlıyamadım canım benim ASM Hastanesi 5.250 çok pahalı yaa tüp den bile pahalı cnm bu arada sede lekelenme falan yazmıssın bir durummmu var tatlımm

canım bendımde 26 tane toplandı 13 tanesı dollenmış gayet ıyıymiş ama hepsının aynı olmasını tabıkı beklemıyoruz dedıler. yarın transferım olcak tek emrıyo transfer etcekler bakalım nasıp...

acilen doktorunu ara san hemen bir kanama için iğne yazsınn ama öncelikle testini yapıp sonucuna bakınn..inşallah hamişliğin devam ediyordur şekerimmm

haah sonunda buldum ilk mesajını ama ben hatırlayamadım demek ki benim aktif olmadığım dönemlerde gelip gittin olsun ne çıkar geç olsun da güç olmasın kaynaşmamız...
olur mu hiç öle şeyy biz acil durum ekibiyizz kendi sorularımız zamanında çok cevapsız kaldığı için bugün burada toplaştık ki kimse kafasında bir tomar soruyla acabalarla kalmasınn..yaşadığımız acı tatlı tecrübelerin birlerine bir faydası dokunsunn...
geriisi iyilik güzellik dünya barışıı
ahhh deme ben de 80 kiloya merdiven dayadımm..hemen çektim merdiveni rejime girdim şuan 78 den aşağı inme gayreti içerisin de bir insanımmm..pko dan dolayıı ohss riskin yüksek hamiş olursan da nefes alamaz hale gelme ihtimalin yüksek tabii beklemek ve biraz vücudun toparlayınca tarnsferinn yapılırsa daha iyi olur şekerimm...doğru karar vermişsinn ...

ii geceler kızlar size bişey sorcam bu gün benim transferimin 5.günü yarın test yapsam çıkarmı
bide kasıklarımda biraz batma var kötü bişeymi bu:26:

kızlaar ben kaçıyorumm kocam isyanlarda oyun oynayıpp buarada takıldım kaldım diye küstü gitti
daha duşa alacam bugün biarz spor yapıp üstüne pazara giidp gelince ham olmuşum her yanım ağrıyor küstürmeden duşa alıp masaj yaptırayım kendisine yoksa halim harapp
öptüm hepiniziiii özleyin benii

cnm sen dsha iyi bilirsin de burculumu icin soyluyirum seffaf akintisi varmis kanamasi yokmus ki ben kanamam oldugunda igne kullanmistim akinti normal degil mi?

Vallahi canım yaaa şoka girdim ASM Hastanesine gittim 7 aralıkta tedaviye başlamak için polip çıktı histeroskobi 5.250 cnm yaa sen nerede oldun
cnm ben istanbul fertijide tedavi gördüm yanlış hatırlamıyosam 800 tl ye oldum eşim sağlıkçı diye az indirim yapmış olabilirler genelde yaptılar sağolsunlar ama %10 falan oda ama eminim öle 5000 ler değil yani eşim yok gelsin sorucam ama şaşırmışlar gerçekten

ii geceler kızlar size bişey sorcam bu gün benim transferimin 5.günü yarın test yapsam çıkarmı bide kasıklarımda biraz batma var kötü bişeymi bu:26:
yok kiz ne sabirsizsin hele soyle 10. gun olsun:)))batma kotu bise degil cnm kizlardan biliom ii bise...

Valla eşimde garibim şoka girdi olsun ayarlarız falan diyo dedim saçmalama tüp bebekten daha pahalı bende hastaen araştırdım bugün çok ucuza yapıyorlar valla 1000 altında yani cnm bebişin haberini hangi hastanede aldın

evet canm cok fazla giremiyorum evde net yok zaten suan is yerindeym 4-12 çalışıyorum o zamanarda ancak girebiliyorum girincede konusmalarınızın arasına girmemk için okuyup cıkıyorum mesajlarınızı...
evet canm dr um vücut biraz daha toplasın kistte oluşmuş o yüzden 2. adetini bekleyelim dedi yeni yılda başlayaagız tedavimize umarım yeni yılımız hepimiz için bebişlerimize kavusma yılımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…