Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım fertijin tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama testi orada yaptırmamıştım balat hastanesin de öğrendim şoka girdim 8. günde yaptırdım sen ankarada mısın canım

ayyy çok sabırsızım yaa uff RABBİM sonunu hayırlı kılar inş cümlemizinkini
:))) daha erken cnm hamilekalsan 9 ayi nasil beklicen
canım hayırdır kanaman mı var ?? iyimisn:18::18::18::18:
he anam anlamadin kiz adet oluyom sanirsam.yoksa bizim keci boynuzlari ise yaradida cocuk tutunmaya mi calisiyo Hahahahahsen napiosun cnm ben de sNa yazicaktim nasilsin.diye?bebisler / bebis nasil?
cnn o yaptiracagin sey ney?yani ne icin yapilio?

belki canım belli mi olur bizde yaradı iyiyiz caım ya tek bebiş kesinleşti en son 2 gün önce gördük 1.5cmdi özlemiştir dayanamadık 1 haftada 4 kez gördük kısmetse cuma görücez bidaha......

belki canım belli mi olur bizde yaradı iyiyiz caım ya tek bebiş kesinleşti en son 2 gün önce gördük 1.5cmdi özlemiştir dayanamadık 1 haftada 4 kez gördük kısmetse cuma görücez bidaha......
ohhh maasallah kuzuma:)))esin mi ayarladi ultrasonu yoksa kendi doktoruna mi gidiosunuz sık sık?bu arda esin ne doktoru?

canım senin belirtin varmıydı hiç bende pek bişey yok yaaa
hiç beilirtim yoktu cnm hatta çok ağladım benim kendiliğinden gebeliklerim vardı onlarda daha beta 20 lerdeyken kusuyodum deli gibi hala bişii yokk takma belirtiyi kafana
Canım ANDOLU SAĞLIK MERKEZİ GEBZE'de bu hastane senin hastene neredeydi? senin kaçıncıda tuttu cnm sorun neydi
canım etiler de tüp bebek merkezi fertijin diye ilk denememdi canım sebepsiz diyo doktorlar ama histeroskobide rahimde çok az yapışıklık çıktı onu açtılar şimdi 11. haftamda dikicekler ama öncesinde kendiliğinden 1 kimyasal 1 dış gebeliğim 1 bebeğimde 9 haftalık karnımda öldü üstüne başka merkezde 2 aşılama negatif çok şükür ilk denememde tuttu sağlıkla kucağıma aldırsın diye dua ediyorum inan sevinemiyoruz bile canım eşim geldi 800 tl ye olmuşuz 5200 çok diyo oda şaşırdı sizin sorun neydi tatlım??

Canım rezerve azlıgı tam dr gittik tedaviye başlıcaktık polip çıktı 2 cm yakın o yüzden histeroskobi istediler yani senin eşin dr mi canım?

ohhh maasallah kuzuma:)))esin mi ayarladi ultrasonu yoksa kendi doktoruna mi gidiosunuz sık sık?bu arda esin ne doktoru?
cnm kanamam olunca maalesef çok gittik biliyosun 3 kez kendi doktoruma gittik 1 kezde medicalpark ta başka bi tüp bebekçiye gittik çünkü çok korktuk resmen adet kanaması gibiydi aile hekimi cnm yanlış bişii o kadar çok girmek biliyosun ama zorundaydık
Canım rezerve azlıgı tam dr gittik tedaviye başlıcaktık polip çıktı 2 cm yakın o yüzden histeroskobi istediler yani senin eşin dr mi canım?
anladım cnm ya inşaalh olur sıkma canını tek yumurtayla hamile kalan çok hastalarım var demişti doktorum sonuçta hepimiz tek yumurtadanız dedi inşallah sorunsuz devam eer cnm tedavin araştır bakalım bi kaç yer daha

Nasıl kanama iğnesi duymadım hiç

Şeffaf akıntı ve ara ara adet sancısı oluyor
bise yok.cnm bosa telaslanma akinti hepimizde oldu progestan kullandikya o dedikleri igne kanamada kullanilio dusuk tehditi icin bnm lekelenmem baslamisti once pembeydi sonra kirmizaya dondu onu vuruldum.kahverengi lekeden bile korkma deniyor ama sende cok sukur oyle bile bi durum yokmusgce gece icini karartma biseyin yok senin eger cok merak ediosan yarin doktorunu ara ki bence adet aancisi gibi sancida kotu bise degil.

her gününüz lokum gibi tatlı kaymaklı kadayıf gibi ballı fıstıklı baklava gibi güzel olsun

güneşli ama soğuk bi bursa havasından günaydın kızlar

günaydın canım bir o kadar soğuk Ankara sabahından...
Ne durumdasın yarın büyük gün

her durumda erken gelen bir adet olur bu eğer adetse..
sanırım o dönemden kalan kanama bu vücut tam atamamış olabilir bende kimyasal da ve dış gebelikte yaşadım bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…