canım bi bekle ben 8.gün yaptım çıktı ama çıkmayada bilirdi en az 10 gün olsun
canım fertijin tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama testi orada yaptırmamıştım balat hastanesin de öğrendim şoka girdim 8. günde yaptırdım sen ankarada mısın canımValla eşimde garibim şoka girdi olsun ayarlarız falan diyodedim saçmalama tüp bebekten daha pahalı bende hastaen araştırdım bugün çok ucuza yapıyorlar valla 1000 altında yani cnm bebişin haberini hangi hastanede aldın
canım fertijin tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama testi orada yaptırmamıştım balat hastanesin de öğrendim şoka girdim 8. günde yaptırdım sen ankarada mısın canım
aaaaaaa yakınız bende halıcıoğlu ndayım yakınız nerede istediler peki canım bu fiyatı???Yok hayatım istanbul kagıthanedeyim sen neresinden istanbulun3:
:))) daha erken cnm hamilekalsan 9 ayi nasil beklicenayyy çok sabırsızım yaa uff RABBİM sonunu hayırlı kılar inş cümlemizinkini
canım hayırdır kanaman mı var ?? iyimisn:18::18::18::18:
cnn o yaptiracagin sey ney?yani ne icin yapilio?Valla eşimde garibim şoka girdi olsun ayarlarız falan diyodedim saçmalama tüp bebekten daha pahalı bende hastaen araştırdım bugün çok ucuza yapıyorlar valla 1000 altında yani cnm bebişin haberini hangi hastanede aldın
aaaaaaa yakınız bende halıcıoğlu ndayım yakınız nerede istediler peki canım bu fiyatı???
belki canım belli mi olur bizde yaradı:))) daha erken cnm hamilekalsan 9 ayi nasil beklicen
he anam anlamadin kiz adet oluyom sanirsam.yoksa bizim keci boynuzlari ise yaradida cocuk tutunmaya mi calisiyo Hahahahah sen napiosun cnm ben de sNa yazicaktim nasilsin.diye?bebisler / bebis nasil?
cnn o yaptiracagin sey ney?yani ne icin yapilio?
ohhh maasallah kuzuma:)))esin mi ayarladi ultrasonu yoksa kendi doktoruna mi gidiosunuz sık sık?bu arda esin ne doktoru?belki canım belli mi olur bizde yaradıiyiyiz caım ya tek bebiş kesinleşti en son 2 gün önce gördük 1.5cmdi özlemiştir dayanamadık 1 haftada 4 kez gördük kısmetse cuma görücez bidaha......
hiç beilirtim yoktu cnm hatta çok ağladım benim kendiliğinden gebeliklerim vardı onlarda daha beta 20 lerdeyken kusuyodum deli gibi hala bişii yokk takma belirtiyi kafanacanım senin belirtin varmıydı hiç bende pek bişey yok yaaa
canım etiler de tüp bebek merkezi fertijin diye ilk denememdi canım sebepsiz diyo doktorlar ama histeroskobide rahimde çok az yapışıklık çıktı onu açtılar şimdi 11. haftamda dikicekler ama öncesinde kendiliğinden 1 kimyasal 1 dış gebeliğim 1 bebeğimde 9 haftalık karnımda öldü üstüne başka merkezde 2 aşılama negatif çok şükür ilk denememde tuttu sağlıkla kucağıma aldırsın diye dua ediyorum inan sevinemiyoruz bile canım eşim geldi 800 tl ye olmuşuz 5200 çok diyo oda şaşırdıCanım ANDOLU SAĞLIK MERKEZİ GEBZE'de bu hastane senin hastene neredeydi? senin kaçıncıda tuttu cnm sorun neydi
hiç beilirtim yoktu cnm hatta çok ağladım benim kendiliğinden gebeliklerim vardı onlarda daha beta 20 lerdeyken kusuyodum deli gibi hala bişii yokk takma belirtiyi kafana
canım etiler de tüp bebek merkezi fertijin diye ilk denememdi canım sebepsiz diyo doktorlar ama histeroskobide rahimde çok az yapışıklık çıktı onu açtılar şimdi 11. haftamda dikicekler ama öncesinde kendiliğinden 1 kimyasal 1 dış gebeliğim 1 bebeğimde 9 haftalık karnımda öldü üstüne başka merkezde 2 aşılama negatif çok şükür ilk denememde tuttu sağlıkla kucağıma aldırsın diye dua ediyorum inan sevinemiyoruz bile canım eşim geldi 800 tl ye olmuşuz 5200 çok diyo oda şaşırdısizin sorun neydi tatlım??
cnm kanamam olunca maalesef çok gittik biliyosun 3 kez kendi doktoruma gittik 1 kezde medicalpark ta başka bi tüp bebekçiye gittik çünkü çok korktuk resmen adet kanaması gibiydi aile hekimi cnm yanlış bişii o kadar çok girmek biliyosun ama zorundaydıkohhh maasallah kuzuma:)))esin mi ayarladi ultrasonu yoksa kendi doktoruna mi gidiosunuz sık sık?bu arda esin ne doktoru?
anladım cnm ya inşaalh olur sıkma canını tek yumurtayla hamile kalan çok hastalarım var demişti doktorum sonuçta hepimiz tek yumurtadanız dedi inşallah sorunsuz devam eer cnm tedavin araştır bakalım bi kaç yer dahaCanım rezerve azlıgı tam dr gittik tedaviye başlıcaktık polip çıktı 2 cm yakın o yüzden histeroskobi istediler yani senin eşin dr mi canım?
Nasıl kanama iğnesi duymadım hiçacilen doktorunu ara san hemen bir kanama için iğne yazsınn ama öncelikle testini yapıp sonucuna bakınn..inşallah hamişliğin devam ediyordur şekerimmm
haah sonunda buldum ilk mesajını ama ben hatırlayamadım demek ki benim aktif olmadığım dönemlerde gelip gittin olsun ne çıkar geç olsun da güç olmasın kaynaşmamız...
olur mu hiç öle şeyy biz acil durum ekibiyizz kendi sorularımız zamanında çok cevapsız kaldığı için bugün burada toplaştık ki kimse kafasında bir tomar soruyla acabalarla kalmasınn..yaşadığımız acı tatlı tecrübelerin birlerine bir faydası dokunsunn...
geriisi iyilik güzellik dünya barışıı
ahhh deme ben de 80 kiloya merdiven dayadımm..hemen çektim merdiveni rejime girdim şuan 78 den aşağı inme gayreti içerisin de bir insanımmm..pko dan dolayıı ohss riskin yüksek hamiş olursan da nefes alamaz hale gelme ihtimalin yüksek tabii beklemek ve biraz vücudun toparlayınca tarnsferinn yapılırsa daha iyi olur şekerimm...doğru karar vermişsinn ...
Canlarım ben çıkıyorum iyi gecelerrrr
cnm senin lekelenmenmi var seffaf akintin miKanama iğnesi demiştin çok merak ettim yazabilir misin
cnm senin lekelenmenmi var seffaf akintin mi
bise yok.cnm bosa telaslanma akinti hepimizde oldu progestan kullandikya o dedikleri igne kanamada kullanilio dusuk tehditi icin bnm lekelenmem baslamisti once pembeydi sonra kirmizaya dondu onu vuruldum.kahverengi lekeden bile korkma deniyor ama sende cok sukur oyle bile bi durum yokmusŞeffaf akıntı ve ara ara adet sancısı oluyor
her gününüz lokum gibi tatlı kaymaklı kadayıf gibi ballı fıstıklı baklava gibi güzel olsun
güneşli ama soğuk bi bursa havasından günaydın kızlar
Eki Görüntüle 573722 Eki Görüntüle 573723
her durumda erken gelen bir adet olur bu eğer adetse..bilmiyorum ki hangi tarihi regl baslangici secicem.test tarihim 22 kasimdi ama biliosun lekelenmem basladi yaklasik 18 i gibi.kanamayi durdurmak icin proluton vuruldum onlar kesmeye calisti 22 sinde ilaclari biraktim 24 une kadar leke gibi devam etti sonra normal regl gibi oldu.yani ben hangi tarihi secmeliyim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?