Tüp Bebek Günlüğümüz !

milli eğitimin internetinde face,msn falan açılmıyor.Allahtan kadınlar kulübü açılıyor :)
komşudan internet isticez.inşallah evden de tekrar muhabbetinize katılabilicem...

günaydın bacılar..2. tenefüsten herkese merhaba:)))

günaydın canım..

milli eğitimin internetinde face,msn falan açılmıyor.Allahtan kadınlar kulübü açılıyor :)
komşudan internet isticez.inşallah evden de tekrar muhabbetinize katılabilicem...

ooo süpperrr demek milli eğitim bize engel koymamış
iletişimimizi sürdürmek için çabalarını takdirle karşılıyor ve alkışlıyorum

Günaaydıınn Saraaa Sultaann ayy heyecan doruktaaa bekleyiş son raddede...ben senden heyecanlıyım sankiim:26::26::26:
Günaydınn Bebişimmmmmmm nasılsınn Hanımağammm bi seninle kartopu oynayamadık çitlikteee fotoğraf çekme kısmı koymamışlar buna yaa halbukii diğer çitliklerde var amaaaa kartopu oynarken foto lar itiyorum beeenn
günaydın bacılar..2. tenefüsten herkese merhaba:)))
Günaydın Teneffüsü biizmle mi geçiriyosuun kııızzz...GEL Bİ ÖPECEMMM VALLA:13::13:

Günaydın canım..
valla ben senle kartopu oynadım
du geleyim ama hemen görevleri uygulama bi süre kalsın sana kartopu atcam

Günaydın canım..
valla ben senle kartopu oynadım
du geleyim ama hemen görevleri uygulama bi süre kalsın sana kartopu atcam

Kız bi ara baktım ewest hatunn tek başına dolanıp duruyoo...gelen giden de olmayıncaa biraz bekledim gönderdim napiimm söliimm jülii de gelsinn azcık kartopu oynayaak....acaba birgün gerçekten karda yuvarlanır mıyız çoluk çocuğu kocalara bırakıp da ne dersiin..inşaallah gün gelirr bir kayak merkezine hepimiz aynı tarihde tatile gider miyiz kii....ne şahane olur dimiii

inşallah canım hepberaber birgün çoluk çocuk karda oynamak nasip olur bebeleri doğurduk kartopu hayaline geçtik
seri bi şekilde kartopu atmıyorlar bekle biraz iki kişi olunca atıyolar

kızlar bugün bi garibim yerimde duramıyorum içim kıpır kıpır korku var içimde heyecan var sanki hem çok sevinecek hem çok üzülecek gibi hissediyorum tüm duygularım karıştı galiba ne hissettiğimi bende bilmiyorum bildiğim içimde tuhaf bi his var ve yerimde duramıyorum mutfağa gidip bişeyler yiyorum sonra niye yedim diyorum oooooof yaaaaaa

ablacım gunaydıınnn bende coook heyecanlıyım senden gelecekk guzel haberı beklıyorum ye ye nolcak kı belkı bebıslerın ıstıyodur :) benım daha 12 gunum var ((

Kızlar luckylove den haber bekliyorum karasu hatun hastaneye doğuma gidecekti ama gidememiş hastalanmış...
haber alabilirse bana sölicek bende size tabisiiiii...
sabah 7 de doğuma girecekti çoktan doğmuş olmalı ikiz paşalarımız...

Lucklove Doğum yapmış... Biri 2500 diğeri 2200 kilo civarı paşalarımız dünyaya gelmişler
Hem arkadaşımızın hem bebeklerin durumu gayet iyiymiş küveze girmemişler çok şükür
Hoşgeldiniz RÜZGAR ve POYRAZ bebekler Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

slm herkese bebıslerı dunyaya gelen arkası cok tebrık edıyorum boyle hamıle ve dogum yapmıs olanları duydukca sevınıyorum ıns... ALLAHIN ıznıyle bıgun bızde bu guzel duyguları yasarız... ( amınnnnnn) ben ıst yasıyorum 5 senelık evlıyım ben ılk tup bebek denememı suleymanıye kadın dogum evınde yaptım malesef negatıftı ıkıncıye yaptıracam ama ssk anlaşmalı 2 raporumula ozel bı hastanede de yaptırmayı dusunuyorum ama hangı hastane işte o yuzden sormustum arkadaslar nerede yaptırdınız tüp bebegınızı nereyı tavsıye edersınız umut tup bebek nasıl acaba bılgısı olan varmı baska hastane bılgısı olan varsa onunlada ılgılı bılgı verırsenınz sevınırım cok tsk... sımdıden arkadaslar

ablacım gunaydıınnn bende coook heyecanlıyım senden gelecekk guzel haberı beklıyorum ye ye nolcak kı belkı bebıslerın ıstıyodur :) benım daha 12 gunum var ((

inşallah canım bebeklerdendir ama çoooook heyecanlıyım yaaa elim ayağım titriyo bugün inşallah senden de güzel haberler alacaz

maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

ayy ablam cok az kaldı vallahı bende oluyorm heyecandan senden guzel haber alırsam ınan oyle sevıncem kı.. ınsallah hayırlı bebıslerın yolda gelıyodur :)

ayy ablam cok az kaldı vallahı bende oluyorm heyecandan senden guzel haber alırsam ınan oyle sevıncem kı.. ınsallah hayırlı bebıslerın yolda gelıyodur :)

inşallah canım hepimiz güzel haberler verip çocuklarımızı kucaklarımıza alırız

Allahım bizlere de nasip eder inşallah..

Maaaşallahhhh subhanallah..
rabim nazarlardan korusun anneyide bebeleride
çok sevindim çookkkk..

o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz

o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz

canım yaaa valla bende senin kadar heyecanlıyım:18::18:, ama içime doğuyo senden çoook güzel haber alıcaz.
bak bu sefer benim içime doğanlar çıkıyo, bende transferden sonraki dönemde pozitif alacağım hatta değerimin de 300 lerde olacağı içime doğmuştu ve gerçek oldu.

Allahım analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin.
Bizde görelim bu günleri inşallah!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…