Tüp Bebek Günlüğümüz !

o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz

Ben varim ama hastayimm sumuklu bir bocek oldum dur sen hamilesin yaa cok yaklasmayim sana cigerlerim dokuluyr sanki icim aciyor maske bekliyrm arkadsm saglsyn almaya gitti kizima agzima tulbent takip annecim dedim cok korktu hickira hickira agladi yawrum benim

selam canım, hoşgeldin aramıza. 2. de inşallah güzel sonuç alırsın canım. ben ankaradayım, çok yardımım olamayacak sana ama umut tüp bebek merkezini çok duydum oraya giden arkadaşlar da var sanırım. sana yardımcı olurlar.

Son düzenleme:

Ben de dün kan verdim..Dr sıfırlanana kadar takip etmek gerekir dedi.Keşke labaratuvar hatası olsaydı.... 37,55 e düşmüş.Ne garip...Bir kaç hafta önce yükselsin katlasın diye dua ederken şimdi sıfırlansın diye bekliyorum dört gözle.....
Doğum yapan arkadaşımıza Rabbim bebekleriyle birlik te sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin...Darısı isteyen herkese olsun inşallah..

üzüldüm canım malesef hayat böyle, hiç olmasını istemediğimiz şeyleri bazen olsun diye bekleriz, durum tersine döner. senin için de önemli olan bir an önce sonuçlanması ama sağlığınız yerinde olsun ki bir dahaki sefere sağlıklı başlayasın. bende ilk tüpte düşük yaşamıştım baştan beri sorunlu gittiği için onuda artık bitse de bir an önce rahatlasam önümü görsem diyodum. herşeyde vardır bir hayır.

arkadaşlar benim 4 adet yumurtam toplandı.morelim bozuldu

hiç moral bozma önemli olan sayı değil kalitedir.çok yumurtası olupta kalitesiz çıkan tek e kalan çok arkadaşımız var ki bize de 1 olsun bizim olsun dimi lazım olan o.allah hayırlısını versin,umarım kaliteli bi şekilde döllenir yumurtaların karnına alırsın bebeğini bebeklerini.hakkında hayırlısı olsun .moral çok önemli aman haa sakın herşey yolunda allahtan yumurta toplandı senden canım.benim 2 işlemim iptal edildi erken çatlama yada bulunamamadan.o yüzden çok şükür haline hayatım sevgiyle moralli kal :)

üzülme demek ne kadar kolay gelsede,üzülmemek mümkün değilsede allah hayırlısını versin arkadaşım.ne badireler atlattık atlatmaya devam ediyoruz hakkımızda hayırlısı.inşallah dilerim allahtan güçlü bir şekilde yılmadan yola devam edin eşinle.istediğin kadar ağla ama yarın yeni bir gün yeni umutlarla doğsun üzerinize inşallah

çok sağol arkadaşım yaa içimi rahatlattın.ne bileyim herkes 10-20lerden bahsedince morelim bozuldu.senin için de üzüldüm.inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:)

aaaa sakın moralin bozulmasın canım, 4 tanede çok iyi bence. zaten önemli olan kaç tane toplandığı değil, kaliteli olup sağlıklı bir tane de kalsa onun seninle olması. hiç toplanamayan veya 1-2 tane toplanan var. benim bu sefer 6 tane toplandı ama sadece 2 tanesi döllenebildi. geçen sefer sadece 2 tane toplanmıştı ikisi de döllenmişti. bu iş böyle canım.
yakın zamanda arkadaşımın 6 tane toplandı ama 1 tanesi döllendi, başka bir arkadaşımın 3 tane toplandı 3ü de döllendi dün transferi oldu.
sayıya takıp moralini bozma, güzel şeyler düşün canım.

çok sağol arkadaşım yaa içimi rahatlattın.ne bileyim herkes 10-20lerden bahsedince morelim bozuldu.senin için de üzüldüm.inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:)

10 lar 20 ler 30 lar hep okuyoruz duyuyoruz ilaçla çoğaltılıyor fazla ilaç kaliteyi düşürüyor.önemli olan az olsun kaliteli olsun bunu unutma sakın

Aslında kayıbın üzüntüsü başka tabi de bi yerden içimde başka bi olmulu duygu var adını koyamadığım..Çünkü bunca zaman bir kez bile değerlerinde pozitifi görmemiş olmak daha da yıpratıcıydı...9 sene dile kolay.Hiç olmayacak gibi geliyodu....Şİmdi bir adım atmış gibi görüyorum kendimi...Allah'ım hayırlısı neyse onu versin hepimize....

o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz

Saraaaaaaaaaa noluyoooooo bu mesaj da neeeee
kız heycan yaptım şu an anneme geçtim ve onunla yemeğe vs..gittik anca geldim...
ayyy ama gel lütfen hemen çok merak ediyorum seni:18::18::18:

Hiç moralin bozulmasın canım. Benimde 4 tane toplanmıştı, dördüde döllendi. 5. gün 2 tane transfer ettiler. veee sonuç olarak hamileyim. Diğer arkadaşlarında dediği gibi çokluğu değil kalitesi önemli. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.

ilk tüp bebekte 19 yumurtam tolandı dondurulmuşum bile kalmadı sonuç zaten negatif..
ikincide de bir sürü yumurtam görünmesine rağmen çatlatma iğnesi görevini görmemiş ve sadece 3 yumurtam toplandı ama 3 üde döllendi ve iyi kalite oldular
kimyasal gebelikle sonuçlandı..önemli olan sayı değil seni anne yapacak bir embriyo yeter..

bu durumu ben iki kez yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum seni..
ikinci tüp te 9 la başladı değerim 200 e kadar çıktı ve anladıkki kimyasal düşsün diye bekledik..
sonra 7 yıl aradan sonra ilk kez kendiliğinden gebe kaldım ilk değerim daha adetime 3 gün varken 1300 lerde çıktı ama ikinci değerimde yine 1300 lerdeydi anladıkki
dış gebelik bir buçuk ay değerim takip edildi ve bu süre içinde düşsün diye dua ettim evet çok garip bir durum ama yaşanıyor maalesef...
Allah bir daha yaşatmasın canım çok zor gerçekten...

Kızlaaarrr napıyosunuzzzzz iki gündür bi türlü topiğe gelemiyorum hep bişi çıkıyoooo bu günde gezdim yedim içtim geldim...
Annemdeyim şu anda ve sizinleyim özlemişim beeee

Kızlaaarrr napıyosunuzzzzz iki gündür bi türlü topiğe gelemiyorum hep bişi çıkıyoooo bu günde gezdim yedim içtim geldim...

hoşgeldiin..
gezmeci seni...
yedin içtin haa afiyet ollsun..yarasııın
vala bişe yaptığımız yok öle duruyos işte..
ne güzel sen annemdeyim deyince içim bi ttuhaf oluyo..

Selm kizlar arkamdan topigi havalandirin viruslu dolaniyrm ortalikta arkadsi cagirdim kizimi salladi uyuttu cok yaklasma istemiyrm sabhtn beri c vitamini deposu oldum patlican vitamin fazlaligindn yanasmayin bana cok bummmm diye ses cikabilir bendn hastaneye pasalari gormeye bu sebbten gitmedim ne annemize bede bebekerimize buldtrmk istemm hastaligimi ama kendisyle tlfnda gorstumm sesi cok neseli ve saglikliydi lockylove arkadsimizin bebislerde gayet saglimis insallh mevludlerine gidicez kizimla ay ne guzel birgun ama bnm icin hic degil

gezmeci seniiii

yaaa bende anneme gitmek istiyoooom. hulusi daktır 2 hafta sonra gel dedi. haftaya gideyim diyom ya kocişe söylemedim daha. zaten gıcık ediyo bu ara beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…