o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz
slm herkese bebıslerı dunyaya gelen arkası cok tebrık edıyorum boyle hamıle ve dogum yapmıs olanları duydukca sevınıyorum ıns... ALLAHIN ıznıyle bıgun bızde bu guzel duyguları yasarız... ( amınnnnnn) ben ıst yasıyorum 5 senelık evlıyım ben ılk tup bebek denememı suleymanıye kadın dogum evınde yaptım malesef negatıftı ıkıncıye yaptıracam ama ssk anlaşmalı 2 raporumula ozel bı hastanede de yaptırmayı dusunuyorum ama hangı hastane işte o yuzden sormustum arkadaslar nerede yaptırdınız tüp bebegınızı nereyı tavsıye edersınız umut tup bebek nasıl acaba bılgısı olan varmı baska hastane bılgısı olan varsa onunlada ılgılı bılgı verırsenınz sevınırım cok tsk... sımdıden arkadaslar
ohhh ne güzel keçi teyzoşum ve o çoooookkkk değerli annanesi birlikte vakit geçirecekler...
sende tazecik bebekleri koklamaya gideceksin..
ben sana bişi deyim doktorun ne dediğini vs.. bilmem ama ben burda iki kez labaratuvar hatası test sonuçlarıyla karşılaştım bencede tekrarlanmalı değerin...
Ben de dün kan verdim..Dr sıfırlanana kadar takip etmek gerekir dedi.Keşke labaratuvar hatası olsaydı....37,55 e düşmüş.Ne garip...Bir kaç hafta önce yükselsin katlasın diye dua ederken şimdi sıfırlansın diye bekliyorum dört gözle.....
Doğum yapan arkadaşımıza Rabbim bebekleriyle birlik te sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin...Darısı isteyen herkese olsun inşallah..
arkadaşlar benim 4 adet yumurtam toplandı.morelim bozuldu
Ben de dün kan verdim..Dr sıfırlanana kadar takip etmek gerekir dedi.Keşke labaratuvar hatası olsaydı....37,55 e düşmüş.Ne garip...Bir kaç hafta önce yükselsin katlasın diye dua ederken şimdi sıfırlansın diye bekliyorum dört gözle.....
Doğum yapan arkadaşımıza Rabbim bebekleriyle birlik te sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin...Darısı isteyen herkese olsun inşallah..
hiç moral bozma önemli olan sayı değil kalitedir.çok yumurtası olupta kalitesiz çıkan tek e kalan çok arkadaşımız var ki bize de 1 olsun bizim olsun dimi lazım olan o.allah hayırlısını versin,umarım kaliteli bi şekilde döllenir yumurtaların karnına alırsın bebeğini bebeklerini.hakkında hayırlısı olsun .moral çok önemli aman haa sakın herşey yolunda allahtan yumurta toplandı senden canım.benim 2 işlemim iptal edildi erken çatlama yada bulunamamadan.o yüzden çok şükür haline hayatım sevgiyle moralli kal :)
çok sağol arkadaşım yaa içimi rahatlattın.ne bileyim herkes 10-20lerden bahsedince morelim bozuldu.senin için de üzüldüm.inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:)
o kadar heyecanlıyımki heyecanımı paylaşmak istiyorum en ihtiyacım olduğu anda hiçbiriniz yoksunuz
üzüldüm canım malesef hayat böyle, hiç olmasını istemediğimiz şeyleri bazen olsun diye bekleriz, durum tersine döner. senin için de önemli olan bir an önce sonuçlanması ama sağlığınız yerinde olsun ki bir dahaki sefere sağlıklı başlayasın. bende ilk tüpte düşük yaşamıştım baştan beri sorunlu gittiği için onuda artık bitse de bir an önce rahatlasam önümü görsem diyodum. herşeyde vardır bir hayır.
üzülme demek ne kadar kolay gelsede,üzülmemek mümkün değilsede allah hayırlısını versin arkadaşım.ne badireler atlattık atlatmaya devam ediyoruz hakkımızda hayırlısı.inşallah dilerim allahtan güçlü bir şekilde yılmadan yola devam edin eşinle.istediğin kadar ağla ama yarın yeni bir gün yeni umutlarla doğsun üzerinize inşallah
Kızlaaarrr napıyosunuzzzzz iki gündür bi türlü topiğe gelemiyorum hep bişi çıkıyoooo bu günde gezdim yedim içtim geldim...
Annemdeyim şu anda ve sizinleyim özlemişim beeee
Kızlaaarrr napıyosunuzzzzz iki gündür bi türlü topiğe gelemiyorum hep bişi çıkıyoooo bu günde gezdim yedim içtim geldim...
Annemdeyim şu anda ve sizinleyim özlemişim beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?