Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş... cnm duaların kabul olur mujdelı haber verırsın

yokhe canım seni çok iyi anlıyorum 2 gün önce ben test yaptırırken dedim allahım pozitif olursa eve gidince hemen yasin okuyacağım sonucu aldığımda ağlamaktan eşime telefonda söyleyemedim o negatif zannetti benim ağlamamdan hala ikimizde inanamıyoruz kalp sesini duyuncaya kadar inanamıcaz galiba sende güzel haberi alacaksın yarın sadece dua et ve bekle

hım ben hapı kullanmıyorum başka benimkisi crinoen jel bide iğneyi ben opudan beri kullanıyorum bugün 22 gün oldu

bende transferden beri progestan fitil estrofem aspirin ve folik asit(folik asiti 2 ay önce başladım) 4 günde başka bi hap kullanmıştım acı bi hap

Evt 3 asilmadan ve 1 sene aradan sonra ilk tup bebek ve ikitane istedim yasim kucuk diue bir dedi ama ben belki bir umuttur biri belki tutar dedim cok cok sagol rabbim ins saglikli sihatli dogum yasatinn hayirlisiyla eve gelemk nasip olsun bu gece ve yarin sabah okadar cok ihtiyacim varki duaniza eksik etmeyin ins allhim adaklarimizida kesmeyi nasip etsin esim cok umutlu sabhki mji beni aglatti ne sicemi bilmedim hayal kirikligina ugramaz ins rabbim nasip edr ins uzulecemi biliyor onun icn yarin beni arasinlar sonuc icin diyor en cok kendi uzulecek oule bi durumda benim hic umudum yok ama dua. Var dusumu ilik suyla yapiyorum canim bugun rahat edemiyorum belim agriyor az az uff allhim ne olur yarin iyi haber almayi nasip et dualrimiz hepimizle olsun canlarim benim hepinize simdiden cok tsk edrim iyki varsinz....♥♥♥

inş... cnm duaların kabul olur mujdelı haber verırsın

Rabbim ins nasip etmistirde yarin burada sevincimi paylasmak nasip olur bu gce sabahi zor edrim iyi haber almak nasip olsun duanizi elsik etmeyin kizlarr yarin test gunum sona geldik allhim o guzel duyguyu hepimize yasatsin ♥♡♥♡☆★☆★

bende transferden beri progestan fitil estrofem aspirin ve folik asit(folik asiti 2 ay önce başladım) 4 günde başka bi hap kullanmıştım acı bi hap

Yumurta toplamadan sonra verdi doktorum 5 gun boyunca kullndim tadi cok aciydi ama onemli degil meleklerimiz gelsinde allhin izniyle ben 100 tane igne vurlmaya raziyim not: igneden korkatimda melegim olsunda saglikli sihatli dogul buyusnde onmli degil rabbim hepimize nasip edr ins

canım bende kullandım o ilaçtan prednol kortizon

Allhim o pit pitlarini duyrsun meleginin tatlim benim ya ah ahhh esimin heycanini ve umudunu gorsen ben de hic tik yok ama dua ediyorum sevinirsem olmicakmis gbi geliyor ama hic bir zmanda allhimdan umudum kesmemeye calisiyorum rabbim ins ona hayal kirkligi yastmaisn kimbilir bana diyemedigi ne hayaller kurdu olursa bunu yaprim sunu edrim gbi ben ne kadr uzuluceksemde oyle bi durumda o yikilir onu icn rabbimden hep duamla istiyorum aglayarak yalvariyorum cunku cok aci cektik ellin lafi neysede esimn akrabasinin bi. Lafi vardi denmez onlara inat rabbim versin ins hemsiremiz aradi ins bizde sevinirz diyor bende ins mujdeyi sizden duyariz dedim allhiimmm kimseyi evltsiz birakmasin ne olur bugun ve yarin nasil gececek bilmiyorum bellim agriyor dusumu alip duaya oturcam ins sizde edin kizlar bugun ve sabh cok onmli hepimzin dualri bizimle.olsun...♥♥♥

canım bende kullandım o ilaçtan prednol kortizon

Suan folbiol ve aspirin kullaniyorum onu yani sirada estrofem 2mg kullaniyorum iki sabh iki aksam bide cironen jel var sabh aksam pek akintim yok ara ara oluyor beyz sari gbi bi arada topak gelmisti iyki bura var dedim yoksa telas yaprdim kesin burda hem bilgileniyoruz hemde bilinclenip.birbrimize destek oluyoruz ne guzel ins bebeciklerimizide burda gormek nasip olsun bizlere agliyor kazak ordum patik yapiyorum diye muhabbet etmeyi nasip etsin rabbim

selam şekerler,nasılsınız?
bizim doğum tarihimiz belli oldu çok şükür.
oğlum yukarıda hala hiç inmemiş.
elle de muayene etti.rahimde açılma yok,bebeğin kafasına ulaşamıyorum dedi.
sonuç olarak pazartesi günü sezeryan saat 12:00'de oğlumuza kavuşuyoruz.
annemler burada olduğu için yoğun geçiyo günlerim,topiğe gelemiyorum.
dualarınızı eksik etmeyin,öpüyorum sizleri.

oyyy maşallaaaaaahhhh...
Sağlıkla gelsin paşa inşallah..Rabbim hayırlı evlat eylesin..sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olur inşallah..

canm benm bebeğini hayırlısıyla kucagına al inş.. güzel doğumlar diliyorum sana Rabbim kolaylık versin inş...

Semuuuuus isirrim bak seni
ısıramazsın kiiiiii
selam kızlar nabersiniz
iyilik güzellik nolsunn
hoşgeldinn bebişşş
ikramayaa cnmm nasılsın kimseler yok bi sen bi ben :)))

iyiiym canım bi değişikilik yok bi arzu bi kambeer oturuyoruz evde...çay demledim içecez bakalımmm..haberleri seyrettik karardı gene içimm ... küçücük kız çocuğunu sel almış götürmüş.:18::18::18:..adı ırmakmışş ...Veren de Rabbim alan da Rabbim ..ne zamn verir ne zamn alır bilemiyoruzz iştee...:26::26::26::26:

cnm saol ii olmaya çalışıyorum bugün arkadaşım doğum yaptı bütün gün onun yanındaydım bebekleri seyredip durdum
adetimi soruyosun tatlım oldum

Birgün de kendi bebeklerini seyredeceksin hiç merak etme. Azolar bile bebek sahibi olurken böyle ümitsizliğe düşme sakın. Kürlerse devam et adet bittikten sonra.

çok güzel canımm dualarımız seninlee.. inşaallah sağlıkla gelsin paşamız....gerçi niyeti yokmuş ammaaa daktır onu ikna eder bi şekildeee inşaallah

Son düzenleme:

seduşşş hadi hayırlı olsun cnmm..
sağlıkla gelsin kuzun inşallahh...3 gün sonra hayırlısyla kucağında yavrunnn
isimlerimizi unutma ne olur dua et bizlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…